Luman Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn apparaat! Makkelijk in gebruik. Veel opzet stukjes waardoor je het voor allerlei dingen kunt gebruiken. Badkamer, ramen, spiegels! Blij mee

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza

Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

96 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering voor een prima prijs!

15 de agosto de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Marcel! ⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs. Heel veel plezier met je aankoop!

super goed

Ik heb de luman 10 in 1
en ik ben super blij, ik heb vlekken in mn bank van 10 jaar ong, en die zijn er gewoon uit na 1 keer (meer vet vlekken gewoon vieze vlekken)
Ik had bij samako eerst besteld en die mensen kunnen gewoon niks… een grote sale, en dan niet voorbereid zijn of communiceren. na 3 weken wachten hebben hun zelf de bestelling geannuleerd. En dezelfde dag via bol dus deze besteld. en volgende dag binnen… Handleiding is super duidelijk. Bij de stoom komt er een beetje water uit wat niet heel ideaal is maar mij maakt dat niet veel uit.. Ik ben er super blij mee. Die koffie water filmpjes heb ik dus blijkbaar ook en nu is mn bank super schoon. Nu nog mn matras, auto en al mn ramen zemen. Ik zeg niet dat t een wonder apparaat is voor alles maar voor mn bank zeker en t maakt dingen ook toch wel makkelijker, en niet chemisch
Bedankt luman top product !!!!

9 de agosto de 2026

Resposta da Luman

Wat ontzettend leuk om zo’n uitgebreide review te lezen, Nina! 💜 Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat zelfs de vlekken die al zo’n 10 jaar in je bank zaten er in één keer uit zijn gegaan! Dat is natuurlijk precies het resultaat waar we op hopen. 😊 Ook fijn dat de levering zo snel ging en dat de handleiding duidelijk was.

Het beetje water dat bij het stomen kan vrijkomen is inderdaad normaal, zeker bij het opstarten van de stoomfunctie. Goed om te lezen dat dit voor jou geen probleem vormt.

Heel veel plezier met het verder schoonmaken van je matras, auto en ramen. Bedankt voor je vertrouwen in Luman en voor deze mooie 5-sterrenreview! 🙌

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht om zaken af te handelen

Zeer slecht om zaken af te handelen. Om product terug te sturen eerst van alles doen zoals foto's maken, filmpjes maken, van alles uitproberen. Na het uiteidelijk terugsturen al 4x contact gehad en na een maand!! Nog steeds geld niet terug gestort. Waardeloos, hier niets bestellen!

7 de julho de 2026

Beste John,

Vervelend om te lezen dat u onze retourprocedure zo heeft ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een retour meer tijd en contactmomenten kost dan verwacht.

Bij bepaalde retouren vragen wij om aanvullende informatie, zoals foto’s of een korte video, zodat we het probleem goed kunnen beoordelen en de retour correct kunnen afhandelen. Het is uiteraard niet onze bedoeling om dit proces onnodig ingewikkeld te maken.

Inmiddels hebben wij uw retour verwerkt en het aankoopbedrag terugbetaald. Onze excuses dat de afhandeling in dit geval niet zo soepel is verlopen als u van ons mag verwachten. We nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Mooie stoomreiniger

Mooie stoomreiniger. Kwalitatief degelijk voor goede prijs. Snel geleverd.

8 de agosto de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, prijs én snelle levering. Veel plezier met uw Luman stoomreiniger!

Fijn apparaat

1 de agosto de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor de mooie review, Elisa! Fijn om te horen dat het apparaat zo makkelijk in gebruik is en dat u de verschillende opzetstukken goed kunt gebruiken. Veel schoonmaakplezier gewenst!

Top product!!!!

Snelle levering en ook heel goed verpakt. Helemaal blij mee. Echt een aanrader!!

5 de agosto de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor deze enthousiaste review! Super om te horen dat u blij bent met het product, de snelle levering en de verpakking. Heel veel plezier ermee en bedankt voor het aanraden! 😊

fantastisch product!

