Jeg skulle have digitaliseret et billede af papir, og det var en haste sag, da jeg skulle bruge billedet til en billedbog. Jeg kom ned i butikken med billedet og det blev ordnet på kun 5 minutter og s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kom til parkere min cykel udenfor butikken som så lukket ud. Har aldrig oplevet sådan en ubehøvlet mand følge efter mig ind på en kaffebar og skælde mig ud for noget så uskyldigt. Jeg undskyldte s... Ver mais
De lovede oprindeligt levering i løbet af et par uger, der gik noget længere tid😏 Billederne landede i min indbakke den 23. december og de var hele ventetiden værd. Jeg skal ind omkring i dag med f... Ver mais
Ingen response og ekstrem lang leveringstid. Kan desværre ikke anbefale denne virksomhed. Trods utallige forsøg på kontakt fik jeg intet svar. Måtte sende en ven ned i butikken for at finde u... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Billig Scan er en service til et digitalisere dine gamle papirbilleder, negativer, dias og videobånd i høj kvalitet. Hos Billig Scan behandler vi dagligt flere tusinde enheder og den store mængde gør at vi kan tilbyde vores service til danmarks absolute laveste pris. Virksomheden blev skabt på behovet for at dele en stor mængde billeder mellem en række familiemedlemmer efter et dødsfald – til en overkommelig pris. I dag er Billig Scan bygget på et smidigt produktionsflow der gør at stort set samtlige formater og størrelser behandles. Alle sammen til landets billigste priser.
Informações de contato
Borggade 3, 8000, Aarhus, Dinamarca
- mail@billigscan.dk
- billigscan.dk
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Billigscan - Et platuglefirma
Jeg har for mere end et år siden sendt to dias til digitalisering, uden at høre noget fra Billig Scan. Jeg har forsøgt at ringe, men umuligt at komme igennem. Jeg har skrevet og rykket flere gange uden resultat.
Hold jer fra dette platuglefirma.

Resposta da billigscan.dk
3,6 stjerner på trustpilot.
3,6 stjerner på trustpilot.
Trustpilot mærke med 5 stjerner på hjemmesiden. Det 5-stjernede ikon linker ingen steder, og linket til trustpilot siden går ikke ind til Billig Scan's underside, men bare trustpilot forsiden.
Det forstår man egentligt godt. 3,6 stjerner med åbentlyst falske reviews. Det er sgu sølle.

Hurtig og professionel service
Mine søskende og jeg brugte billigscan i forbindelse med en større opgave. Meget tilfredse med både service og kvalitet.
Brug ikke denne service.
Sendte en masse fotos ind der skulle digitaliseres. Pakken blev modtaget af firmaet d. 30 juli. Efter et utal af mails, opringninger og beskeder på telefonsvareren har jeg intet form for respons modtaget. Jeg har efterhånden opgivet at få mine uerstattelige billeder igen, de eneste billeder jeg havde af min afdøde far. Jeg må forbi butikken en dag, så kan det vel være at mine billeder kan blive udleveret.
Lige en opfølgning. Jeg modtog endelig mine billeder tilbage engang i nov. De er ikke blevet digitaliseret. Jeg fik dog en giftvoucher - som jeg sjovt nok ikke har tænkt mig at bruge..... Ingen undskyldning fra firmaet....

Resposta da billigscan.dk
Endnu en anmeldelse om ingen kontakt!
Jeg har - efter aftale med firmaet - sendt bånd til overspilning. Jeg har efterfølgende skrevet mails og ringet gentagne gange uden at komme i kontakt med nogen, da jeg ikke har modtaget overspilningen.
OBS: Ved nærmere eftersyn ser de positive anmeldelser her på sitet "fake" ud.
Jeg er ganske uforstående overfor, hvilken gevinst firmaet får ud af den "strategi", som man fristes til at kalde det, som mange kunder oplever - MEN spekulationerne er mange!

Resposta da billigscan.dk
God service, hurtigt og god kvalitet, fik filen på mit drev selv om jeg havde ukompatibel filsystem.
God service. Rimelige priser. Højt anbefalet
Rigtig godt tilfreds med kvalitet
Fantatisk service
Fantatisk service og super effektive. Kan virkelig anbefales herfra!
Imødekommende service
Imødekommende service, hurtig levering og rimelige priser. Kan helt klart anbefales!
Tak for god og hurtig service
Svær at komme i kontakt med
Svær at komme i kontakt med og problematisk at få sine negativer tilbage, men det lykkes dog efter 3-4 SMS'er, mails og telefonopkald.
Varen ikke leveret samt materiale tilbageholdt
For en måned siden (7 jan.) modtog Billig Scan / Jacob et spolebånd, som skulle overføres. Opgaven var/er at lav en digital fil og sende retur. 19 januar lykkes det mig at skabe kontakt til Jacob og jeg får at vide at opgaven er løst, og jeg vil modtage min filer + spolebånd retur snarest muligt og endvidere ville han give et afslag i prisen pga. ventetiden. Glad og forventningsfuld afventer jeg tingene retur, men intet dukker op. Vi skriver nu den 7 februar og jeg afventer stadig – jeg har prøvet og skabe kontakt til Jacob Peters-Lehm for at få en update, men desværre uden held. Der bliver hverken svaret på telefon, SMS eller mail. Da spolebåndet er lånt og optagelserne er uerstattelige, så har Billig Scan bragt mig i en meget dårlig situation som kunde. Jeg vil nok tænke mig om en ekstra gang, før jeg vil bruge dette firma.
Ingen svar trods flere sendte mails...
Ingen svar fra billigscan
Ingen svar fra billigscan, Jeg brugte deres "Forsørgelse" og udfyldte informationerne, har ikke hørt noget fra dem i 2 uger.
har prøver og ringe til dem uden held 2 gange.
Fremragende service og leveringstid
Jeg brugte Billig Scan til at få gjort 17 V8 bånd og 3 VHS digitale. Lynhurtig svar på mail og lynhurtig levering - kun 2 dage! :-)
Alt i alt et virkelig positivt besøg. Og mine varmeste anbefalinger!
kvalitet og unik kundebetjening
For det første: kvalitetsarbejde. For det andet: en helt unik og behagelig kundebetjening.
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering. Vil helt klart anbefale dem, og det er ikke sidste gang jeg benytter mig af denne virksomhed. Billederne er utrolig flotte og fik god vejlning.
Fuld tilfredshed herfra!
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.