Den sämsta upplevelsen någonsin kopplat till flygbolag. Våra bagage kom inte med flyget, anlände två dagar senare. I princip radiotystnad gällande status på leverans av bagagen samt om dom var upphit... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har flydd med Widerø fra Hammerfest, fra Oslo og fra Trondheim . God hjelp på flyplassen og også ombord. Jeg fikk behov for assistanse på flyplassen på en av turene og det ble ordnet umiddelbart s... Ver mais
Helt elendig kundeservice. Velg et annet selskap om mulig. De ansatte er frekke, korte og lite behjelpelige. De svarer ikke på spørsmålene som blir stillt men kopierer og limer inn nr til kundeservice... Ver mais
Idiot selskap som fær før det annslåtte klokke slette å ei fly vertinne som kommer inn etter på, stirrer stykt på mæ å spør om navne mitt åsså sier at du var for sein å går vekk ende opp med djævelsk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos oss.
Informações de contato
Noruega
- www.wideroe.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 10% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Terrible experience with this company
Terrible experience with this company. Our flight from Bodø to Bergen keeps being delayed and we obviously can't make it to our next flight to Oslo. I know exactly what they're doing, the plane was probably not full, so they delayed it. They dont give us any info on how and when we should go to Oslo from Bergen, the info on the app is not being updated at all, they keep us in the dark and the customer service at Bodø airport, they tell us to call Wideroe who naturally dont answer the calls. I wish the top management of Wideroe to get this kind of treatment every day for the rest of their lives so they can get a taste.
Du kommer dit du skal,til slutt
En flybillett hos Widerøe betyr at du kommer deg dit du skal,men dette skjer ikke nødvendigvis på det tidspunktet som står på billetten din. Det skjer når et fly ikke er overbooket eller kansellert pga manglende crew ( eller for få passasjerer 🤔/downsized). Ruten som står på billetten er heller ikke så relevant, kanskje du flyr forbi din tenkte destinasjon, for så å bytte fly og fly tilbake (Trondheim-Bodø-Mosjøen) eller at direkteflyet plutselig får stopp og flybytte. 3 av mine 4 siste flyturer har hatt slike kansellering, bytte eller annen rute.
Positivt er at kundechat er rask og veldig hjelpsom. Får du ikke ombooking osv som du ønsker på første forsøk,så avslutt chatten og prøv igjen med en ny kundebehandler. Ikke planlegg noe den dagen du tror du skal komme frem og bruk Smartdelay+.
Hadde en utrolig lavmål opplevelse
Hadde en utrolig lavmål opplevelse med Widerøe tur/retur Bergen - Sandefjord med små barn og barnevogn, med kjøpt prioritet. Noe mer kritikkverdig service skal du lete lenge etter i 2025.
Det er faktisk bedre å reise fra Bergen til Gardemoen og ta toget videre for å slippe å reise med Widerøe.
Lost baby carrier, stroller, car seat in bulky luggage, terrible response time.
I’m three days into my trip and Widerøe has still not located or provided any concrete solution for my delayed baggage. This is not just a suitcase of clothes. It contains essential items for my 10 month old baby, including his car seat, stroller, and hiking carrier. These are not optional items. They are necessities for his safety, transport, and daily care.
Despite multiple calls, forms, and assurances that they are looking into it, there has been zero progress or accountability. I’ve had to scramble to find temporary baby gear while on vacation. That is incredibly difficult and stressful when traveling in rural Norway.
It is outrageous that an airline can lose items this critical and then offer no meaningful support or compensation, especially when a child’s needs are involved. Widerøe’s customer service has been slow, vague, and frankly unhelpful.
I chose Widerøe because of their local reputation. Now I deeply regret it. If you are traveling with a family, especially infants or small children, avoid Widerøe unless you are prepared for a logistical nightmare and complete indifference when things go wrong.
The absolute worst airline and customer…
The absolute worst airline and customer service. We were denied boarding because they overbooked without telling us. We were stranded with no help from customer service. They kept saying “they rebooked you” yet refused to say who. They referred me to a phone number that was closed. Customer rep literally walked away. This turned in to 500 euro in additional expenses in order to get home and took 14 more hours. Will never fly with them again.
Dårlig servicebedrift!
Widerøe har monopol på flyreiser utpå «bygde»Norge til sinsyke priser. Har opplevd flere ganger at de har klart å sende bagasjen min i feil retning. Det går aldri an å belage seg på å bruke widerøe viss man skal videre til utlandet. Sjangsen for at du blir forsinket er veldig høy! Informasjon fra selskapet er lik null… Foretrekker å ta bilen, da kommer man ihvertfall frem!
Jeg hadde en reise planlagt fra Tromsø…
Jeg hadde en reise planlagt fra Tromsø til Bergen den 24. juni, men opplevelsen ble alt annet enn akseptabel. Etter to kansellerte flyvninger – én i Tromsø og én i Bodø – sitter jeg igjen både frustrert og direkte forbannet over måten Widerøe håndterer situasjoner på.
