Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais
Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais
Samen met een vriendin op een vrijdagochtend in de Outlet geshopt en heel goed geslaagd. Fijn om ook even de items te kunnen passen en in mijn beleving was er voldoende ruimte om je leuke items te vin... Ver mais
Hele leuke kleding. 2 shirts besteld, waarvan 1 een pre order item was. Na enkele dagen ontving ik een mail van HYPE dat het item helaas niet meer beschikbaar was. Er werd een foto van een vergelijk... Ver mais
HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!
Koningshoek 92344, 3145BA, Maassluis, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle levering. Mooie kleding en veel keuze. Veel draag (wat bij elkaar past) inspo op Instagram!

Resposta de HYPE! Mode
Super leuke en hippe kleding. In de winkel helpen ze je goed met leuke sets maken. In de webshop wel meer keuze dan in de winkel. Elke zondag een nieuwe drop, kijk ik steeds weer naar uit!

Blij met mijn aankopen.
Kleuren zijn wel wat anders op de foto dan in het echt, voor dit keer niet erg.

Resposta de HYPE! Mode
Ik vind jullie super tof ! Jullie zijn een van mijn lievelingswinkels
Altijd goede service makkelijk bereikbaar en retourneren geen probleem

Resposta de HYPE! Mode
Snel en goed geholpen door de klantenservice van de webshop.

Resposta de HYPE! Mode
Ik moest zelf contact nemen nadat mijn bestelling lang op zich liet wachten. Er was een stuk niet op voorraad. Maar na contactname verliep alles zeer vlot!

Resposta de HYPE! Mode
Leuke afwisselende collectie! Mooie spullen. Snelle verzending. Makkelijk retourneren. Eigen allemaal top!

Resposta de HYPE! Mode
Super leuke webshop! Mooie kleding en snelle levering. Zou m’n hele garderobe wel met hun nieuwe collectie willen vullen, haha! Als ik toch eens de loterij win… 🤭

Resposta de HYPE! Mode
Altijd netjes ingepakt in de herkenbare gezellige roze verzendzakken. Snelle bezorging, nooit langer dan 1-2 werkdagen. ( dus sneller dan aangegeven wanneer je besteld!)

Resposta de HYPE! Mode
Ik was een beetje ongerust omdat de bestelling langer dan een week op zich liet wachten maar na een mailtje naar de klantendienst was er snel antwoord en het pakje was de dag nadien opgestuurd. Super leuke kledij en sale pagina is ook altijd de moeite waard

Resposta de HYPE! Mode
Wat een leuke winkel en wat leveren de dames een service echt topppppp
Ik had een kledingstuk die haaltjes kreeg na het dragen
Foto gestuurd en een mail al heel snel kreeg ik antwoord er wordt een nieuwe opgestuurd
Nou echt top bedankt

Resposta de HYPE! Mode
Uiteindelijk toch die geweldige blouse weten te bemachtigen door de fijne klantenservice van Laura. Via Instagram snel bereikbaar en ook via mail fijn contact.
In het verleden al vaker de leukste outfits hier gescoord maar blijf zeker terugkomen.
Producten zijn precies zoals omschreven!

Resposta de HYPE! Mode
Helaas ben ik niet zo tevreden over de klantenservice van deze modewinkel.
Het contact loopt moeizaam en traag waardoor een goede oplossing voor een kapotte top nog steeds uitblijft. Erg jammer!

Resposta de HYPE! Mode
Super leuke fashion, snelle en nette levering. Goede prijzen.

Resposta de HYPE! Mode
Hele leuke, fijne webshop en winkel! Ik ben heel blij met m'n bordeaux lange jas met panterprint voering aan de binnenkant. Echt een eyecatcher!

Resposta de HYPE! Mode
Retour werd niet geaccepteerd ivm geurtjes. Truitje was ongedragen en ongepast omdat de andere maat al niet goed was. Erg raar en niet transparant, argument was we kijken het met zijn tweeen na. Daar koop je dus niks voor.
Er zijn 3 mensen thuis die kunnen aantonen dat het niet gedragen is

Resposta de HYPE! Mode
Super leuke collectie en als je naar Klantenservice mailt of belt denken ze echt met je mee en helpen je ook echt echt een 10+

Resposta de HYPE! Mode
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.