Zeer slecht om zaken af te handelen. Om product terug te sturen eerst van alles doen zoals foto's maken, filmpjes maken, van alles uitproberen. Na het uiteidelijk terugsturen al 4x contact gehad en na... Ver mais
Fijn apparaat! Makkelijk in gebruik. Veel opzet stukjes waardoor je het voor allerlei dingen kunt gebruiken. Badkamer, ramen, spiegels! Blij mee
Superfijne ervaring met de vlekken reiniger van Luman. Het apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik, en doet ook echt wat het belooft. Ik heb er al meerdere vervelende vlekken mee kunnen verwijderen. H... Ver mais
Ik heb meerdere apparaten getest maar dit is de absolute winnaar! Over alle details is goed nagedacht . Alleen al de lengte van het snoer tot de afzuig buis. Laat staan dat deze ‘finally’ niet zoveel... Ver mais
Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.
Hilleweg 93, 4464 JA, Goes, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super goed reinigde echt alle vuil en vlekken weg super blij mee! Met veel kinderen is dit echt handig voor mij

Resposta da Luman
Top bediening snelle reactie en oplossing.
Er zat ineens een schuur in de darm en Luman gecontracteerd en ze waren heel snel om te antwoorden, vlot vriendelijk en ook oplossings gericht.
👌💯 wat een service
Nogmaals dank voor jullie goede service en vriendelijkheid

Resposta da Luman
Snelle verzending. Goed product! Blij met deze aankoop!

Resposta da Luman
Ik kan de temperatuur niet regelen. Ik heb de C3. Zie ik iets over het hoofd?

Resposta da Luman
The steam container is too small..
Too hard to get los when you want use another item for another functie
Also drop water after using the steam apparatuur

Resposta da Luman
Hele duidelijke uitleg hoe het apparaat werkt. Heel handig in gebruik. (Vooral ook fijn dat er een lang snoer aan zit)
Verschillende "opzetborstels " om te kiezen welke je wil/kan gebruiken . (Gelijk ook een opbergzak erbij om deze bij elkaar te houden)
Ook een pluspunt dat je de temperatuur kan regelen van het water.
Ik ben echt tevreden over het apparaat.

Resposta da Luman
Top apparaat! Erg tevreden mee, maakt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Snelle en goede service.

Resposta da Luman
Top product! Perfecte aankoop, maakt het huishouden een stuk makkelijker! Wij zijn geschrokken hoe mooi het eind resultaat is. Onze bank/tapijt zien er weer als nieuw uit 😍

Resposta da Luman
Tevreden met de stomer, wel een beetje aan de zware kant maar verder alleen maar pluspunten.

Resposta da Luman
Maanden geleden een stoomreiniger gekocht voor de vloer.omdat mijn knieen niet meer willen door fybromialgie. Na enige tijd kwam er geen stoom meer uit..na wat mail sturen,met oa een filmpje..kreeg ik vandaag een nwe geleverd.en extra tips ivm onderhoud. Wat een super service.. ben jullie erg dankbaar..nu kan ik weer fluitend dweilen...gr Jip.

Resposta da Luman
Ik heb het product nooit ontvangen, 6 september 2025 gekocht. Nu een maand later moet ik wel betalen maar het product heb ik niet.

Resposta da Luman
Ik zit nu een week te wachten op een pakket die verzonden blijkt te zijn. Maar ik heb nog niks ontvangen. Echt hulp krijg ik niet van ze.

Resposta da Luman
Snelle levering, product tot nu toe fijn ik heb nog niet alles ermee gedaan.

Goede snelle service.
Artikel binnen 24uur in huis