Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb de Dyson SV28 V11 gekocht en in het begin was ik eigenlijk best tevreden. Het toestel doet wat het moet doen: krachtig, handig in gebruik en degelijk design. Maar… na ongeveer 2,5 jaar h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Erg slechte ervaring met de Dyson V16 piston animal submarine stofzuiger. Hebben stenen vloer en zit na gebruik helemaal onder de krassen. Lek gr nu bij klantenservice maar reageren erg laks en vragen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een Dyson stofzuiger gekocht omdat deze hoog aangeschreven stond. De stofzuiger heeft vanaf het begin nooit heel goed gezogen maar nu naar 3 maanden gooit hij weer terug wat hij heeft opgezogen. Meldi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De motor van onze Dyson V15 was kapot. Ik nam contact met Dyson via Whatsapp en kreeg het probleem in 10 min opgelost. Ze stuurden een nieuwe motor en ik vervangde het. Heel tevreden met hun klanten... Ver mais

Detalhes da empresa

Registreer machine
Krijg ondersteuning op maat
Volg ons op Instagram

Over Dyson

Dyson is opgericht op basis van het idee om problemen op te lossen die anderen negeren; stofzuigers die verstopt raken en hun zuigkracht verliezen, handdrogers die energieverslindend zijn en niet werken, en haartechnologie die afhankelijk is van extreme temperaturen en hitteschade veroorzaken.

Sinds de oprichting in 1993 in het Verenigd Koninkrijk is Dyson uitgegroeid van één man en één idee tot een wereldwijd technologiebedrijf met een steeds groeiend team van ingenieurs en wetenschappers als kern.

Vandaag de dag worden Dyson machines verkocht in meer dan 65 landen. Van snoerloze stofzuigers tot luchtreinigers en haardrogers ; een hele nieuwe generatie technologie heeft zijn weg gevonden naar de handen van Dyson-eigenaren over de hele wereld.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

Beste Prijs-garantie

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

9 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mijn slechte ervaring met DYSON

Hieronder mijn slechte ervaring bij het kopen van mijn DYSON stofzuiger .
Ergens half november heb ik een DYSON stofzuiger online gekocht bij DYSON Amsterdam . Toen ik het toestel uitpakte en in gebruik wou nemen bleek dat er geen snoer om hem op te laden in de verpakking zat . Ik heb onmiddellijk naar DYSON in Amsterdam gebeld en mijn probleem uitgelegd . Daar zei men mij dat er momenteel geen snoeren zoals het mijne ter beschikking waren maar dat ze me het zouden laten weten wanneer ze terug in vooraad zijn . Om een lang verhaal kort te maken , ik heb inmiddels al herhaalde malen gebeld en ook gemaild omdat het maar blijft duren en telkens wimpelt men mij af dat de snoeren nog steeds niet binnen zijn . Nu zijn we bijna 5 maanden verder en ik heb nog steeds geen snoer , m.a.w. ik kan mijn DYSON stofzuiger die ik 629€ heb betaald beter naar het containerpark brengen want ik zal nooit een snoer ontvangen . Ik zelf tref hier toch nergens schuld , er is gewoon geen snoer bijgeleverd bij een nieuw toestel . Er wordt telkens wel belooft dat ze het zullen in orde brengen als er terug snoeren voorhanden zijn ??????
Hoe lang kan dit duren voor een simpele snoer , ik heb de hoop op gegeven en weet dat ik deze nooit zal ontvangen .
Voor mij nooit nog DYSON , wat een service ??
Eddy Van de Schoor

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

GEWELDIG

GEWELDIG! Keer op keer zo goed geholpen door de klantenservice. Ze luisteren goed en vinden ALTIJD een passende oplossing!

Levensduur Dyson is zeer beperkt

Levensduur Dyson is zeer beperkt. Als het apparaat dan na een jaar kapot gaat is het vrijwel onmogelijk om een klacht te melden. Niet kopen dus als je een apparaat wil dat een normale levensduur heeft!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service wanneer een apparaat niet werkt.

2,5 jaar terug een steelstofzuiger gekocht. Apparaat heeft stroom en maakt verbinding maar zuigt niet meer. Na contact met de klantenservice wordt aangegeven dat er een nieuwe hoofdbehuizing nodig is. Deze kost €140 aangezien de garantie enkel 2 jaar is. Na jaren Dyson te hebben gebruikt (met veel tevredenheid) maakt dit toch dat ik ga voor de concurrent die de stofzuigers voor 1/3 van de prijs aanbieden. Dan is een nieuwe stofzuiger na 2,5 jaar nog te overzien.

7 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het zijn echt slecht gemaakte

Het zijn echt slecht gemaakte, opgeblazen producten. De stofzuigers zijn waardeloos en zuigen helemaal niet goed. Ze breken of gaan heel snel kapot. De klantenservice is ook verschrikkelijk en helpt helemaal niet. Het is een enorme teleurstelling.

