Geachte lezer, Onze Opel Corsa krijgt ieder jaar in september een onderhoudsbeurt gekoppeld aan een APK keuring. De prijs van de werkzaamheden voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, code 0600933 (in... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Deze keer liep niet alles zoals het hoorde. Een simpele onderhoudsbeurt en apk werd een drama. De banden werden afgekeurd, vervolgens werd er zonder overleg een ander type band op de auto gepla... Ver mais
Zoals ik gewend ben van mijn dealer is alles snel en netjes afgewerkt. Voor de afgesproken prijs. Waarvoor mijn dank. Groetjes Johan
Vandaag onze nieuwe Opel opgehaald. Super vriendelijke verkoper Jeffry heeft ons een mooie deal en mooie overname gegeven. Toppers daar. Niet opdringerig en toch heel behulpzaam zoals het hoort.
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Handelspoort 8, 4538 BN, Terneuzen, Nederland, Holanda
- 0115 613 553

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb goede ervaringen met van Mossel…
Ik heb goede ervaringen met van Mossel Opel Terneuzen. De verkoper nam de tijd voor ons en gaf duidelijk alle informatie. De service en klantvriendelijkheid is echt top!!

Resposta da Van Mossel Opel - Terneuzen
Zijn vlot en vriendelijk geholpen in…
Zijn vlot en vriendelijk geholpen in het maken een keuze. De afhandeling ging vlot en was correct zoals door de verkopen was vooropgesteld.

Duidelijk en behulpzaam
Duidelijk en behulpzaam. De onverwachte technische vragen werden duidelijk en correct beantwoord.

Bezoek showroom Van Mossel
Hartelijk ontvangen door verkoper jeffry Neve
Duidelijk en eerlijk gesprek wat uiteindelijk de aankoop van de Opel crossland tot gevolg had.
Vriendelijke behulpzame medewerker(s).
Ik heb een Opel aangekocht in Oostburg.
Ik heb een Opel aangekocht in Oostburg.
Er zijn Opel afspraken gemaakt voor garanties.
Dus werd ik naar mijn dichtstbijzijnde bedrijf gestuurd.
Eerst telefonisch contact gehad, maar werd van lade naar lade gestuurd. Gingen mij opnieuw bellen. NIET dus!
Ik ging maar de balie , waar je moet wachten.
Nauwelijks een goededag!!
Toen ik vertelde over mijn garantie probleem, was er plots geen garantie meer!
Terwijl Opel 10 jaar geeft!!!
Mevrouw is dus duidelijk niet op de hoogte !
Dus voor service… een dikke 👎🏼

Resposta da Van Mossel Opel - Terneuzen
Vriendelijk ontvangst door het onthaal
Vriendelijk ontvangst door het onthaal. Ik heb snel een afspraak gekregen.

Snel en efficiënt geholpen
Snel en efficiënt geholpen. Goede afspraken en testrit vlot geregeld. Auto is perfect afgeleverd

Resposta da Van Mossel Opel - Terneuzen
Geweldig geholpen elke keer als je daar…
Geweldig geholpen elke keer als je daar kom

Snelle service
vervangen distributieriem.
vlotte service aan de Balie, voor de afgesproken werkzaamheden een offerte gehad. En rekening viel nog lager uit.

Afspraak is afspraak.
Allereerst ruim van te voren een uitnodiging ontvangen voor een APK aan mijn corsa. Makkelijk was het om een afspraak te maken. Gereserveerde fiets stond klaar. TOP.

Resposta da Van Mossel Opel - Terneuzen
alles perfect geregeld prima ontvangst…
alles perfect geregeld prima ontvangst van de verkoper alles werd netjes uitgelegd ben zeer tevreden over de gang van zaken tot nu toe.