Asiakaspalvelu aivan loistavaa, toiminta nopeaa ja asiantuntevaa. Auttoivat kaikin tavoin saamaan haluamani kumisaappaat vaikka asia olisi pitänyt hoitaa alunperin liikkeessä mistä olin jalki... Ver mais
Efter att jag reklamerade ett par gummistövlar, blev jag bemött på ett mycket värdigt sätt. Jag kommer att få ett nytt par likadana stövlar, samt får jag behålla de "gamla", som de föreslog skänka... Ver mais
Born from Scandinavian weather, Tretorn has left marks in many places on earth. Our products have been used on tennis courts, on rainy city streets and in misty, wet forests. Over the past 125 years, we have found new ways to develop new but sustainable products with love for nature. Enjoy everyday life outside with rubber boots, tennis shoes, outerwear and more from Tretorn. Shop at the Official Tretorn Online Store here. http://tretorn.com
Ekslingan 4, 252 50, Helsingborg, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Så snabb och trevlig support. Älskar mina Tretornstövlar! Supernöjd!

Resposta da TRETORN
Super quick response from customer service to my message! Thank you!

Resposta da TRETORN
Snabbt och mycket vänligt mottagande. Kunden i focus.

Resposta da TRETORN
Väldigt dålig kvalité på gummistövlar. Köpte ett par snygga gummistövlar från Tretorn på NK i Stockholm, stövlarna sprack och fått hål i efter bara några månader. Eftersom jag tappade kvittot kunde jag inte kolla om jag kunde returnera dem, och de var inte så billiga heller.. Sämsta kvalité. Köper aldrig mer Tretorn skor.

Resposta da TRETORN
Really good, friendly and fast service. I‘d love the minimalistic design!

Resposta da TRETORN
Asiakaspalvelu aivan loistavaa, toiminta nopeaa ja asiantuntevaa.
Auttoivat kaikin tavoin saamaan haluamani kumisaappaat vaikka asia olisi pitänyt hoitaa alunperin liikkeessä mistä olin jalkineet ostanut, mutta heidän kanssa asiointi ei sujunut.
Suosittelen ihan jokaiselle tätä yritystä. Laadukkaat ja miellyttävät tuotteet joissa on hyvä liikkua ja istuu jalkaan.
Ihana asiakaspalvelu, kiitos vaivannäöstänne 🌺
Muistan kyllä kertoa muillekin miten paljon vaivaa näitte asian eteen. Ihan superhyvä fiilis jäi yrityksestä 👍

Resposta da TRETORN
Det blev lite strul med min beställning men jag fick supersnabb återkoppling och hjälp. Idag 2 dagar senare har jag hämtat ut ett par nya skor. Fantastisk service och trevligt bemötande.

Resposta da TRETORN
Ich hätte diese Bewertungen hier vorher lesen sollen.
Die "Kid's Aktiv Chelsea Winter" waren jetzt für mich das 3. Paar Stiefel innerhalb von 4 Jahren.
Ich habe Größe 35 und war froh, diese warmen und sehr bequemen Stiefel gefunden zu haben, da ich jeden Tag bei jedem Wetter mit dem Hund unterwegs bin.
Vorgestern hab ich festgestellt, dass jetzt auch das 3. Paar kaputt ist, obwohl ich regelmäßig Rubber Care verwendet habe. Wieder mal Risse im vorderen Bereich. Wieder mal undicht. Wieder mal nach weniger als 1 Jahr.
Es ist eine Unverschämtheit, trotz dieser ganzen negativen Bewertungen, dieses Produkt weiterhin zu einem nicht gerade kleinen Preis zu verkaufen.
Für mich waren es definitiv die letzten TRETORN, was ich eigentlich sehr schade finde.
...........
Die Antwort auf meine Bewertung ist ebenfalls eine Unverschämtheit. Was denken Sie sich eigentlich, so mit Ihren Kunden umzugehen? Fühlen Sie sich in irgendeiner Weise verantwortlich für die fehlerhafte Ware, die Sie verkaufen? Oder ist grundsätzlich bei Ihnen der Kunde Schuld? Mal ist es das Gummipflegemittel, das nicht verwendet wird, mal die falsche Nutzung.
Ich denke ernsthaft darüber nach, dieses Geschäftsgebahren öffentlich zu machen.

Resposta da TRETORN
Great customer service and great quality products. I recently purchased a bag that had a small defect and Tretorn promptly responded and sent a new one (plus I didn’t have to return the original). Just amazing. Love the products and the best costumer care around. Highly recommend!

Absolutely terrible quality!
I bought 2 pairs of Tretorn Kase Hybrid. They look really nice but their soles basically started disintegrating after a couple months of usage.
I complained to customer service, they just said it was just "normal wear & tear".

Resposta da TRETORN
I contacted Tretorn about a pair of their boots which had incurred some damage - they immediately offered me a replacement pair or a full refund - I opted for a replacement pair which I received two days later - VERY impressed...

Resposta da TRETORN
Vill verkligen rekommendera servicen på Tretorn, snabb återkoppling och otroligt tillmötesgående. Produkterna är även dom magiska!

Resposta da TRETORN
Tretorn Terrain. Sämsta stöveln. Har nu reklamerat 2 ggr . Stövlarna spricker i gummit. Höll 2 år båda gångerna. Fick nya efter första reklamationen men som tyvärr också bara höll i 2 år. Reklamerat igen och väntar svar från Widforss där jag köpte dem.
Mycket snabbt svar från Tretorn och från Widforss som ersätter stövlarna.

Resposta da TRETORN
Zum zweiten Mal habe ich Tretorn Gummistiefeletten gekauft, da diese Stiefel super bequem sind.
Nun ist auch dieses 2. Paar undicht, obwohl sie nicht so oft getragen wurden.
Schon das erste Paar hatte Risse bekommen.
Bei Gummistiefel für fast 120 € erwarte ich eine andere
Qualität. In Zukunft nur noch Billigvarianten, die aber leider nicht so bequem sein werden. Schade.
Habe vom Versender den Hinweis bekommen, dass Naturkautschuk eingefettet werden muss....

Resposta da TRETORN
Great customer service! No questions asked, just great help!

Resposta da TRETORN
Köper aldrig mer tretorns gummistövlar. Första paret gick sönder efter 4 månader andra paret efter 9 månader. De spricker och läcker in vatten. Förr var de lika med kvalité, nu är de made in China...

Resposta da TRETORN
Helt HÅPLØS returordning, fullSTENDIG UBRUKELIG, er det rart folk heller bestiller fra Zalando o.l. Helt uholdbart på denne siden av 2000-tallet.

Resposta da TRETORN
By far the most comfortable boots I have ever worn and outstanding customer service- I highly recommend Tretorn.

Resposta da TRETORN
Sendte et par sko i retur for 5 uker siden. Måtte sende via Posten fordi UPS ikke har hente/retur punkt.
Betalte nesten 300 kr for returen.
Veldig komplisert retursystem!
Idag kom pakken i retur til meg.
Hva gjør man?

Resposta da TRETORN
Trevlig kundtjänst som hjälpte till att hitta mitt köp och snabbt ordnade så att jag fick ett nytt par med Chelsea boots som ersättning för det med sprickor i gummit.

Resposta da TRETORN
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.