6 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan de dyson newest gen na 1 jaar al…

Kan de dyson newest gen na 1 jaar al weggooien. Klantenservice geeft je geen contact, reageerd niet meer wanneer je duidelijk aangeeft wat er vervangen moet worden. De recensies op de website van Dyson liegen ook. Het is werkelijk een flut bedrijf. Geen customer support en ik kan na 1 jaar (BINNEN GARANTIE) HET APPARAAT Weggooien!

Klanten die ik spreek wuif ik DIRECT weg van dyson, ik ben dit al tijden aan het roepen en hoop dat andere dit ook zullen doen.

Werkelijk waar een flut bedrijf die je nergens mee kan helpen voor een apparaat twv 900 euro!

5 de abril de 2026

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Ik weet niet wat er de afgelopen jaren gebeurd is bij Dyson, maar ze waren altijd goed.
Moest een mail sturen, toch maar via whatsapp gedaan. Het lijkt er op of ik met een bot aan het communiceren ben. Antwoord niet op mijn vragen. Leest mijn berichten half en gaat slecht op de inhoud in.
Stofzuiger van 700 na 2 jaar en 2 maanden niet meer bruikbaar. Beginnende problemen vorig jaar binnen garantie gemeld. Dyson geeft niet thuis. Koop hier niet.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aan het lijntje worden gehouden

Ik ervaar al geruime tijd problemen met mijn V15 stofzuiger. Ondanks dat het apparaat nog binnen de garantie valt, is mij in de afgelopen weken maar liefst 7 keer door de klantenservice (Whatsapp, telefonisch en per socials) een vervangend onderdeel beloofd (een nieuwe hoofdbehuizing en cycloon).

Elke keer wordt de bestelling bevestigd, maar vervolgens de dag erna door Dyson zelf per e-mail weer geannuleerd. Dit proces herhaalt zich steeds opnieuw, zonder enige duidelijke uitleg. Kortom, mijn dure stofzuiger is niet meer te gebruiken.

Dit is veruit de slechtste service ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Nooit meer Dyson voor mij.

3 de abril de 2026

Klantenservice echt een 0

Klantenservice echt een 0. Je wordt steeds met ai bots verbonden. Ze zeggen een rare naam dat het een mens is maar het is ai. Je praat tegen een muur. Als je je probleem uitlegt komt het niet binnen en komen ze met domme ai gegenereerde oplossingen. Jammer dat ik niet 0 sterren kan geven. Hierna geen Dyson meer want de klantenservice is paardenbal en na maar 2,5 jaar heeft mijn Dyson die niet twee tientjes kostte steeds kuren.

2 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte service en geen mogelijkheid tot klachten indienen

Op 31 maart om 12:47 heb ik een bestelling geplaatst bij Dyson voor een Dyson Airwrap. Het product was op voorraad en er werd duidelijk gecommuniceerd dat levering de volgende werkdag zou plaatsvinden.

In eerste instantie leek alles goed te gaan. Via PostNL kreeg ik een melding dat mijn pakket de volgende dag bezorgd zou worden. De dag erna veranderde dit echter naar: “we hebben het pakket nog niet ontvangen”. Het pakket is dus niet eens overgedragen aan de vervoerder.

Omdat dit een verjaardagscadeau voor 1 april was, heb ik bewust op basis van de leverbelofte besteld. Anders had ik hier nooit voor gekozen.

Ik heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd aangegeven dat het “supportteam” het gaat oppakken, maar dat dit tot 5 dagen kan duren. Dat is onacceptabel, zeker gezien de situatie en de prijs van het product.

Ik heb gevraagd of ik direct doorverbonden kon worden met iemand die dit sneller kon oplossen, maar dat was niet mogelijk. Begrijpelijk dat dit niet aan de telefoniste ligt, maar het laat wel zien hoe beperkt de service is ingericht.

Daarna vroeg ik om een e-mailadres om een officiële klacht in te dienen. Tot mijn verbazing is die er niet eens. Hoe is het mogelijk dat je producten verkoopt van rond de €1000, maar geen normale manier aanbiedt om een klacht in te dienen?

Zeer teleurstellend. Dit verwacht je niet van een premium merk.

2 de abril de 2026

Dyson V8 binnen 1 dag kapot - nog steeds geen nieuw product of geld terug

Wij hebben een Dyson V8 stofzuiger aangeschaft, maar deze was al binnen één dag defect door een probleem met de accu. Het product is direct teruggestuurd voor vervanging.

Ondertussen wachten wij al meer dan 4 weken zonder enige oplossing.

