Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bpost kon ons pak niet leveren door omstandigheden en 4 uur later werd ons pakket afgeleverd door Goparcel. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger die ons pakket netjes binnen zette. We zijn zeer te... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

het is dat ik geen nul kan geven want 1 is zelfs teveel zeggen dat bezorger is langs geweest en kaartje heeft achter gelaten. bezorger heeft nooit aangebeld en geen kaartje achter gelaten en d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles al 2 keer zou er een pakket afgeleverd worden maar helaas nog steeds niks ontvangen, om droevig van te worden. ZOEK EEN ANDERE BEZORGDIENST DIT IS WAARDELOOS!!!!!!!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Transportadora
  2. Serviço de frete e correio

Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

344 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb 5 euro betaald voor een…

Ik heb 5 euro betaald voor een retourlabel, vervolgens een foutmelding op de pagina waardoor ik mijn retourlabel niet kon downloaden en mijn geld niet terug! Als ik go parcel mail krijg ik een reactie van ene M. Kroon - heel kort en totaal niet geinteresseerd in het probleem dat het geld wel teruggestort wordt bij een storing. Drie weken verder en nog niks, vervolgens mail ik en weer een reactie van haar dat ik maar even bij Mollie moet kijken. Geen contactgegevens niets, ik moet het maar lekker uitzoeken terwijl ik via go parcel een retourlabel wilde downloaden!!!!!!!!!!!!!

5 de novembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Positief verrast

Na alle reviews van hier schrok ik best wel en was ik behoorlijk bang dat me pakketje niet binnen zou komen.
Gelukkig was dat in mijn geval niet en was ik goed op de hoogte gehouden en was mijn pakketje binnen 2 dagen binnen gekomen wat ook op de website stond aangeven waar ik het pakketje heb besteld

3 de novembro de 2022

Hi Jeanine,

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor je review!

Dramatisch. Nooit meer

Op 16 oktober was het pakketje bij go parcel aangemeld. Nu is het 26 oktober en ze hebben mijn pakketje nogsteeds niet verzonden. Elke dag zie ik op de track & trace dat hij de dag erna komt. Helaas wordt dit elke dag met een dag verschoven en zijn we nu 10 dagen verder. Nog nooit zo een slecht track & trace bedrijf gezien.

26 de outubro de 2022

Beste Dino,

Wij zijn slechts een platform om je zending te volgen en bezorgen zelf geen pakketjes. De getoonde informatie op onze tracking pagina ontvangen wij vanuit de vervoerder die jouw pakketje daadwerkelijk bezorgt. Als je geen pakketje hebt ontvangen kun je wellicht contact opnemen met de webwinkel waar je een bestelling geplaatst hebt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hier een positieve review.

Hier een positieve review.
Via de webshop een track&trace code gekregen en een 'verwacht bezorgmoment', wat door GoParcel is aangepast.
Ook ik dacht even: GoParcel?? Las nogal wat negatieve reacties maar ik kon mijn pakket goed volgen via track&trace; eerst werd een vrij ruim tijdvak aangegeven, daarna specifieker en binnen die tijd is mijn pakket ook bezorgd door DHL.
Daarna een afleveringsbevestiging via de mail van de webshop ontvangen.
Ik ben tevreden.

26 de julho de 2022

Hi Elly,

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor je review!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ben benieuwd of ik mijn pakketje nog…

Ben benieuwd of ik mijn pakketje nog krijg, brievenbus post eerste keer niet geleverd want zat toch in een grotere pakket, 2de keer gewoon voorbij gereden en 10min later mail dat ze de volgende dag weer komen. Misschien als bedrijf wat meer besteden aan een goede post bezorger inplaats van deze troep.

Mvg René

25 de julho de 2022

Beste René,

Go Parcel is een rommeltje

Bij Sterrenstof fatburner besteld. Go Parcel goed in de gaten gehouden wanneer ze komen. Ik netjes thuis wachten. Staat er opeens bezorgd. Ik heb helemaal niks ontvangen. Geen vervoerder aan mijn deur gezien. Buren ook allemaal niks aangenomen. Het pakket is gewoon zoek. Nu gaan ze een onderzoek instellen. Benieuwd hoe lang ik daar weer op moet wachten. Dit is niet de 1e keer dat er gezeik is met Go Parcel. Al eens eerder dat een pakketje opeens na 3 weken werd gevonden. Het is een rommeltje daar. Dan liever gewoon postnl of dhl. Daar heb ik nooit problemen mee. Wordt vervolgd, want gaat wel om 33 euro.

Beste Frank,

Kan pakket niet ophalen

Pakket laten bezorgen in pakketautomaat maar geen afhaalcode ontvangen. Wacht al dagen op een antwoord op mijn mail. Wat een slechte service, dat pakje gaat bijna terug zonder dat ik de kans heb gehad het op te halen.

