Super nemt at bestille - utrolig stor fleksibilitet i afhentning og levering. Du er hele tiden klar over hvad der sker, hvad det koster og hvornår din cykel er klar. Havde en misforståelse omkring afh... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service, og de er så dygtige til deres arbejde. Jeg har tidligere fået repareret en cykel, som er blev helt perfekt! Har også haft flere cykler til gratis check, hvor man hurtigt får svar... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har før været glad for Ren Cykels service, men nu er det da gået helt galt!! Efter to gange reparation, tre missede afhentninger, 1700 kr. mindre på kontoen og en cykel med et gear, der stad... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er autoriserede cykelsmede placeret i København med speciale i reparationer og service af næsten alle slags cykler - elcykler, ladcykler og klassiske cykler. Vi reparerer og klargør din cykel i en af vores butikker, på din arbejdsplads eller gennem vores Hent & Bring service! Sådan foregår det: Book nemt ønskede service online → Vi henter/inspicerer cyklen → Du godkender pris og løsning → Vi reparerer og leverer tilbage - klar til at køre. Har du spørgsmål eller en sag, vi skal kigge på, så kontakt os eller book tid via vores hjemmeside. Vi står klar og glæder os til at hjælpe dig videre med din cykel.
Servicere cykler i HELE København, 1111, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
The service was excellent and very professional. The staff was friendly, helpful, and ensured everything was handled smoothly.

Resposta de RenCykel
Super Friendly people! Post Malone stuff I was able to just sneak in without an appointment!

Resposta de RenCykel
Kom til at afleverer ladcyklen efter aftalt tid men de var så flinke og lavede opgaven færdig alligevel den samme dag. Rigtigt venlige og dygtige.

Resposta de RenCykel
Jeg har brugt RenCykel mange gange efterhånden, på deres lokale værksted i Nordhavn. De er altid meget søde og serviceminded. Jeg har en ladcykel som de ordner til UG, det er nemt og tilgængeligt og de har flere gange hjulpet mig hvis jeg har været forbi med spørgsmål eller min kæde er hoppet af. Nordhavn kan helt klart anbefales.

Resposta de RenCykel
Har nu flere gange brugt Ren Cykel med stor succes!
Høj kvalitet på arbejdet, og elsker de er så gennemsigtige hele vejen igennem!
Bedste cykelsmede i dk!

Resposta de RenCykel
Kæden røg af og satte sig fast under kædeskærmen på en ladcykel, jeg havde lånt for at transportere et gangbesværet familiemedlem rundt i Ørestaden. Spurgte efter en skruetrækker i den nærliggende Ren Cykel, og den unge hjælpsomme medarbejder fiksede problemet i løbet af nul komma fem uden at ville betaling for indsatsen. Super indstilling og super service!
CKC

Resposta de RenCykel
Super service og Hurtig. Jeg indleverede min cykel 8.30, og 1,5 time efter var den færdig. Så jeg behøvede ikke at finde en bycykel som ellers var planen.

Resposta de RenCykel
Det er så god service at man kan få hentet og afleveret sin cykel for få penge 👍. Virkelig søde og behagelige arbejdere, man snakker med. Virkelig god service, det er ikke sidste gang jeg får lavet min cykel der. Top service. 👍👍👍👍

Resposta de RenCykel
Al kontakt (af fire omgange) har bare været med imødekommende og kompetente mennesker.
Havde en del ting der skulle fikses og der var konkrete begrundelser og gennemsigtige omkostninger, samt en lynhurtig færdiggørelse.
Så jeg er super tilfreds!

Resposta de RenCykel
Min oplevelse med RenCykel har desværre været præget af fejl, manglende transparens og et gennemgående indtryk af, at deres egne fejlvurderinger bliver sendt direkte videre til kunden.
Jeg afleverede en el‑ladcykel, der ikke virkede, til fejlfinding for at få en professionel vurdering af fejl og pris. Første vurdering lød på ca. 3.500 kr. Dagen efter blev jeg kontaktet igen og fik at vide, at de havde fejlvurderet opgaven, og at prisen i stedet ville være 9.000 kr. Jeg havde tydeligt gjort opmærksom på, at hvis omkostningerne oversteg 5.000 kr., ville vi i stedet vælge at sælge cyklen og købe en ny.
Alligevel gik vi med til at betale 6.500 kr. for en reparation, der angiveligt skulle få cyklen til at fungere. Da vi fik den retur, virkede den kun sporadisk. Værkstedet tog den tilbage to gange, men fandt stadig ingen fejl og konkluderede i stedet, at batteriet måtte være defekt. Pris: yderligere 7.000 kr.
På dette tidspunkt havde omkostningerne bevæget sig fra en startvurdering på 3.500 kr. til reelt 13.500 kr. — og præcis det, jeg forsøgte at undgå ved at betale for en professionel fejlfinding.
Først efter alt dette fik jeg at vide, at deres fejlfinding altid sker med “visse forbehold” herunder batteriet. Den oplysning fik jeg aldrig tidligere, og den stemmer heller ikke overens med det, jeg blev fortalt, da cyklen blev indleveret. Det efterlader ét tydeligt billede: At fejl og upræcise vurderinger ender på kundens regning.
Jeg afleverede en cykel, der ikke virkede, og står nu tilbage med en cykel, der stadig ikke virker — men er i stedet 6.500 kr. fattigere og føler mig en smule til grin over, jeg overhovedet gik med til at betale de 6.500 kr.
Min oplevelse er derfor, at RenCykel ikke tager ansvar for deres egne fejlvurderinger, og jeg kan derfor absolut ikke anbefale dem til reparation af el‑ladcykler herunder professionel vurdering af reparationerne.

