Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samen met een vriendin op een vrijdagochtend in de Outlet geshopt en heel goed geslaagd. Fijn om ook even de items te kunnen passen en in mijn beleving was er voldoende ruimte om je leuke items te vin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele leuke kleding. 2 shirts besteld, waarvan 1 een pre order item was. Na enkele dagen ontving ik een mail van HYPE dat het item helaas niet meer beschikbaar was. Er werd een foto van een vergelijk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

701 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Mooie kleding en veel keuze. Veel draag (wat bij elkaar past) inspo op Instagram!

10 de novembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Dankjewel voor je leuke review.

Fijn dat je zo tevreden bent. Leuk ook dat je onze Instagram volgt voor outfitinspiratie, we delen daar graag combinaties die goed bij elkaar passen!

Tot de volgende aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke en hippe kleding

Super leuke en hippe kleding. In de winkel helpen ze je goed met leuke sets maken. In de webshop wel meer keuze dan in de winkel. Elke zondag een nieuwe drop, kijk ik steeds weer naar uit!

24 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze collectie én over de hulp in de winkel.

Tot de volgende drop!

Blij met mijn aankopen

Blij met mijn aankopen.
Kleuren zijn wel wat anders op de foto dan in het echt, voor dit keer niet erg.

9 de novembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je aankopen, dankjewel! Goed dat je aangeeft dat de kleuren iets afweken, we doen altijd ons best om de items zo realistisch mogelijk te fotograferen, maar soms kan het door lichtval of scherminstellingen iets verschillen.

Fijn dat het dit keer geen probleem was, we hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe items!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind jullie super tof

Ik vind jullie super tof ! Jullie zijn een van mijn lievelingswinkels
Altijd goede service makkelijk bereikbaar en retourneren geen probleem

4 de novembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!

Wat leuk dat we tot je lievelingswinkels behoren! Fijn ook om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en bereikbaarheid.

We hopen je snel weer terug te zien voor nog meer leuke outfits!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en goed geholpen door de…

Snel en goed geholpen door de klantenservice van de webshop.

3 de novembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat fijn om te horen, dankjewel! Superleuk dat je tevreden bent over onze klantenservice, we doen altijd ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Langere wachttijd

Ik moest zelf contact nemen nadat mijn bestelling lang op zich liet wachten. Er was een stuk niet op voorraad. Maar na contactname verliep alles zeer vlot!

28 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Wat fijn om te horen dat alles na contact goed is verlopen. Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen en dankjewel voor je geduld!

Leuke afwisselende collectie!

Leuke afwisselende collectie! Mooie spullen. Snelle verzending. Makkelijk retourneren. Eigen allemaal top!

2 de novembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je zo tevreden bent over onze collectie, verzending én retourservice. We doen ons best om het shoppen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, heel fijn om te horen dat dat wordt gewaardeerd!

Super leuke webshop

Super leuke webshop! Mooie kleding en snelle levering. Zou m’n hele garderobe wel met hun nieuwe collectie willen vullen, haha! Als ik toch eens de loterij win… 🤭

23 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat een heerlijke review, dankjewel! Superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze collectie.

We hopen dat je binnenkort weer iets leuks toevoegt aan je garderobe!

Snelle verzending

Altijd netjes ingepakt in de herkenbare gezellige roze verzendzakken. Snelle bezorging, nooit langer dan 1-2 werkdagen. ( dus sneller dan aangegeven wanneer je besteld!)

23 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat je zo blij bent met de snelle levering én onze herkenbare roze verpakkingen, we besteden daar met liefde extra aandacht aan.

Hopelijk zie je snel weer iets leuks in de shop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was een beetje ongerust omdat de…

Ik was een beetje ongerust omdat de bestelling langer dan een week op zich liet wachten maar na een mailtje naar de klantendienst was er snel antwoord en het pakje was de dag nadien opgestuurd. Super leuke kledij en sale pagina is ook altijd de moeite waard

22 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat fijn om te horen, dankjewel! Goed dat je even contact hebt opgenomen en fijn dat alles daarna snel is opgelost. Superleuk ook dat je zo blij bent met de items én onze sale-pagina, daar staan inderdaad altijd leuke items tussen!

Hele fijne webshop!

