Ik heb de Dyson SV28 V11 gekocht en in het begin was ik eigenlijk best tevreden. Het toestel doet wat het moet doen: krachtig, handig in gebruik en degelijk design. Maar… na ongeveer 2,5 jaar h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Erg slechte ervaring met de Dyson V16 piston animal submarine stofzuiger. Hebben stenen vloer en zit na gebruik helemaal onder de krassen. Lek gr nu bij klantenservice maar reageren erg laks en vragen... Ver mais
Een Dyson stofzuiger gekocht omdat deze hoog aangeschreven stond. De stofzuiger heeft vanaf het begin nooit heel goed gezogen maar nu naar 3 maanden gooit hij weer terug wat hij heeft opgezogen. Meldi... Ver mais
De motor van onze Dyson V15 was kapot. Ik nam contact met Dyson via Whatsapp en kreeg het probleem in 10 min opgelost. Ze stuurden een nieuwe motor en ik vervangde het. Heel tevreden met hun klanten... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Dyson Nederland
| Shop bestsellers |
| Zoek een Store |
| Registreer machine |
| Krijg ondersteuning op maat |
| Volg ons op Instagram |
Over Dyson
Dyson is opgericht op basis van het idee om problemen op te lossen die anderen negeren; stofzuigers die verstopt raken en hun zuigkracht verliezen, handdrogers die energieverslindend zijn en niet werken, en haartechnologie die afhankelijk is van extreme temperaturen en hitteschade veroorzaken.
Sinds de oprichting in 1993 in het Verenigd Koninkrijk is Dyson uitgegroeid van één man en één idee tot een wereldwijd technologiebedrijf met een steeds groeiend team van ingenieurs en wetenschappers als kern.
Vandaag de dag worden Dyson machines verkocht in meer dan 65 landen. Van snoerloze stofzuigers tot luchtreinigers en haardrogers ; een hele nieuwe generatie technologie heeft zijn weg gevonden naar de handen van Dyson-eigenaren over de hele wereld.
Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
Beste Prijs-garantie
Exclusieve uitvoeringen
30 dagen bedenktijd
Koop nu, betaal later
Informações de contato
Dyson B.V. | De Ruijterkade 139 , 1011 AC , Amsterdam, Holanda
- 0800-0206203
- dyson.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dyson V15 detect valt telkens stil
Dyson V15 detect naar goed 2 jaar kapot, valt telkens stil. Contact met klantenservice gehad maar helaas net buiten de garantie, maar een stofzuiger van bijna 500 euro die naar 2 jaar stuk gaat zonder garantie dat gaat er bij mij niet in. voor dat geld mag ik toch wel wat meer kwaliteit verwachten? Blijkbaar ben ik niet de enigste met dit probleem als ik zo eens op google ga zoeken zijn er zat met hetzelfde probleem. Helaas geeft Dyson niet thuis, ze verkopen dus gewoon troep voor heel veel geld, wees gewaarschuwd! voor mij geen Dyson meer met deze service
The Dyson V8™ Absolute is expensive garbage
2 years ago (December 2023) I bought a Dyson vacuum cleaner Dyson V8™ Absolute.
I only use turbo mode for house cleaning, because the performance of the normal mode is very poor.
As if by magic - exactly after 2 years, the turbo mode no longer works. In practice, the vacuum cleaner now does its job only symbolically. I can give its operating power 1.5 stars out of 5.
I definitely do not recommend anyone to buy a vacuum cleaner from this brand. I do not think that there is any difference with other models, because a similar situation happened to my son, only he had a newer model than me.
When I saw how low the rating of Dyson service and including their products is, I could not believe my eyes. It is a pity that I did not look at the reviews before my purchase, but relied on the popularity of this brand. I think I have thrown away money on a very bad purchase. Public condemnation of Dyson.
Retour nooit terugbetaald
Al 6 weken wacht ik op de terugbetaling van mijn retourzending. Inmiddels heb ik al een keer of 5 contact gehad met de klantenservice. Keer op keer wordt er iets anders gezegd. Al 3 keer is mij aan de telefoon beloofd dat ik binnen 3 dagen een mail zou ontvangen van een andere afdeling die de terugbetaling zou oppakken. Nooit een mail gehad. 400 euro dus kwijt aan letterlijk niets. Duur lesje geweest...
