INDISKA Avaliações 85

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de Roupas

Indiska erbjuder en unik mix av mode och inredning till bra priser online och i butik. ✓ Fri frakt över 199 kr ✓ Leverans 1-3 dagar ✓Fri retur i butik.

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

85 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Styr unna

Styr unna! Trodde jeg handlet fra en velrenommert bedrift. Bestilte varen for 14dager siden og fikk bekreftelse samme dag. Siden har det vært helt stille. Jeg har ringt kundeservice to ganger og de lover å ordne det. Ingenting skjer, ingen følger opp. Pengene er selvfølgelig trukket fra konto..latterlig dårlig.

22 de junho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hade beställt en skjorta i två…

Hade beställt en skjorta i två storlekar. Idag var jag inne i deras butik i Täby C. Jag skulle lämna tillbaka den som inte passade. Jag hade med mig följesedeln. Expediten, en äldre kort blond kvinna med kort hår och glasögon, ville att jag skulle visa mailet jag fått vid beställningen. Då det var flera veckor sedan jag gjorde beställningen fick jag leta länge bland mina mail. Hon var småsur och fick uppenbarligen få fram allt via ordernummer på följesedeln. Slutklämmen till mig var, tänk på det nästa gång att ta med kvitto! Jag sa att köper jag något i fysisk butik har jag naturligtvis med mig kvitto. En sån otrevlig och bitter kvinna i denna butik. De brukar ha så trevlig personal där annars. Det blir inget mer besök i den butiken. Tråkigt!

18 de junho de 2026

Kaos på Odenplan - liten klännlng

Hämtade klänning hos er på Odenplan (beställt leverans till butik då jag skulle dit i veckan) - såg det när jag provade den hemma att de skickat small men beställde medium, bor i en annan stad och ca 2 timmars restid för en liten klänning ..

Kvinnans kassan verkade väldigt rörig och kaos där, mycket besviken och packat upp den och skulle ha den på sommarfest imorgon 😭 Vad ska jag göra????

9 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte ett par snygga svarta långbyxor…

Köpte ett par snygga svarta långbyxor med mockakänsla. Blixtlåset var dåligt från dag ett. Hackade. Visste aldrig om det skulle funka att dra upp eller ner. Indiskan erbjuder inte ersättning om jag fixar en ny dragkedja och sömnad hos skräddaren.
URDÅLIGT! Kommer inte att besöka Indiska mer.

9 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My husband and I visited INDISKA at…

My husband and I visited INDISKA at Väla on Sunday, May 3rd, and I want to express how beautifully we were treated by the young woman working there. She made me feel truly beautiful and confident in the dresses I tried on, and despite the store being busy, she welcomed us with kindness, patience, and genuine warmth.

We recently moved to Sweden from America, and this experience made us feel seen and appreciated. Because of her, we will definitely keep coming back to INDISKA. This has become my favorite store now.

Thank you so much for having such wonderful employees. It truly makes a difference.

3 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Själva butiken är fantastisk och har…

Själva butiken är fantastisk och har ett utmärkt utbud. Tyvärr förstördes upplevelsen helt av personalens attityd. Det är verkligen synd att teamet, i en så pass fin miljö, saknar den sofistikering och det hyfs som krävs för att bemöta kunder med respekt. Lite ödmjukhet skulle göra stor skillnad här. Fina kläder, men mycket dålig service.

15 de abril de 2026

Super nöjd

Va på Väla indiskan Helsingborg 26/12 -25
På kvällen
Blev så fint bemött av en tjej som heter
ALMEDINA 🌟🌟🌟🌟🌟

Återkommer
1000 tack 🌹

25 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Riktigt dålig info till kund

Beställde en klänning, stod att det fanns tre av plagget kvar. Får en beställningsbekräftelse och väntar på att paketet ska skickas vilket det inte gör. Skriver i chatten på deras hemsida efter några dagar där chattroboten svarar att ordern är borttagen. Absolut INGEN info till mig om detta, jag får själv söka fram den informationen. Ber att få prata med en riktig person, inget svar på en vecka. Kontaktar på nytt och får då till svar att det är synd och att jag borde vara irriterad.. 🤨

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde en klänning från Indiska…

Jag beställde en klänning från Indiska för 180 kr, totalt 239 kr med frakt. När jag fick hem den blev jag väldigt besviken – kvaliteten var riktigt dålig, så jag valde att returnera den direkt.
Nu har de bekräftat att de fått tillbaka klänningen, men ändå måste jag betala 108 kr för retur och frakt. Det känns orättvist och irriterande att stå för så stor kostnad trots att varan var undermålig.
Jag är väldigt besviken på både produktens kvalitet och hanteringen av returen. Kommer inte beställa härifrån igen och rekommenderar inte Indiska till andra. Nadiia

14 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Omöjligt att få tag på kundtjänst

Omöjligt att få tag på kundtjänst. Rekommenderar ingen att handla på Indiska, det är en helt utebliven kundservice. Behöver du hjälp så räkna med ett autosvar att dem svarar inom 1-3 arbetsdagar men som egentligen betyder (veckor eller kanske inte alls). Mycket dåligt!

1 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blev medlem och det stod ”15% på ditt…

Blev medlem och det stod ”15% på ditt första köp” i stora bokstäver. Jag slutförde mitt köp och såg inte förrän jag fick beställningsbekräftelsen att de
15 % inte var avdragna. Mailade dem direkt och bad att dem skulle lägga in rabatten. Det kunde de absolut inte göra. Så dåligt.

27 de setembro de 2025

Ligg unna

Ligg unna, i hvert fall om du vil handle klær. Størrelsene samsvarer ofte ikke med hva som vanligvis gjelder.
Retur er også både tungvint og dyrt, og det tar uforholdsmessig lang tid å få tilbake penger dersom du handler fra Norge.

21 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Don’t place online orders, you can’t return it

by any chance if you place an order online, there is no way, you can cancel it, even if you contacted them . They will still send the product and make sure you suffer. In Sweden, there is a 14 day of open shop for to return. But as soon as I placed the order I cancelled it. But they are not listening it. Now I have to go through all the hassle. Even if I don’t want. I am not going to buy anything from them in future.
Don’t buy anything online, if are not sure . They are not here for consumers, greedy people.
Even for their unprofessional business practices, you have to pay whole transport costs.

12 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Går fint å handle derfra helt til du…

Går fint å handle derfra helt til du skal gjøre en retur, da må du selv ta ansvar for at de registrerer returen som tar en evighet. Har opplevd to ganger nå at det går uker fra jeg sender returen uten at jeg hører noe fra dem, og jeg måtte til slutt sende dem mail og spørre om de har mottatt returen, noe dem har gjort begge gangene. Virker som de ikke gjør noe med returene før man maser.

8 de maio de 2025

Hej Anja!

Tack för att du hör av dig till oss och delar din upplevelse av returprocessen.

Vi ber verkligen om ursäkt att returhanteringen har dröjt och ber dig mejla ditt ordernummer till oss så undersöker vi vad som har hänt direkt. Din feedback är oerhört viktig för oss och vi uppskattar att du delar med dig av dina upplevelser så att vi kan utveckla vår service och köpupplevelse. För oss är det viktigt att alla kunder känner sig nöja med sina köp hos oss.

Du når oss enklast via vår chattfunktion på indiska.com eller via mejl (customer@indiska.com) så ser vi till att du får hjälp omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Älskar kläderna

Älskar kläderna

10 de abril de 2025

Resposta da INDISKA

Tack för att du hör av dig till oss med denna positiva feedback - vad glada vi blir!
Vi önskar dig en trevlig helg!

Får slänga innan tvätt

Byxorna jag fick hem i torsdags är redan noppiga och jag får slänga. Haft dom två gånger. Indiska är inte samma som innan konkursen.

7 de abril de 2025

Hej Alma!

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande att byxornas kvalité inte motsvarar dina förväntningar. Om du har en butik i närheten är du varmt välkommen att reklamera byxorna där eller registrera en reklamation i vår Returportal på vår hemsida, returfrakten är givetvis kostnadsfri.

Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst via chatt eller mejl.

Vi önskar dig en härlig dag!

Älskar alla vackra kläder

Älskar alla vackra kläder! Får alltid ett mycket trevligt bemötande i butik och det är enkelt att beställa online.

16 de março de 2025

Hej Catarina!

Vad glada vi blir att du hör av dig till oss och delar med dig av din upplevelse både online och i butik.

Vi önskar dig en härlig eftermiddag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Från Kvalitet till Kaos: Vad Händer med Indiska?

Jag var så himla glad innan de gick i konkurs, då jag kunde köpa in en kollektion av Indisk-Jacquard-klänningar eftersom de hade riktigt bra kvalitet till ett rimligt pris. Men efter deras kris har jag märkt att de har höjt priserna och plockat fram gammal mode som inte ens passar in i vissa säsonger. I år hade jag förväntningar på att de skulle sälja färgglada kaftan- och A-linjeformade klänningar, men icke. Färgerna var opassande och matchade inte ens våra hudtoner. Vissa kläder såg faktiskt utslitna ut, vilket får mig att tro att de plockat fram dem från förråd eller secondhandbutiker. Vad har hänt med Indiskas image? Ingen förbättring, bara kaos

11 de março de 2025

Resposta da INDISKA

Vad glada vi blir att du har varit en trogen kund hos oss under flera år. Håll gärna utkik på indiska.se för att ta del av våra vår-nyheter i härliga färger. Vi hoppas att du ska hitta något snyggt och färgsprakande.

Vi önskar dig en fin helg!

Indiska Kundservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.