Hardloop Avaliações 1.435

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leveransen sköts fram 2 gånger från den riktiga leverans datumet. Fick inget besked om detta utan fick själv gå in och titta på leverans bekräftelse vart packet tagit vägen. Sedan tyckte jag at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

När jag beställde stod det ca 14 dagar till leverans, kanske lite lång leveranstid men den kom någon dag tidigare och det stod tydligt hur lång leveranstiden var, så inga problem egentligen. Fjällräve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde skor som visade sig vara för små. Väldigt enkelt att returnera, och gratis. Blev även meddelad att varan skadades under transporten tillbaka, men var inga problem och fick alla pengar ti... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Köpet och varan var bra. Det gick bra och smidigt. Spårning av frakten var på franska men det gick tydligen att spåra via postnord upptäckte jag sedan. Det som drog ner lite var att varan kom lite på... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para esportes ao ar livre
  2. Esportes Radicais
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de artigos esportivos
  5. Loja de esportes de inverno

Sobre Hardloop

Logo

Vi pa Hardloop anser att livet är bäst när vi är utomhus.

Vi gillar att upptäcka nya platser, nya personer och vi motstar aldrig frestelsen att dela var smak för rätt material och var passion för branta stigar.

Det är därför som vi sedan 2015 hjälper dig hitta det rätta materialet för dina äventyr, oavsett om du är nybörjare eller idrottsproffs, och vi har ambitionen att vara bäst pa denna uppgift!

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra pris och bra kvalite

Bra pris och bra kvalite dock längre leveranstid än förväntat

27 de janeiro de 2026

Resposta de Hardloop

Tusen tack för din positiva recension! 🏔️ Vi är glada att du är nöjd med både pris och kvalitet. Vi beklagar dock att leveranstiden var längre än förväntat - det är något vi ständigt arbetar med att förbättra! Hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart för nya äventyr i naturen. 🌲

Sportiga hälsningar,

Resposta de Hardloop

Tak for din positive anmeldelse! 🌄 Det glæder os at høre, at du sætter pris på kvaliteten af Crocs Swiftwater Sandal. Vi forstår din kommentar om størrelserne - de kan faktisk variere lidt fra andre modeller. Forhåbentlig passer de alligevel godt til dine udendørs eventyr! 🏞️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lätt att handla på nätet och se frakten…

Lätt att handla på nätet och se frakten hem till dörren. Det tråkiga var att madrassen jag beställde tappar luft, redan efter 2 timmar så ligger man på golvet. Har reklamerat så jag får se hur det hanteras

20 de janeiro de 2026

Hej Magnus!
Tack för ditt omdöme och feedback! 🏕️ Vi beklagar verkligen att din Thermarest Neoair Xlite tappar luft - det ska självklart inte vara så. Vi ser att du redan har skickat in en reklamation, vilket är bra! Jag kommer personligen att följa upp ditt ärende idag för att säkerställa att du får en snabb lösning. 🌄
Sportig hälsning,
Romain - HardGuide

Mycket bra

Mycket bra !

27 de janeiro de 2026

Hej Jimmy!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🏔️ Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen på deras äventyr i naturen! 🌲 Hoppas vi får se dig snart igen!
Sportig hälsning,
Romain - HardGuide

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det gick smidigt och varan kom enligt…

Det gick smidigt och varan kom enligt plan!

26 de janeiro de 2026

Hej Karl Mikael!
Tack så mycket för din positiva feedback! 🌄 Vi är verkligen glada att allt gick smidigt och att leveransen skedde enligt plan. Din tillfredsställelse är vår största belöning på vårt äventyr tillsammans. Hoppas att vi får se dig igen på Hardloop! 🏔️
Äventyrliga hälsningar,
Camille - HardGuide

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håller inte leveranstiden !

Beställde vinterkängor med utlovad leverans till ett visst datum. Leveranstiden passerades och ett svar i från företaget är ett nytt datum var utlovat. Detta passerades också varpå köpet annullerades från min sida. Trots detta saluförs min vara på hemsidan som beställningsbar med ett datum som gör att nya kunder tror på utlovat leveransdatum.

3 de fevereiro de 2026

Hej kära kund!

Tack för ditt omdöme! 🏔️ Vi beklagar verkligen att vi inte kunde hålla vårt leveranslöfte för dina vinterstövlar. Vi förstår din frustration och det är helt förståeligt att du valde att avbryta köpet. Vi försöker hantera fluktuationerna i vårt lager på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss direkt så att vi kan kontrollera situationen för denna produkt.

Arnaud - HardGuide

Don’t care about the customer

Don’t care about the customer

20 de janeiro de 2026

Hello,
Thank you for your feedback. 🙏 Please be assured that we care deeply about our customers and strive to provide the best service possible. However, in your specific case, we were unable to accept a return because you ordered a Category 3 PPE (Personal Protective Equipment) item. 🏔️ For safety reasons, these items cannot be returned, as clearly stated on our website. We are sorry for this situation, but we cannot make any exceptions regarding safety equipment. 🌲
Sportively,
Antonin – HardGuide

Allt fungerade som förväntat

Allt fungerade som förväntat
Bra service och rätt produkt

22 de janeiro de 2026

Resposta de Hardloop

Tack så mycket för din fina recension och positiva feedback! 🌄 Det gör oss verkligen glada att allt fungerade som förväntat och att du uppskattade vår service. Din tillfredsställelse är vår största belöning! Vi ser fram emot att få hjälpa dig på dina kommande äventyr ute i naturen. 🏕️
Med sportiga hälsningar,
Théo - HardGuide

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde skidglasögon 19/1 enligt…

Beställde skidglasögon 19/1 enligt bekräftelse ska den levereras 29/1
Inte hört något om varan är skickad eller ej. Skrivit flera förfrågningar om min beställning/leverans utan svar.nu kommer jag få köpa ett par extra goggles nån annanstans ifrån så jag vet att jag har nästa skidresa.
Riktigt dåligt av en webbutik 2026.
Rekomderar inte någom att handla därifrån.

30 de janeiro de 2026

Hej Anders,

Tack för ditt meddelande. Jag är verkligen ledsen att din beställning har blivit försenad och att du inte fått svar tidigare.

Jag bekräftar att vi kan avbryta och återbetala din beställning om varan ännu inte har skickats. Vi gör vårt bästa för att lösa situationen så snabbt som möjligt och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse vid nästa beställning.

Jag finns här om du har fler frågor eller om du behöver vidare hjälp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ca vecka frakt från Frankrike till…

Ca vecka frakt från Frankrike till Sverige, vilket får anses som bra. Produkten hade bra pris och kom fram i helt skick. Beställning var enkelt men hade gärna sett fler betalningsalternativt som Swish.

13 de janeiro de 2026

Hej Magnus! 🏔️
Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att din Dakine Low Roller Snowboard Bag Housse kom fram i gott skick och att du uppskattade priset. Leveranstiden från Frankrike till Sverige verkar ha fungerat bra! Vi noterar din feedback om fler betalningsalternativ som Swish och tar med oss detta. 🌲
Varma hälsningar,
Antonin - HardGuide

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Bra kommunikation.

14 de janeiro de 2026

Resposta de Hardloop

Mange tak for din positive anmeldelse! 🏔️ Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering og god kommunikation. Din tilfredshed betyder utrolig meget for os. Vi håber at se dig igen på din næste outdoor eventyr! 🌲

Eventyrlige hilsner,

Bra pris

Bra pris, snabb leverans.

12 de janeiro de 2026

Hej Annika,

Vad roligt att läsa din mycket positiva feedback! 🌄 Vi är glada att priset och leveranshastigheten uppfyllde dina förväntningar. Vårt team lägger all sin energi på att ge dig en shoppingupplevelse lika smidig som en fjällbäck! 🏔️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har inte fått mina beställningar av…

Har inte fått mina beställningar av jackor som jag har beställt. Har inte heller fått någon uppdatering om leveransen. Har skickat flera mail med det är ingen som svarar. Vill veta vad mina jackor är och när dem kommer. De skulle kommit 20 januari.

13 de janeiro de 2026

Hej kära kund,

Jag är verkligen ledsen för problemen med dina jackor. 🏔️ Vi förstår din frustration! Vi ser att vårt team svarade dig via e-post den 28/01 och slutligen annullerade din beställning, som du begärde.  Tack för ditt tålamod och för att du rapporterade detta problem till oss. 🌲

Camille - Hardguide

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Nöjd med varan.

14 de janeiro de 2026

Hej Kristina,

Mange tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med hurtig levering! 🚀 Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med dit køb. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service på deres eventyr i naturen. 🌲 Vi ser frem til at hjælpe dig igen snart!

Venlig hilsen,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det har tagit extremt mycket längre tid…

Det har tagit extremt mycket längre tid än vad det skulle ha gjort att få varan

15 de janeiro de 2026

Resposta de Hardloop

Tack för din feedback! 🏔️ Vi beklagar verkligen att leveransen av din Houdini Sportswear Double tog längre tid än väntat. Detta är inte i linje med den servicenivå vi strävar efter att erbjuda.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, bra sortiment och enkel hemsida. Mycket bra!

6 de janeiro de 2026

Resposta de Hardloop

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! 🌄 Vi är verkligen glada att du uppskattar vår snabba leverans och användarvänliga hemsida. Boot Moon är ett populärt val bland våra kunder och vi är så nöjda att du hittade vad du sökte hos oss! Hoppas att vi får se dig på äventyr igen snart. 🏔️

Resposta de Hardloop

Tack så mycket för din positiva feedback! 🏔️ Det gläder oss verkligen att din beställning gick smidigt och levererades i tid. Det är precis sådana äventyrliga kunder som du som inspirerar oss att fortsätta förbättra vår service. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen på din nästa utomhusexpedition! 🌲

Sportiga hälsningar,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det är som om de inte ens vill…

Det är som om de inte ens vill leverera. Veckorna går. Min första order avbeställde jag när den aldrig dök upp. Av någon anledning lade jag senare en ny order men en månad senare är jag på väg att ge upp på nytt.

12 de janeiro de 2026

Hej Joakim,

Jag är verkligen ledsen för de leveransproblem du har haft med dina beställningar. 😔 Det är inte den service vi vill erbjuda. Tack för att du kontaktade oss om detta, vi kontaktade omedelbart transportören, men det räckte inte. Paketet kommer att returneras till oss och du kommer självklart att få pengarna tillbaka.🌲 Tack för ditt tålamod.

Celia – HardGuide

Bra och enkelt

Bra och enkelt, och en riktigt vacker tröja, tack! 👍

8 de janeiro de 2026

Hej Esther,

Tusen tack för ditt fina omdöme och glada feedback! 🏔️ Vi blir så glada att du uppskattade din upplevelse hos oss. Enkelheten i beställningsprocessen är något vi verkligen värdesätter. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka på nya äventyr snart! 🌲

Äventyrliga hälsningar,

Sköna och hållbara

Snygg färg.
Dolomite är kvalitet, som jag sliter på nästan dagligen. Svarta i stan, gröna på landet och dessa med högre skaft i snö och regn. Sköna och hållbara.

9 de janeiro de 2026

Resposta de Hardloop

Tack för din fantastiska recension! 🏔️ Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och bekvämligheten. Din lojalitet till våra produkter värmer verkligen våra hjärtan! Vi ser fram emot att fortsätta vara din följeslagare på alla dina äventyr, oavsett om det är i staden eller ute i naturen. ⛰️

Guillaume - HardGuide

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.