Wacht al maanden op terugbetaling
Wij hebben een kapotte Dyson Hot + cold geretourneerd t.w.v. 599 EURO die onder garantie viel. Vervangend item was niet op voorraad en na een tijd niks te horen, heb ik zelf contact opgenomen met het verzoek om het aankoopbedrag retour te willen ontvangen. Inmiddels heb ik al meermaals contact opgenomen, zowel telefonisch als online over mijn terugbetaling. Per e-mail krijg ik nooit een reactie en de telefonische klantenservice geeft aan dat het bij een andere afdeling ligt en de terugbetaling snel zal volgen, maar ze kan geen bevestiging per e-mail sturen en het ergste is, het geldbedrag is nu nog steeds niet terug.
Dit is echt schandalig!! Het gaat hier om een heel groot geld bedrag t.w.v. 599 EURO!
Ik verwacht dat jullie dit heel snel oplossen. Het gaat om bestelnummer: 49417865.
1 ster ook teveel
Heel erg slechte service ik heb
kapotte dyson ontvangen gelijk
heb ik de zelf de dag gebeld om
terug sturen word niet
geaccepteerd ze zeggen onder
de garantie valt heb niet eens
gebruikt kapotte dyson hebben
ze met camera foto's en filmpjes
genomen. Na 1 maand weer foto's
en filmpjes gevraagd hij staat nog
steeds ingepakt thuis om te
sturen maar ze willen niet ruilen
naar andere. Heel Heel slecht
service raar medewerkers
Heel erg teleurgesteld in dyson
Heel erg teleurgesteld in dyson. Perongeluk twee maal de dyson airwrap besteld. Direct de klantenservice gecontacteerd om 1 bestelling te annuleren. Dit ging niet dus ik moest het maar retour op sturen. Via post nl is mijn retour bij hen op 2 januari toegekomen. Nooit een bevestiging of iets op mail gekregen van dyson. Ik heb nu 3 maal de klantenservice gecontacteerd en nog steeds heb ik geen terugbetaling ontvangen. Telkens wordt er mij gevraagd om te wachten en dat het in orde zal komen na 14 dagen. Ik had dit niet verwacht van Dyson.
Service van Nilay Hoog Catharijne
Ben gister geweest bij Hoog catarijne bij de Dyson stand. Ik weet niet hoe ik specifiek daar feedback voor kan geven dus ik doe het via hier. Ik ben geholpen door Nilay. Super goede customer service. Zo een liefje meisje die overal verstand van heeft
Waarschuwing. Wacht al 4 maanden op terugbetaling
Waarschuwing: bestel niet bij Dyson als je een retour overweegt. Ik heb een Dyson Airwrap geretourneerd ter waarde van €449 en heb inmiddels meer dan 6 keer contact opgenomen, zowel telefonisch als online, over mijn terugbetaling. We zijn nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Telkens word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Medewerkers geven aan dat het “bij een andere afdeling ligt” en dat de terugbetaling zal volgen, dit hoor ik echter al maanden. Ondertussen moet ik steeds opnieuw dezelfde informatie aanleveren, terwijl Dyson deze allang bezit.
Dit is geen service die je verwacht van een merk in deze prijsklasse. Erg teleurstellend en frustrerend. Ik raad Dyson op dit moment absoluut niet aan.
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service
Apparatuur gaat net geen twee jaar mee
Door slecht contact met klantenservice en winkel garantie termijn verlopen
Nu willen ze niks doen met garantie
Ook slechte klantenservice
Telefonisch niet bereikbaar
Slechte apparaten
Gaan niet lang mee voor zoveel geld
Dure föhn gekocht van 600
Dure föhn gekocht van 600. Föhn kapot na 2 jaar geen enkele medewerking van Dyson. Een product moet langer dan 2 jaar mee gaan in zulke prijsklasse. Dat noem je wettelijke garantie. Verder enorm onbeschoft behandeld door medewerker van de front office aan de lijn. Luistert niet verschuild zich achter email die nooit is verstuurd wat die zelf bekent. Kan niet met afdeling in contact komen dit mag niet volgens medewerker.
dyson V11 de hulpstukken kkan ik niet gebruiken doen het niet
ik heb geprobeerd mijn klacht uit te leggen ben er meer dan 1 uur mee bezig geweest. wat een slecht bedrijf om contact te krijgen. ik heb een V11 en de kleine opzetstukken doen het niet (al van het begin af aan maar nooit de tijd gehad/genomen om contact te zoeken. na meer dan 1 uur kreeg ik bericht dat de reparatie 120 euro kost ga nu maar een Samako kopen die heeft een geweldige service en de reviews zijn allemaal heel goed/tevreden.
Dyson Airwrap Multistyler van €649,- na twee jaar kapot
Ruim twee jaar geleden heb ik de Dyson Airwrap Multistyler aangeschaft. Ondanks het gebruik van Stylingsproducten werkte de krulfunctie niet voor mijn haar. De Dyson werd door mij af en toe gebruikt als Föhn.
Een aantal weken geleden kreeg ik afwisselend een wit of rood lampje en de Multistyler viel meteen uit na het aanzetten. Over dit probleem heb ik drie keer contact gehad met de klanten”service” van Dyson, alle drie de keren werd ik even onvriendelijk geholpen.
De Dyson Airwrap Multistyler kost €649,- om dit apparaat na te laten kijken / te repareren wordt ook nog eens €150 euro in rekening gebracht. Als het zo is dat het apparaat niet gemaakt kan worden, wat bij mij het geval was, dan krijg je dit bedrag terug.
Kan hij wél gerepareerd worden ben je al €800 euro kwijt voor jouw apparaat, en je hebt géen enkele garantie hoe lang hij dan weer mee zal gaan.
Ik krijg de Dyson teruggestuurd vanuit hun “service” center met de mededeling dat het apparaat Total Loss is ( zonder duidelijke reden waarom ) én hij buiten de twee jaar Fabrieksgarantie valt.
Je mag toch wel verwachten als consument dat een Föhn van dit bedrag langer mee gaat. Voor mij is het nog het meest teleurstellend dat ik in dit verhaal geen vriendelijke behandeling heb gehad, er is niet met mij meegedacht naar een oplossing. Nooit meer Dyson voor mij.
DO NOT BUY
DO NOT BUY - AFTER SALES SERVICE IS RUBBISH! Bought a V11 in 2023 for around 500 euro. Just after 2 years, issues started arising where it only operated for 5 second blasts and would then turn off. Curiously, this is just after the 2 year warranty period ended + after careful maintenance of the product on my part. I went through the customer service / diagnostic route and was informed i needed to buy a replacement part (main head piece cyclone) for 139 euro. Ok damn, but fine, if it gets it working again. However there was no stock! Solution offered by Dyson = wait. That was more than 6 months ago. Now the vacuum has stopped working completely and the part is still out of stock. Multiple calls to customer service, with no solution offered. 500 euro for a busted vacuum after 2 years i think is a lot, better options out there. Marketing BS.
Een stofzuiger hoort toch te zuigen en…
Een stofzuiger hoort toch te zuigen en een afstandsbediening van een hot/cold apparaat hoort het toch te doen? Nu tot 2 x toe een miskoop bij dit bedrijf, een klantenservice om te huilen, krijg je van die "ouwe jongens krentenbrood" reacties. Als je al een reactie krijgt. Het zou mij niks verbazen als Dyson in een andere taal Waardeloos zou betekenen.
DYSON komt zijn toezeggingen niet na
Dyson heeft op 16 januari 2026 vastgesteld wat mijn draadloze stofzuiger V15 Detect Absolute mankeert en heeft gezegd dat ik de onderdelen gratis zou krijgen op 16 tot 21 januari 2026. Op 27 januari 2026 weigeren ze uitvoering te geven aan de toezeggingen. Ik heb gesprekken opgenomen en aangegeven dat ik dat aan DYSON wil laten horen. Ook kunnen ze van gesprekken, die zij zelf ook opnemen terugluisteren.
Dyson heeft op 16 januari 2026 vastgesteld wat mijn draadloze stofzuiger V15 Detect Absolute mankeert en toegezegd dat ik de onderdelen gratis zou krijgen. Ze waren niet op voorraad en ik zou een mail krijgen als ze binnen waren. Dan moest ik bellen. Mail 20 januari ontvangen en 21 januari gebeld. Wederom wordt mij toegezegd dat ik de onderdelen gratis krijg en dat ze besteld worden. Ik kan ze vrijdag verwachten. Op maandag 26 januari in de middag belde ik omdat ik noch vrijdag 23, zaterdag 24 noch maandag 26 januari 2026 niets ontvangen had.
Ik sprak met Dyson mevrouw Lisa die mij toezegde dat ze het met haar chef zou opnemen en mij 26 en anders 27 januari 2026 zou terugbellen.
Op 27 januari 2026 heb ik nog niets vernomen en daarom belde ikzelf om 14.25 uur naar Dyson.
Ondanks dat ik alle gesprekken (16, 21, 26 en 27 januari 2026) met Dyson heb opgenomen en dat Dyson ook verteld heb, waarin de toezeggingen door Dyson ook gedaan zijn dat ik de onderdelen als garantie krijg (op 16 en 21 januari 2026). Ook heb ik aangegeven dat mijn Dyson stofzuiger net buiten de garantie termijn van twee jaar valt.
Ik heb Dyson aangegeven dat ik er toch vanuit mag gaan dat zo’n dure stofzuiger (599 euro) toch wel langer dan 3 jaar meegaat.
Op 27 januari 2026 in het gesprek van 14.25 uur krijg ik te horen dat noch Lisa noch haar Chef mij te woord wilden staan. De Dysonmedewerker die ik sprak mevrouw Karlien (or Carlien) gaf mij dat aan en voegde eraan toe omdat ik buiten de garantieperiode van 2 jaar val.
Dyson weigert dus ondanks de toezeggingen, die ik heb opgenomen en dus bewijs heb, de onderdelen te verstrekken. Ook heb ik erop gewezen dat ik van zo’n dure stofzuiger mag verwachten dat deze wel meerdere jaren meegaat (is van 2023).
Dyson gaat niets doen, waarop ik heb aangegeven dat ik het consumentenprogramma RADAR ga benaderen en ook de telefoongesprekken ter beschikking zal stellen inclusief de weigering van de DYSON Chef om mij te woord te staan.
Ik zal alle mogelijke stappen ondernemen om deze reactie (toezegging niet uitvoeren) van DYSON aan te kaarten.
Dus ook de organisaties waarbij DYSON is aangesloten.
Zeker omdat na 25 maanden een stofzuiger van 599,00 Euro defecten heeft. Wettelijk gezien mag je verwachten dat zo’n draadloze stofzuiger veel langer meegaat.
Tevens het gedrag van de Chef van de afdeling is discutabel.
Ik kocht 2 jaar en 2 maanden geleden…
Ik kocht 2 jaar en 2 maanden geleden een luchtbevochtiger, de DYSON PURIFIER HUMIDIFY + COOL formaldehyde.
Nu is het pompje in het waterreservoir kapot en dient buiten garantie vervangen te worden voor een bedrag van 99 €. Op zich is dit niet moeilijk om te doen, maar .. ze hebben het onderdeel niet te beschikking.
Het antwoord dat ik kreeg op mijn vraag over de levertermijn was: 'dat weten wij niet . Dat kan enkele dagen, enkele weken of enkele maanden duren voor het onderdeel weer voorhanden is.Wij weten nooit wanneer welke onderdelen weer ter beschikking zijn'
Bij de klantenservice en bij het ganse bedrijf DYSON kan niemand er achter komen wanneer een onderdeel beschikbaar zal zijn. Dit is een WERELDBEDRIJF !! Maar: geen organisatie blijkbaar. Hoe houden ze het vol?
BIZAR SLECHTE kwaliteit en klantenservice
Hierbij dien ik een formele klacht in over mijn Dyson Airwrap, aangeschaft circa twee jaar geleden. Het betreft een haarstijlapparaat in het hogere segment (circa €500), waarbij ik redelijkerwijs mag verwachten dat dit bij normaal en zorgvuldig gebruik langer meegaat dan twee jaar.
Sinds enige tijd knippert het filterlampje vrijwel continu, soms al om de twee dagen. Dit gebeurt ondanks het feit dat ik het apparaat structureel, correct en intensief onderhoud.
Het filter wordt regelmatig gereinigd conform de instructies van Dyson, inclusief maandelijkse grondige reiniging met het bijgeleverde reinigingsringetje en aanvullende schoonmaak. Ik ben volledig bekend met de onderhoudsinstructies en volg deze consequent op.
Contact met uw klantenservice heeft helaas niet geleid tot een inhoudelijke oplossing. Het herhaaldelijk doorsturen van een instructievideo is niet passend, gezien het onderhoud aantoonbaar correct wordt uitgevoerd. Het probleem blijft bestaan.
Tot mijn verbazing werd vervolgens voorgesteld het apparaat op te sturen voor reparatie tegen €125. Dit acht ik onredelijk. Het gaat hier naar mijn mening om een structureel defect, niet om slijtage of verkeerd gebruik. Bij een product van deze prijsklasse en reputatie mag verwacht worden dat essentiële functionaliteit niet binnen twee jaar uitvalt.
Op basis van het consumentenrecht en het beginsel van een redelijke levensduur verzoek ik u dan ook om:
• óf vervanging van het apparaat,
• óf een andere passende oplossing zonder kosten voor mij als consument.
Indien hier geen bevredigende oplossing uit voortkomt, zie ik mij genoodzaakt mijn klacht voor te leggen aan externe instanties en deze ervaring verder publiekelijk te delen via relevante platforms.
Reperatielabel en de klantenservice
Klantenservice is echt een flop!! Nemen bepaalde vragen niet mee in hun antwoorden. Draaien om vragen heen.
Op woensdag 14 januari heb ik een reperatie label voor mijn dyson Airwrap gekocht (Wat wel €125 euro kost!!). Deze zou binnen 24 uur binnenkomen. Nu vandaag 27 januari heb ik eindelijk mijn label, nadat ik wel 4 keer contact heb moeten zoeken met de klantenservice.
ik moest maar meer geduld hebben!!. “Binnen 24 uur krijgt u uw label.” Wanneer je zegt dat je liever je geld terug wilt antwoorden ze er niet op, en zeggen ze nogmaals dat geduld moeilijk is, maar het zeker waard gaat zijn.
Nu bij de 4e keer, werd er gevraagd om mijn verzendbewijs. De mensen die erachter zitten kunnen het zelf volgensmij niet eens goed inzien wat er aan de hand is. Anders had ze allang gezien hoelang ik nu al wacht op die label. Na deze keer kreeg ik ineens tijdens het gesprek mijn label in de mail….nu kon het ineens wel zonder 24 uur te wachten!!!
Ik ben benieuwd hoe het eraan toe gaat wanneer ik mijn dyson opstuur. Heeft iemand hier ervaring mee gehad? Zo ja, dan hoor ik het graag.
Drama klantenservice
herhaaldelijk contact met klantenservice. mijn stofzuiger is vanwege defect geretourneerd naar dyson.. een nieuwe van hetzelfde type zou binnen 5-7 werkdagen geleverd worden. dit gebeurt niet. na diverse maken contact met de klantenservice krijg ik het antwoord dat het product niet leverbaar is. er wordt geen oplossing geboden, ik moet maar wachten. ? dysons klantenservice is afschuwelijk, niet efficiënt en zelfs geen bericht dat het product niet leverbaar is. geen nail mogelijkheden...alleen via WhatsApp of telefonisch. je zult dus moeten blijven bellen, appen, maar verwacht maar geen snelle oplossing, als die er al komt. nooit meer dyson voor mij omdat de service dramatisch is. Il hoop dat ze mij probleem oplossen
Dyson V15 Detect start probleem
Heb nog geen 3 jaar geleden een Dyson V15 Detect gekocht. Nu start deze pas na 2 a 3 maal inschakelen op. Contact met Dyson chat, Ik moet een nieuwe hoofdunit kopen van 125 euro dit is inclusief korting)
Een stofzuiger moet toch langer meegaan al 3 jaar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.