Hanne Detail Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden met mijn gepersonaliseerde juweeltjes van Hanne Detail! ✨ Elk stuk is met zoveel zorg en oog voor detail gemaakt. De juweeltjes zijn verfijnd, tijdloos en perfect met elkaar te comb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een tijdje terug heb ik een armbandje laten personaliseren over mijn overleden hond. Ze hebben mij heel goed geholpen om een juist foto/gravering te vinden, met heel sneller reactie. Het was een beetj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee jaar geleden had ik een ketting laten maken met de geboortebloem/naam/datum van mijn dochtertje. Onlangs tweede hangertje laten maken voor mijn zoontje. Wat een service! Ik wist niet goed hoe ik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Armbandje voor dochter gekocht. Echter al snel vol krassen. Niet de kwaliteit die beloofd is op de site. Vriendelijke klantenservice, hersteld op hun kosten. Maar opnieuw zelfde probleem. Aank... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

169 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

80 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Aanrader!

Fijne, duidelijke communicatie. Handig proces met het opsturen van de melk en een supermooi resultaat. Ontzettend blij!

21 de fevereiro de 2025

Oh dankjewel voor je lieve woorden, Marielle! 🥰 Veel plezier met jouw juweel! 🤎

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mooie juweeltjes, snel stuk

Mooie juweeltjes, ik heb er ondertussen al enkele cadeau gedaan. Helaas wel snel stuk, al reeds 2 juweeltjes die ik cadeau had gedaan moeten opsturen die stuk gegaan waren. Ondertussen zijn mijn armbandje en ketting ook stuk, maar voor een herstelling betaal je toch al gauw tussen de €20 a €25. Heel jammer.

20 de fevereiro de 2025

Hoi Tessa,

Wat ontzettend jammer dat er meerdere juwelen stuk zijn gegaan!
Stuur gerust een mailtje naar hello@hannedetail.be, dan bekijken we graag verder hoe we je een geschikte oplossing kunnen aanbieden. 🤎

Zo kan je jouw juwelen binnenkort weer met veel plezier dragen! 🤎

Moedermelkjuweel en geboortesteenring

Super mooi moedermelkjuweel laten maken. Ook de geboortesteenring is prachtig. Hele goede service. Dank je wel!

13 de fevereiro de 2025

Dankjewel voor jouw positieve review, Elien! 🥰 Geniet van jouw juwelen! 🤎

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Top service maar kwaliteit van de ringen is ondermaats

Update juni 2025:
Jammer genoeg moet ik mijn review bijstellen. Ik ben nog steeds heel tevreden over mijn kettingen, maar de kwaliteit van de ringen laat te wensen over. Ze vervormen heel snel, de soldering kleurt zwart, bij 2 van mijn ringen is het geboortesteentje afgebroken. De service is nog steeds top: als ik dit aankaart krijg ik steeds antwoord en zelfs nieuwe ringen opgestuurd, maar de kwaliteit blijft hetzelfde. Ondermaats. Zeer jammer..

Feb 2025:
Intussen telt mijn verzameling al 2 kettingen en 4 ringen van Hanne Detail. Heel mooi resultaat van het juweeltje met moedermelk. Ook een ketting laten maken met aan voorzijde naam van mijn zoontje en achterzijde de afbeelding die op het geboortekaartje stond. Deze gepersonaliseerde sieraden ga ik voor altijd koesteren. Daarnaast ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Er wordt snel gereageerd op mails en moest er toch iets niet in orde zijn dan wordt er naar een gepaste oplossing gezocht.
In mijn geval was na een half jaar het geboortesteentje van mijn ring losgekomen en heb ik een nieuwe gekregen. Top service!

