De app en declareren werkt prima. Wat echter niet werkt is om een declaratie te kopiëren naar een eigen directory dit i.v.m. belastingaangifte. Hierover gebeld en mij werd verteld dat dat inderdaad n... Ver mais
Zorg en zekerheid heeft een hele vervelende app, eerst via digid inloggen op de app en uiteindelijk kom je gewoon op de website uit, werkt niet snel en efficient. Wat nog belangrijker is; de premie v... Ver mais
Zeer falend dit bedrijf. Kan veel geld uitgeven aan personeelsfeestjes, waarbij de partner niet eens welkom is. Maar als je vraagt om een s1 formulier, dan kan je wachten totdat je een o... Ver mais
Betreft inloggen met digiD ik moet ALTIJD 2x inloggen om in mijn ZZ te kopen. Al diverse keren gebeld, ja mevrouw dat klopt wij werken er aan. Nu meer dan 7 maanden verder nog steeds hetzelfde problee... Ver mais
Informação fornecida por fontes externas variadas
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Pas op met voornamelijk de extra aanvullende verzekeringen. Hier zitten heel veel uitsluitingen in dat het bijna onmogelijk is om alle rekeningen volledig te declareren. ook de klantenservice hoort je wel aan alleen klachten kan je alleen online indienen en worden binnen drie weken in behandeling genomen, dus succes.......

Resposta da Zorg en Zekerheid
27.12.2024 standaard dooddoener antwoord mogen ontvangen. Heb ook al Contactformulier ingevuld. Ben benieuwd. The saga continues....
Wat een droefenis. Ik claim eens een keertje vanwege een akkefietje in Frankrijk. Zucht. Niets vergoed gekregen. Slecht. Eerste contact met alarmcentrale was ook vreemd. Ondeskundig en kinderachtig. Heel jammer allemaal

Resposta da Zorg en Zekerheid
Een AV-gemak genomen vanwege de vergoeding van € 250,- per kalenderjaar voor tandartskosten. In de voorwaarden daaronder staat dat o.a. gebitsreiniging in deze aanvullende verzekeringen wordt vergoed.
Uiteindelijk de gebitsreiniging reiniging alsnog zelf kunnen betalen omdat er in de kleine lettertjes staat maximaal 10 – 15 minuten voor gebitsreiniging PER JAAR. Voor het welkom en afscheid nemen van de tandarts staat deze tijd al bijna, dus je kunt alsnog 90% zelf betalen als je netjes 2 keer naar de tandarts gaat in een jaar.
Dit is gewoon klanten binnenhalen met groot promoten dat iets wordt vergoed wat mensen vaak kiezen en die vervolgens minimaal vergoeden. (Nu gaan jullie vast reageren had je kunnen lezen als je de gehele voorwaarden had bestudeerd -> ik vind dit misleidend)
Nooit meer Zorg en Zekerheid voor mij.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Had de pech om tijdens de vakantie in het buitenland ziek te worden. Naar ziekenhuis geweest en met medicatie heengezonden. Eenmaal thuis alles ingescand en doorgestuurd. Anderhalve week later is er uitbetaald; hulde!

