Goed ontvangen en geholpen bij het brengen van de auto. Het afgesproken werk tot volle tevredenheid uitgevoerd. En bij het ophalen van de auto duidelijk uitleg gekregen over wat er uitgevoerd is
Localização
Trocar localizaçãoSmaragdlaan 5-15, 2132 VX Hoofddorp, NL
Veja o que dizem as avaliações
In eerste instantie geschrokken door de kosten. Mijn complimenten voor de werkplaats, ze hebben alles op alles gezet om mijn auto de vrijdag van mijn vakantie gereed te hebben, zodat ik met een Vei... Ver mais
Vriendelijke medewerker en er wordt samen gekeken naar een goede deal. Probeert mee te denken. De medewerker was helaas niet zo goed op de hoogte van de belangrijke onderhoudspunten etc van de aut... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een 2e hands Ford Kuga bij Hedin in Hoofddorp. Ik ben een goed geholpen door Alex, een jonge enthousiaste jongeman en bijgestaan door de verkoopleider William.... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Informações de contato
Smaragdlaan 5-15, 2132 VX, Hoofddorp, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
As pessoas também visitaram
Servicegericht
Goed ontvangen en geholpen bij het brengen van de auto.
prima
service is prima maar wachttijd is lang, en het is vervelend als er geen bekertjes bij het koffieapparaat staan.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg werkzaamheden met geschatte kosten voor standaard onderhoudsbeurt, maar uiteindelijk minder werkzaamheden/kosten dan gepland. Wel zo eerlijk.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
In eerste instantie geschrokken door de…
In eerste instantie geschrokken door de kosten.
Veilige auto op reis kon.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig…
Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig zijn, 07:50 was ik er en als de auto dan 08:20 de garage wordt ingereden, vindt ik dat best lang

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Er was gewoon niets op aan te merken!

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Vriendelijke medewerker en er wordt…
De medewerker was helaas niet zo goed op de hoogte van de belangrijke onderhoudspunten etc van de auto. Ook klopte niet alles wat in de advertentie stond (stond dat het all season banden waren, maar waren winterbanden).

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Alles was gewoon goed ze nemen de tijd…
Alles was gewoon goed ze nemen de tijd en dwingen niet tot koop

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Update conform afspraak uitgevoerd.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Geleverde werk tijdens APK beurt /…
Geleverde werk tijdens APK beurt / factuur niet conform afspraken vooraf.
Derhalve is het factuurbedrag te hoog.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Ik werd meteen netjes geholpen en er…
Ik werd meteen netjes geholpen en er werd uitgezocht wat het probleem was. Daarna meteen vervangend vervoer geregeld toen het probleem was vastgesteld.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Wiel wissel ging soepel en een update…
Wiel wissel ging soepel en een update om meer km te rijden op de 80% accu

een teleurgestelde klant
Reeds een uitgebreide survey ingevuld voor Ford Services.
Daar staat mijn info duidelijk in.
Ik zou nog steeds teruggebeld worden door Ford Service Nederland n.a.v. een mail in maart jl.
Durft een manager contact met mij te zoeken???
NB. Bij de info digitale onderhoud gegevens staan er 2 grote reparaties niet in.. zeer vreemd.

Prima service
Prima service, en via de overzichtsfilmpjes van de monteur ook goed inzicht gekregen in de werkzaamheden.