Het kunststof gedeelte onder de achterbumper van m'n Nissan Juke was bij het achteruitrijden bij een probleempje met een fietsenrek half losgetrokken; ik hoopte dat het gerepareerd kon worden en reed... Ver mais

Localização
Trocar localizaçãoSchepenbergweg 43, 1105 AS Amsterdam Zuidoost, Nederland, NL
Veja o que dizem as avaliações
Nissan van de mossel Amsterdam Heel professionele bedrijf. We waren goed geholpen door mhr Peter , ale proces had soepel en vriendelijk gelopen. Als we praten over servicegericht dat Van mossel kan... Ver mais
Meedenkend autobedrijf en waar geen vraag te gek is! Wij hebben onze nieuwe juke 30jan opgehaald en vandaag even teruggeweest omdat het kentekenplaatje niet goed vast zat. Kan gebeuren verder h... Ver mais
Afspraak maken gaat altijd correct en door vriendelijke medewerkers. Onderhoud wordt zonder fratsen of onnodige dingen goed uitgevoerd en/of zonodig in overleg met meedenkend vriendelijke monte... Ver mais
Detalhes da empresa
- Concessionária Nissan
- Oficina de Automóveis
- Concessionária
- Mecânica de Carros
- Concessionária de veículos motorizados
- Revendedora de carros usados
Sobre Van Mossel Nissan - Amsterdam
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Schepenbergweg 43, 1105 AS, Amsterdam Zuidoost, Nederland, Holanda
- 020 691 0201

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed en kundig geholpen bij de balie
Goed en kundig geholpen bij de balie. Het onderhoud ging ook voorspoedig, qua tijd en kundigheid. En de plaats waar je op jouw auto kon wachten is prima geregeld, ruim en goede (gratis) koffie!

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Moest uur wachten voordat ik geholpen…
Moest uur wachten voordat ik geholpen werd , ( te weinig personeel) er was afspraak gemaakt voor cruise control, issue. ( Mijn in ziens )

Netjes, schoon, vriendelijk!
Alle afspraken zijn nagekomen, de medewerkers waren vriendelijk en netjes. De showroom en balie zijn netjes en schoon. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Onzorgvuldig verkoop en aflever traject.
Verkeerde informatie gegeven m.b.t. betaling auto.
Onvolledige levering (trekhaak vergeten te instaleren) waardoor er een 2e bezoek moet plaatsvinden.
Schade aan de auto die niet genoemd was bij de aflevering.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Alles netjes behalve het welkom.
Het is een nette dealer,met koffie,kranten ,vroeger hele lekkere chocolaatjes en goed internet,allemaal handig als je wil wachten op de auto.
Auto onderhoud is altijd een hoop geld zonder dat je precies weet wat er gedaan wordt.
Van Mossel Nissan is prima naar mijn weten alleen het ontvangst kan wat vrolijker is mij nu 4 keer opgevallen.Je wordt nog net niet weggekeken door altijd dezelfde .
De rekening wordt wel altijd aardig gepresenteerd en voorgelezen wat er is gedaan.

Goede service fijne verkoper
Goede service fijne verkoper. En heb de auto die ik erg graag wilde kopen.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Prima service en een nette manier van…
Prima service en een nette manier van omgang en communicatie.

Top service
Top service door de dealer in Zuidoost
Mooie nieuwe auto gekocht en super uitleg over alles.
Dank 🙏

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Vantevoren kosten van de beurt…
Vantevoren kosten van de beurt doorgekregen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als er nog wat bij komt gaat dat altijd in overleg.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Mijn auto 3 maanden geleden gebracht…
Mijn auto 3 maanden geleden gebracht met een klacht dat ik een piep/fluit geluid hoor als ik 'm start en gas geef.
Eerste constatering was V-snaar, 700 euro armer, maar probleem niet opgelost. Moest opnieuw een afspraak maken en kon pas na een maand terecht, toen bleek het volgens hun de ketting te zijn, 2300 euro armer, maar probleem nog steeds niet opgelost.
Ben 4 keren teruggekeerd, maar personeel van de receptie is erg arrogant en wilt niet juist helpen.
Heb mijn auto bij een ander dealer gebracht en zij konden binnen 2 minuten constateren dat het aan de turbo ligt.
Bij Nissan Amsterdam keek een monteur mee en gaf toe dat het de turbo is, maar bij de receptie willen ze niet toegeven dat mijn opdracht/probleem niet is opgelost. Zo blijf je bij hun maar betalen voor allerlei onderdelen, maar rijdt nog steeds met dat geluid.
Ben er helaas nog niet met ze uit.
Zeer slechte ervaring waardoor ik erg teleurgesteld ben.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Wederom goed geholpen toen ik met een…
Wederom goed geholpen toen ik met een acute klacht kwam bij de werkplaats.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Ze werken heel netjes en keurig
Ze werken heel netjes en keurig. De ervaring als klant is altijd als familie.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
De auto rijdt weer als nieuw
De auto rijdt weer als nieuw, het onderhoud is uitstekend uitgevoerd.

Super fijn geholpen
Super fijn geholpen, er werd meegedacht en tegemoetgekomen.
Altijd al blij en steeds een aanrader.

Trekhaak montage…
Trekhaak goed gemonteerd en omdat ik er niet op kon wachten kreeg ik een gratis leenauto mee.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Goede service, goede inschatting van de kosten, fijne afhandeling. De leen auto was geweldig.

Resposta da Van Mossel Nissan - Amsterdam
Voor en na de onderhoudsbeurt werden de…
Voor en na de onderhoudsbeurt werden de werkzaamheden goed doorgenomen. Dit geeft geen ongewenste verrassingen