Wat een fantastisch product!
Ook onwijs fijne en snelle service, wij gaan hier zeker vaker bestellen!

3 de agosto de 2026

Resposta da Luman

Wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor de mooie woorden over zowel ons product als onze service. We helpen u in de toekomst natuurlijk graag weer! 😊

Fijne stoomreiniger!

Deze stoomreiniger heeft een ruime watertank, waardoor je moeiteloos meerdere kamers én meubels kunt schoonmaken zonder tussendoor steeds water bij te vullen. Daarnaast wordt hij geleverd met verschillende opzetstukken en handige accessoires, zoals dweildoeken. Dat scheelt weer in losse aankopen. De stoomreiniger is bovendien erg prettig in gebruik en produceert een krachtige, constante stoom, waardoor schoonmaken snel en effectief gaat.

1 de agosto de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review, Amanda! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de ruime watertank, de accessoires en de krachtige stoom. We wensen je veel plezier met je Luman stoomreiniger! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling op 19 juni…

Ik heb mijn bestelling op 19 juni geplaatst. Op 22 juni kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden, maar tot vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen.

Volgens PostNL is het pakket nog niet door hen ontvangen of gescand. Ik heb ook een e-mail naar de klantenservice gestuurd, maar ik heb geen reactie gekregen.

Ik ben erg teleurgesteld over de communicatie. Ik wil graag weten waar mijn bestelling is en met wie ik contact kan opnemen.

Bestelnummer: #1831

Beste Fatimeh,

Onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring en de gebrekkige communicatie.

We hebben de situatie inmiddels onderzocht en deze is inmiddels opgelost. De bestelling is volledig aan u terugbetaald. Het spijt ons dat uw pakket nooit bij PostNL is verwerkt en dat u hierdoor zo lang heeft moeten wachten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of besluiten opnieuw bij ons te bestellen, dan helpen wij u uiteraard graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne stoomreiniger en goede service

Ik ben erg tevreden over de stoomreiniger van Luman. Het apparaat werkt prettig, warmt snel op en is handig in gebruik voor verschillende oppervlakken in huis. Vooral voor het opfrissen en reinigen zonder agressieve schoonmaakmiddelen vind ik het een fijne toevoeging. Ook de communicatie met Luman verliep prettig en professioneel. Al met al een goede ervaring!

25 de junho de 2026

Resposta da Luman

Dankjewel voor je mooie review, Zeynep!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de stoomreiniger van Luman en dat het apparaat prettig in gebruik is. Ook leuk om te lezen dat je vooral het schoonmaken zonder agressieve schoonmaakmiddelen als pluspunt ervaart, precies waar we het voor hebben ontwikkeld.

Mocht je in de toekomst nog tips nodig hebben of vragen hebben over het gebruik of accessoires, dan helpen we je graag verder.

Veel plezier met schoonmaken! 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de Luman Vlekkenreiniger A3 Pro…

Ik heb de Luman Vlekkenreiniger A3 Pro en ben er heel blij mee! Ik heb hem al voor van alles gebruikt. De vlekken in mijn kleed, de stoelen lekker opgefrist en een bijzettafeltje met aanslag moeiteloos schoon gekregen. Er zitten veel hulpstukken bij en een fles reinigingsmiddel. De levering was heel snel. Dus rondom tevreden.

29 de maio de 2026

Bedankt voor je mooie review, Anita! 😊

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Luman Vlekkenreiniger A3 Pro. Geweldig dat je er al zoveel verschillende oppervlakken mee hebt kunnen reinigen, van kleding en stoelen tot een bijzettafeltje. Ook leuk om te lezen dat de meegeleverde accessoires en het reinigingsmiddel goed bevallen en dat de levering naar wens was.

Veel plezier met je A3 Pro en bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! ✨

Team Luman 🟣

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top product, goede service en levering

Top product! Ik heb de Vlekkenreiniger Pro stoomreiniging gekocht en ben er super blij mee. Product voor echt goed aan en het belangrijkste, maakt geweldig schoon. De stoom- en waterfunctie maakt echt het verschil! Service en levering krijgen ook een 10!