Resposta de RenCykel
Dårlig oplevelse jeg anbefaler ikke den værksted.jeg havde en ny elcykle som skulle skifer dekker på begge jule og nyt Slang på foran jul efter et uge afleverede min cykle hjem .og jul foran bliver flad .efter 2 dage ude jeg havde ikke brugt cykel.og jeg havde klære.og de havde skifter again ny slang på jul.ude betaling.de har trukket dobbelt penge fra min konto bang .og jeg har ikke fået penge tilbage snart har 2 uge og ikke opføre penge.det svare ikke på email når man skriver . eller på telefonen tage 1 time og venter svare ikke.være søde og opføre min penge tilbage som i har trukket dobbelt jeg har bevise til jer med at tage billeder hvilken dato i har try 2 gange penge

Resposta de RenCykel
Jeg kan kun give Ren Cykel de varmeste anbefalinger. Fantastisk god service fra start til slut og virkelig god kommunikation hele vejen igennem.
Cyklen kører nu som en drøm. Der er kommet helt nyt liv i den, og jeg føler mig sikker på, at den holder i mange år endnu. Ja, det koster måske lidt, men til gengæld får man kvalitet, professionelle reparationer og gode reservedele.
Når man sammenligner med prisen på en ny cykel, er det her klart en langt billigere og bedre løsning.
Tusind tak for et super stykke arbejde jeg kommer helt sikkert igen!

Dårlig oplevelse.
Jeg afleverede min cykel udelukkende pga. et el-problem – som de aldrig kiggede på. De reklamerer med, at de kan reparere 90 % af elcykler, og da jeg afleverede og oplyste mærket, var det “intet problem”. Alligevel blev problemet ignoreret.
I stedet ville de tage penge for et “syn”, som jeg aldrig har bedt om. Bonus: Jeg ventede to gange ca. 30 minutter på at komme igennem telefonisk.
Spild af tid og dårlig kommunikation. Kan desværre ikke anbefales

Resposta de RenCykel
Jeg havde i første omgang en negativ oplevelse, da der opstod uoverensstemmelser mellem det, vi havde aftalt, og den regning jeg modtog for reparation af min elcykel.
Efterfølgende blev jeg dog ringet op af en meget venlig medarbejder, som lyttede til min oplevelse og beklagede fejlen. Det blev hurtigt afklaret, at jeg naturligvis ikke skulle betale for det, som ikke var aftalt.
Den måde RenCykels kundeservice håndterede sagen på, gjorde en stor forskel. Fejl kan ske, men god kundeservice og ansvarlighed betyder meget for mig. Jeg fik et gavekort som kompensation, hvilket hjælper på det og betyder at jeg gerne vil give dem en ny chance.

Resposta de RenCykel
Havde ved en fejl betalt regningen 2 gange venlig betjening og penge retur uden problemer og afhentning af cykel helt perfekt og meget billigt

Resposta de RenCykel
Det er en virkeligt usmagelig forretningsmodel.
Vi har to gange haft noget med Ren Cykel at gøre - først da gashåndtaget til ladcyklen var gået i stykker, hvorefter vi afleverer den og gerne vil have det repareret.
Forretninsmodellen kommer så her - en sælger ringer med et overslag på mange, MANGE tusind kroner (over 5000), på alle mulige defekter ens cykel har, som man ikke selv har bemærket, som er BYDENDE nødvendigt for at du kan køre på den. Men søde som de er, kan de give et par 100 kroners afslag hvis man tvivler på dem. Ved en gennemgang af "overslaget" er det tydeligt at se, at alle delpriser er totalt blæst op, hvilket gjorde vi kontaktede vores lokale mekaniker lidt længere væk. Han kunne slet ikke forstå, at de havde smidt alle de delkomponenter på, og hvorfor de var så dyre, da de bare havde almindeligt slitage og lang tids levetid tilbage endnu. Vi endte med en regning hos ham på 20% af prisestimatet hos Ren Cykel, og med aftale om, at NÅR de andre ting skal skiftes, kontakter vi bare ham. Det er nu et halvt år siden, og cykelvognen kører stadigt perfekt.
Den anden, og værste vil jeg sige, oplevelse er, at min mands cykel skulle have skifte 3 ege. En sælger ringer derefter op og påstår, at bremserne også er helt i stykker - noget min mand slet ikke har oplevet.
Han kan selfølgeligt få lidt rabat, og afbetalingsaftale kan de også tilbyde! Vi takker pænt nej tak, og vil bare gerne have skiftet egene (som allerede er til totalt overpris). Da han så henter cyklen her til morgen, ER den ene bremse defekt! Noget som slet ikke har været tilfældet før! Og Ren Cykel påstår de ikke har rørt ved bremsen, men de må jo have fiflet så meget ved den at de kunne påstå at den var i stykker - som den i hvert fald er nu, efter den har været i deres varetægt i et døgn, hvilket de nægter ansvar for.
Få en mekaniker der er til at stole på, hvor der ikke er sælgere ansat til at presse dyre og unødvendige reparationer ned i halsen på jer, og hvor mekanikerne i deres iver efter at kunne lave de største prisoverslag ikke kommer til at ødelægge jeres cykel, og ej tager ansvar for det.
...Det er meget mere værd end den convenience i får hos Ren Cykel.

Resposta de RenCykel
Godt koncept med hent/bring, når man har en tung ladcykel, som enten er punkteret eller lign.
Føler mig meget tryg.

Resposta de RenCykel
Har nu to gange i løbet af kort tid oplevet, at medarbejderne på Sluseholmen har smidt hvad de havde i hænderne og løst mine problemer - uden at ville have betaling. Super service. Jeg har fundet mit permanente værksted.

Resposta de RenCykel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.