Heel tevreden met mijn gepersonaliseerde juweeltjes van Hanne Detail! ✨ Elk stuk is met zoveel zorg en oog voor detail gemaakt. De juweeltjes zijn verfijnd, tijdloos en perfect met elkaar te comb... Ver mais
Een tijdje terug heb ik een armbandje laten personaliseren over mijn overleden hond. Ze hebben mij heel goed geholpen om een juist foto/gravering te vinden, met heel sneller reactie. Het was een beetj... Ver mais
Twee jaar geleden had ik een ketting laten maken met de geboortebloem/naam/datum van mijn dochtertje. Onlangs tweede hangertje laten maken voor mijn zoontje. Wat een service! Ik wist niet goed hoe ik... Ver mais
Armbandje voor dochter gekocht. Echter al snel vol krassen. Niet de kwaliteit die beloofd is op de site. Vriendelijke klantenservice, hersteld op hun kosten. Maar opnieuw zelfde probleem. Aank... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Prachtig juweeltje ontworpen.. De madeliefjes zijn helemaal zoals ze op de rouwbrief van mijn mama staan. Helemaal perfect! Een emotioneel aandenken. Dankjewel. Een echte aanrader.

Resposta da Hanne Detail
Zoo blij met mijn ketting! Voet afdruk van mijn zoontje nu altijd bij mij!
Deze gehad van mijn vriend voor mijn eerste moederdag en kon mij geen betere cadeau wensen! 🥰

Resposta da Hanne Detail
Ik heb een juweeltje met het pootafdrukje van onze kat die ik, begin dit jaar, heb moeten afgeven. Men juweeltje is daardoor mijn geluksbrenger geworden. Verder heb ik ook "don't forget tot dream" laten graveren, een dagelijkse reminder om altijd te genieten van het leven. Mijn kettinkje is helemaal uniek, net als mijn herinneringen en dierbaren. Schitterende juweeltjes van onschatbare emotionele waarde en zo persoonlijk. Zo dankbaar 🙏✨

Resposta da Hanne Detail
Super blij met de ketting met de namen van mijn dochters! Dankuwel!

Resposta da Hanne Detail
ZOOO BLIJ met mijn ketting!!
Ik heb een ketting met een vingerafdruk van mijn mama. Zo draag ik haar elke dag dicht bij mij <3
Het zijn mooie, kwalitatieve en betaalbare juwelen, echt een aanrader!

Resposta da Hanne Detail
Prachtige armband met steentje dat ik vorig jaar heb mogen ontvangen als verjaardagscadeau.
Is sindsdien niet meer van mijn arm gegaan en blijft er als nieuw uitzien ondanks dagdagelijks gebruik.
De details, de fijne afwerking en kwaliteit maken het een tijdloos stuk dat blijft meegaan!

Resposta da Hanne Detail
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe (tweede) ketting. Mijn vorige ketting is nog steeds in goede staat en ik heb deze een paar jaar gedragen (dag & nacht). Ik wou gewoon iets nieuws. Ik hou van de eenvoud en de persoonlijke touch.

Resposta da Hanne Detail
Prachtig armbandje besteld voor een speciaal moment van een vriendin. Alles ging top en het was een geweldig cadeautje om te geven, waar zij heel gelukkig mee is.

Resposta da Hanne Detail
De kwaliteit laat de wensen over.. mijn moedermelkjuweel is al in herstel geweest maar het wordt gewoon telkens groen op hele korte tijd en nu is zelfs het melksteentje eruit gevallen. Herstellen heeft dus geen enkele zin. Helaas laten vangen door de mooie reclame op instagram. En eerlijk zijn ze ook al niet, mijn negatieve reactie op een vraag naar kwaliteit op een post, werd meteen verwijderd!

Resposta da Hanne Detail
Al meermaals zaken gekocht van Hanne Detail omdat ik de eenvoud zo mooi vind. Maar hoe langer hoe meer eigenlijk niet tevreden van de kwaliteit.
Al 4 ringen gekocht die bijna allemaal op verschillende plaatsen kleur verliezen en enorm snel van vorm veranderen.
Na veel twijfelen toch ook een borstvoedingsjuweel gekocht en hoop dat ik daar geen spijt van ga krijgen.
Maar voor mijn verjaardag in augustus kreeg ik een armbandje cadeau dat zonder ergens te blijven haken gewoon is afgebroken aan de draad. Als ik het wil laten repareren kost het €20 met het risico dat het snel weer kapot gaat.
Jammer vind ik het.

Resposta da Hanne Detail
Heel snelle levering van een heel mooi juweeltje! Het was een cadeautje en ze was er suuuper content mee!

