Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Grunnen til 4 av 5 stjerner er at ordren ble delt i to forsendelser og at den siste tok lang tid, blant annet på grunn av påsken. Ellers fornøyd med kundeservicen. Selv om jeg ikke enda har fått teste... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered shoes and after i payed they contacted me to say they’re not having on stock and i have to wait over a month to receive them. (I still waiting) when it was showing that it was going to b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selger var veldig behjelpelig med å finne rett produkt for våres behov. Operatørenes tilbakemelding er veldig positive til kvaliteten på produktet. Leveringen av varene som ble bestilt var rask og u... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Escrito pela empresa

Zeproc (www.zeproc.com) er en data- og AI-drevet markedsplass som kobler industrielle kjøpere med europeiske og norske produsenter og leverandører. Vår misjon er å styrke den lokale industrien ved å løse problemet med overprisede industrivarer og tilby verdiskapende tjenester, inkludert transparent og strømlinjeformet anskaffelse og kjøpsfinansiering.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Veldig bra kundeservice!

Veldig god kundeservice ved spørsmål om du kunne skaffe andre produkter fra leverandør. Dette fulgte de raskt opp og sørget for at ordnet seg.

Gode priser og lave fraktkostnader. Håper de får flere prudukter etterhvert!

1 de abril de 2025

Hei Andreas,

Tusen takk for at du anerkjenner vårt fokus på kundeservice! Vi jobber hardt for å sikre en god opplevelse for alle våre kunder, fra bestilling til oppfølging etter kjøp. Tilbakemeldingen din gir oss ekstra motivasjon til å fortsette å levere god service.

Dersom du trenger hjelp med noe, er det bare å ta kontakt. Vi setter stor pris på tilliten du viser Zeproc, og gleder oss til å kunne hjelpe deg igjen fremover.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to varer på samme ordre og…

Jeg bestilte to varer på samme ordre og jeg måtte betale porto to gange. Varene ble sendt til to forskjellige steder og jeg fikk ikke noe hente info på den ene pakken. Det var også dyr porto i forhold til størrelsen på pakkene.

5 de março de 2025

Resposta de Zeproc

Takk for tilbakemeldingen – vi forstår frustrasjonen din veldig godt.
Zeproc er en industrimarkedsplass som kobler kjøpere direkte med leverandører over hele Europa. Som en oppstartsbedrift i tidlig fase, fokuserer vi nå på å bygge teknologiplattformen, mens alle varer sendes direkte fra leverandørenes egne lager.

I ditt tilfelle ble de to varene sendt fra ulike leverandører i forskjellige regioner, og derfor ble fraktkostnadene lagt til separat i kassen. Hver leverandør bruker sine egne logistikkpartnere, så leveringstider og sporingsinfo kan variere litt fra pakke til pakke.

For å unngå dette fremover anbefaler vi gjerne å velge varer fra én og samme leverandør per bestilling, hvis det er mulig. Når det er sagt, så jobber vi med å få på plass mer sentraliserte fraktløsninger etter hvert – slik at logistikken blir enklere og totalopplevelsen bedre for kundene våre.

Takk for tålmodigheten og støtten mens vi bygger opp en plattform som skal fungere bedre for alle.

Med vennlig hilsen
Zeproc salg
+47 458 13 728
salg@zeproc.com
www.zeproc.com

Førstegangserfaring med Zeproc

Min førstegangserfaring med Zeproc er positiv! Jeg fant et produkt, et skopar som er utgått av sortimentet til Skechers, via deres plattform, og disse ble sendt til meg fra en svensk aktør.
Prisen i handlekurven var totalen, og ingen ytterligere toll, avgifter etc. blir lagt til.
Fra jeg bestilte til jeg mottok varen tok det nøyaktig 7 dager fra Båstad-grappen i Sverige til meg i Oslo.

Skoene jeg mottok passet perfekt, så jeg har ingen erfaring med en evt. retur.

Så en liten tilleggsnote: Jeg var usikker på om privatkunder kunne kjøpe, og jeg fikk raskt svar tilbake på epost at det ikke var noe problem.
Dog kan det være at man bør legge merke til at plattformen (kanskje) var ment for bedrifter, så det kan være litt andre garantiregler m.m. som gjelder.

10 de fevereiro de 2025

Vernesko

Bestilte et par vernesko rask levering til kunne hentes på posten ca 7 dager.anbefaler zeproc videre gode priser og leverte som avtalt kommer til og bestille hos zeproc igjen.

31 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mange misvisende og vekslende…

Mange misvisende og vekslende tilbakemeldinger om varebeholdning og leveransetidspunkt. Svært uryddig og lite tillitsvekkende første forsøk på handel fra firmaet.

31 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en varmedress (2 stk)som…

Bestilte en varmedress (2 stk)som skulle være på lager, men det viste seg at så var ikke tilfelle. Fikk tilbud om en annen/ny type, men av tidligere erfaring av å få annet enn det jeg hadde bestilt så kansellert jeg ordren. Sist fikk jeg en bukse som overhodet ikke passet.

25 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

For det første så tok det lang tid før…

For det første så tok det lang tid før varen endelig kom, måtte spørre på hvor varen var. Men så gikk det fort.
Så når varen ikke passet, så vil de ikke ta den i retur, boe som jeg mener de skal. Det er jo 30dagers åpent kjøp/angrerett.
Så nå har jeg et produkt som jeg ikke kan bruke, som kostet over 2000kr.

Men de prøvde å finne et annet alternativ som kunne passe, så da får de 1* ekstra. Ellers så hadde de fått bare 1* fra meg.

23 de janeiro de 2025

Skylder mej pengee

Bestilte jakka Original down jacket. På tross av at de viste jakka som tilgjengelig, så fikk jeg kontrabeskjed om at de likevel ikke hadde jakka. Jeg ba da om å få pengene tilbake. Zeproc brukte litt tid på å svare, men sa etterhvert at ordren var kansellert, og at pengene skulle sendes. Dette er nå 12 dager siden, og jeg har ikke fått pengene. Useriøst!

27 de janeiro de 2025

Hei Stefan,

Vi beklager virkelig ulempen du har opplevd og frustrasjonen denne situasjonen har forårsaket. Som en voksende startup som jobber for å bygge en effektiv industriell markedsplass, møter vi av og til utfordringer med synkronisering av leverandørlager, noe som dessverre førte til denne feilen.

Når det gjelder refusjonen din, vil jeg gjerne presisere at vi kun autoriserer betalinger gjennom VIPPS, og ingen penger trekkes før bestillingen er gjennomført. Da bestillingen din ble kansellert, startet vi umiddelbart prosessen og sendte deg en bekreftelse, inkludert et skjermbilde. Imidlertid er det VIPPS eller banken din som håndterer frigjøringen av autorisasjonsholdet, og normalt bør dette løses i løpet av noen virkedager.

Vi har allerede varslet VIPPS om dette problemet og følger opp videre for å sikre en rask løsning. I mellomtiden beklager vi virkelig bryet dette har medført og setter stor pris på tålmodigheten din mens vi jobber med å forbedre prosessene våre. Ta gjerne kontakt direkte hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere hjelp.

Takk for forståelsen!

Vennlig hilsen,
Zeproc salg
www.zeproc.com

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Knallrask levering av topp produkter

Knallrask levering, og meget god oppfølging, flotte ekte produkter, og dette er faktisk en Norsk bedrift som sender fra Norge, til tross for at navnet ikke høres veldig Norsk ut, og sykt fett at man her kan kjøpe varer som normalt krever bedriftskonto men med engross priser, jeg er imponert, håper de blir værende i markedet

5 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais