Fijn apparaat! Makkelijk in gebruik. Veel opzet stukjes waardoor je het voor allerlei dingen kunt gebruiken. Badkamer, ramen, spiegels! Blij mee
Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.
Hilleweg 93, 4464 JA, Goes, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Werkt perfect duidelijke handleiding vandaag besteld morgen in huis goed verpakt
Ik heb de luman 10 in 1
en ik ben super blij, ik heb vlekken in mn bank van 10 jaar ong, en die zijn er gewoon uit na 1 keer (meer vet vlekken gewoon vieze vlekken)
Ik had bij samako eerst besteld en die mensen kunnen gewoon niks… een grote sale, en dan niet voorbereid zijn of communiceren. na 3 weken wachten hebben hun zelf de bestelling geannuleerd. En dezelfde dag via bol dus deze besteld. en volgende dag binnen… Handleiding is super duidelijk. Bij de stoom komt er een beetje water uit wat niet heel ideaal is maar mij maakt dat niet veel uit.. Ik ben er super blij mee. Die koffie water filmpjes heb ik dus blijkbaar ook en nu is mn bank super schoon. Nu nog mn matras, auto en al mn ramen zemen. Ik zeg niet dat t een wonder apparaat is voor alles maar voor mn bank zeker en t maakt dingen ook toch wel makkelijker, en niet chemisch
Bedankt luman top product !!!!

Resposta da Luman
Zeer slecht om zaken af te handelen. Om product terug te sturen eerst van alles doen zoals foto's maken, filmpjes maken, van alles uitproberen. Na het uiteidelijk terugsturen al 4x contact gehad en na een maand!! Nog steeds geld niet terug gestort. Waardeloos, hier niets bestellen!

Resposta da Luman
Mooie stoomreiniger. Kwalitatief degelijk voor goede prijs. Snel geleverd.

Resposta da Luman
Snelle levering en ook heel goed verpakt. Helemaal blij mee. Echt een aanrader!!

Resposta da Luman
Wat een fantastisch product!
Ook onwijs fijne en snelle service, wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Resposta da Luman
Deze stoomreiniger heeft een ruime watertank, waardoor je moeiteloos meerdere kamers én meubels kunt schoonmaken zonder tussendoor steeds water bij te vullen. Daarnaast wordt hij geleverd met verschillende opzetstukken en handige accessoires, zoals dweildoeken. Dat scheelt weer in losse aankopen. De stoomreiniger is bovendien erg prettig in gebruik en produceert een krachtige, constante stoom, waardoor schoonmaken snel en effectief gaat.

Resposta da Luman
Ik heb mijn bestelling op 19 juni geplaatst. Op 22 juni kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden, maar tot vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen.
Volgens PostNL is het pakket nog niet door hen ontvangen of gescand. Ik heb ook een e-mail naar de klantenservice gestuurd, maar ik heb geen reactie gekregen.
Ik ben erg teleurgesteld over de communicatie. Ik wil graag weten waar mijn bestelling is en met wie ik contact kan opnemen.
Bestelnummer: #1831

Resposta da Luman
Ik ben erg tevreden over de stoomreiniger van Luman. Het apparaat werkt prettig, warmt snel op en is handig in gebruik voor verschillende oppervlakken in huis. Vooral voor het opfrissen en reinigen zonder agressieve schoonmaakmiddelen vind ik het een fijne toevoeging. Ook de communicatie met Luman verliep prettig en professioneel. Al met al een goede ervaring!

Resposta da Luman
Ik heb de Luman Vlekkenreiniger A3 Pro en ben er heel blij mee! Ik heb hem al voor van alles gebruikt. De vlekken in mijn kleed, de stoelen lekker opgefrist en een bijzettafeltje met aanslag moeiteloos schoon gekregen. Er zitten veel hulpstukken bij en een fles reinigingsmiddel. De levering was heel snel. Dus rondom tevreden.

Resposta da Luman
Top product! Ik heb de Vlekkenreiniger Pro stoomreiniging gekocht en ben er super blij mee. Product voor echt goed aan en het belangrijkste, maakt geweldig schoon. De stoom- en waterfunctie maakt echt het verschil! Service en levering krijgen ook een 10!

Resposta da Luman
Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel herrie maakt. Ook de combinatie tussen water en apart stoom is echt fantastisch. Ook het water wordt met dit apparaat evenredig verdeeld en ook goed bevochtigd. Dan nog het opzuigen van water! Top! Ik ben oprecht ontzettend fan en gebruik het overal van banken tot stoelen, ramen badkamer en vloer.

Resposta da Luman
De vlekkenreiniger is super fijn in gebruik! Alles is weer heerlijk schoon en ruikt fris. Aanrader!

Resposta da Luman
Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. Het fijne vind ik ook dat je het apparaat voor diverse doeleinden kunt gebruiken zodat ik met dit ene apparaat al een heel eind kom met schoonmaken in huis. Vooral de stoomfunctie is inmiddels echt onmisbaar in mijn schoonmaak routine. Aanrader dus! 🫶🏼

Resposta da Luman
Zo’n fijn product. Je kan het echt in het hele huis gebruiken

Resposta da Luman
Nog niet getest maar snel binnen

Resposta da Luman
It look perfect, came in with double boxing which is good! I’m going to test it soon and leave another review on it!

Resposta da Luman
Een hele fijne servicr van Lumanbrands gehad. Ik kreeg een geopende en gebruikte handstomer binnen, contact gehad en gelijk hadden ze een nieuwe opgestuurd! Echt een super service! Heel fijn contact gehad. Ik raad Lumanbrands zeker aan!