Resposta da Zorg en Zekerheid
Wat een waardeloos bedrijf. In September een nieuwe zorgverzekering bij ze aangevraagd. Nog steeds niet geregeld... 4x gebelt voor een update en 4x krijg ik te horen dat het nog even duurt. Komen telefonisch beloftes niet na. Denken niet mee. Ze hebben het druk en maak daar het probleem van de klant van. Een manager of leidinggevende spreken om je probleem voor te leggen is ook niet mogelijk. Geen zaken mee doen.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Had een declaratie ingediend van behandelingen bij oogarts. (slechts € 389) Krijg melding dat declaratie is afgehandeld. Uiteraard kijk ik niet gelijk in de app. Op zeker moment toch de app maar even geopend. Wat blijkt vergoeding 0,00, dit terwijl andere facturen wel zijn betaald. Reden…volledig onbekend en ook niet te vinden in de app. Dus bellen, de dame aan de telefoon weet het niet en gaat navragen. Antwoord is: Parallele TBC, verkeerde diagnose combinatie. Uiteraard vraag ik wat is dat dan, antwoord is u moet terug naar de hulpverlener en als die er niet uitkomt moet hij of zij contact met ons opnemen. Hoe moeilijk kan het zijn om duidelijk aan te geven wat, waarom en hoe. Vermeld in de app de duidelijke reden. Communicatie heet dat geloof ik.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid wijzigt eenzijdig telkens papieren post naar digitaal.
Je zal maar een hersentumor overleven, de rest van je leven op medicatie moeten leven, en dan moeten dealen met zorg en zekerheid?
Ik heb geen computer. Wie schrijft dit dan? Mijn dochters. Ik ben namelijk sinds mijn aandoening digibeet en zeer afhankelijk van papieren post.
Wekelijks neem ik samen met iemand uit de WMO mijn post door. Maandelijks betaal ik samen met iemand die mij ondersteund de rekeningen die per post binnen kwamen.
U raad het al. Ineens een brief van Flanderijn. Of ik even wilde betalen incl incassokosten. Belachelijk, want ik had geen bericht gehad van zorg en zekerheid.
De ombudsman liet zich al eerder uit over de digitalisering, en mensen die niet thuis zijn om wat voor reden dan ook, dat post niet zomaar kan worden gedigitaliseerd.
Maar kennelijk denkt zorg en zekerheid daar anders over. En dan mag je dus boeten voor iets waar je niks aan kan doen. Sterker, je mag vanaf dat moment bij je kinderen gaan eten.
Want hoewel je nog geen lening kan krijgen voor een nieuw matras volgens het BKR, vind flanderijn, maar ook zorg en zekerheid dat je best maandelijks 100 euro kan missen per maand. Dat je geen lening kan krijgen tegen een aflossing van 15 euro per maand is kennelijk geen boodschap voor woekeraars als Flanderijn en Zorg en Zekerheid.
Zorg en Zekerheid, neem uw verantwoording en haal de vordering weg bij Flanderijn en spreek gewoon een regeling af met uw cliënt die aan u gebonden is (gemeentelijke verzekering omdat mijn inkomen laag is).
Zoals het er nu voor staat lijkt het erop dat u een harteloze verzekeraar bent die eenzijdig zaken wijzigt.
U zal misschien in de reactie hieronder schrijven, U bent per post op de hoogte gesteld. Echter is deze post niet door ons, meerdere mensen en organisaties, ontvangen. Daarbij is door ons wel vastgesteld dat U al vaker eenzijdig papieren post eigenhandig omzet in digitaal, en er dan vanuit gaat dat een emailadres wordt gebruikt.
Daarom heb ik U nu gevraagd mijn emailadres te verwijderen, wat u waarschijnlijk wederom niet zal doen. U heeft mij namelijk eerst verplicht een emailadres te nemen anders kon ik niet inloggen om zo overzicht te krijgen in mijn declaraties.
Kortom, toon eens medeleven en regel uw zaken in overleg. Het eenvoudig terugnemen van de vordering zou de oplossing zijn.
Ik laat het aan U over. Anders gaat het hele verhaal naar Elsevier en de politiek.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Bij Zorg en Zekerheid wordt een voorkeursbeleid gehanteerd mbt medicatievergoedingen. Ik gebruik veel medicatie en deze bedragen lopen dit jaar enorm op. Het is bekend dat sommige medicatie in Nederland niet leverbaar is. De apotheek of het bedrijf dat baxterrollen samenstelt kiest dan een alternatief. Het alternatief staat niet op de lijst. En moet dus voor een groot deel door mij betaald worden. Ik heb hier contact over opgenomen met de klantenservice van Zorg en Zekerheid. Deze sturen me regelrecht naar de apotheker. De apotheker stuurt me regelrecht terug naar de verzekeraar. Apothekers hebben geen tijd en geen mogelijkheid om de voorkeurslijsten van de verzekeraar door te spitten. Met daarbij de mededeling dat de voorkeurslijsten maandelijks aangepast worden door Zorg en Zekerheid. Dat is onwerkbaar.
Inmiddels heb ik de helft van de eigen bijdrage al betaald. Maar we zijn pas in september... En de facturen van Z&Z lopen maandelijks op. Makkelijk geld verdienen op deze manier. Ontransparant en in de kern oneerlijk. Een verzekeraar zou er juist voor moeten hoeden dat het gelijkheidsbeginsel wordt aangetast. En het niet zelf in gang zetten!
Ik ga contact opnemen met Radar, de consumentenbond en met de SKGZ om dit aan de kaak te stellen. Ik ben chronisch ziek, betaal sowieso het volle eigen risico. Daarbij nog jaarlijks 250,00 extra betalen omdat ik een chronische ziekte heb, gaat me te ver. En ik heb gewoon het geld niet. Komt dit over? Ik heb het geld niet!
Met vriendelijke groet, S. Haccou Amsterdam

Resposta da Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid heeft de afgelopen twee jaar bijna iedere declaratie die wij hebben ingediend voor medische behandelingen ons zoontje verkeerd behandeld. Declaraties werden onterecht afgewezen, de bereikbaarheid was extreem slecht en op klachten werd niet adequaat gereageerd. Uiteindelijk is met tussenkomst van de SKGZ vergoeding afgedwongen in 2023. Onlangs bij een nieuwe declaratie beweerde Zorg en Zekerheid eerst dat de offerte niet marktconform was, zonder daar enig bewijs voor te leveren. Nadat wij hebben aangetoond dat de offerte wel marktconform was gaf Zorg en Zekerheid aan slecht een deel van de behandeling te vergoeden, waar zij in 2023 nog schriftelijk hadden bevestigd dat de gehele behandeling vergoed zou worden. Ook nu is Zorg en Zekerheid zeer slecht te bereiken en zijn we helaas waarschijnlijk weer genoodzaakt naar de SKGZ te stappen. Mijn advies is, sluit geen verzekering af bij Zorg en Zekerheid, het is een waardeloze, extreem slecht georganiseerde organisatie die meer energie steekt in het verzinnen van redenen om zorg niet te hoeven vergoeden dan het helpen van haar klanten.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ik ben al jaren verzekerd bij Zorg en Zekerheid en ervaar het als een fijne en betrouwbare verzekeraar die zich veel inzet voor de regio.
Het is jammer dat ik zoveel 1-sterren zie wanneer het eigenlijk gaat om onbegrip of dat iets niet vergoed wordt. Deze verzekeraar verdient dat niet. Je wordt altijd goed geholpen en via de mail krijg je binnen 3 dagen antwoord. Ik ben erg tevreden.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Dure maar zeer goede verzekering!