Den første kanselleringen skjedde på grunn av at flyet ble “downsized”, noe vi som passasjerer ikke fikk noen informasjon om. Det var først da en bekjent gjorde oss oppmerksomme på at flyet faktisk gikk, at vi skjønte at vi var blitt booket om – uten forklaring. Da jeg spurte personalet hvorfor vi ikke fikk beskjed, fikk jeg svaret: “Vi gir kun informasjon som er direkte viktig for deg.” En utrolig provoserende holdning. Ingen beklagelse, ingen forståelse – og ingen profesjonalitet å spore i kundeservicen.
Fly nummer to, med mellomlanding i Bodø, ble også kansellert – denne gangen med den vanlige forklaringen “teknisk feil”, som dessverre har blitt en gjenganger på mine flyvninger med Widerøe. Resultatet er at jeg ikke kommer meg til Bergen før 26. juni, to dager senere enn planlagt. Dette setter hele min videre ferie i fare.
Jeg opplever Widerøe som lite hjelpsomme, med dårlig kommunikasjon og en kundeservice som ikke tar ansvar. Hadde det vært mulig å gi minusstjerner, hadde jeg gjort det. Fremover tar jeg heller en fem timers omtur enn en 48 timers “direkteflyvning” med Widerøe. Når to timers reise blir til 48, er det noe alvorlig galt.
Shiettigste fly selskap
Shiettigste fly selskap. Alltid forsinket. Alltid dårlig service... de bør ikke eksistere en gang
Just poor
Just poor. Flight cancelled after boarding completed due to scheduled runway maintenance. Asphalt work on runway. How can the flight crew not know this. Personal refused to assist and referred to online chat. Waited over an hour in chat, halv an hour as 1st in line and got thrown off. Chat closed before 24:00 and didn’t make it through.
No shuttle to hotel, have to pay for taxi your self. Looks like I’m losing one out of a three day work trip in the far north.
Gepäck? Information? Pffff…
Chaos beim CheckIn in München, dann ein kleinerer Flieger als geplant, und jetzt sitzen wir den zweiten Tag in Bergen und warten auf unser Gepäck - Information und Service - Fehlanzeige!
Eine Fluggesellschaft zum Abgewöhnen!
They steal your lugagge
I put one star because none IS not an options. The worst experience ever. They have stolen on Flesland, Bergen airport, 8 pieces of lugagge in 2 years because first they got Lost and when they found them and said they would bring them home suddenly said they throw them to the garbage and that IS not true, they keep the passengers things saying they could not find them or they are unknown. I was even phisically atacked when I went in person and saw workers taking things from my lugagge. They said they would bring It but after months they said It was throw to the garbage. Do never check lugagge with them, do never fly with this company, this IS a warning!
Kanselering og 150 kr som skal dekke…
Kanselering og 150 kr som skal dekke mat på 7 timer,så synd at all mat koster 249 kroner og oppover,hvis man da ikke skal kjøre i seg 2-3 kvikklunsj
Begredelige kundeopplevelser
Å kjøpe flybillett hos Widerøe kan sammenlignes med å kjøpe en forundringspakke, eventuelt «adventuremoments». I det reisen starter tilsier mine erfaringer at å ende opp med et helt annet konsept enn planlagt er tilstede. I samarbeid med Widerøe har jeg derfor hatt gleden av å bruke mye tid på buss for fly, tilfeldige hoteller og erfart våkenetter som opplading til jobboppdrag. Eventuell variasjon i forbindelser med «svippturer» som plutselig blir dagsturer og døgnturer. Så også turen nå nettopp som uheldigvis endte på Gardermoen med generøst tilbud om hotellovernatting og invitasjon til å fullføre reisen to dager senere. Alt inkludert en spennende opplevelse med kofferten min der bakkepersonellet ikke fikk til å lese av bagasjetaggen og satte kofferten i ei hylle i ankomsthallen. Etter mye om og men ved informasjonsskranken og påstander fra Widerøe om at kofferten (på mystisk vis) var på vei til reisemålet mitt alene åpenbarte det seg at den befant seg i hylla rett ved skranken. Jeg konstaterer oppgitt at: Widerøe heller ikke denne gangen klarte å levere bestillinga, at Widerøe mangler strategi for analyse og problemløsning i kundenes favør, at Widerøe tidvis svikter ved bagasjedistribusjon og sist men ikke minst: At Widerøe har lite forståelse for at vi kunder ønsker å nå reisemålet innen rimelig tid. For meg var det av åpenbare grunner som jobb og familie uaktuelt å tilbringe to "bonus døgn" på Gardermoen. Det framstod som Widerøe ikke evnet å finne løsninger ved å f.eks iverksette buss for fly, sette opp ekstrafly eller booke om til en ny destinasjon inkludert bakketransport. Her var de skråsikre på at ombooking 2 dager fram i tid var hensiktsmessig. De presiserte at jeg som alternativ frivillig kunne reise et nytt sted og derifra selv sørge for bakketransport til opprinnelig destinasjon. I situasjonen som oppstod fordi Widerøe hadde tekniske problemer med flyet som ble kansellert var det imidlertid ingen elementer av frivillighet. Jeg og mine medpassasjerer var særs ufrivillige i limbo stuet inn på et hotell med en horribel ombooking som ville medført 2 døgns forsinkelse. For en bærekraftig løsning tok jeg grep og endret reisemål samt iverksatte bakketransport for egen regning. Med denne strategien nådde jeg omsider fram til opprinnelig destinasjon og forsinkelsen ble redusert til «bare» 1 døgn. Anbefaler ingen å kjøpe flybilletter hos Widerøe hvis det finnes andre alternativer.
