Bestiller bukser 7/11-25 Står som på lager, 4-6 dage Høre ikke noget i flere uger. Skriver hvor der bliver svaret at de er i restordre. Skriver igen efter nogle uger, ang. levering og blive... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har desværre ikke så meget godt at sige om denne butik. Ad flere omgange har de ikke haft de varer på lager jeg har bestilt ( eller ønsket mig igennem mine svigerforældre). Tingene står som på lager,... Ver mais
Tobias fra mtbgear, har ydet en fantastisk service. Jeg bestilte et par briller fra fox, som fox lovede var på lager, hvilket de ikke var. Min levering bliver rykket flere gange, af fox. Tobias tilbyd... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MTBgear.dk er en dansk webshop opstartet i 2021, der er udsprunget af vores egen passion for sporten. Vi har en mission om, at føre et bredt udvalg af mærkevarer indenfor MTB-verdenen til Danmarks bedste priser! Hver dag arbejder vores team på, at holde sig opdateret indenfor modeller og brands, så du nemt og overskueligt kan følge tidens tendenser. Vi bestræber os på, at give jer den bedste mulige oplevelse. Vores hurtige og kompetente - både i sporet og på kontoret - kundeservice, står altid klar, og vi er ikke tilfredse før DU er tilfreds! Vi bestræber os på, at kunne hjælpe både ung, gammel - erfaren og uerfaren, så du kan komme i gang med at dyrke sporten vi elsker, ligegyldigt hvilket niveau du er på!
Informações de contato
Industriparken 11B, 7400, Herning, Dinamarca
- 93831943
- info@mtbgear.dk
- mtbgear.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god oplevelse med mtbgear
Super god oplevelse med mtbgear. Lidt længere leveringstid en der stod på hjemmesiden, men rigtig god og hurtig kommunikation. Ikke sidste gang jeg handler der.
En super service
En super service, meget imødekommende og hjælpsomme og informative. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.
Super service! Hurtigt og personlig svar ved henvendelse. Anbefales!
Jeg fik den varer jeg havde bestilt
Jeg fik den varer jeg havde bestilt. Den kom til tiden og den passer perfekt på cyklen. Jeg handler gerne hos MTBGEAR.DK igen. Det var en god oplevelse.

Resposta da MTBGEAR.DK
Virker til at være flinke folk
Virker til at være flinke folk, med de mails jeg har skrevet frem og tilbage med dem.
Personlig kontakt
Jeg lagde en ordre ved mtbgear, senere samme dag får jeg en besked om at de ikke har varene på lager, men at de er bestilt hjem og forventer at afsende min ordre i samme uge.
Mandag i efterfølgende uge bliver jeg ringet op af mtbgear, at de ikke kan få leveret den pågældende vare fra deres leverandør, og spørger om vi skal prøve at finde alternativer eller hvad jeg vil. Jeg vælger at annullere min ordre, i håb om at de engang får varerne hjem igen.
Fantastisk med personlig henvendelse og en forklaring på hvorfor de ikke kunne levere varen, i stedet for bare at sende en mail. Og forståelse for at jeg valgte at annullere min ordre.
Super service.

Super go service
Super go service, bestilte en fox hjelm, som var på tilbud, som så ikke kunne skaffes, jeg fik 3 andre gode bud som ikke var på bud og dyrer, men til til tilbuds prisen, super flinke og hjælpsomme🥳🥳
Så 5 🚲🚲🚲🚲🚲 herfra
Det er en god hjemmeside og god vare de…
Det er en god hjemmeside og god vare de har. Deres kundeservice er god og meget hjælpsom.
Jeg vil 100% handle der igen.

Oakley briller
Jeg bestilte et par løbesolbriller d. 1/6-2023. De skulle bruges d. 11/6-2023. De viste sig at de ikke var på lager og skulle bestilles hjem. Jeg når at rykke dem 3 gange fordi jeg ikke modtager varen. Den når først frem d. 13/6-2023!! Jeres kundeservice afdeling var rigtig søde og hurtige til at svare, men de blev bare ved med at skrive at de var på vej, hvilket man ærlig talt ikke kan bruge til særlig meget. Set i bakspejlet skulle jeg have bedt om at få beløbet frigivet på min konto igen, så jeg kunne købe brillerne et andet sted.

Resposta da MTBGEAR.DK
Super service og konkurrencedygtige…
Super service og konkurrencedygtige priser
Bestemt ikke sidste gang jeg har været forbi dem
hurtig lev. mlg. mont.vejl.
hurtig lev. og mulighed for direkte lev.
cykelstand m.3 funktioner og ingen mont. vejl. :-o

Resposta da MTBGEAR.DK
Bestilte en Fox MTB hjelm og efter nogle hop op og ned fik vi en fin landing
Bestilte en Fox MTB hjelm og fik desværre en forkert model tilsendt. Det sker og jeg da jeg gjorde opmærksom på fejlen fik jeg prompte en returlabel så jeg kunne returnere hjelmen (så vandt jeg en tur til pakkeshoppen). Den rigtige ankom nogle dage senere, men blev leveret til pakkeshop, selvom jeg oprindeligt havde betalt for hjemmelevering. Jeg ringede til MTBGEAR for at spørge hvad det var for noget og fik en forklaring. Jeg fik at vide, at jeg ville få et gavekort til mit næste køb, og efter lidt tid ringede MTBGEAR og fortalte at de havde sendt et gavekort på 300 kr til mig. Det er god kundebehandling.
Fantastik god oplevelse at handle i MTB…
Fantastik god oplevelse at handle i MTB gear de har nærmest alt og hvis de ikke har bestiller de det gladeligt til en 5/5 😮💨
De var gode til at informere om at…
De var gode til at informere om at varen vat udsolgt og de vil sende den hurtigst muligt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.