Luman Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht om zaken af te handelen. Om product terug te sturen eerst van alles doen zoals foto's maken, filmpjes maken, van alles uitproberen. Na het uiteidelijk terugsturen al 4x contact gehad en na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn apparaat! Makkelijk in gebruik. Veel opzet stukjes waardoor je het voor allerlei dingen kunt gebruiken. Badkamer, ramen, spiegels! Blij mee

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. H... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza

Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

96 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Happy! Super goed reinigde echt alle vuil en…

Super goed reinigde echt alle vuil en vlekken weg super blij mee! Met veel kinderen is dit echt handig voor mij

23 de abril de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor je leuke review! 😊
Wat fijn om te horen dat de reiniger zo goed werkt en alle vuil en vlekken moeiteloos verwijdert. En helemaal mooi dat het met kinderen in huis zo’n verschil maakt!
Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen in Luman!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, ben zeer tevreden van vlekkenreiniger

31 de março de 2026

Bedankt voor je review! 😊

Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze vlekkenreiniger en service. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. 💜

Top bediening snelle reactie

Top bediening snelle reactie en oplossing.

Er zat ineens een schuur in de darm en Luman gecontracteerd en ze waren heel snel om te antwoorden, vlot vriendelijk en ook oplossings gericht.
👌💯 wat een service
Nogmaals dank voor jullie goede service en vriendelijkheid

6 de abril de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie woorden!

Wat vervelend dat er een scheur in de darm zat, maar fijn om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. We doen altijd ons best om snel te reageren en met een passende oplossing te komen, dus het is super om te lezen dat je dat zo hebt ervaren.

Nogmaals dank voor je vertrouwen in Luman en veel plezier met je aankoop!

Snelle verzending

Snelle verzending. Goed product! Blij met deze aankoop!

26 de março de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle verzending als het product. Veel plezier met je aankoop!

Super!

Doet wel super

18 de março de 2026

Resposta da Luman

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product zo goed bevalt 😊 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik kan de temperatuur niet regelen

Ik kan de temperatuur niet regelen. Ik heb de C3. Zie ik iets over het hoofd?

11 de março de 2026

Resposta da Luman

Beste Ada, dat klopt inderdaad 😊 De handstoomreiniger werkt met één vaste stoomtemperatuur en is dus niet handmatig in te stellen. Dit is bewust zo ontworpen voor een optimale en veilige reiniging. Mocht je twijfelen over het gebruik op een bepaald oppervlak, dan denken we natuurlijk graag met je mee!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Not recommended with so price

The steam container is too small..
Too hard to get los when you want use another item for another functie
Also drop water after using the steam apparatuur

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Luman

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear the product did not fully meet your expectations.

The handheld steam cleaner is designed to be compact, which means the water tank is smaller, but it allows for faster heating and easier handling. Switching accessories can feel a bit stiff at first, but this usually becomes smoother with regular use.

Some water droplets after use can occur due to condensation in the hose or nozzle. We recommend releasing the remaining steam after use to minimize this.

If you’d like, we’re happy to help you get the best experience out of the product!

Mijn ervaring

Hele duidelijke uitleg hoe het apparaat werkt. Heel handig in gebruik. (Vooral ook fijn dat er een lang snoer aan zit)
Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Gelijk ook een opbergzak erbij om deze bij elkaar te houden)
Ook een pluspunt dat je de temperatuur kan regelen van het water.
Ik ben echt tevreden over het apparaat.

7 de janeiro de 2026

Resposta da Luman

Wat een fijne en uitgebreide review, dank je wel! Super om te horen dat de uitleg duidelijk is en dat het apparaat zo prettig in gebruik is. Leuk dat je ook de lange snoer, de opzetborstels en de temperatuurregeling benoemt — precies waar we veel aandacht aan besteden. Heel veel plezier met het apparaat en als je nog vragen hebt, helpen we je graag!

Top apparaat

Top apparaat! Erg tevreden mee, maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Snelle en goede service.

6 de janeiro de 2026

Resposta da Luman

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat het apparaat zo goed bevalt en dat onze service aan je verwachtingen voldeed. Veel schoonmaakplezier en mocht je ons nodig hebben, we staan voor je klaar!

Top product

Top product! Perfecte aankoop, maakt het huishouden een stuk makkelijker! Wij zijn geschrokken hoe mooi het eind resultaat is. Onze bank/tapijt zien er weer als nieuw uit 😍

23 de dezembro de 2025

Resposta da Luman

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review! Geweldig dat jullie zo tevreden zijn en dat de bank en het tapijt er weer als nieuw uitzien. Daar doen we het voor. Veel plezier met het product en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Tevreden met de stomer

Tevreden met de stomer, wel een beetje aan de zware kant maar verder alleen maar pluspunten.

17 de março de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de stoomreiniger en begrijpen dat het gewicht een punt van aandacht kan zijn. We waarderen je opmerking en zullen deze meenemen voor toekomstige verbeteringen.

Als je nog vragen hebt, staan we uiteraard voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maanden geleden een stoomreiniger…

Maanden geleden een stoomreiniger gekocht voor de vloer.omdat mijn knieen niet meer willen door fybromialgie. Na enige tijd kwam er geen stoom meer uit..na wat mail sturen,met oa een filmpje..kreeg ik vandaag een nwe geleverd.en extra tips ivm onderhoud. Wat een super service.. ben jullie erg dankbaar..nu kan ik weer fluitend dweilen...gr Jip.

12 de novembro de 2025

Hi Jip,

Wat ontzettend fijn om te horen dat alles netjes is opgelost en dat je nieuwe stoomreiniger goed werkt!
We vinden het belangrijk dat je zonder zorgen kunt blijven schoonmaken, zeker als je door fibromyalgie afhankelijk bent van een goede stoomreiniger.

Dankjewel voor je geduld en voor het delen van je ervaring. We staan altijd klaar om te helpen — en super om te horen dat je weer fluitend kunt dweilen!

Warme groet,

betrouwbaar

Alles volgens afspraak

21 de outubro de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve beoordeling, Peter! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb het product nooit ontvangen

Ik heb het product nooit ontvangen, 6 september 2025 gekocht. Nu een maand later moet ik wel betalen maar het product heb ik niet.

7 de setembro de 2025

Beste Per,

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je ons even een e-mail kunnen sturen op info@lumanbrands.nl
met je bestelnummer?

Dan kijken we direct wat er is misgegaan en zorgen we ervoor dat je het product alsnog zo snel mogelijk ontvangt of dat we een passende oplossing bieden.

Luman

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik zit nu een week te wachten op een…

Ik zit nu een week te wachten op een pakket die verzonden blijkt te zijn. Maar ik heb nog niks ontvangen. Echt hulp krijg ik niet van ze.

19 de setembro de 2025

Beste C.M. Knot,

Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@lumanbrands.nl
? Dan kijken wij direct met u mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Team LumanBrands

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, product tot nu toe fijn ik heb nog niet alles ermee gedaan.

10 de setembro de 2025

Resposta da Luman

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product tot nu toe naar wens is! Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het gerust weten!

Vlug geleverd

Vlug geleverd. Werkt goed

31 de agosto de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je review, Linda!
We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat het product goed werkt. Als je in de toekomst nog vragen hebt of andere producten nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Fijne

Fijne en goed doet zijn werk

28 de agosto de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je review en mooie beoordeling! We waarderen het enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Prima service

Goede snelle service.
Artikel binnen 24uur in huis

3 de setembro de 2025

Resposta da Luman

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed is aangekomen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!