21 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent over onze webshop. We hopen je snel weer terug te zien bij HYPE!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een leuke winkel en wat leveren de…

Wat een leuke winkel en wat leveren de dames een service echt topppppp
Ik had een kledingstuk die haaltjes kreeg na het dragen
Foto gestuurd en een mail al heel snel kreeg ik antwoord er wordt een nieuwe opgestuurd
Nou echt top bedankt

17 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en dat alles snel is opgelost. We doen altijd ons best om mee te denken en het klanten zo makkelijk mogelijk te maken, superleuk om te horen dat dat wordt gewaardeerd!

Fijne klantenservice

Uiteindelijk toch die geweldige blouse weten te bemachtigen door de fijne klantenservice van Laura. Via Instagram snel bereikbaar en ook via mail fijn contact.
In het verleden al vaker de leukste outfits hier gescoord maar blijf zeker terugkomen.
Producten zijn precies zoals omschreven!

14 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel!

Superfijn dat Laura je zo goed heeft kunnen helpen en dat je uiteindelijk de blouse hebt weten te bemachtigen. Ook goed om te horen dat je al vaker bij ons hebt geshopt en dat je tevreden bent over onze producten én service.

We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien voor nog meer leuke outfits!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas.

Helaas ben ik niet zo tevreden over de klantenservice van deze modewinkel.
Het contact loopt moeizaam en traag waardoor een goede oplossing voor een kapotte top nog steeds uitblijft. Erg jammer!

13 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over onze klantenservice en dat de afhandeling van je kapotte top nog niet naar wens is verlopen.

We willen je graag laten weten dat we altijd binnen 1 tot 3 werkdagen reageren op alle berichten. Het kan zijn dat er iets is misgegaan met de ontvangst van je mail, waardoor onze reactie niet goed is aangekomen. Zou je ons je bericht nogmaals willen sturen? Dan kijken we er direct opnieuw naar en zorgen we dat het netjes wordt opgelost.

Super leuke fashion

Super leuke fashion, snelle en nette levering. Goede prijzen.

13 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent over onze collectie, levering en prijzen. We hopen je snel weer terug te zien bij HYPE!

Geweldige jas gescoord

Hele leuke, fijne webshop en winkel! Ik ben heel blij met m'n bordeaux lange jas met panterprint voering aan de binnenkant. Echt een eyecatcher!

12 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel! Leuk dat je zo blij bent met je bestelling!

Tot bij de volgende bestelling.

Alles altijd prima inorde

Alles altijd prima inorde

10 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat alles altijd naar wens is. We hopen je snel weer terug te zien bij HYPE!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Retour werd niet geaccepteerd ivm…

Retour werd niet geaccepteerd ivm geurtjes. Truitje was ongedragen en ongepast omdat de andere maat al niet goed was. Erg raar en niet transparant, argument was we kijken het met zijn tweeen na. Daar koop je dus niks voor.

Er zijn 3 mensen thuis die kunnen aantonen dat het niet gedragen is

8 de outubro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een retour niet wordt geaccepteerd.

We willen graag toelichten dat we alle retouren zorgvuldig controleren om te zorgen dat elk artikel dat opnieuw wordt verkocht volledig voldoet aan onze kwaliteitsnormen. In dit geval hebben we vastgesteld dat beide tops een duidelijke gedragen geur bevatten en dat bij één van de items ook het aangehechte kaartje ontbrak. Volgens onze retourvoorwaarden kunnen we in zo’n situatie helaas geen retour accepteren. Dit beleid is er om ervoor te zorgen dat alle klanten altijd nieuwe, ongedragen items ontvangen.

Elke retour wordt bovendien altijd door twee collega's beoordeeld voordat er een beslissing wordt genomen, zodat we zeker weten dat er een eerlijke en objectieve controle plaatsvindt. We begrijpen dat dit voor jou niet prettig is, maar we staan achter de beslissing die op basis van deze controle is genomen.

We vinden het jammer dat je ontevreden bent over de uitkomst, maar hopen dat je begrijpt dat wij dit beleid hanteren om de kwaliteit van onze producten voor alle klanten te waarborgen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige collectie en geweldige winkel en super goede klantenservice

Super leuke collectie en als je naar Klantenservice mailt of belt denken ze echt met je mee en helpen je ook echt echt een 10+

23 de setembro de 2025

Resposta de HYPE! Mode

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel! We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent over onze collectie én de klantenservice.

Ons team doet altijd hun best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus dit is heel fijn om terug te krijgen.

Hopelijk zien we je snel weer terug bij HYPE!

Team HYPE!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.