De app en declareren werkt prima. Wat echter niet werkt is om een declaratie te kopiëren naar een eigen directory dit i.v.m. belastingaangifte. Hierover gebeld en mij werd verteld dat dat inderdaad n... Ver mais
Zorg en zekerheid heeft een hele vervelende app, eerst via digid inloggen op de app en uiteindelijk kom je gewoon op de website uit, werkt niet snel en efficient. Wat nog belangrijker is; de premie v... Ver mais
Zeer falend dit bedrijf. Kan veel geld uitgeven aan personeelsfeestjes, waarbij de partner niet eens welkom is. Maar als je vraagt om een s1 formulier, dan kan je wachten totdat je een o... Ver mais
Betreft inloggen met digiD ik moet ALTIJD 2x inloggen om in mijn ZZ te kopen. Al diverse keren gebeld, ja mevrouw dat klopt wij werken er aan. Nu meer dan 7 maanden verder nog steeds hetzelfde problee... Ver mais
Informação fornecida por fontes externas variadas
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sinds dit jaar niets anders dan gezeik wanneer ik een rekening voor fysio behandeling declareer. Al jaren worden deze gewoon uitbetaald maar sinds 2025 moet ik bij elke declaratie soebatten om mijn vergoeding te krijgen. Eerst voldeed de rekening niet. Vijf aanpassingen later werden deze eindelijk vergoed. Nu hebben ze weer iets anders, mijn fysiotherapeut zou niet bevoegd zijn om de behandelingen die ik declareer uit te voeren. Dezelfde soort behandelingen die ze dit jaar al 6 keer uiteindelijk wel vergoed hebben. Incasseren van je premie, dat kunnen daarentegen probleemloos. Als dit zo blijft heb ik volgend jaar een andere zorgverzekering. Daarbij komt nog dat deze zorgverzekering zich in de stoel van behandelaren plaatst. Hierdoor word je behandeling die vanuit de AWBZ vergoed wordt, tegen advies van je behandelaar in gewoon gestopt omdat zorg en zekerheid de behandeling niet langer wil vergoeden.

Ongelooflijk daar s1 formulier aangevraagd weken geduurd
Terugbetaling 5 werkdagen stond in de mail nu al in werkdag 9
Nog steeds niets gezien
Tip neem een grote zorgverzekeraar

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ik las zoveel slechte ervaringen, maar ik zelf had aleen goede ervaringen met zorg en zekerheid
Ten eerste ben al derde jaar bij deze verzekering, meerdere keren had contact met service, max 10 min wachten en goede en correcte gesprekken met volle tevredenheid gehad
Ze bellen terug binnen 2 dagen als je iets vraagt via formulier, ze houden zich aan de regels
Over het algemeen ben zelf zeer tevreden over deze verzekering en over hun app

Resposta da Zorg en Zekerheid
Factuur huisarts buitenland gedeclareerd en uitbetaling lukt niet kmdat deze mevrouw die dit behandeld, de factuur niet goed leest.
ALLEEN HUISARTS DECLARATIE IS DAT. MAAR OMDAT DEZE MEVROUW MIJN UITGEBREIDE UITLEG VERKEERD LEEST, WORD UITBETALING gekort , klacht alsnog ingediend.dit is al de 2e keer dat ze de huisarts BUITENLAND NIET WIL VERGOEDEN.?????? Aan mijn man.
Daarnaast is consult bij een huisarts CONSULT. BIJ FYSIOTHRAPIE HEB JE GEEN CONSULT MAAR BEHANDELING!!!!!!? Ondanks onze leeftijd, laten we niet met ons sollen. Het laatste contact wer de telefoon verbroken, netjes he?

Resposta da Zorg en Zekerheid
Geen verbetering de nieuwe app. Loopt regelmatig 'vast' Je kunt de zorgverlener van je partner niet zien deze is afgeschermd, partner moet zelf inloggen met digid om dit te kunnen traceren. Ook een specificatie van de zorgkosten ontbreekt. Hopelijk verbetert bovenstaande in de toekomst.

