Mobelkillarna Avaliações 8

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Detalhes da empresa

1. Mudanças

Vi erbjuder flyttningar och tillhörande tjänster åt företag, myndigheter och privatpersoner som kräver ett prisvärt och professionellt utfört uppdrag. Oavsett om du vill ha hjälp med hela eller delar av din flyttning, så kan vi hjälpa dig med allt från planering, packning, montering, transport, städning och avveckling. Vi erbjuder även magasinering till bra priser... Tryggt, säkert och enkelt! Vi gör det enkelt att flytta...

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

8 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En släkting använde dom för några år sen

En släkting använde dom för några år sen och var väldig nöjd.
En granne använda dom i veckan och det var kaos. Såg ut som två praktikanter hade fått uppdraget. De tog upp hela trapphuset, och hade saker utspridda överallt, tappade grejor och kröp runt och försökte plocka upp. Det hade varit komiskt om det inte var så störande.
Sen när jag kom ut så jag att de lämnade flyttbilen helt öppen utan uppsyn.
Jag kommer nog välja en annan firma när det är dags.

17 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning! De förstörde ett Steinway-piano och vägrar ta ansvar

Anlita INTE Möbelkillarna om du är rädd om dina saker. Vid flytt av min mors Steinway-piano (Model Z) orsakade de omfattande skador med skrapmärken, jack och avbrutna träbitar. Trots att vi skickade in en detaljerad reklamation med kostnadsförslag från Steinway själva på över 90 000 kr för en korrekt återställning, har företaget i över ett år förhalat ärendet. De försöker nu komma undan genom att erbjuda en 'lappad' budgetlösning på 19 200 kr som inte på långa vägar täcker skadorna eller värdeminskningen på ett sådant exklusivt instrument. Oproffsigt bemötande och noll respekt för kundens egendom."

6 de março de 2026

Flyttservice i världsklass

Jag hade höga förväntningar, men det här slog allt. Otroligt hjälpsamma, snabba och extremt effektiva. De monterade ner och upp möbler utan minsta krångel och såg till att de stora möblerna hamnade exakt där jag ville ha dem. Flytten gick som en dans, med lugn och professionalism hela vägen. Flyttservice i världsklass – rekommenderas varmt!

Peter i Lönsboda

19 de dezembro de 2025

Fantastiskt

Otroligt sakliga och enkla att ha och göra med i telefon. Allt det överenskomna blev precis så på riktigt också. Vänligt och proffsigt bemötande av flyttkillarna på plats! Imponerad av deras superbärkrafter och hur de var måna om att hantera och bära allt varsamt men effektivt. Rekommenderar varmt! Kan inte tänka mig att lita på någon annan flyttfirma än denna. Värt det!

5 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi flyttade våra två lägenheter som…

Vi flyttade våra två lägenheter som skulle bli ett boende. Anlitade möbelkillarna.
Fantastisk bra service. Duktiga killar som kom och flyttade till oss. Snälla trevliga och med ett gott humör. Tack möbelkillarna för en fantastisk bra service

3 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Missnöjd

Min mamma rekommenderade möbelkillarna som hon anlitat för 3 år sedan. Tyvärr var det ingen positiv upplevelse. De slängde in mina flyttlådor i lastbilen, var inte alls försiktiga. Minimal kommunikation med mig trots jag berättade viktiga saker för dom. De lämnade lastbilen helt öppet och åkte iväg på lunch så vem som helst hade kunnat ta mina grejer. Många saker som gick i sönder, dock fick jag tack och lov kompensation för detta.
Det är mycket möjligt att jag hade oturen och fick just de flyttmännen, och att övriga i personalen är bättre. Men jag hade inte vågat anställa möbelkillarna igen.

Fick veta i efterhand av en väninna att de tar bort de dåliga recensionerna, så inte konstigt att det bara är positivt på deras hemsida

13 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.