Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL Amsterdam, Noord-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf het maken van de afspraak netjes en helder geholpen, hetzelfde op de afspraak dag, inname van de sleutels en goed afgesproken bij welk bedrag wat de afspraak zou overschrijden te bellen. Uite... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afgekeurd op remcylinder zou na tel. Lekken. Bleek vast te zitten. Zelf draaien wiel met krik gecontroleerd liep soepel. Naar andere garage voor APK gewoon goedgekeurd. Zou me anders 370 euro kosten.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wist dat het een kleine beurt betrof en dat ik er op kon wachten onder het genot van een paar kopjes koffie. De kosten en arbeidstijd waren van te voren (onder voorbehoud van onvoorziene zaken) met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de wachtruimte is prettig. Het contact is professioneel wat ik ook prettig vind.

Detalhes da empresa

1. Concessionária Opel
  2. Oficina de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Serviço de Motorista

Sobre Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contato

• Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL, Amsterdam, Noord-Holland, Holanda

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

284 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

829 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede ervaring,altijd vriendelijk

Goede ervaring,altijd vriendelijk, op tijd.
Kan niets nadelig vinden Toppy

7 de setembro de 2022

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Graag tot ziens!

Dave van Stern

Altijd prima service

Altijd prima service, ga er voor onderhoud van de auto graag naar toe.

29 de agosto de 2022

Beste heer/mevrouw Timmermans,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Nog een fijne dag en wij zien u graag weer.

OK, goede service

Beste A. op de Weegh,

bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Goed te lezen dat uw bezoek naar tevredenheid is verlopen. Wij zien u graag weer en dan gaan we voor de 5*.

Het probleem is verholpen

Het probleem is verholpen, de communicatie was duidelijk en het proces overzichtelijk.

Beste Robert van Herk,

De heer

Ik werd vriendelijk geholpen, en het gaf mij het gevoel dat mijn auto na zijn service beurt er weer tegen kan.

Beste B. Bottenberg,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beste medewerker,

Beste medewerker,
Ik had een afspraak gemaakt voor een bepaalde datum. Helaas kon dat niet doorgaan vanwege personeelsbezetting. Toen heb ik de afspraak afgezegd. Klaarblijkelijk is dat nu digitaal niet goed verwerkt/ niet helemaal goed gegaan.
Ik heb dus geen zomerbeurt gekregen.
Met vriendelijke groet, M. Teerhuis

Beste Maira,

heel vervelend dat je afspraak voor een Zomerbeurt niet naar tevredenheid is verlopen. Ik zal contact opnemen met onze Opel-vestiging voor het maken van een nieuwe afspraak. Zij zullen contact met je opnemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele prettige service...ik waardeer…

Een hele prettige service...ik waardeer vooral ook de haal- en brengservice...

Beste F. Boersema,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en onze collega's van de Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Goed te lezen dat uw werkplaatsbezoek naar volle tevredenheid is verlopen. We zien u graag weer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

alles was goed geregeld ook halen en…

alles was goed geregeld ook halen en brengen

Beste meneer/mevrouw Rietveld,

Dank voor de mooie sterren! Wij wensen u vele veilige kilometers gewenst.

Klacht nu goed verholpen

Ik ben vriendelijk geholpen, de betreffende monteur heeft eerst een rondje mee gereden om samen naar de klacht te luisteren. Na het repareren weer een rondje gereden om te luisteren of het was verdwenen. Kortom een pluim voor deze monteur.

18 de agosto de 2022

Beste meneer/mevrouw Gerritsen,

Dank voor uw review. Tot een volgende keer weer bij ons in de werkplaats.

Snel en netjes geholpen

16 de agosto de 2022

Beste meneer/mevrouw Snelting,

Dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vond het wel duur

11 de agosto de 2022

Beste meneer/mevrouw Vlijmen,

Toch hopen we dat u weer met een fijn gevoel in de auto stapt. Dank voor uw mening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals altijd weer netjes geholpen voor…

Zoals altijd weer netjes geholpen voor een grote beurt voor de auto. Je wordt altijd goed geholpen door een goede uitleg wat er is gedaan aan de auto tijdens de grote beurt.

7 de agosto de 2022

Beste meneer Rijkeboer,

Wij wensen u deze zomer vele veilige kilometers! Dank voor de mooie sterren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu al voor de derde keer voor hetzelfde…

Nu al voor de derde keer voor hetzelfde probleem geweest. Opel Grandland Hybride die aangeeft dat er een storing is in het electrisch aandrijfsysteem. Ondanks een nieuwe printplaat en nieuwe software blijft die melding verschijnen en gaat de auto plotseling over op benzine. Telkens de auto een paar dagen kwijt. Iedereen zeer welwillend maar probleem niet opgelost !! Ik ben niet de enige. Opel moet nu snel met een oplossing komen. !!

30 de julho de 2022

Beste Conny,

Dank voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten.

Perfect

Perfect. Alles afgehandeld zoal besproken.

25 de julho de 2022

Beste Sander Schuddeboom,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Goed te lezen dat uw werkplaatsbezoek naar volle tevredenheid is geweest. Nog een fijne dag en wij zien u graag weer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de service en…

Ik ben erg tevreden over de service en afhandeling enkelt nu zit ik met een probleem mijn auto type Miriva wacht al 8 dagen op een boordcomputer maar er schijnt niet aan te komen heel vervelend wat moet ik doen kunnen ze niet heel nederland af bellen wie heeft er nog een in het magazijn
Gr anneke lanzing

18 de julho de 2022

Beste Anneke Lanzing,

bedankt voor je beoordeling. Goed te lezen dat jouw werkplaatsbezoek naar tevredenheid is verlopen. De importeur werkt met een centraal magazijn en de dealers hebben geen onderdelen meer zelf op voorraad. Wij zien je graag weer en dan gaan wij voor de 5*. Nog een fijne zonnige dag toegewenst.

Toppers

Toppers. Super geholpen met mijn geklapte band. Even tussendoor. Helden

18 de julho de 2022

Beste C. Verhoeve,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Goed te lezen dat uw werkplaatsbezoek naar volle tevredenheid is verlopen en wij u snel hebben kunnen helpen. Nog een fijne zonnige dag en wij zien u graag weer.

Prima geholpen

Prima geholpen. Eerlijk advies. Op tijd klaar. Vriendelijke mensen aan de balie. Arnold Tol en collegaas: een tien met een griffel, omdat ik geen 11 kan geven.

16 de julho de 2022

Beste klant,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw mooie toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Goed te lezen dat uw werkplaatsbezoek naar tevredenheid is verlopen. Nog een fijne zonnige dag toegewenst en wij zien u graag weer.

Fijne service

14 de julho de 2022

Beste Lo Woudstra,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Nog en fijne dag en graag weer tot een volgende keer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beste Henry Esajas,

bedankt voor je beoordeling. Ik heb geen idee waarom je auto (dit keer) niet gewassen is. Volgende keer kun je dit het beste direct bij mijn collega aangeven. Nog een fijne dag en we zien je graag weer met een wasbeurt. Wij gaan dan voor de 5*.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De werkplaats heeft de auto na behoren…

De werkplaats heeft de auto na behoren afgeleverd. Pluim!
Alleen de telefoon verbinding mag beter.
Na 4x bellen en er steeds uitgegooid worden werd mijn humeur minder.
Graag een goede en directe lijn met de werkplaats.

11 de julho de 2022

Beste T. Hilling,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en toelichting. Wij en onze collega's van de Stern Opel-vestiging zijn er heel blij mee. Goed te lezen dat uw werkplaatsbezoek naar tevredenheid is geweest. Voor wat betreft onze telefonische bereikbaarheid hebben wij verbeteringen doorgevoerd. Wij zien u graag weer!