Resposta da Zorg en Zekerheid
De app is een drama. Je kan alleen je laatste declaraties terugvinden. Er is geen zoekmachine. Je kan niet alles uit het verleden terugvinden. Hopelijk gaan ze dit verbeteren.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Nouw, zorg en zekerheid ??
Eerste 3-4 maanden geduurd eer ik goed en wel was ingeschreven en dan na 1 jaar zie ik na 2 maanden dat ze me hebben uitgeschreven. We hebben u een e-mail gestuurd zeggen ze… nergens een e-mail te vinden. Conclusie : 3 maanden niet verzekerend !! Dag zorg en zekerheid , voor mij geen zekerheid. Hello nieuwe verzekering VGZ

Resposta da Zorg en Zekerheid
Dat je het niet met elkaar eens bent, kan. Maar dat op een klacht ‘gewoon’ niet inhoudelijk wordt gereageerd, is echt onacceptabel. Als epidemioloog stuurde ik een goed onderbouwde klacht. Het antwoord was een plak/knipwerkje met als reden dat de ziekte zelden voorkwam. In mijn geval wel en dat onderbouwde ik degelijk. Niemand keek naar mijn onderbouwing. Zo gaan ze met klanten om. Dit soort gedrag maakt de zorg onnodig duurder.
PS wat een onzinantwoord. Als jullie het wel inhoudelijk (onderbouwd!) willen onderbouwen kunt u dat privé gewoon alsnog doen. Maar dat gaat u vast niet doen. Ik laat me graag verrassen:)

Resposta da Zorg en Zekerheid
Duidelijke en gemakkelijke aanmeldprocedure.
Goed functionerende website en app.
Duidelijke en complete zorgzoeker om de contractering te checken, wel zo belangrijk bij ziekenhuizen.
Eveneens gemakkelijk te checken op aanwezige zorgplafonds.

Resposta da Zorg en Zekerheid
snelle website beleefd in contact en duidelijk

Zorg en (On)zekerheid
Kattig overheersende, interruperende uitleg
Afhankelijk van bonus om mensen af te poeieren?
Toen ik zei dat ik misschien wilde Overstappen omdat ik 14 dagen bedenktijd heb werd mevrouw ineens "iets "vriendelijker
Hef is in Leiden en omgeving echt een harde mentaliteit, anders dan in het noorden
Uitleg over voetzorg ook niet goed, ze hebben geen verstand van vergoedingen naast de preventieve voetzorg na meerdere keren te hebben gebeld
Geniepige uitleg , zoals ik nu pas lees over de weinige minuten mondhygiëniste
Lijkt wel de overheid met 5 minuten douchen
Na 5 minuten heb ik pas de kraan op juiste temperatuur, inzepen duurt 15 minuten,afspoelen 5
Ik heb het idee dat ze mensen moeten afkappen
vandaag gooide 1 medewerkster er opeens de hoorn op
Bij zorg en onzekerheid is het graag of helemaal niet
3.5 sterren is niet goed
Data van ervaringen meerdere pogingen gedaan

Resposta da Zorg en Zekerheid
Kennelijk heeft Zorg en Zekerheid een behoorlijk personeelstekort. Van de afhandeling binnen 5 werkdagen is geen sprake meer. Wacht nu al weken. Bel je hiervoor dan wordt gewoon de hoorn op de haak gegooid. Jammer, tot nu toe altijd goede ervaringen gehad, maar dit kan dus snel omslaan.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ik probeerde vandaag bevestigd te krijgen via de mail of de digitale declaratie van mijn overleden moeder was
aangekomen. Normaal bij indienen krijg je altijd op dezelfde dag een bevestiging dat het in behandeling wordt genomen. Dat was niet gebeurd. Nadat ik alle controlevragen van de medewerker correct had beantwoord, kwam hij met de frustrerende mededeling : "in het kader van de privacy kan ik u niets mededelen" grrrrrrr
Het fraprante is wanneer iemand komt te overlijden ,vanuit de basisadministratie gemeente, een bericht wordt gestuurd naar de zorgverzekeraar. Op dat moment kun je via de DigiD niets meer indienen. Het frappante is dat de incasso voor de periode na overlijden niet stopt.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ik heb nog nooit zo'n veselijk persoon van een klantenservice gesproken.
Ze was onzettend belerend, herhaalde meerdere keren haar verhaal alsof ik een malle eppie ben en ze was ook nog eens heel onaardig.
Jammer dat ik nog een jaar vastzit aan deze verzekeraar!!!

