Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Grunnen til 4 av 5 stjerner er at ordren ble delt i to forsendelser og at den siste tok lang tid, blant annet på grunn av påsken. Ellers fornøyd med kundeservicen. Selv om jeg ikke enda har fått teste... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered shoes and after i payed they contacted me to say they’re not having on stock and i have to wait over a month to receive them. (I still waiting) when it was showing that it was going to b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Knallrask levering, og meget god oppfølging, flotte ekte produkter, og dette er faktisk en Norsk bedrift som sender fra Norge, til tross for at navnet ikke høres veldig Norsk ut, og sykt fett at man h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selger var veldig behjelpelig med å finne rett produkt for våres behov. Operatørenes tilbakemelding er veldig positive til kvaliteten på produktet. Leveringen av varene som ble bestilt var rask og u... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Escrito pela empresa

Zeproc (www.zeproc.com) er en data- og AI-drevet markedsplass som kobler industrielle kjøpere med europeiske og norske produsenter og leverandører. Vår misjon er å styrke den lokale industrien ved å løse problemet med overprisede industrivarer og tilby verdiskapende tjenester, inkludert transparent og strømlinjeformet anskaffelse og kjøpsfinansiering.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ikke fått vare

Ikke fått vare. Ikke sendt.

10 de janeiro de 2025
logotipo da Zeproc

Resposta de Zeproc

Kjære kunde,

Takk for at du handlet hos Zeproc. Dessverre har det oppstått en kommunikasjonsfeil fra vår side. Vi har nettopp startet opp driften og er i en fase der vi skalerer opp. Vi har nylig fått et nytt medlem i teamet vårt og jobber aktivt med å effektivisere våre prosesser. Denne overgangen har ført til en utfordrende situasjon, og vi har derfor ikke fått behandlet bestillingen din i tide.

Vi tar fullt ansvar for feilen og ønsker å gi deg en oppriktig unnskyldning fra hele teamet vårt. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Etter 2 uker (og 1 uke etter Email…

Etter 2 uker (og 1 uke etter Email kontakt) bestilling ble ikke sendt en gang...
Og eg trengte nye sko asap allerede 2 uker siden

22 de janeiro de 2025
logotipo da Zeproc

Resposta de Zeproc

Kjære kunde,

Ordner ikke opp

Feil i beskrivelsen, ikke villig til å ordne opp. Noe manglet i forhold til det som sto på nettsiden. Måtte kjøpe det som manglet utenom. Som plaster på såret skulle jeg få gratis frakt, men det er jo uansett gratis frakt over 2000kr så de gav i praksis ingenting, skylder på at de har små marginer.

4 de novembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har bestillt 2 ganger fra zeproc

Har bestillt 2 ganger fra zeproc, ene gangen gikk det 3 uker og det ble sendt i 2 forskjellige forsendelser, og sist gang bestillte jeg for 4 uker siden og enda ikke fått noe oppdatering på at det er blitt sendt. Det har vært forskjelllige estimat som har forflyttet seg underveis, fra 1-2 uker til innen en uke til 1-2 dager. De er selv klar over at dette ikke burde skjedd og jobber med å utarbeide lagerstatus for å få bedre oppfølging i fremtiden som helt sikkert vil hjelpe og jeg setter pris på at de har forsøkt og unnskyldt seg underveis. Jeg forstår at forsinkelser kan oppstå og at lagerholdning hos leverandører kan være annerledes enn hva som kommer frem, men når jeg presiserer at jeg er nødt å ha dette innen en viss dato og bestiller en måned i forveien så ville jeg ønske at noen var tidlige ute med å si at jeg kanskje skulle vurdere å kjøpe dette noe annet sted. Heldigvis fikk jeg nå tak i dette et annet sted akkurat i tide. Jeg gir 2 stjerner og ikke 1 fordi de har vært fine og hjelpsomme på andre hendvendelser.

30 de setembro de 2024

Useriøst firma

Dette firmaet har i utgangspunktet ingen retur ordninger.om du er så uheldig og vil sende varer som ikke passet i retur så blir du belastet for frakt og retur det kan bli ganske dyrt da varene kommer fra utlandet. Anbefaler ikke noen og handle der bruk heller en nettbutikk som forholder seg til norsk kjøpslov og har god retur ordninger

22 de setembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Forbedringspotensiale

Rask levering. Upresis kundeservice. Feil info på hjemmesiden, feil info i epostkontakt med nettbutikken. Kompensasjon gitt, som løste problemet delvis, men ikke som først lovd.

29 de setembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais