MTBGEAR.DK Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller bukser 7/11-25 Står som på lager, 4-6 dage Høre ikke noget i flere uger. Skriver hvor der bliver svaret at de er i restordre. Skriver igen efter nogle uger, ang. levering og blive... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har desværre ikke så meget godt at sige om denne butik. Ad flere omgange har de ikke haft de varer på lager jeg har bestilt ( eller ønsket mig igennem mine svigerforældre). Tingene står som på lager,... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestilte en Fox MTB hjelm og fik desværre en forkert model tilsendt. Det sker og jeg da jeg gjorde opmærksom på fejlen fik jeg prompte en returlabel så jeg kunne returnere hjelmen (så vandt jeg en tur... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Loja de acessórios para bicicletas

Escrito pela empresa

MTBgear.dk er en dansk webshop opstartet i 2021, der er udsprunget af vores egen passion for sporten. Vi har en mission om, at føre et bredt udvalg af mærkevarer indenfor MTB-verdenen til Danmarks bedste priser! Hver dag arbejder vores team på, at holde sig opdateret indenfor modeller og brands, så du nemt og overskueligt kan følge tidens tendenser. Vi bestræber os på, at give jer den bedste mulige oplevelse. Vores hurtige og kompetente - både i sporet og på kontoret - kundeservice, står altid klar, og vi er ikke tilfredse før DU er tilfreds! Vi bestræber os på, at kunne hjælpe både ung, gammel - erfaren og uerfaren, så du kan komme i gang med at dyrke sporten vi elsker, ligegyldigt hvilket niveau du er på!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top venlig service

Her er forstand på at prioritere kunden.

15 de fevereiro de 2022

Hej Michelle.
Tak for dine fine ord! Kunden er altid førsteprioritet, og vi er ikke tilfredse før i er.
Jeg håber at vi ses på shoppen igen ;-).
www.mtbgear.dk

Tobias fra mtbgear

Tobias fra mtbgear, har ydet en fantastisk service. Jeg bestilte et par briller fra fox, som fox lovede var på lager, hvilket de ikke var. Min levering bliver rykket flere gange, af fox. Tobias tilbyder mig en anden brille fra fox, til samme pris som førnævnte, hvilket jeg takker ja til. Mtbgear har været super i hele processen mht mail, info osv.

9 de fevereiro de 2022

Hej Niklas.
Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse! Det sætter jeg stor pris på. Træls at Fox blev ved med at rykke leveringen... Men vi fandt heldigvis en god løsning for alle parter, og det er det der betyder allermest for os!
Jeg sender dig en mail når vi afsender, som vi aftalte ;-).
Tobias - www.mtbgear.dk

go service

virkelig god og hurtig service...

26 de janeiro de 2022

Hej Sune.
Tak for din fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på.
God fornøjelse med dine produkter :-).
Tobias // mtbgear.dk

Hej Daniel.
Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du synes godt om vores koncept, samt den lille gave i pakken i form af en rabatkode til næste gang :-).
Godt nytår!
/Mtbgear

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange produkter i flere prisklasser.

Mange produkter i flere prisklasser.
God vejledning og hjælp ved spørgsmål.
Hurtig levering.

16 de dezembro de 2021

Hej Birgitte.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på de fine ord, samt at kunne hjælpe dig med julegaven.
Godt nytår!
/Mtbgear

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale og handle der

Kan kun anbefale og handle der, rigtig god service.

30 de agosto de 2021

Resposta da MTBGEAR.DK

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du synes godt om servicen - vi håber at vi se på shoppen igen! :-)

Tobias
www.mtbgear.dk

Nem og oversklulig hjemmeside

Nem og oversklulig hjemmeside, samt god service

10 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Kasper!

Tak for din anmeldelse og rosen af vores webshop og service. Vi gør vores bedste :-).

Tobias, www.mtbgear.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais