Europcar Sverige Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deposit was taken from my creditcard i.s.o. a reservation. They return the deposit but not he full amount loosing about 50 euro s on a 1,5 day rentalprice of 100 euro! The reason was currency ex... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Europcar is by far the WORST car rental service we have ever used. It claims to be a large corporation but lacks any type of customer service and ongoing assistance. They avoid customer confrontation... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Från en dag till nästa funkar inte mitt lösenord längre. Jag blir utlåst från appen och när jag klickar på ”glömt lösenord” får jag inget mail. Och ja, jag har kollat i spamfiltren och lagt till er do... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Locadora de Carros

Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på 170 stationer runt om i landet. Välkommen att boka din bil hos oss idag!

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

102 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mycket dålig upplevelse vid uthyrning i Åkersberga

Min negativa upplevelse gäller Europcar-stationen i Åkersberga. Informationen kring extra tillägg vid signering upplevdes som otydlig och stressad. I efterhand insåg jag att jag accepterat ett tillval jag aldrig haft för avsikt att köpa.

Även om det i efterhand visade sig vara korrekt enligt avtalet, kvarstod en stark känsla av att processen inte var transparent. Kundupplevelsen blev mycket negativ och lämnade en dålig eftersmak.

8 de dezembro de 2025

Broken Promises and Poor Customer Care

I rented a car from Europcar Landvetter and initially thought the service was good. However, the car was not fully fueled when I picked it up. I was promised a refund for the airport fee as compensation, and I provided all requested details immediately. Despite repeated follow-ups for over a month and multiple assurances that the refund would be processed, nothing happened.
The lack of communication and failure to honor commitments is unacceptable. This experience has completely overshadowed any positive aspects of the rental. I will not use Europcar Landvetter again and strongly advise others to think twice before booking here.

4 de novembro de 2025

OPKRÆVNING AF EKSTRA FORSIKRING

Jeg kan ikke forstå, når man lejer en bil gennem Europcar, og betaler ved bestilling, at man så ved skranken bliver opkrævet yderligere 3000 kroner for bl.a. ekstra forsikring, man ellers har frabedt sig. Jeg har en god bil-, ansvarsforsikring samt rejseforsikring, jeg kan benytte mig af, hvis uheldet er ude.
Desværre fik jeg at vide, det var ikke noget, man kunne gøre noget ved - Og de ved sgu godt, man står nord for polarcirklen og bare har brug for bilen.
Biludlejningsbranchen er vist bare betændt. Sidste gang Europcar bliver benyttet.

3 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varnig dom försöker blåsa dig!!!!

Varnig dom försöker blåsa dig o säger du har kört mycket längre än du faktiskt kört. Ta alltid kort på mätarställningen innan o efter så ni inte blir blåsta som mig. Kört 6mil när min bil va på verkstad. Men dom säger jag kört 65mil istället. E som o prata med en vägg. Ursla banditer.

25 de setembro de 2025

Riktigt uselt

Riktigt uselt. När jag fick bilen så fanns ingen spolarvätska i utan fick säga till om påfyllning. Vindrutetorkare som sladdrar när man ska använda dem. Väldigt snabb på att ta bilen när jag kommer tillbaka och de säger att de ska kreditera. Detta sker inte. Får ringa flera gånger utan att något händer. Inga mejl som jag skickat besvaras. Hade definitivt förväntat mig någon rabatt/ kompensation.

14 de outubro de 2025

Onödig extraföräkring

Lurade på oss en dyr försäkring som enligt försäljaren skulle täcka "allt" men tyvärr behövde vi använda den pga punktering och inget reservhjul i bilen. Kostade oss 6500 kronor och fick endast tillbaka 1300 för försäkring räckte inte "roadside assistant" detta var i Skottland. Kanske är det svenska företaget bättre. Så besviken

23 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyrde bil i Kalmar

Hyrde bil i Kalmar, gick smidigt och bra med tydlig information innan uthämtning av bilen. Vid återlämnandet tappade vi av misstag en lös nyckel in i mittkonsolen men den trevliga personalen tog in bilen i verkstaden och hjälpte oss utan kostnad lossa panelen och fiska upp den igen.
/Tack!

19 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick efter att jag återlämnat bilen att det fanns en skada

Fick efter att jag återlämnat bilen att det fanns en skada. Jag bestred denna men utan resultat. Fick även begära bild för det skickade dem inte med när de meddela att jag blev debiterad 8000 kr för en skada som jag inte åsamkat. Bilen har varit parkerad på platser där det omöjligt kan ha uppstått samt att den skada de menar jag gjort är precis ovanför en annan skada som fanns dokumenterad på bakre kofångaren precis ovanför avgasröret. Trots samtal och bestridande så anser de att jag gjort denna skada och jag har fått betala 8000kr för något som är felaktigt. Rent bedrägeri. Hyr aldrig här!

14 de maio de 2025

Europcar är scam

Europcar är scam. Vi har förutom själva bilkostnaden och försäkring blivit debiterad för ngn försäkring som vi aldrig hade tackat jag till och även flygplatsavgift. Och nu fortsätter dem debiterar oss på med olika belopp och det är oklart varför. De svarar inte på mejl.

27 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag hyrde en bil från Europcar i maj

Jag hyrde en bil från Europcar i maj. När jag berättade att jag skulle åka till Norge fick jag betala en extra avgift direkt. Redan där kändes det som en onödig merkostnad, men jag accepterade.

Nu, i slutet av augusti, flera månader senare, har jag fått en ny faktura från företaget på totalt 523 kr. Av detta är 123 kr tullavgift – helt förståeligt. Men det märkliga är att Europcar dessutom lägger på en “administrativ avgift” på 400 kr enbart för att skicka ut fakturan.

Det innebär att själva avgiften för att skicka fakturan är mer än tre gånger så hög som den faktiska tullkostnaden. Jag hade redan betalat för gränsövergången i samband med hyran, och ändå kommer detta som en efterhandskostnad.

För mig upplevs detta som oprofessionellt, otydligt och inte kundvänligt. Som kund vill man ha transparens och rimliga avgifter, inte dolda kostnader långt i efterhand.
Se bifogad bild på fakturan

27 de agosto de 2025

Bilen var fin

Redigering: EuropeCar DK har nu fået rettet afleveringstidspunktet, men den svenske afdeling holder fast i at hæve for mange penge på mit kreditkort.

Bilen var fin, men det er lidt en lusket virksomhed. Jeg havde aftalt 12 dage, men de tog for 13 dage på kreditkort.

Jeg har dokumentation med fotos og en p-billet for aflevering om søndagen. De er ligeglade.

28 de julho de 2025

För hög kortdragning

Jag hade förbokat bil på Charles de Gaulleflygplatsen I Paris. När jag äntligen kom fram till försäljaren på plats hade han ingen bil i den storlek jag beställt tre månader tidigare. Han ville uppgradera mot att jag skulle betala mer förstås. Efter en del tjafs lyckades han ändå få fram en bil i rätt storlek. När vi lämnade tillbaka bilen så vill ingen besiktiga bilen utan det var bara att lämna tillbaka nyckeln. Vi lämnade in bilen, fulltankad, utan skador, en timme i förväg. Två dagar senare dras det en summa som är mycket högre än den som var överenskommet. Inget mail eller faktura som förklarar summan kommer heller. Mailar Europcar I Sverige med alla uppgifter och får till svar att de tar en månad på sig att svara. Ringer huvudkontoret i Sverige och får till svar att de inte svarar på sånt via telefon. Lämnar man kortuppgifter, vilket man måste, är man skyddslös, mot Europcar. De kan dra så mycket de vill utan närmare förklaring. Aldrig mera Europcar och jag ska sprida detta till så många som möjligt.

11 de junho de 2025

Europe car / Norrbil Norrtälje,

Europe car / Norrbil Norrtälje,
Varning! Fruktansvärd och oseriös firma.
Fått betala skada ej orsakat, trotts självrisk eliminering.
Blivit dubbel debiterad på kortet, ingen hjälp eller kompensation.har ej fått tillbaka dom ännu efter flera veckor. Tjuvar & Bedragare!!!!!!

16 de maio de 2025

Europcar at Arlanda Airport - AVOID

Europcar at Arlanda airport should be AVOIDED if at all possible. Regardless of where in the country you are driving they charge you a fee to cover congestion charge for Stockholm - EVERY DAY of your rental !!
I got hit with over 1,000kr bill (just under £100) extra after I had returned the car.
There was NO mentioning of this when I picked up the car. I was driving north in Sweden so not even close to any congestion charge. This is a such a scam, even if it's within the law since you can find it buried in the small print.... None of the other car hires I've used at Arlanda has this extra - and very hidden - cost added.
I will definately never use Europcar in Sweden again.

29 de abril de 2025

Bad Service and Insane Charges

Unjustified Charge & Poor Service at Europcar Lund

I had a frustrating experience with Europcar Lund. Upon pickup, I was informed of an undisclosed excess fee of up to 2,500 SEK, despite purchasing full damage protection. The car was not properly cleaned and had pre-existing scratches, which the agent refused to document.

After returning the car in good condition and notifying the rental station, I was later accused of causing a minor scratch (under 1 cm) that was not visible in my return video. Despite raising concerns and revisiting the station to clarify, my credit card was charged the full excess without warning.

Poor communication, refusal to acknowledge pre-existing damage, and an unjustified charge make this experience deeply disappointing.

2 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Andra gången jag hyr via Europ Car

Andra gången jag hyr via Europ Car. Första gången i Tyskland, där helt bekymmer fritt. Andra gången här i Sverige med funktionen hyr här lämna där samt extra kostnad för dragkrok.
När vi skulle hämta ut bilen på Arlanda blev vi först tilldelad en bil utan dragkrok. Gick in och talade om detta för en super trevlig kille i disken, han löste det snyggt genom en gratis uppgradering till en bättre bil, och denna hade dragkrok.
Bilen lämnades dagen efter i Luleå, även där super trevlig man i disken. Depositionspengarna var tillbaka på kontot redan efter två timmar.
Super nöjd över upplevelsen med detta företag!

1 de março de 2025

Eurupcar in Malmö

Eurupcar in Malmö has neglected their own damage report and the photo evidence on already existing damages. They charged my credit card 12.000 SEK for damages that were already in the report.

19 de janeiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Europcar i Mölndal är Bra

Hyrde en mindre bil från Europcar Grafiska Vägen Mölndal när jag lämnade min bil hos skadeverkstad VW Mölndal. Fick skadegörelse på hyrbilen under hyr tiden på okänd parkeringsplats. Frågan löstes smidigt och de var hjälpsamma. Nöjd och belåten. Försök att träffa kontorschefen när du får sådana problem och inte lämna ärendet för personalen vid disken.

5 de março de 2024