1 de fevereiro de 2025

Resposta da Hanne Detail

Ooh wat een mooie collectie aan juwelen! 🤎
Dankjewel voor je lieve review, geniet van je juwelen! 🥰

Update juni 2025:

Hoi Margot,
Wat jammer om te lezen dat het probleem met je ring terug is voorgevallen. 🤎 Kan je ons hierover een mailtje sturen? Dan bespreken we graag samen met jou wat een alternatieve oplossing kan zijn. Sorry voor het ongemak! 🤎

PRACHTIG

Vlotte communicatie, snelle levering en PRACHTIGE juwelen! Ik zou de hele collectie willen kopen 🙏🏻🙏🏻

2 de fevereiro de 2025

Ooh zo leuk om te lezen! 🤎 Dankjewel Evy! 🥰🥰

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Prijs-kwaliteit flop

In 2023 een moedermelk juweeltje besteld en dit altijd met veel zorg en liefde gedragen. Kwaliteit toen zeker oké.
In 2024 een nieuw moedermelk juweeltje besteld met moedermelk van tweede kindje erbij.
Prijs-kwaliteit dit keer zeer teleurgesteld! Al twee keer retour moeten sturen (op een dik half jaar) om te laten herstellen. Steentje komt zomaar los, steentjes worden heel geel,...
Helaas is hun aanbod ook beperkt: ik moest een volledig nieuw juweeltje laten maken bij het tweede kindje, eerste kon niet uitgebreid worden met een nieuwe steentje waardoor dus twee keer een volledig juweeltje 'moeten' betalen.

29 de janeiro de 2025

Hoi Lien,
Wat ontzettend jammer om te lezen! 🤎
We betreuren dit enorm en lossen dit graag voor je op.

Ik stuur je een berichtje, zodat we je een geschikte oplossing kunnen aanbieden en je jouw juweel binnenkort met een gerust hart kan dragen om jouw herinneringen te koesteren. 🤎

Alvast onze excuses voor dit ongemak! 🤎

Ketting met wave erop

Mijn dochter wilde een ketting met een 'wave' op. Ze had een voorbeeld maar dit was nergens te vinden. Ik kwam op Hanne haar site terecht. Heb de foto opgeload en ze maakte dit perfect. Vlotte communicatie, snelle levering maar vooral vakwerk 👌

31 de janeiro de 2025

Oh dankjewel Roxane! 🤎
Heel fijn om te lezen! Geniet van je juweel! 🥰

Heel waardevol!

Heel blij met mijn moedermelksieraad! Duidelijke instructies voor het verzenden en het sieraad vlot ontvangen. Ontzettend blij met de voor mij heel waardevolle armband! Bedankt!

30 de janeiro de 2025

Oh heel erg fijn om te lezen! Dankjewel Liesan!🤎 Geniet ervan! 🥰

TOP SERVICE 🫶

Ik heb een paar jaar geleden bij Hanne Detail een ketting besteld met 2 bedeltjes aan 1 met de vingerafdruk van mijn zoontje en 1tje van zijn naam ( in verschillende maten en samenhangend)
Nu had ik heel graag een kortere ketting gehad en de bedeltjes appart er aan vast gemaakt, en dat heeft ze gedaan🍀
Ik kan Hanne en haar team alleen maar aanraden,
SUPER SNELLE SERVICE/REACTIE/ HEEL VRIENDELIJK TEAM / EN
HET ALLERBELANGRIJKSTE HEEL BLIJ MET HET RESULTAAT 🫶 DANK JE

13 de janeiro de 2025

Resposta da Hanne Detail

Ooh, heel erg fijn om te lezen! 🤎
Dankjewel voor jouw lieve woorden, Nancy! 🥰

Geniet van je juweel! 🤎

Zeer goede service

Uitstekende hulp met een ontwerp dat ze nog niet hadden gedaan, vriendelijke service en een kwalitatief product!

3 de janeiro de 2025

Resposta da Hanne Detail

Oh erg fijn om te lezen! 🤎
Dankjewel, Tom! 🥰 Geniet van je juweel! 🤎

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte kwaliteit!