Resposta da Zorg en Zekerheid
Merk medicatie wordt niet meer vergoed. Ander merkooit geprobeerd, gaf nare bijwerkingen, waardoor ik niet meer naar mijn werk kon. Gaat om 11 euro per 30 stuks! Maar de apotheek gaf al aan dat zorgverzekeraars om een paar cent al dit soort dingen doen. Niet ok om te spelen met de gezondheid van mensen om een paar cent....

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ik wist als ik dat ze kennen iets met mij doen maar met Bewustzijn van 2de wereldoorlog die hog gestudeerd artsen hebben gas en medische onderzoek aan de arme mensen uitgevoerd ( hitler wist niet hoe kan iemand Injecteren) ik vertrouw gehad aan de k…z….! En ze hebben me niet omgebracht maar iets gedaan dat ik heel leven pijn hebben ! Gusthuis R/dam, ik heb op de Instagram iets gezet ! Dat de kerkhof is van hun party plek ( Gusthuis) de Chirurg zei dat is niet erg. beetje pijn. En slijm overgeven misschien worden je 90 jaar oud! Goed kan je weten wat mensen als hitler of Stalin of anderen kennen goed gebruik van zo Chirurg maken!
Wat voor mooie wereld 🤪🤡
Ze hebben een spaart die pacemaker is decnaam in mijne lichaam geplaatst elkekeer dat ik naar controle ging! Hoi zei je maar geen gebruik van !
Paars dagen geleden heb ik aan cardioloog gdd er vraagt terwijl geen gebruik maar waarom moet in mijne lichaam bleven ? Ze antwoorden dat is voor nodig! Ook. Als zo is dan heel wereld moet een keregen! Of die en werkt ze ook de als pipers ?
Ik weet echt niet wat van plan zijn met mijne lichaam ‘
Groetjes Sarbaze
_pir
Groetjes. Sarbaze_pir
Pa’ par keer heb ik aan Onpartijdige artsen gevradsx! Ze worden Boos! En ik vaag me of ik recht voor heb ?
Ik ben erg teleurgesteld in Zorg en Zekerheid. Ik gebruik al lange tijd het medicijn Macrogol, maar de afgelopen jaren is het merk meerdere keren veranderd. De laatste variant die ik nu krijg, werkt totaal niet en heeft geen effect. Dit heeft grote gevolgen voor mijn gezondheid en welzijn.
Volgens de apotheek komt deze wijziging door het beleid van Zorg en Zekerheid. Het is onacceptabel dat kostenbesparing belangrijker lijkt te zijn dan de gezondheid van patiënten. Medicatie moet effectief zijn en niet zomaar worden vervangen door een goedkoper, minder goed alternatief.
Ik hoop dat Zorg en Zekerheid dit probleem serieus neemt en snel met een oplossing komt, zodat ik weer een medicijn kan krijgen dat wél werkt. Helaas krijg ik tot nu toe geen hulp en blijf ik met dit probleem zitten. Erg teleurstellend

Resposta da Zorg en Zekerheid
Eén ster is nog steeds een te hoge beoordeling voor deze dieven. de slechtste verzekeringsmaatschappij in de geschiedenis. Ze verandert zelf je verzekering, niemand weet wat er aan de hand is. De beoordeling moet NUL zijn. Vreselijk. De mensen aan de hulplijn maken je belachelijk. Ze geven allemaal een ander antwoord. Waarom zijn ze daar dan? Gesprek? Wacht even op de uitleg, nadat ik gevraagd heb hoeveel - ik weet het niet. Vanaf januari 2026 mag je je verzekering wijzigen. Ben je gek geworden?

Resposta da Zorg en Zekerheid
Sinds begin dit jaar overgestapt naar zorg en zekerheid nadat een vriendin mij alleen maar positieve ervaringen melden.
Ze heeft gelijk gehad ik kan alleen maar positieve ervaringen delen. Vriendelijke klantenservice je word door een eigen medewerker te woord gestaan i.p.v. een callcenter.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ja, lange reisverzekering gehad. Achteraf bleek dat ie niet geldig was, maar wel een jaar lang betaald schandalige service.
Dan geven ze als antwoord dat ze dit alleen geven in combinatie met ziekenfonds, HALLO jullie kunnen toch zien dat ik geen ziekenfonds bij jullie heb, en dan bedenk je niet laten we die reis verzekering ook stoppen ?( gelukkig afgelopen jaar niets gebeurt) anders was dat mijn verantwoordelijkheid, terwijl Z& Z loopt te prutsen….