Daarnaast ontvangen wij verwarrende e-mails waarin telkens opnieuw om bewijs van verzending wordt gevraagd. Dit bewijs hebben wij uiteraard al aangeleverd, maar daarop wordt simpelweg niet gereageerd.

Ook telefonisch contact biedt geen uitkomst. We hebben inmiddels vijf keer gebeld, maar telkens krijgen we te horen dat het wordt “doorgestuurd naar het team”, zonder verdere opvolging of concrete oplossing.

Dit gebrek aan communicatie en service is onacceptabel. Op dit moment voelen wij ons dan ook simpelweg bedrogen

31 de março de 2026

Van droomaankoop naar nachtmerrie

Ik wilde heel graag een Dyson-föhn kopen en na lang twijfelen heb ik deze uiteindelijk aangeschaft. Dolgelukkig was ik met mijn aankoop, totdat er kortsluiting ontstond terwijl het apparaat in het stopcontact zat en ik de klantenservice moest bellen. Toen begon mijn horroravontuur…

Ik heb er exact een jaar over gedaan om mijn case(s) opgelost te krijgen en men overging tot een passende oplossing. Lees: cases. In een jaar tijd heb ik tientallen telefoontjes moeten plegen (de belofte van reactie binnen vijf werkdagen is men geen enkele keer nagekomen) en werd er iedere keer een nieuwe case aangemaakt. Het begrip ‘van het kastje naar de muur’ heeft dit bedrijf tot in de puntjes gemasterd.

80% van de klantenservicemedewerkers die ik in een jaar tijd heb gesproken, waren betrokken, bereidwillig en meedenkend. Echter heeft Dyson de klantenservice zo ingericht dat de dames en heren die je als klant aan de telefoon krijgt, niet bevoegd zijn om door te verbinden of zelf de case op te pakken. Simpelweg een case aanmaken, deze doorzetten naar de juiste afdeling en excuses maken naar de klant voor het lange wachten en het advies geven het weer vijf werkdagen de tijd te geven totdat er reactie zou komen is hun werk.

Het was een intensief jaar: reminders in mijn agenda zetten na vijf werkdagen om weer te bellen hoe het ervoor staat, statusupdate-mailtjes interpreteren om te achterhalen wat er nu weer met mijn case was gedaan en mijn wanhoop uitspreken aan de telefoon. Maar naast excuses konden zij in ieder gesprek helaas niets meer voor mij doen. Mijn case werd ook iedere keer teruggezet naar oudere statussen. Dan ging de case weer naar een nieuwe status en was ik vol hoop, maar moest ik bellen omdat er iets niet klopte. Vervolgens moest men het volledige dossier nogmaals doorspitten om soep te maken van wat voor gekkigheid er allemaal gebeurd was, zonder passende oplossing uiteraard.

I kid you not: exact een jaar nadat ik voor het eerst had gebeld, kreeg ik eindelijk mijn geld terug en konden mijn case(s) worden gesloten.

Dus: ben je levensmoe en zoek je een projectje waar geen einde aan komt, bel dan de klantenservice met je Dyson-probleem. Succes gegarandeerd.

14 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook bij mij helaas dezelfde ervaring

Ook bij mij helaas dezelfde ervaring. 3 maanden nadat garantie is verlopen, gaat mijn airwrap stuk, kan ook niet gemaakt worden. Krijg 25% korting op een nieuwe, maar deze mag niet afgeprijsd zijn. Wat een flut service. Verder word je door de chat klantenservice aangesproken alsof je verstandelijk beperkt bent! Bij een vraag reageren ze standaard met: “ ik begrijp de vervelende situatie” of “let op!” Het lijkt wel of ze uit standaard zinnen kunnen kiezen om te antwoorden. Voor een aanschaf van een föhn van €600 mag je wel op volwaardig niveau aangesproken worden. Nu bekruipt mij het gevoel dat ik een volslagen idioot ben omdat ik zo’n duur apparaat koop…wat misschien ook wel is gezien de slechte communicatie en slechte service.

20 de março de 2026

Zeer slechte service

Zeer teleurstellende ervaring met Dyson. Mijn Dyson V11 heeft een defect aan de hoofdbehuizing en cycloon, slechts ongeveer 1,5 week nadat de garantie is verlopen. Dit is een essentieel onderdeel en geen slijtageonderdeel, dus ik verwacht dat dit veel langer meegaat bij normaal gebruik.

Via WhatsApp contact gezocht met de klantenservice, maar er wordt geen enkele coulance geboden. Ik moet €125 betalen voor een vervangend onderdeel, ondanks dat het probleem vrijwel direct na de garantieperiode is ontstaan. Er wordt alleen verwezen naar het feit dat zowel de garantie van het apparaat als van onderdelen is verlopen.

