Sprawa awarii pompy basenowej szybko załatwiona online z serwisem. Nowa wysłana kurierem dotarla na następny dzień. Szkoda tylko że jakość tej pompy która uległa awarii była taka słaba skoro przestała... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Kupiłem nowe jacuzzi i niestety przeciekła pompa. Błyskawiczna reakcja obsługi i pojawiła się druga. Niestety też ciekła. Błyskawiczna akcja i przyszła trzecia pompa, która działa już bez problemów. N... Ver mais
Reklamowałam pompę. Firma bez żadnej zwłoki zareagowała na moje zgłoszenie. Po wysłaniu zdjęć i filmików potwierdzających awarię, reklamacja została rozpatrzona pozytywnie i pompa przysłana.
Witam, Serwis firmy Bestway to chyba jest z „Kosmosu” , w czasie gdy każda firma wydłuża lub stara się ograniczać możliwość napraw gwarancyjnych z powodu kryzysu spotkałem się z bardzo miłą sytuacją... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
pelen profesjonalizm
REKLAMACJA PRZEBIEGŁA SPRAWNIE I SZYBKO…
REKLAMACJA PRZEBIEGŁA SPRAWNIE I SZYBKO ZAŁATWIONA
Reklamacje są szybko rozpatrywane.
Bardzo miła i szybka obsługa
Bardzo miła i szybka obsługa, rzetelnie podchodzą do sprawy i udało się rozwiązać piorunem moją sprawę.
Jestem zadowolonym klientem i będę polecać was.
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Bez zbędnych czynności biurokratycznych.
Szybko i sprawnie
Zepsuło się ,wymienili bez zbędnych…
Zepsuło się ,wymienili bez zbędnych korespondencji
Jeszcze nigdy nie byłem tak szybko i…
Jeszcze nigdy nie byłem tak szybko i sprawnie obsłużony ! Jeden dzień i już decyzja była podjęta, wszystko szybko i sprawnie !
Reklamacja wymagała racjonalnych…
Reklamacja wymagała racjonalnych wyjaśnień, nic poza to co było potrzebne do jej rozpatrzenia. Następnie została zrealizowana w ekspresowym tempie.
Reklamacja pompy
Zamiast zadać wszystkie pytania od razu…
Zamiast zadać wszystkie pytania od razu albo zadzwonić Pani prowadziła ze mną długą korespondencję mailową zadając jedno pytanie na mail, co znacznie opóźniło reklamację I spowodowało utratę wody i czasu - od przecieków po konieczność wylania całego basenu i jego czyszczenia.

Resposta da Bestway - Customer Service Poland
Wszystko ok
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.