Upway Netherland Avaliações 309

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets na verwachting geleverd en rijd perfect voor een zeer schappelijke prijs. Levering leek eerst wat later te vallen, maar is uiteindelijk op de geïndiceerde dag bezorgd. Enigste minpuntje is dat d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets zoals getoond in de advertentie. Duidelijke communicatie over de levering en goed verpakt. Het enige was dat de maatvoering in de omschrijving anders was dan op de foto van de fiets stond. Kij... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik zag met veel plezier uit naar mijn nieuwe e-bike, en kreeg snel een track and trace code van PostNL. Wat er toen precies is gebeurt is mij nog steeds niet duidelijk. De fiets zou bij Post NL zijn.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets is precies zoals beschreven, snelle levering en snelle reacties bij vragen. Alleen liep het even mis met de gegevens van de bezorgservice, de klantenservice had een andere bezorgservice als dat... Ver mais

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

309 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fiets en zijn prijs zijn al uniek

De fiets en zijn prijs zijn al uniek, alles werd snel en met de uiterste zorg geleverd, en als je een vraag of klacht hebt, dan word je zelfs op zondag nog meteen geholpen. Ik ken geen tweede bedrijf dat zo werkt.

14 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verrassend tevreden

Met enige schroom ongezien een tweedehands elektrische fiets gekocht bij Upway; een bedrijf waar ik tot dan toe nog nooit van had gehoord. Het mailcontact was prettig, snel, to the point en persoonlijk. Ook de levering ging naar wens en de fiets was in prima staat. Inmiddels heb ik al meer dan 1000 km gefietst. Heel blij en tevreden met deze onverwachte fietsleverancier. Ik hoop van harte dat ze dit kunnen blijven waarmaken. Een aanrader wat mij betreft.

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fiets die ik heb besteld is nieuw

De fiets die ik heb besteld is nieuw, ca. 5 km mee gereden. Het bestelling was makkelijk. Vrijdag besteld en de fiets werd dinsdag, zoals afgesproken, voor de deur afgeleverd. De fiets zag er ook nieuw uit. Eén licht krasje op het frame maar dat was het ook. Ik hoefde alleen nog de trappers monteren en het stuur recht te zetten. Niets dan lof over de manier van bestellen, het tussentijds op de hoogte houden van de status en het afleveren.

13 de abril de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De fiets (Flyer) was niet schoon, gereedschap paste niet

Van de gekochte fiets (Flyer) was de achter derailleur en de achternaaf niet schoon , het achterwiel zat scheef in de achtervork. Voor de vastzetten van het stuur waren een drietal inbussleutels meegeleverd. Echter het waren torx bouten en geen inbus. Na mijn melding over vorenstaande kreeg ik een bericht dat ik de fiets naar een fietsen werkplaats kon brengen (jammer, dat de levering voor Goede Vrijdag was en dat lukte dus niet)

1 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fiets duidelijk niet nagekeken

De fiets die ik kocht had na de eerste kilometers al mankementen. Achterwiel zat niet vast in het frame, waardoor er wrijving ontstond tussen de band en mijn slot. Daarnaast (bleek later) was de kabel om te schakelen niet goed op het frame gemonteerd en kon ik niet meer schakelen. Ook was de kabel van mijn lader kapot en keek ik zo tegen de stroomdraden aan. Allemaal dingen die er zou uit gehaald zouden zijn als de fiets fatsoenlijk nagekeken was, wat ze overal trots vertellen.

Na het aankaarten van deze fouten kon ik op kosten van Upway terecht bij een lokale fietsenmaker en kon ik een nieuwe lader bestellen. Dit bedrag werd snel terugbetaald, dat was erg prettig.

10 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.