jouwMaatkast.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi zelf te ontwerpen kast op de website naar eigen maten en indelingen. Kwaliteit is ook heel mooi. Montage handleiding is aanwezig maar zou wat duidelijker mogen zijn want vereist wel enig denkwerk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Website ist übersichtlich und informativ, und insbesondere der Kundenservice nach dem Kauf ist hervorragend. Ein Mitarbeiter prüfte freundlicherweise, ob alles in Ordnung war, bevor der Schrank in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit. Om te monteren moet je zeker met twee zijn en een beetje verstand hebben van kasten. De uitleg klopt niet 100%, wat soms aan vertaalfouten te wijten is. Zo was een vijsje met een bepa... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Let op! bedrijf achter deze site heeft een faillissementsaanvraag gedaan. Dit heeft voor mij tot extra kosten geleid van EUR 266. Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. também em
  3. Fabricante de Móveis
  4. Fornecedor de Armários Embutidos
  5. Loja de Armários
  6. Loja de Móveis Infantis
  7. Loja de Móveis para Quartos

Je configureert je individuele meubels op maat gemakkelijk online - 100% volgens je eigen wensen - en wij produceren in Duitsland volledig volgens jouw ideeën.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

122 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

50 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Staaltjes zijn zeer snel toegekomen

Staaltjes zijn zeer snel toegekomen. Nu weet ik welke kleur ik definitief kan kiezen!!

18 de junho de 2026

Geachte mevrouw Scuvée,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn erg blij dat we u met onze gratis monsterservice hebben kunnen helpen bij het kiezen van het juiste decor.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Heel mooie kast

Goed verpakt. Duidelijke handleiding erbij. Misschien een min puntje. De toebehoren, schroeven, dopjes...er zijn er maar juist genoeg mee geleverd. We hebben van 1 deurtje iets stuk gedaan en moesten dit gaan kopen...

11 de junho de 2026

Goedendag,

hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw kast en dat de verpakking en montagehandleiding aan uw verwachtingen voldeden.

Uw opmerking over de hoeveelheid meegeleverd montagemateriaal nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken. Daarnaast zullen wij binnenkort persoonlijk contact met u opnemen over het beschadigde deurtje, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Bedankt dat u ons hierop attent heeft gemaakt.

Het team van JouwMaatkast.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Toezeggingen niet nagekomen en klachten onbeantwoord

Sinds januari zijn wij in contact met Jouw Maatkast. Vanaf het eerste moment hebben wij duidelijk aangegeven dat de kasten uiterlijk half maart geleverd moesten worden.

Het contact verliep aanvankelijk moeizaam. Door persoonlijke omstandigheden van een medewerkster was het lastig om iemand te bereiken en duurde het lang voordat er inhoudelijk gereageerd werd. Uiteindelijk kregen wij goed contact met een medewerker die aangaf dat een snelle levering mogelijk was. Ook zouden wij ondersteuning krijgen bij het ontwerp. Ons werd uitgelegd dat wij enkel de offerte hoefden goed te keuren en te betalen, waarna alles geregeld zou zijn.

Door vertraging aan de zijde van Jouw Maatkast werd de levering niet half maart maar begin april. Dat vonden wij vervelend, maar daar hadden wij begrip voor.

Na het plaatsen van de bestelling hebben wij nog contact gehad over enkele details, waarna wij ervan uitgingen dat alles in orde was. Pas later bleek dat de snelle levering niet automatisch was verwerkt in de bestelprocedure en dat hiervoor aanvullende acties nodig waren. Wij zijn hierover nooit geïnformeerd. De snelle levering was echter meerdere keren expliciet toegezegd. De betreffende medewerker heeft ook erkend dat dit een fout aan hun zijde was. Desondanks werd geen enkele vorm van compensatie aangeboden en zou versnelling van het proces niet mogelijk zijn.

Op 5 mei hebben wij hierover een klacht ingediend. Inmiddels is het 2 juni en hebben wij daarop nog steeds geen enkele reactie ontvangen.

Daarnaast bleek ook de reguliere levertijd van 5 tot 7 weken niet haalbaar. Inmiddels wachten wij al ruim 10 weken sinds de bestelling van 23 maart.

Vervolgens werd door een medewerker toegezegd dat zij persoonlijk zou zorgen voor een snelle uitlevering zodra de kast gereed was. Vorige week ontvingen wij bericht dat de kast klaar was voor transport. Tot op heden hebben wij echter nog niets van de vervoerder vernomen en is ook deze toezegging niet nagekomen.

Inmiddels hebben wij een baby van één week oud. Daarom hebben wij voorgesteld om, als tegemoetkoming voor de ontstane situatie, de montage kosteloos aan te bieden. Deze service hadden wij oorspronkelijk niet geboekt. Als reactie kregen wij te horen dat de montagekosten € 913,90 bedragen en dat men hooguit € 100 korting wil geven.

Fouten kunnen overal worden gemaakt. Wat ons vooral teleurstelt, is de manier waarop hiermee wordt omgegaan. Toezeggingen worden niet nagekomen, klachten blijven onbeantwoord en er wordt nauwelijks gezocht naar een passende oplossing wanneer fouten aan de eigen zijde worden erkend.

Vergelijkbare maatkasten zijn bij meerdere aanbieders verkrijgbaar voor vergelijkbare prijzen. Wij hebben juist voor Jouw Maatkast gekozen vanwege de toegezegde snelle levertijd. Die belofte is helaas niet waargemaakt.

Ons advies: bespaar jezelf de frustratie en kies voor een leverancier die niet alleen mooie producten levert, maar ook verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets misgaat.

2 de junho de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback.

Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling en onze communicatie. Wij begrijpen dat vertragingen, niet nagekomen verwachtingen en het uitblijven van terugkoppelingen tot veel frustratie kunnen leiden.

Omdat wij uw beoordeling op dit moment niet aan een specifieke bestelling kunnen koppelen, hebben wij u via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd. Op dit moment beschikken wij helaas nog niet over voldoende gegevens om de situatie te kunnen onderzoeken.

Wij willen uw situatie graag beter begrijpen en samen met u naar een oplossing zoeken. Daarom zien wij uw reactie op onze Trustpilot-aanvraag of een directe contactopname graag tegemoet.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Team JouwMaatkast

kwaliteit

Prima kasten

28 de maio de 2026

Resposta da jouwMaatkast.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw kasten. Wij wensen u er veel plezier van en bedanken u voor het vertrouwen in JouwMaatkast.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kwaliteit van het product

De kwaliteit van het product. We hebben eenvoudige inbouwkast gekocht. Past precies, goed afgewerkt. En bijzonder goed in elkaar te zetten.

21 de maio de 2026

Geachte heer Knoll,

Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling!

We zijn erg blij dat we u hebben kunnen overtuigen van de kwaliteit en de eenvoudige montage, en wensen u nog vele jaren plezier met uw nieuwe inbouwkast.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Initieel slechte klantenservice, daarna goed opgelost …

Edit na nalevering:
3/4 lades zijn ook bij een tweede levering beschadigd. Dus in totaal 6 kapot geleverde lades gehad. Vorige week contact opgenomen via mail en niks meer gehoord.

Waardeloze klantenservice en liegen over levertijden. Op de site word gemeld 5 tot 8 weken. Na 4 weken werden we gebeld dat het nog minimaal 8 weken gaat duren (vertraging van 4 weken). De compensatie die ze bieden is 50 euro. Op de website word nog steeds geadviseerd met deze tijden die ze dus duidelijk niet waar kunnen maken. Ik zou ergens anders kijken. We hebben nog geen kast, en komen nu in de problemen met de verbouwing.

Toevoeging na contact met klantenservice:
De klacht is goed opgepakt en daarna alsnog met kleine vertraging geleverd. Ook waren er wat beschadigingen aan de verpakking en kast door het transport. Dit is ook direct goed opgepakt.

4 de abril de 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de levertijd en de communicatie rondom uw bestelling. Wij begrijpen goed dat dit extra vervelend is wanneer een verbouwing of renovatie hierdoor vertraging oploopt.

Inmiddels heeft er vandaag persoonlijk contact plaatsgevonden met een van onze medewerkers. Wij zijn blij dat wij de situatie samen hebben kunnen bespreken. De nog openstaande punten zullen wij met prioriteit behandelen en samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Bedankt voor het prettige gesprek en voor de gelegenheid om dit samen op te pakken.

Team JouwMaatkast

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De website is fijn. Nu de levering nog.

