Douglas DHZ overkapping besteld
Douglas DHZ overkapping besteld. Na 2 weken zijn we dezen gaan plaatsen. 2 weken ervoor Poeren in de grond geplaatst. Tijdens het plaatsen van de palen zatten er erkeerde hoogte verstellers bij de bestelling. 16mm implaats van 20mm. Als je deze overkapping besteld klik je op de website de overkapping en word je netjes door een lijst van benodigdheden geleid en kilk je aan wat je nodig denk te hebben. Dit zou dus goed moeten gaan, Maar waar gewerkt word worden fouten gemaakt. Ik heb opgebeld om ze om te ruilen. Dit was geen probleem maar omdat ik ze de zelfde dag nodig had moest ik ze zelf halen. Wel 2x 40 min rijden maar we hadden ze nodig. Bij aankomst gaat het mis. Aan de telefoon netjes geholpen en bij aankomst wordt ik te woordt gestaan door een jonge man met lang haar en een baardje. Deze bijdehand ging mij corigeren. Zij haden het niets fout gedaan maar ik had het fout besteld. Gelukkig dat er een oudere man hem tussendoor nog corrigeerde dat het fout gepakt is. Maar na dat deze aardige beleefte man weg was begon het niet klant vriendelijke lang harige persoon weer over dat ik het zelf verkeerd heb besteld. Dit is geen manier om met iemand om te gaan die 2 x40min gaat rijden zonder om compentatie te vragen te behandelen. Ik hoop dat deze persoon een berisping krijgd, want het beinvoled wel mijn mening over ZAM . Spullen Goed maar door 1 persoon een slechte ervaring