Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har forsøkt å få Bolia til å endre mitt etternavn og adresse som er 19 år gammel informasjon. Jeg har prøvd selv å endre på nett og det lot seg ikke gjøre. Jeg har også snakket flere ganger med an... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.
Escrito pela empresa

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vennlig og forekommende selger - Sebastian - som tok seg god tid underveis til å avklare spørsmål knyttet til både design og videre oppfølging.

Veldig god service hos Bolia kvadrat. Anbefales 😊

Resposta da BOLIA
Fantastisk hjelp og magiske produkter og fin butikk. Ble veldig inspirert. Anbefaler sterkt

Resposta da BOLIA
Fantastisk hjelp og oppfølging!
Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede med hjelp og svar - Til og med gjennom påskeferien. Hun berget oss vell i havn - og vi gleder oss til levering ❤️

Resposta da BOLIA
The sellers are really friendly and helpful. It had a wonderful treatment

Resposta da BOLIA
Topp levering. Hyggelig og imøtekommende personal og leveringstjeneste

Resposta da BOLIA
Etter 9 dager er varen ikke ennå sendt. Ingen info om forsinkelser eller hva jeg kan vente meg.

Resposta da BOLIA
Handlet tunge møbler og småting i flere omganger. Jeg er superfornøyd med servicen og leveransene og har aldri hatt noen grunn til å klage. Å handle gjennom Bolia oppleves trygt og kan sterkt anbefales.

Resposta da BOLIA
Personalet var svært hjelpsomme og tidligere kjøp hos Bolia har bevist god kvalitet på sofa og stol.

Resposta da BOLIA
Kjempefin service, oppfølging, veiledning og tålmodighet. Aldri følelse av press på kjøp men bare imøtekommenhet selv om vi brukte særs god tid på kjøpet. Kjempefornøyd.

Resposta da BOLIA
Amazing experience. We were unsure about the product, but the staff provided good help. They understood our requirement and helped in making the decision.

Resposta da BOLIA
Hyggelig betjening og gode muligheter til å tilpasse produktet.

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.