De website is fijn.
Nu de levering nog.
Vorige keer heeft mijn meubel erg lang op zich laten wachten.
Het produkt was wel goed en de levering idem.

20 de abril de 2026

Geachte mevrouw Van Schouten,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de bestelling van de kast.

We zijn erg blij dat we u hebben kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze producten en dat u al een tweede bestelling heeft geplaatst.

We wensen u veel plezier met uw op maat gemaakte meubels en hopen dat u ons graag aanbeveelt bij anderen.

Keurig ingepakt geleverd

Keurig ingepakt geleverd, zonder enige schade uitgepakt en in elkaar gezet. De beschrijving mag duidelijker en in de juiste taal. Verder prachtige kast en met telefonische hulp goed te doen.

20 de abril de 2026

Beste Jim,

Hartelijk dank voor de positieve feedback over de bestelling van de kast.

We zijn erg blij dat u enthousiast bent over het proces, de kwaliteit en onze service – dat is precies wat we willen!

Onze excuses dat er per ongeluk geen Nederlandse montagehandleiding is meegeleverd; normaal gesproken is dat wel het geval.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Schone bucherkaste und tvmobel

Lieferung wie abgesprochen und sehr versorgt. Mehrmals emails empfangen uber updates. Die qualitat des kastes is gut wir haben uns nicht genug eingelesen in das materiaal also immer finger sichtbar wenn wir die kasten offnen. Die anweisungen waren gut um alles zusammen zustellen. Also wir sind zufrieden.

16 de abril de 2026

Lieber KUnde,

haben Sie vielen Dank für Ihre positive Rückmelung zu Ihrer Maßmöbelbestellung.

Es freut uns sehr, dass wir Sie von unserer tollen Tischlerqualität sowie unserem Service überzeugen konnten!

Wir wünschen Ihnen viele Jahre Freude mit Ihren neuen Möbeln und empfehlen Sie uns gerne weiter.

Herzliche Grüße aus Rheinbach,
Inga von jouwmaatkast.nl

Mooie kast

Mooie kast, prima levering en zeer goede verpakking zodat er niets beschadigd was. Prima handleiding om de kast te monteren!

19 de março de 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank dat u uw positieve ervaring hier deelt.

We zijn erg blij dat we u enthousiast hebben kunnen maken voor uw nieuwe kast en dat de montage ook goed is verlopen.

We wensen u er nog vele jaren plezier mee.

Alles was goed en duidelijk

Alles was goed en duidelijk

9 de março de 2026

Beste klant,

wij zijn erg blij met uw positieve beoordeling – hartelijk dank daarvoor!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bouwinstructies ondermaats, kast perfect!!

Kast was exact op maat geleverd, goede kwaliteit!
De bouwinstructies (tekeningen en naamgeving) kunnen stukken beter, verre van compleet!

9 de março de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw kastbestelling!

We zijn blij dat we u hebben kunnen overtuigen van onze kwaliteit en wensen u er vele jaren plezier van.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product en prima Duitse kwaliteit

Bestelling was eenvoudig geplaatst.
Levertijd was wat lang maar binnen de afspraak.
Zeer netjes afgeleverd.
Makkelijk te monteren en exact aan de maat.
We zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.

2 de março de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw bestelling.

We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over het hele bestelproces en vooral over het eindresultaat!

We wensen u veel plezier met uw nieuwe maatwerkmeubels.

Top kwaliteit

De afgelopen jaren, meerdere boekenkasten en een kast gekocht , nu weer een boekenkast gekocht. Levering altijd op het afgesproken tijdstip, keurig tot aan de deur en goed verpakt.
Montage voorschrift duidelijk, alles compleet , veel aandacht voor de afwerking.
Kortom om, top kwaliteit

26 de fevereiro de 2026

Beste meneer de Beukelaer,

Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling!

We zijn erg blij dat we u opnieuw hebben kunnen overtuigen met onze uitstekende kwaliteit, klantgerichte service, tijdige levering en eenvoudige montage.

We wensen u veel plezier met uw boekenkast en kijken uit naar verdere projecten met u.

Onzinnige kleurbeleving

Het product werkt heel eenvoudig en de levering verliep vlekkeloos. Ook de kwaliteit van de kast is goed.
Het in elkaar zetten verliep echter minder soepel. De meegeleverde uitleg was zeer summier en niet echt duidelijk, waardoor het samenstellen van de kast lastiger was dan verwacht.
Daarnaast viel het op dat de kleuren totaal niet overeenkwamen met wat ik had besteld. Wanneer ik hierover contact opnam via e-mail, kreeg ik te horen dat kleurbeleving subjectief is.

Dat kan ik tot op zekere hoogte begrijpen, maar het voelt anders wanneer de kleur op de website een warme beige tint laat zien, terwijl de kast die ik ontvang grijs en kil is, bijna als een stoep.

25 de fevereiro de 2026

Beste mevrouw Poel,

Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de kleur in werkelijkheid anders overkomt dan verwacht.

Zoals wij reeds persoonlijk met u hebben besproken, kan de kleurweergave online verschillen door factoren zoals lichtinval, scherminstellingen en omgevingsinvloeden. Dit ligt helaas buiten onze controle. Om teleurstellingen te voorkomen, bieden wij daarom altijd de mogelijkheid om vooraf gratis stalen aan te vragen, zodat u de kleur in het echt kunt beoordelen.

Prachtige kast

Goede communicatie, keurige levering en een prachtige kast van hoogwaardige kwaliteit met goede instructies

16 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Wauw, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling.

Dit is precies het soort feedback dat we graag krijgen over onze service en onze op maat gemaakte producten!
We wensen u veel plezier met uw nieuwe kast!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kast voldoet zeer aan onze…

De kast voldoet zeer aan onze verwachtingen. De bezorging was prima, de onderdelen waren zeer goed ingepakt. Het in elkaar zetten van de kast was geen probleem door de meegeleverde beschrijving.
Kortom wij zijn erg blij met onze kast!

16 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

We zijn erg blij dat we u vanaf de bestelling tot aan de levering hebben kunnen overtuigen en dat ook de montage vlekkeloos is verlopen.

Beveel ons gerust aan bij anderen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe gestern zwei Schränke…

Ich habe gestern zwei Schränke erhalten, die sehr schnell geliefert wurden. Der erste Schrank war sofort aufgebaut. Vergessen Sie Ikea, ich bin wirklich beeindruckt von der Individualisierung, der Qualität und der Verarbeitung. Die Materialien sind meiner Meinung nach erstklassig. Der Aufbau ist zudem kinderleicht. Auch der Preis gefällt mir sehr gut, er ist definitiv nicht teuer. Fragen an den Kundenservice werden prompt beantwortet, und die Mitarbeiter sind freundlich. Man merkt sofort, dass der Kunde hier im Mittelpunkt steht. Von mir gibt es eine glatte 10!

4 de fevereiro de 2026

Lieber Kunde,

wow - vielen Dank für Ihr positives Feedback!

Es freut uns sehr, dass wir Sie rundum von unserem Service und unserer Qualität begeistern durften.

Wir wünschen Ihnen viele Jahre Freude mit Ihren beiden neuen Schränken.

Herzliche Grüße aus Rheinbach,
Inga von Jouwmaatkast.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

kast met laden en schabben

eenvoudige website om zelf je gewenste kast te configureren
correcte uitvoering en levering
duidelijke instructies voor de montage

18 de novembro de 2025

Beste heer Serroyen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw bestelling.

We zijn erg blij dat we u van de planning tot en met de montage hebben mogen inspireren en wensen u veel plezier met uw nieuwe kast.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kast is precies op maat gemaakt

De kast is precies op maat gemaakt, zowel de afmetingen als de inrichting, waardoor hij perfect aan onze wensen voldoet! De beschrijving om de kast in elkaar te zetten, was duidelijk en goed te volgen dus het was goed te doen met z’n tweeën. Wij zijn heel blij met de goede kwaliteit van de kast: hij is stevig, degelijk, sterk, goed materiaal. Bepaald geen IKEA-kwaliteit. Ook de afwerking van de kast is zeer goed. Hij is voor ons dus het geld meer dan waard!

16 de janeiro de 2026

Beste klant,

Wauw, hartelijk dank voor deze positieve feedback over uw bestelling!

We zijn erg blij dat uw nieuwe kast perfect naar uw wensen is gemaakt en dat we u hebben kunnen overtuigen van onze geweldige kwaliteit.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe kast en hopen dat u ons aanbeveelt bij anderen.