Resposta da Zorg en Zekerheid
Zorg in nederland raad ik af zijn onprofessional mensen ziektemakers kan je dood gaan is levensgevaarlijk.
Ik raad het af .

Resposta da Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid is goed bereikbaar en gaat duidelijk in op je vragen wat betreft vergoedingen.

Beste mensen,
Z en Z ze lijken wel een BANK inloggen je moet je ziel en zaligheid bekend maken ! Zelfs als je al in je account zit. Bij een reactie van hun krijg je ook diverse codes.
Maar ze hebben veel geld over voor sponsoring.
Z en Z hebben dus weer een zeer onpersoonlijker reactie gegeven. Je moet er maar aan wennen is hun reactie. Echt niet te filmen. Zeer waarschijnlijk het laatste halfjaar nog bij hun.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Wat voor mij beter kan een beter overzicht in de nota

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ik ben al jaren lid en dit met tevredenheid!
Zowel de huisarts,tandarts,mondhygieniste als apotheek lopen op rolletjes.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Fraude 2 kunnen jullie Zorg en Zekerheid niet lezen met jullie reactie? En die Stephan Swanenburg manager financiële zaken begint weer met het afpersen van eigen bijdrage 960,03 euro en dreigen met deurwaarders! Rene van Beek

Resposta da Zorg en Zekerheid
Ik heb een spiraal laten plaatsen bij een vrouwenkliniek. Hiervoor heb ik gebeld met mijn verzekering Zorg en Zekerheid. In het gesprek werd mij gezegd dat het "gedeeltelijk" zou worden vergoed. Ik heb DUBBEL gevraagd of dit zeker zo is aangezien mijn huisarts heeft gezegd dat ik 300€ meer moet betalen als ik dit niet bij haar laat doen.
Dus de dame zegt heel leuk ja nee het word gedeeltelijk vergoed. Krijg ik het factuur na 6 maanden eindelijk binnen en is het volledig eigen risico 340€.
Ik hou niet van mensen die hun feiten niet kunnen natrekken. Je werkt bij een zorgverzekering, niet bij de jumbo dat je effe foute informatie geeft.
Ik heb vandaag opnieuw gebeld en dan zegt de medewerker dat ze dit zal doorgeven en dat dit wordt nageluisterd en er contact wordt opgenomen. Nou ik word 4 uur later gebeld doordezelfde medewerker als van vandaag die het gesprek niet zelf heeft na geluisterd maar die heeft "doorgekregen" wat er is besproken. Sorry hoor dat noem ik al helemaal onproffesioneel. Je kan het gesprek prima zelf luisteren dat kan in elk systeem ik heb ook bij een bedrijf gewerkt waar ik alle gesprekken terug kan vinden en luisteren. Dat is dus al helemaal onzin want waarom bel jij dan terug als je niet eens weet wat er allemaal precies is gezegd?
En dan is het van "ja er is wel aangegeven dat het gedeeltelijk is maar ook dat het onder eigen risico valt". Ja sorry hoor dit is dus NIET gezegd, maar heb ik zin in deze discussie? Nee. Ik zal helaas maar weer eens veranderen van mijn verzekering aangezien dit gewoon oplichterij en misleiding is. Godzijdank is het niet iets veel ergers geweest.
Update: nadat ik deze review heb achtergelaten heb ik ook op de site van de zorgverzekering een klacht ingediend. Naarmate daarvan is het probleem netjes opgelost en heb ik een mail ontvangen. Wat fijn dat het uiteindelijk is rechtgezet ,bedankt hiervoor.

Resposta da Zorg en Zekerheid
Wat een slechte partij dit zeg.
Kom van een gemeente pakket bij Univé, daar betaalde ik ongeveer hetzelfde bedrag. Echter kreeg ik NOOIT een rekening na een tandarts, dokters of apotheekbezoek. De gemeente en Univé stoppen de samenwerking helaas en de gemeente liet ons weten alleen nog samen te werken met Zorg en Zekerheid. Wat een domme fout van mij zeg! Ik had beter een normale verzekering kunnen nemen waarbij ik maandelijks veel minder betaal, aangezien ik toch rekeningen blijf krijgen, omdat ze niet alles vergoeden wat Univé deed. Zonde van je geld!!! Neem een andere verzekering aub!! Zodra het kan stap ik METEEN over!