Overbooked flight
Ovebooked caused me to miss work. Regular problem with this Airlines.
Bitte buchen Sie keinen Flug mit dieser…
Bitte buchen Sie keinen Flug mit dieser Airline! Wir sind im Januar 2025 von München über Bergen nach Tromsø gereist. Hinzu buchten wir über ein Portal die Flüge mit Widerøe. Wir hätten dies nicht tun sollen. Beide Flüge sind verspätet gekommen und verspätet losgeflogen und die Höhe war das unsere aufgebenden Gepäckstücke nicht eingeladen worden. Stattdessen wurde (Rückreise) Skis von Norwegern mitgenommen, die natürlich die kleine Maschine völlig überfüllten. Diese pure Dummheit und warum ein Buchungssystem überhaupt so viel Sondergepäck zulässt, die Dreistigkeit unsere beiden und insgesamt 15 Koffer von anderen Reisenden auf den Rollfeld liegen zu lassen (sind Koffer nicht wichtiger als Ski Equipment?!), die späte Nachlieferung (alles muss man selber über QR Code auf einer Seite angeben - wobei 3 Personen dafür am Schalter in Tromsø sitzen) und nun die Nicht-Erstattung der laut Widerøe auf der Homepage zu gesicherten 500 NOK pro Person sind mehr als blanker Hohn! Angeblich gibt es eine 21 Tage Meldungsfrist (wohlgemerkt erneut sehr umständlich online zu finden und nur mit eingescannten Belegen etc. möglich), die wir um ein 2 Wochen überschritten haben. Dies wurde mir nun nach 10-12 Wochen Bearbeitungsdauer seitens der Airline mitgeteilt. Und die 21 Tage Frist stand weder auf der Homepage noch hat die Crew uns darauf aufmerksam gemacht. Ich bin sprachlos wie diese grässliche Airline mit uns und den anderen Passagieren umgeht. Daher buchen Sie lieber Lufthansa und fliegen Sie über Frankfurt. Widerøes Verhalten ist widerlich!
Widerøe Smart Cargo. Smart om du ikke vil ha forsendelsene dine…….
Dessverre ikke mulig å gi mindre enn en stjerne (dette gjelder da Widerøe Smart Cargo). Som ikke har kontroll på frakten sin (fra pickup til dropoff).
Gjentatte ganger, rotes det til.
Og denne gangen er det betalt for ekspressfrakt. Pakken står som «levert», men ingen har vært her med noe leveranse.
Ingen tar tak i ting via kundeservice, fører ansvar over på underleverandører, og skjønner tydeligvis ikke at de er transportør (på tross av at de leier andre til deler av ruten).
40 uker behandlingstid på refusion på…
40 uker behandlingstid på refusion på regninger jeg selv måtte dekke
Elendig service
Widerøe er med årene bare blitt dårligere, både ift rutetilbud og priser. Dessverre har dette selskapet monopol på små flyplasser i Norge, det er derfor eneste mulighet til å besøke familie. Så å si hver gang jeg har reist med de har det vært problemer. I dag var det tåke tidligere på dagen, men fikk høre av mine foreldre at tåka på Rørvik var lettet og det hadde ikke vært noe problem å lande( min far har jobbet i mange år på flyplassen, så han vet hva han snakker om), men på grunn av belastning på personale , ble vi satt på en to timers busstur fra Namsos til Rørvik kl 1000 på kvelden, uten engang tilbud om hverken mat el drikke. Det er virkelig irriterende når man har betalt ekstremt mye for en flybillett, med så dårlig service. Synd jeg er avhengig av dette flyselskapet for å besøke familie 🥲🥲🥲
Hahahah jeg er så kvalm av dem
Hahahah jeg er så kvalm av dem. Har bodd i Sogndal noen år og de er de eneste som flyr herfra. Rent monopol, og prisene hopper frem og tilbake, og gir feilinformasjon. De har mistet bagasjen min før. Når flyet mitt ble kansellert fikk jeg og de andre passasjerene ingen informasjon, ingen til å gi oss hotell, ingen til å gi ut bagasje fullt kaos i flere timer og kom inn på hotell kl 12 på natta. Dritt lei rett og slett.
BRUG ALDRIG Widerøe
BRUG ALDRIG Widerøe til at flyve med. Mine afgange er blevet ændret flere gange fra midt på dagen til tidlig morgen og sidst til om aftenen ti timer senere. Det er fuldstændigt uacceptabelt og jeg vil fortælle til alle at man IKKE skal booke hos Widerøe.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.