Leveransen sköts fram 2 gånger från den riktiga leverans datumet. Fick inget besked om detta utan fick själv gå in och titta på leverans bekräftelse vart packet tagit vägen. Sedan tyckte jag at... Ver mais
När jag beställde stod det ca 14 dagar till leverans, kanske lite lång leveranstid men den kom någon dag tidigare och det stod tydligt hur lång leveranstiden var, så inga problem egentligen. Fjällräve... Ver mais
Beställde skor som visade sig vara för små. Väldigt enkelt att returnera, och gratis. Blev även meddelad att varan skadades under transporten tillbaka, men var inga problem och fick alla pengar ti... Ver mais
Köpet och varan var bra. Det gick bra och smidigt. Spårning av frakten var på franska men det gick tydligen att spåra via postnord upptäckte jag sedan. Det som drog ner lite var att varan kom lite på... Ver mais
Vi pa Hardloop anser att livet är bäst när vi är utomhus.
Vi gillar att upptäcka nya platser, nya personer och vi motstar aldrig frestelsen att dela var smak för rätt material och var passion för branta stigar.
Det är därför som vi sedan 2015 hjälper dig hitta det rätta materialet för dina äventyr, oavsett om du är nybörjare eller idrottsproffs, och vi har ambitionen att vara bäst pa denna uppgift!
695, avenue Paul Louis Merlin, 73800, Montmélian, França
Bra pris och bra kvalite dock längre leveranstid än förväntat

Resposta de Hardloop
Lätt att handla på nätet och se frakten hem till dörren. Det tråkiga var att madrassen jag beställde tappar luft, redan efter 2 timmar så ligger man på golvet. Har reklamerat så jag får se hur det hanteras

Resposta de Hardloop
Det gick smidigt och varan kom enligt plan!

Resposta de Hardloop
Beställde vinterkängor med utlovad leverans till ett visst datum. Leveranstiden passerades och ett svar i från företaget är ett nytt datum var utlovat. Detta passerades också varpå köpet annullerades från min sida. Trots detta saluförs min vara på hemsidan som beställningsbar med ett datum som gör att nya kunder tror på utlovat leveransdatum.

Allt fungerade som förväntat
Bra service och rätt produkt

Beställde skidglasögon 19/1 enligt bekräftelse ska den levereras 29/1
Inte hört något om varan är skickad eller ej. Skrivit flera förfrågningar om min beställning/leverans utan svar.nu kommer jag få köpa ett par extra goggles nån annanstans ifrån så jag vet att jag har nästa skidresa.
Riktigt dåligt av en webbutik 2026.
Rekomderar inte någom att handla därifrån.

Resposta de Hardloop
Ca vecka frakt från Frankrike till Sverige, vilket får anses som bra. Produkten hade bra pris och kom fram i helt skick. Beställning var enkelt men hade gärna sett fler betalningsalternativt som Swish.

Resposta de Hardloop
Har inte fått mina beställningar av jackor som jag har beställt. Har inte heller fått någon uppdatering om leveransen. Har skickat flera mail med det är ingen som svarar. Vill veta vad mina jackor är och när dem kommer. De skulle kommit 20 januari.

Resposta de Hardloop
Det har tagit extremt mycket längre tid än vad det skulle ha gjort att få varan

Resposta de Hardloop
Det är som om de inte ens vill leverera. Veckorna går. Min första order avbeställde jag när den aldrig dök upp. Av någon anledning lade jag senare en ny order men en månad senare är jag på väg att ge upp på nytt.

Snygg färg.
Dolomite är kvalitet, som jag sliter på nästan dagligen. Svarta i stan, gröna på landet och dessa med högre skaft i snö och regn. Sköna och hållbara.

Resposta de Hardloop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.