Voor een premium merk en een product in deze prijsklasse had ik meer klantgerichtheid verwacht. Een kleine coulance, zeker zo kort na de garantieperiode en bij een hoofdonderdeel, zou passend zijn geweest. Helaas wordt er niet meegedacht en wordt er geen uitzondering gemaakt.

Dit geeft mij weinig vertrouwen in de service na aankoop.

Dramatische klantenservice

Als ik 0 sterren kon geven, dan deed ik dat. Ik heb nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt in mijn leven. Het zijn standaard reacties net beloftes die zij niet nakomen. Ik zit sinds november al zonder mijn dyson purifier (binnen mijn garantie opgestuurd ter reparatie), maar krijg geen vervangend product en restitutie ook niet. Krijg steeds een antwoord; "uw zaak is opgeschaald naar ons escalatie team en nemen binnen 4 werkdagen contact met u op". Verassing; dit gebeurt dus niet en ze hopen dat je de strijd opgeeft. Ik ga in iedergeval juridische stappen ondernemen.

Terrible service

Terrible service. We have a V12 vacuum cleaner, and after 5-6 months Airways Blocked alarm started. We clean the filter after every use and wash it once week, however it's not enough. Now that it's been 10 months, it's almost impossible to use. Even though we clean the full machine, wash the filter with soap, it's not just enough. We called the service and they said we needed to change the filter, however there was no filter available. Now that it's been almost 2 months, still no filter available. They don't even create a file and follow. They just say, call again to see if the filter is in stock. But it never happens. Both the product quality and the service quality is terrible for such an expensive brand. My €50 Euro, 8 years old Bosch vacuum cleaner still saves the day.

Retour 28-1-26 niet verwerkt

Ik heb op 28-01-2026 de airwrap dyson geretourneerd en tot op heden d.d 25-3-2026 hebben zij de retour niet verwerkt. Ik heb meerdere malen telefonisch contact gehad met de klantenservice, waarbij ze me alleen vertellen dat de retour in behandeling is. Ik heb per mail het verzendbewijs toe gestuurd. En tot op heden is de retour niet verwerkt. Iedere week bel ik op nu om de status op te vragen maar er gebeurt niets. Nu ga ik rechtsbijstand inschakelen. Ik ben het nu echt zat. Wat een slecht bedrijf!!

25 de março de 2026

Oplichters met een laadprobleem – 0 sterren

Als ik Dyson één ding mee wil geven, dan is het dit: ga failliet. Hoe dit bedrijf durft te doen alsof ze klantenservice leveren, is werkelijk een schande. Wat een stelletje oplichters.

Ik heb een lader met garantie. Je zou denken: garantie is garantie. Niet bij Dyson. Nee, bij Dyson begint een welles-nietesspelletje dat rechtstreeks uit een nachtmerrie lijkt te komen. Ze doen alles om maar niet te hoeven repareren of vervangen.

Het begon met vragen waar je horendol van wordt. Serieus, ik moest foto’s sturen van de lader. Geen probleem, dacht ik. Maar nee, “de foto is niet goed”, “te donker”, “teveel reflectie”, “maak er nog maar eentje”, “nu met een papiertje waar je handtekening op staat”, “nu vanuit een andere hoek”. Ik voelde me bezig met een parodie op klantenservice. Ze doen dat bewust: eindeloos blijven zeuren over fotokwaliteit zodat jij opgeeft.

En dan de persoonsgegevens. Mijn god, ik dacht even dat ik de NSA aan de lijn had. Elke keer opnieuw moest ik mijn adres, geboortedatum, serienummer van het apparaat én het serienummer van de lader bevestigen. Driehonderd keer. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, elke medewerker vraagt hetzelfde, niemand leest het dossier. Het is alsof ze je zo murw willen maken dat je denkt: “laat ook maar.”

Het gaat hier om een lader van een duur Dyson-apparaat, gewoon met lopende garantie. Maar in plaats van fatsoenlijke service, word je behandeld alsof jij degene bent die hen lastigvalt met een verzonnen probleem. Ze verstoppen zich achter idiote procedures, blijven maar om bewijs vragen dat allang geleverd is, en hopen stilletjes dat je afhaakt.

Ik hoop oprecht dat dit bedrijf kapotgaat. Dat is niet te sterk uitgedrukt. Dyson verdient het om te verdwijnen van de markt met deze manier van zaken doen. De slechtste klantenservice die ik in mijn leven heb meegemaakt – en ik heb al met een hoop cowboys te maken gehad.

Als je overweegt iets van Dyson te kopen: doe het niet. Je betaalt voor het design, maar de garantie is geen cent waard. En als er iets misgaat met bijvoorbeeld een simpele lader, sta je er alleen voor – tegenover een muur van medewerkers die getraind lijken om je te pesten in plaats van te helpen.

Wal gelijk.

24 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.