Voor moederdag een moedermelkjuweel gekregen. Al snel was het steentje waar de melk in zat niet meer mooi vlak en begonnen er stukjes uit te komen. Dit is dan kosteloos door hun hersteld. Nog geen week erna viel mijn ketting gewoon uit terwijl ik aan de tafel zat. Dit is dan door hun hersteld. Nu zit ik met mijn ketting die ik niet meer durf dragen uit schrik deze te verliezen. Zeer jammer!
Later na veel twijfelen toch beslist om een armband te laten maken voor mijn man. Deze is hij nu kwijt omdat die is uitgevallen.
Kwaliteit is zeer slecht! Veel te duur als je het mij vraagt!

7 de janeiro de 2025

Hoi Sara,
Wat ontzettend jammer om te lezen!
We betreuren het enorm dat er verschillende dingen zijn misgelopen met jouw juwelen.
We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze productieprocessen, zodat de kwaliteit van onze juwelen nog beter is en deze problemen in de toekomst voorkomen worden.
We bieden je graag een geschikte oplossing aan, zodat je de juwelen met een gerust hart kan dragen en jouw herinneringen kan koesteren.
Kan je contact opnemen met onze klantenservice (hello@hannedetail.be)? Dan lossen we dit voor je op!

Liefs, Team Hanne Detail

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Juwelen gaan snel stuk maar ik kreeg wel een nieuwe

Ik heb van bij Hanne Detail een geboortebloemarmbandje gekregen en dit is stuk gegaan. Ik heb 20 euro betaald om dit te laten maken en nu is het opnieuw stuk gegaan waardoor het zelfs verloren is gegaan. Ze heeft laten weten dat ze hiervoor niet instaan, omdat ze de oorzaak van het verlies niet kunnen achterhalen. We hebben zo twee armbandjes gekocht en het tweede is ook al eens stuk gegaan. Ik zou het niet aanraden om hier iets te bestellen. Zeker ook omdat de reparatie niet goed gebeurd en ze hier niet voor willen instaan.

Uiteindelijk hebben ze mijn armbandje opnieuw gemaakt en kan ik het nu met veel plezier terug dragen, bedankt hiervoor :)

8 de janeiro de 2025

Hoi Chloë,
Wat jammer om te lezen!
We vinden dit een erg vervelende situatie. Omdat we de oorzaak van verlies niet kunnen achterhalen, gaven we aan dat we hier niet voor kunnen instaan.

Uiteraard vinden we het ontzettend jammer dat je nu geen juweel meer hebt. We maken daarom graag je juweel kosteloos opnieuw voor jou. Zo kan je binnenkort genieten van een gloednieuw juweel. We hopen dat je in de toekomst geen problemen meer ondervindt.

Ik heb je een mailtje gestuurd om dit verder met jou op te nemen. We hopen dat je je kan vinden in deze oplossing.

Wauw

Wauw, zo blij met mijn ketting! Ik liet de tekening van ons geboortekaartje graveren met aan de achterkant de naam in het lettertype van het geboortekaartje. Je maakt een online bestelling en ik vond dat een beetje eng, maar al snel krijg je een persoonlijk mailtje en heb je door dat ze echt met je bestelling bezig zijn en er een super mooi aandenken van willen maken. Ook de verzending van mijn moedermelk,... verliep super vlot. Ik kan Hanne Detail alleen maar aanbevelen.

24 de dezembro de 2024

Oh dankjewel voor je lieve woorden, Caren 🤎 Geniet van je juweel! 🥰

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke service, kwaliteit in twijfel

2x bestelling gedaan. Mooi concept en vriendelijke klantenservice! Over enkele elementen minder tevreden. Een ketting met gravering cadeau gegeven. Na enkele dagen kwamen er ‘zwarte vegen’ op de handgemaakte hanger (ook na reiniging). De zilveren ketting bleef echter mooi van kleur en relief. De ketting mocht terug opgestuurd worden voor een reiniging alsook uitleg ontvangen over de invloeden m.b.t. de ph-waarde van de huid. Ik begrijp de uitleg al is het voor mij niet logisch dat de ketting mooi van samenstelling blijft en de hanger ‘bevuiling’ vertoont na het dragen. De persoon in kwestie draagt ook andere zilveren juwelen waarbij dit niet gebeurd. Misschien zou het een optie zijn om een bepaalde laag over de hanger te plaatsen zodat dit niet gebeurd(?) Bij mijn tweede bestelling een beschadigde ketting ontvangen (dit kan gebeuren, ook hulpvaardig).Het concept daagt me desondanks uit om een derde keer te bestellen. Ik hoop dat dit bij de gouden collectie niet gebeurd.

27 de novembro de 2024

Hoi Elle,

Wat jammer om te lezen dat er twee keer iets is misgelopen bij jouw juwelen. De verkleuring kan inderdaad optreden doordat het juweel vuil is geworden, of zilver kan verkleuren door externe factoren, zoals: licht, lucht, of de ph-waarde van je huid. Deze factoren treden bij de ene persoon sneller en vaker op dan bij de andere, omdat we deze factoren niet zelf in de hand hebben. Je kan je juweel wassen met water en zeep, zodat het mooi blijft blinken of aanhouden in de douche.

Wat vervelend dat je juweel bij je tweede bestelling beschadigd was, ook dit betreuren we enorm. We hopen dat je intussen jouw nieuwe juweel in goede staat hebt ontvangen.

Onze excuses voor dit ongemak!
We hopen oprecht dat je in de toekomst geen problemen meer ondervindt met je bestelling.

Ontzettend goede klantenservice!

Ontzettend goede klantenservice!
Mijn defecte baby armbandje was kwijtgeraakt bij de post. Ze maakten op hun kosten een nieuwe voor mij. Super fijn! Toen later alsnog het defecte armbandje binnen kwam hebben ze deze alsnog gemaakt en opgestuurd. Dit vind ik echt een hele super service. Ook zijn de juwelen van goede kwaliteit en blijven mooi. Top bedrijf zou het iedereen aanraden.

9 de outubro de 2024

Oh, dankjewel voor je lieve woorden Inge 🤎

Goede klantenservice

Ik bestelde een gepersonaliseerde armband. Toen hij toekwam, zag hij er helemaal niet uit zoals verwacht. Ik besloot een mailtje te sturen en kreeg snel reactie dat ze me begrepen. Ik mocht het armbandje terugsturen en het nieuwe ontwerp is echt perfect. Hele goede klantenservice als je het mij vraagt :)

17 de setembro de 2024

Hoi Cynthia,
Fijn dat we je hebben kunnen helpen! 🤎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvol…

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd juweel, dan kan ik Hanne Detail ten zeerste aanraden! Mooie juwelen, top service met een dienst-na-verkoop om U tegen te zetten, en zeer snelle levertijden. Dankjewel!

13 de setembro de 2024

Hoi Katy,
Heel erg fijn om te lezen! Dankje! 🤎

Prachtige moedermelk ketting

Al ruim een jaar draag ik met veel trots een mooie moedermelk ketting van Hanne Detail - een hele fijne herinnering aan een mooie tijd borstvoeding geven. Toen deze ketting vorige week helaas brak (was mijn eigen schuld) nam ik contact op met de klantenservice, en werd ik erg goed en vriendelijk geholpen met een oplossing die beter was dan ik had bedacht ;-). Ik heb enorm veel zin om de gerepareerde/nieuwe ketting te ontvangen en deze nog lang te dragen!

20 de agosto de 2024

Oh wat een lieve woorden! Dankjewel hiervoor! 🤎

Armbandje geboortebloem en -steen

Onlangs een armbandje besteld met de geboortebloem en -steen van ons zoontje. Het armbandje werd heel snel geleverd en ziet er erg mooi uit. Vandaag een kettinkje met moedermelk besteld en ik ben er zeker van dat ook dit helemaal in orde zal zijn!

13 de julho de 2024

Oh heel erg fijn om te lezen! Dankjewel Sarah! 🥰