Resposta da Hanne Detail
Snelle levering, goede communicatie, mooi juweeltje! 🥰

Resposta da Hanne Detail
Ik had gehoopt op een duurzaam en kwalitatief juweel, maar helaas brak het veel sneller dan verwacht (ondanks voorzichtig gebruik). Heel erg teleurstellend voor een duur gepersonaliseerd sieraad dat bedoeld is om lang mee te gaan.
Daarom deed ik wat onderzoek naar hun zogenaamde kwalitatieve gold-filled materialen en ontdekte ik dat gold filled eigenlijk bestaat uit goedkope messing als kern (een materiaal dat helemaal niet sterk is). Geen wonder dat het zo snel stuk ging! Bovendien is op zo'n fijne kettingen amper meer goud aanwezig dan op een standaard plating.
Daarnaast vond ik het bedeltje extreem fragiel. Ik houd van minimalistisch design, maar dit was simpelweg té dun en kwetsbaar. Voor de prijs had ik veel betere kwaliteit en stevigheid verwacht. Echt jammer, want dit was een dure aankoop en had een speciaal cadeau moeten zijn…

Resposta da Hanne Detail
Prachtig juweeltje,helemaal gemaakt zoals ik het in mijn hoofd had. Fijn om dierbaren nu dichterbij te hebben!

Resposta da Hanne Detail
Zo blij met de aankoop van mijn echo-armbandje. Herinnering voor altijd!
Dankjewel @HanneDetail!
Vlotte service, het armbandje snel in huis in een mooi doosje ontvangen🤍

Resposta da Hanne Detail
Goede en vlotte communicatie. Moedermelk opsturen ging vrij vlot en gemakkelijk. (Duidelijke instructies aanwezig zoals welke dagen verzenden, verpakken, hoeveel Melk,...) Er was iets mis gelopen met de melk waardoor er meteen terug contact met me werd opgenomen en er een nieuwe moedermelk kit kon worden opgestuurd. Prachtig juweel, bedankt! Nu kan ik een fijne herinnering altijd dicht bij me hebben maar ook mijn kindjes dankzij de geboortejuweeltjes die mee aan de ketting hangen. Zeer tevreden en gelukkig met dit prachtige juweel, bedankt!

Resposta da Hanne Detail
Heel blij met het sieraad. Goed op de hoogte gehouden van status.
Heel tevreden en blij 🙂

Resposta da Hanne Detail
Is de eerste maal ooit dat ik ergens een review plaats. Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik het prachtige juweeltjes vind! Ik heb 3 armbandjes en 2 ringetjes. Jammer genoeg gaat alles snel stuk! Voor de toch prijzige juweeltjes vind ik dit wel heel jammer! Ik kocht een armbandje met de lettertjes van mn kindjes. Het lettertje L bleef vaak ergens haperen en viel toen af. Mits verzendkosten hebben ze dit vermaakt. Ik heb dit gecombineerd met een nieuwe bestelling. Een armbandje die je kan aandoen en het is precies een rekker, dus makkelijk aan te doen. Met de geboortesteentjes van mn kindjes in. 1 geboortesteentje is er uitgevallen na ongeveer 1-1,5 jaar dragen. Een ander armbandje ben ik kwijt doordat het slotje wrs stuk is gegaan. Dus plots zat het armbandje niet meer rond mijn arm. Daarnaast had ik nog 2 ringetjes. Ik heb gehaperd tegen de kast en die ring was direct krom..
Kortom heel mooi, maar totaal geen kwaliteit. Heel jammer ik was heel teleurgesteld! Mits verzendkosten willen ze dit terug herstellen, maar heeft geen zin meer..
Ik kocht in totaal 5 juweeltjes voor mezelf.. alles ging stuk 😞

Resposta da Hanne Detail
Ik kreeg mijn juweeltje cadeau, een hangertje met plaatje met naam van mijn zoontje en geboortebloem, op de achterzijde vond je de geboortedatum. Onlangs bestelde ik het tweede plaatje voor mijn tweede zoontje. Ik wou exact hetzelfde plaatje, zelfde lettertype met zijn geboortebloem. Echter kreeg ik niet exact hetzelfde... De naam en geboortebloem waren oke, maar spijtig genoeg werden de geboortedata op een andere manier geschreven: 9 juni 2021 en bij het nieuwe stond het als 29-01-2023. Heel erg spijtig want je verwacht toch exact hetzelfde en dat ze hier wat meer aandacht aan zouden besteden...

Resposta da Hanne Detail
Super tevreden van de bandjes !
Vragen worden snel beantwoord voor een ontwerp , kort na de bestelling krijg je al je pakje in de bus !
Super mooie juweeltjes , goeie kwaliteit !
Echte aanrader om te bestellen !