De er altid klar til at hjælpe og bruger den tid, der skal til. Jrg oplever de er professionelle og reelt nysgerrige og lyttende .
A empresa respondeu
Jeg har været medlem i lidt over 1,5 år og har haft en positiv oplevelse hos Djøf. Jeg fik i forbindelse med mit studie meldt mig ind i fagforeningen (gratis det første år) og tegnede også en... Ver mais
A empresa respondeu
Topklasse. Bliver guidet af professionelle mennesker som lytter og guider ordentligt. Et godt eksempel er tilbuddet om at optimere CV og ansøgning. Fik skarp hjælp der gravede dybt i grammatik og opsæ... Ver mais
A empresa respondeu
Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... Ver mais
A empresa respondeu
Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.
Gothersgade 133, 1123, København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde en rigtig god samtale med Nadia M, som gav kompetent rådgivning i forbindelse med valg af fagforening. Yderst venlig og hjælpsom - Kan varmt anbefale DJØF.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan kun anbefales!
Djøf har været en kæmpe hjælp for mig. Hurtig og professionel rådgivning, gode kurser og en tryghed i hverdagen, der betyder meget. Jeg føler mig altid godt taget imod og får svar, der virkelig gør en forskel.

Resposta da Djøf
Jeg plejer ikke at skrive anmeldelser. Men igår havde jeg en mindeværdig oplevelse.Jeg kontaktede Djøf i går formiddags, da jeg ikke kunne betale mit kontingent. Jeg bad om en udskydelse, da jeg befinder mig et økonomisk vanskeligt sted. Jeg blev mødt med forståelse, respekt og nysgerrighed af Nadia M.
Aftalen er at jeg betaler i slutningen af måneden. Og jeg er meget glad for, at dette kunne lade sig gøre!
Mange tak for en fordomsfri tilgang, god energi og din hjælpsomhed!
God arbejdslyst og god dag :)

Resposta da Djøf
Amanda var super hjælpsom og hjalp mig med en ikke lige til problemstilling både effektivt og med et rigtig godt resultat. Jeg takker meget for den gode vejledning.

Resposta da Djøf
Fik en rigtig god vejledning i forbindelse med en lønforhandling.

Resposta da Djøf
Virkede oprigtig interesseret i at vejlede efter optimal og bedste muligheder for mig. Tålmodig og venlig medarbejder!

Resposta da Djøf
Havde en meget fin samtale med Rebecca Garnfeldt i jeres medlemsservice. Dygtig medarbejder med styr på sagerne, venlig og hjælpsom.
Efterfølgende har jeg fortrudt min indmeldelse i DJØF, pga en masse uventede hændelser, men det har intet med Rebecca at gøre vil jeg gerne understrege.

Resposta da Djøf
Jeg har altid fået kyndig og venlig hjælp, uanset hvad det har drejet sig om.

Resposta da Djøf
Jeg blev mødt af en enormt imødekommende medarbejder som hjalp mig godt igennem samtalen, og endda fangede en mulighed for at hjælpe mig ud fra vores samtale. Fantastisk oplevelse, jeg føler mig i sikre hænder ☺️

Resposta da Djøf
Generelt virkelig glad for Djøf, som har været behjælpelige i en lang række forskellige sammenhæng. Fra mit perspektiv: til at stole på, hjælpesomme i forhold til råd, vejledning osv. Senest har jeg bl.a. snakket med Mathilde Harayama

Resposta da Djøf
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rebecca fra Djøf. Hun var meget hjælpsom, sød og behagelig at tale med. Hun tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og gjorde indmeldelsen nem og tryg. Stor ros herfra – tak for en god service!

Resposta da Djøf
God vejledning da jeg blev opsagt, jeg var meget tilfreds.
Jeg skiftede kun, pga jeg fik job der passer bedre til anden a-kasse :)

Resposta da Djøf
Det har været en virkelig god oplevelse at få hjælp af DJØF til at finde det rigtige medlemskab til mig ift. min livssituation. Jeg passede ikke rigtigt ind i “kasserne”. Det glæder mig meget, at det lykkedes at finde en løsning til mig, der gav mening.
Hermed mine bedste anbefalinger.

Resposta da Djøf
Nærværende rådgivning og sparring, der tog afsæt i mine ønsker og behov.

Dejligt med en super god hjælp til medlemskab og forsikringer! Tak Amanda 😄

Resposta da Djøf
I had a great experience when I asked for help with my termination.
I am very grateful for the help of Casper Bech Eiersted. He was incredibly supportive and professional during a very challenging time. He took over all communication with my employer, handled the negotiations with care and clarity, and ensured that everything was resolved smoothly. Thanks to his help, I was able to focus on my next steps without added stress.
This experience really showed me the value of having a union!

Resposta da Djøf
Meget sød medarbejder, der hjalp mig med mit problem og gav mig god vejledning. Hun reklamerede også for nogle af deres tilbud jeg har tænkt mig at gøre brug af. Mine varmeste anbefalinger til Djøf og Amanda B, som hjalp mig :))

Resposta da Djøf
Amanda var skarp, dygtig og overbevisende – og fik mig alligevel til at blive. En virkelig god rådgiver med styr på tingene. 5 stjerner herfra.

Resposta da Djøf
God oplevelse med Rebecca fra Medlemsservice. Venlig, tålmodig, serviceminded.

Resposta da Djøf
Super god service ifm, at jeg meldte mig ind. Medarbejderen gik den “ekstra mil” for at hjælpe mig ved fx også at undersøge, hvordan jeg nemmest kom ud af mit medlemsskab af min nuværende fagforening og a-kasse.

Resposta da Djøf
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.