Veja o que dizem as avaliações
Fiets zoals getoond in de advertentie. Duidelijke communicatie over de levering en goed verpakt. Het enige was dat de maatvoering in de omschrijving anders was dan op de foto van de fiets stond. Kij... Ver mais
Ik zag met veel plezier uit naar mijn nieuwe e-bike, en kreeg snel een track and trace code van PostNL. Wat er toen precies is gebeurt is mij nog steeds niet duidelijk. De fiets zou bij Post NL zijn.... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
goedemorgen deal
Kalhoff 5 gekocht die als nieuw is. En mijn vorige ebike ingeruild. Ik ben er heel tevreden over.
Snelle Service , Fiets was netjes ingepakt. Tot nu toe bevalt de fiets ook.
De Levering was zeer snel , ook goede email van de Koerier. Contact via whatts app over hoeveel minuten hij op de plek van bestemming. De fiets was goed verpakt , en tot nu toe bevalt de fiets ook
Je vraagt je af waarom ze aandringen op het schrijven van een review.
Op 16-04-2026 heb ik een Riese Muller Nevo 4 gekocht en zowel de bestelling als aflevering verliep soepel en redelijk snel.
Er moest eerst een waslijst aan punten worden gecontroleerd en indien nodig worden vervangen vóór verzending. Hier is nog wel iets op aan te merken.
Er wordt een benodigd gereedschapssetje (steeksleutel en twee inbussleutels) meegeleverd om de fiets rijklaar te maken. De bijgeleverde trappers waren niet bedoeld om met de steeksleutel te monteren, maar met een grote maat inbussleutel, die er dus niet bij zat.
Het bleek dat de remschijven vóór, dermate waren versleten dat er nog maar 0.4 mm voering op zat (bijna metaal op metaal) en van de twee sleutels bleek er een van een heel ander slot te zijn.
Er is overlegd dat ik de juiste sleutel kon nabestellen en de remblokjes op hun kosten mocht laten vervangen. Ik heb voor mijn eigen gemak de blokjes zelf vervangen en de nota’s zijn inderdaad direct terugbetaald.
De klantvriendelijkheid en communicatie betreffende een oplossing van zaken was helemaal prima.
Op zich is dit netjes geregeld, maar het komt mij voor dat deze puntjes bij een serieuze controle, waar ze zich op voorstaan, vooraf aan het licht moeten zijn gekomen en eigenlijk niet door de gebruiker zelf zouden moeten worden opgelost.
Als ik dan opmerk dat er op minder zichtbare plaatsen van de fiets ook een significante hoeveelheid viezigheid zat, denk aan de onderkant van de motor en spatborden, en nogal taaie vervuiling op de aandrijfriem, met een vervelend piepend geluid tot gevolg, dan heb ik mijn serieuze twijfel over de productcontrole vooraf. Dit geeft een wat ongemakkelijk gevoel. We hebben het hier wel over ruim €3000.
Ik kan me in dit licht voorstellen dat bijv. ook de accucapaciteit de controle heeft gemist.
De fiets is verder technisch wel in orde voor zover ik kan beoordelen.
Overigens wordt ik , na aankoop van de fiets , vrij enthousiast bericht over allerlei kortingsacties, die ik liever vooraf had gezien.
In veel gevallen wordt men slachtoffer van zelf te hoog gestelde verwachtingen, maar alles bij elkaar genomen vraag ik me af of ik een volgende keer weer zou kiezen voor een online aankoop,
Supermooie fiets voor een betaalbare…
Supermooie fiets voor een betaalbare prijs. Goede service, goede communicatie, ik ben echt aangenaam verrast!
Ik was verrast door het aanbod
Ik was verrast door het aanbod, eerlijkheid en kwaliteit van de fiets tegen een mooie prijs.
Super
Fiets is precies zoals beschreven, snelle levering en snelle reacties bij vragen. Alleen liep het even mis met de gegevens van de bezorgservice, de klantenservice had een andere bezorgservice als dat hier de fiets afleverde. Voor de rest ben ik dik tevreden.
Kalkhoff fiets direct retour gezonden
Kalkhoff fiets direct retour gezonden. Accu zat los en scheef. Kon ook niet op slot gezet worden. Ook haperde de motor. Deze Fiets is nooit nagekeken door Upway. Communicatie via mail was wel prima.
De matigcontrole van de fiets voor de klant!
De controle van de fiets voor de klant!
Je kunt de fiets niet naar de klant brengen die kapot is!!!
Hier knapje op af!!!
De online site is overzichtelijk en…
De online site is overzichtelijk en duidelijk. Na de keuze werden we goed geïnformeerd over de bezorging en tijdstip daarvan. Kortom wij zijn tevreden over de gehele gang van zaken
Fiets na verwachting geleverd en rijd…
Fiets na verwachting geleverd en rijd perfect voor een zeer schappelijke prijs. Levering leek eerst wat later te vallen, maar is uiteindelijk op de geïndiceerde dag bezorgd. Enigste minpuntje is dat de inbussleutel die erbij had moeten zitten misde. Maar gelukkig had ik zelf de goede maat.
Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Bezorger heeft netjes geholpen de doos naar de berging te krijgen. Goeie prijs kwaliteit verhouding!
Er was een probleempje met de fiets die…
Er was een probleempje met de fiets die geleverd is, maar ik werd door de support van Upway snel, efficiënt en vriendelijk geholpen. Mijn volgende fiets bestel ik weer bij Upway.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.