Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Grunnen til 4 av 5 stjerner er at ordren ble delt i to forsendelser og at den siste tok lang tid, blant annet på grunn av påsken. Ellers fornøyd med kundeservicen. Selv om jeg ikke enda har fått teste... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered shoes and after i payed they contacted me to say they’re not having on stock and i have to wait over a month to receive them. (I still waiting) when it was showing that it was going to b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Knallrask levering, og meget god oppfølging, flotte ekte produkter, og dette er faktisk en Norsk bedrift som sender fra Norge, til tross for at navnet ikke høres veldig Norsk ut, og sykt fett at man h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selger var veldig behjelpelig med å finne rett produkt for våres behov. Operatørenes tilbakemelding er veldig positive til kvaliteten på produktet. Leveringen av varene som ble bestilt var rask og u... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Escrito pela empresa

Zeproc (www.zeproc.com) er en data- og AI-drevet markedsplass som kobler industrielle kjøpere med europeiske og norske produsenter og leverandører. Vår misjon er å styrke den lokale industrien ved å løse problemet med overprisede industrivarer og tilby verdiskapende tjenester, inkludert transparent og strømlinjeformet anskaffelse og kjøpsfinansiering.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg fikk beskjed om adressen var feil

Jeg fikk beskjed om adressen var feil. Jeg har bodd her i 7 år. Adressen er korrekt. Og adressen dere har er korrekt. Jeg har sjekket. I tillegg presterer Post Nord å legge pakken på en butikk 15 km unna, når min lokale Kiwi, 12 minutters gåtur unna har Post Nord. Det er 3 uker siden jeg bestilte, og pakken ligger fremdeles langt unna der jeg bor.

Fiks det

5 de março de 2024

Resposta de Zeproc

Jeg beklager den dårlige opplevelsen. Vi har jobbet hardt med Postnord for å finne pakken som ble mistet. Vi gjorde vårt beste, inkludert å sende en ny erstatning. Dessverre endte de opp med å levere til feil sted. Beklager for bryderiet.

Vi vil diskutere dette med logistikkleverandøren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel og grei bestilling på nett.

Enkel og grei bestilling på nett.
Varene ble levert på kort tid og jeg hadde ikke trodd vi skulle få disse før jul da jeg bestilte tett inntil jul :) svisj svosj og varene var levert på jobben.

15 de dezembro de 2023

Resposta de Zeproc

Tusen takk Espen, Vi jobber hardt for å levere og stoler på at fornøyde kunder sprer ordet. Dine gode ord lyser virkelig opp dagen vår. God helg :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok minus

Bra utvalg, men leveringen tok for lang tid. Informasjonen om hvorfor det tok tid uteble.

11 de novembro de 2023

Resposta de Zeproc

Beklager Postnord hadde et problem med levering og vi har diskutert det med vår leverandør. vi har som mål å fortsette å forbedre oss.

Veldig fornøyd

Leveringen av varene som ble bestilt var rask og uten feil og mangler.
Vi er veldig fornøyd med produktet.

21 de setembro de 2023

Resposta de Zeproc

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi ser frem til å samarbeide med deg i fremtiden.

Positiv opplevelse

Veldig kundevennlig innstilt. Fikk varene levert ihht forespeiling, og varene stod til forventlingene. Alt i alt en positiv opplevelse.

10 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta de Zeproc

Tusen takk og vi er veldig glade for å høre at du hadde en god opplevelse. Vi håper at vi kan samarbeide sammen i fremtiden.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais