BOLIA Avaliações 6.188

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de móveis para sala de estar
  5. Loja de móveis ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Som en enkemann

Som en enkemann, så er kanskje ikke møbel stil og kunnskap om hva som går sammen det jeg er kjent for. Men, jentene (Janne hjalp med hvordan spiste stue, entre, kontor, og soverom ble fint) i Kristiansand er kjempe gode og veldig behjelpelige hver gang jeg har kommet innom.

24 de junho de 2026

God hjelp av personalet

God hjelp av personalet.
Endret leveringstidspunktet med 1 måned, bare noen dager etter kjøpet.

24 de junho de 2026

Hei Henrik,

Takk for din tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du fikk god hjelp av personalet. Når det gjelder endring av leveringstidspunkt, beklager vi hvis dette skapte ulemper så kort tid etter kjøpet. Leveringstider kan dessverre noen ganger justeres på grunn av produksjon og logistikk, men vi forstår at det kan oppleves uheldig.

Trivelige ansatte

Trivelige ansatte, og jeg fikk god hjelp.

25 de junho de 2026

Hei Anne Britt,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er godt å høre at du fikk god hjelp og opplevde de ansatte som trivelige. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service,personal og produkt var…

Service,personal og produkt var suverent🥰

25 de junho de 2026

Hei Adiam,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!

Det er flott å høre at både service, personale og produkt levde opp til forventningene dine. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. God service og oppfølging

20 de junho de 2026

Hei Geir,

Takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du fikk god service og oppfølging. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeforståelse og høy standard

Vi fikk hjelp til å ta et godt valg på grunn av fleksibel og imøtekommende kundebehandling. Selgeren på Bolia Lillestrøm hadde inngående kunnskap og erfaring som ble avgjørende for oss. Vi merker, etter mange besøk i ulike Bolia-butikker, en høy og jevn standard i kundebehandlingen i samtlige butikker.

20 de junho de 2026

Hei,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!

Det er godt å høre at dere fikk god veiledning og opplevde høy kundeservice, i Lillestrøm butikken. Takk for å dele opplevelsen.

Dårlig opplevelse ifm levering

Dårlig opplevelse ifm levering. Levering mellom 08-13. kom ikke før 13:30 og fikk ikke plass i heisen (informerte om heis og etasje i forkant). De som leverte var åpenbart frustrert da de visste at det ikke kom til å gå da dette var et gjentakende problem. Må bestille ny dato for levering så leverer de den demontert. Det er supert, men burde jo vært det som standard ved levering med heis..

17 de junho de 2026

Hei Julie,

Takk for tilbakemeldingen.

Jeg beklager veldig at leveringen ikke gikk som planlagt. Vi anbefaler alltid å måle opp på forhånd, slik at man er sikker på at varen kan leveres inn uten problemer.

Jeg ser imidlertid at du er i dialog med min kollega angående en ny leveringsløsning, håper det går.

Veldig hyggelige ansatte

Veldig hyggelige ansatte, nydelig flott møbler og fine lokaler!

16 de junho de 2026

Hei Irmelin,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du opplevde de ansatte som hyggelige, og likte våre møbler og lokaler. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig på små pakker

Krever 350 kr for levering av selv de miste pakker. Skulle hente på hentepunkt, som bare var oppe veldig smale tidspunkter. Kom i hentetid, men da skulle alle ansatte plutselig på allmøte. Endte med å vente godt over 30 min på at en ansatt kunne hente pakken. Ingen beklagelser, sånt måtte man visst regne med sa sjefen på lageret for han løp ut i bilen og kjørte av gårde. Styr unna!

6 de abril de 2026

Hei William,

Takk for tilbakemeldingen.

Det beklager jeg veldig å høre, slik skal det ikke være. Du hører fra meg på e-post snart.

Fantastisk service hos Bolia

De ansatte var veldig flinke, imøtekommende og serviceinnstilte. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket, og fikk god hjelp uten at det føltes påtrengende. En butikk som virkelig leverer på både kvalitet og kundebehandling.