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review! ⭐

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Luman Vlekkenreiniger Pro. Geweldig dat je merkt hoeveel verschil de combinatie van stoom en warm water maakt en dat het resultaat aan je verwachtingen voldoet. Ook erg leuk om te lezen dat je onze service en levering zo waardeert.

Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Luman!

Kelly
Team Luman 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meerdere apparaten getest, dit is de allerbeste!

Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel herrie maakt. Ook de combinatie tussen water en apart stoom is echt fantastisch. Ook het water wordt met dit apparaat evenredig verdeeld en ook goed bevochtigd. Dan nog het opzuigen van water! Top! Ik ben oprecht ontzettend fan en gebruik het overal van banken tot stoelen, ramen badkamer en vloer.

Resposta da Luman

Dankjewel voor je uitgebreide review, Nathalie! Dit waarderen we echt enorm om te lezen!

Heel fijn om te horen dat je vooral de combinatie van stoom en water, de geluidsreductie en het opzuigen zo sterk vindt werken. Ook goed om te lezen dat de verdeling van het water en het gebruik op verschillende oppervlakken voor jou zo goed uitpakt, dat is precies waar we het product voor hebben ontwikkeld.

Liefs,

Vlekkenreiniger

De vlekkenreiniger is super fijn in gebruik! Alles is weer heerlijk schoon en ruikt fris. Aanrader!

Resposta da Luman

Dankjewel voor je mooie review, dat waarderen we enorm!

Fijn om te horen dat de vlekkenreiniger zo prettig in gebruik is en dat je alles weer schoon en fris krijgt. Precies waar we het voor hebben ontwikkeld!

Liefs,

Onmisbaar apparaat

Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. Het fijne vind ik ook dat je het apparaat voor diverse doeleinden kunt gebruiken zodat ik met dit ene apparaat al een heel eind kom met schoonmaken in huis. Vooral de stoomfunctie is inmiddels echt onmisbaar in mijn schoonmaak routine. Aanrader dus! 🫶🏼

21 de junho de 2026

Bedankt voor je mooie review, Michelle! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de vlekkenreiniger en dat deze echt onderdeel is geworden van je schoonmaakroutine.

We wensen je nog veel gemak en plezier met het apparaat en staan altijd klaar als je vragen hebt.

Zo’n fijn product

Zo’n fijn product. Je kan het echt in het hele huis gebruiken

8 de junho de 2026

Bedankt voor je mooie review, Lisanne! 😊

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het product en dat je het door het hele huis kunt gebruiken. Daar hebben we het juist voor ontworpen. Veel plezier ermee en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Team Luman 💜

Nog niet getest maar snel binnen

Nog niet getest maar snel binnen

8 de junho de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor je review, Astrid! Fijn om te horen dat het product snel binnen is gekomen. We hopen dat het goed bevalt zodra je de kans hebt gehad om het te testen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder. Veel plezier ermee! 😊

Luman

It look perfect, came in with double boxing which is good! I’m going to test it soon and leave another review on it!

12 de maio de 2026

Resposta da Luman

Thank you for your kind review! We're happy to hear that the product arrived safely and that the double packaging was appreciated. We hope you'll enjoy using it, and we'd love to hear your thoughts once you've had the chance to test it. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele fijne servicr van Lumanbrands…

Een hele fijne servicr van Lumanbrands gehad. Ik kreeg een geopende en gebruikte handstomer binnen, contact gehad en gelijk hadden ze een nieuwe opgestuurd! Echt een super service! Heel fijn contact gehad. Ik raad Lumanbrands zeker aan!

22 de abril de 2026

Resposta da Luman

edankt voor je mooie review! 😊
Wat vervelend dat je in eerste instantie een gebruikt product hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je onze service zo positief hebt ervaren.
Nogmaals dank voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe handstomer!