Niet eens aanbellen?

Er wordt niet eens meer aangebeld, gewoon meteen naar het pakketpunt gebracht. Ik ben slecht ter been dus niet bepaald fijn! Als jullie je je bezorgers niet kan betalen zodat die hun werk normaal kunnen doen, wordt dan geen bezorgbedrijf. Niemand wordt hier blij van behalve zij die aan de top zitten.

Beste C. Nels,

Pakket kwijt

Pakket kwijt. Contact? Ho maar! Moet overal zelf achteraan en krijg steeds hetzelfde antwoord: 'we hebben een onderzoek gestart'....

15 de julho de 2022

Beste Berit,

Wij kunnen je als tussenpartij niet veel meer informatie verschaffen. De vervoerder start in een situatie als dit vaak een onderzoek op en eventueel kan de webwinkel waar je besteld hebt wellicht meer voor je betekenen. Wij als tussenpartij kunnen dit helaas niet en verdienen de review daarom misschien niet.

Waardeloos en kansloos

Ik heb ook een verhaal over deze patijpost . Ik vraag dinsdag om neerzet toestemming . Word woensdag dan geleverd. Prima dacht ik . Ga ik kijken hoe het staat met men paket . Word het opeens donderdag geleverd
.zit her weer in her soteer centrum
Terwijl het letterlijk al dinsdag in aantocht was om afgeleverd te worden . Ik heb bewust gekozen om de volgende dag in huis te kringen wegens dringend nodig . Alles al klaar gezet en voor niets

13 de julho de 2022

1 ster is nog coulant

Het enige wat dit bedrijf kan is de leverdatum van je pakket elke dag met een dag verlengen. Koop nooit meer iets via een webshop die met deze lui zaken doet.

12 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GoParcel is om te janken

GoParcel is om te janken!
Pakket besteld, volgens de site de volgende dag geleverd. 3x raden. Pakket nergens te vinden. Geen reactie op de klantenservice. Dan maar verdere juridische stappen ondernemen.

Helaas voor de webshops welke via goparcel werken, maar ik bestel dan niet meer.

9 de julho de 2022

waardeloos

waardeloos, tot 2 keer toe een brievenbuspakketje...... niet bezorgd omdat we niet thuis waren..... (wat we wel waren). sterker nog de voordeur stond al die tijd wagenwijd open omdat we die aan het schilderen waren....

8 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Keer op keer weer dezelfde

Keer op keer weer dezelfde ervaring met Go Parcel.
Pakket wordt de volgende dag geleverd wordt er aangegeven. Vervolgens verschuift al een week lang elke dag de bezorgdatum.....

1 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koerier laat pakket onbewaakt achter

Ik ben voor cursus weg en ben dus niet thuis en ik kijk in me pauze naar de track en trace van go parcel en ik zie dan mijn pakket is geleverd dus ik denk het pakket is bij de buren maar dus NIET, dus ik kijk op mijn camera en ik zie de bezorgen het pakket voor mijn deur kwaken aan bellen en weg lopen en laat mijn pakket onbewaakt achter woon achtig Amsterdam slotervaart , ik hoop dat go parcel goed gaan na denken of ze dat een goede werkwijze vinden en zulke koeriers wel in dienst willen hebben zo krijgen jullie een slechte naam

23 de junho de 2022

Belachelijk

Belachelijk, ze zijn zogenaamd 2 keer aan de deur geweest terwijl ik thuis was en is dus terug gegaan naar de afzender, wat een zwak excuus voor een bezorg dienst.

14 de junho de 2022

Helemaal niks dit

Helemaal niks in mijn ogen heb mijn pakketje eigenlijk zaterdag moeten ontvangen maar in de go parcel track and trace is die al 3x veranderd eerst maandag toen dinsdag nu woensdag ongelooflijk ben bang dat dit een trend word en mijn pakketje nooit zal ontvangen ik heb contact opgenomen met de klanten service zij zeggen een onderzoek te gaan starten ik ben benieuwd. Ik weet niet of dit aan go parcel ligt of het bedrijf maar vind het maar raar

14 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Die ene ster is het niet eens waard

Die ene ster is het niet eens waard, al meerdere keren thuis geweest als pakketjes kwamen, ze bellen niet eens aan maar dumpen het pakket gewoon voor de voordeur zelfs met regen voordat ik het in de gaten heb zijn ze alweer weg....

3 de junho de 2022

Onbekende vertraging

Duurdere verzending, zodat het pakket de zelfde avond geleverd zou worden. Vervolgens de melding via de trace pagina dat hij 1 a 2 dagen vertraging heeft opgelopen… hoezo?

Geen berichtgeving gehad, geen idee wat er nu gaat gebeuren.

28 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.