14 de junho de 2026

Hei Espen,

Tusen takk for en så fin tilbakemelding!

Det betyr mye for oss å høre at du følte deg godt ivaretatt, og at du opplevde både god service og en behagelig handleopplevelse. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig prat med de ansatte

Hyggelig prat med de ansatte. Veldig hjelpsomme.

18 de junho de 2026

Hei Venke,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på å høre at du hadde en god opplevelse og opplevde de ansatte som hjelpsomme. Det betyr mye for oss at du deler det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selgers kvalifikasjoner og fokus på…

Selgers kvalifikasjoner og fokus på mine prioriteter

17 de junho de 2026

Hei Thorbjørn,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du opplevde selgeren som kunnskapsrik og at dine behov og prioriteringer ble ivaretatt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Takk til Karoline Bolia, Ski

Jeg ønsker å gi en helt spesiell takk til Karoline, store manager hos Bolia på Ski.

I en tid hvor god kundeservice dessverre ikke alltid er en selvfølge, var møtet med Karoline en opplevelse langt utover det man kan forvente. Fra første stund møtte hun meg med varme, profesjonalitet og et genuint ønske om å hjelpe.

Jeg kom inn med et omfattende oppussingsprosjekt og mange spørsmål, tanker og usikkerheter. Karoline tok seg god tid til å lytte til hele prosessen, satte seg inn i behovene mine og veiledet meg med en imponerende faglig kompetanse. Hun hjalp meg med alt fra fargevalg og materialer til dimensjonering av modulene i forhold til rommet de skulle stå i. Hennes øye for detaljer og evne til å se helheten gjorde at jeg følte meg trygg gjennom hele prosessen.

Det som virkelig skilte seg ut, var tålmodigheten hennes. Jeg ombestemte meg flere ganger underveis, stilte mange spørsmål og vurderte ulike løsninger. Ikke én eneste gang fikk jeg følelsen av at jeg var til bry. Tvert imot møtte hun meg med samme vennlighet, engasjement og profesjonalitet hver eneste gang.

Karoline er ikke bare utrolig dyktig i jobben sin – hun er også et varmt, omsorgsfullt og ekte menneske som får kundene sine til å føle seg sett, hørt og ivaretatt. Hun representerer Bolia på aller beste måte, og er den typen medarbeider som skaper tillit, lojalitet og gode kundeopplevelser som varer lenge etter at handelen er gjennomført.

Tusen takk, Karoline, for all hjelpen. Du har gjort en stor og til tider krevende prosess både enklere, hyggeligere og mye mer inspirerende. Bolia er heldige som har deg, og jeg håper både ledelsen og fremtidige kunder vet hvor verdifull du er.

De aller varmeste anbefalinger!

11 de junho de 2026

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Så bra å høre at du hadde en god opplevelse hos Karoline og vi skal ta det med videre til henne.

Svært god service

11 de junho de 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk god service, det betyr mye for oss at du deler den.

Hyggelig og flink selger

Camilla, på Bolia Storo ga oss veldig god hjelp

15 de junho de 2026

Hei Kristine,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at Camilla på Storo ga dere god hjelp. Vi skal sørge for å videreformidle de fine ordene til henne.

Camilla, BOLUA

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt pakket

Varene stod til forventningene. Handler gjerne igjen på nettbutikken.

27 de março de 2026

Hei Maren,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at varene levde opp til forventningene. Vi setter stor pris på at du er fornøyd, og deler opplevelsen din.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flott utstilling og god hjelp

Flott utstilling i butikk og kunnskapsrik betjening som ga gode råd og tips, så kjøpsopplevelsen ble god.

14 de junho de 2026

Hei Janne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du hadde en god kjøpsopplevelse, og at både utstillingen og betjeningen bidro med gode råd og tips.

Camilla, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais