Wij hebben een Peugeot 2008 GT gekocht. Van het kopen tot de aflevering zijn we echt geweldig geholpen. De aflevering was echt een feestje. Hierbij willen mijn vrouw en ik iedereen onwijs bedanken v... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Top geholpen, geen afspraak maar kwam binnen met een lekke achterband, meteen reparatie, binnen een uur weer veilig de weg op ! (Tijdens het wachten : koffie/thee/broodjes dus tijd vliegt om)
Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Ver mais
Afspraak gemaakt ,kon blijven wachten zou 45 minuten duren na anderhalf uur aan de bel getrokken, eindstand niks gebeurd moet weer nieuwe afspraak maken en zo zijn er nog wel meer ervaringen die ik ka... Ver mais
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Holanda
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Wat een top service!!!
Goede service met erg veel begrip voor…
Goede service met erg veel begrip voor de klant. Echt een aanrader!
Goed advies en topservice!
Netjes en professioneel
We zijn heel netjes te woord gestaan door fijn en professioneel personeel.
Top service!
Vriendelijk personeel die ons echt…
Vriendelijk personeel die ons echt professioneel te woord stond.
Prima geholpen door Stephan.
Top geholpen
Het team in hoorn heeft me fantastisch…
Het team in hoorn heeft me fantastisch geholpen met de aankoop van mijn “nieuwe” 208. Ontzorgen en klantenservice staan hier duidelijk op nummer 1!
Fijn geholpen door Niels
Fijn geholpen door Niels! Veel plezier aan onze nieuwe auto 😁
We werden goed geholpen Door de dhr…
We werden goed geholpen Door de dhr Bonekamp
De auto moest nog een kleine onderhoudsbeurt buurt, voor de vakantie
Gelukkig was er nog een plekje voor de auto 👍
Verkoper heeft mijn wensen goed begrepen en heeft daarmee voor mij een prachtige auto samengesteld waar ik zeer blij en tevreden mee ben.
Ik heb een prima advies gekregen van de verkoper nav mijn wensen.
Welke door de verkoper is ingevuld met een zeer mooie auto die volledig aan mijn eisen voldoet
Kortom een top auto waar ik zeer blij mee ben.
Last minute kleine beurt
Moest nog even een lastminute kleine beurt hebben voor de vakantie, er werd nog een gaatje gevonden door de werkplaats, super bedankt!
Goed geholpen door de receptie van team…
Goed geholpen door de receptie van team Heemskerk! Top!
Super vriendelijk en fijn geholpen
Zeer fijn geholpen!
Goed geholpen zoals je mag verwachten.
Ik ben ontzettend blij met Alan waarbij…
Ik ben ontzettend blij met Alan waarbij ik nu mijn 3de auto heb gekocht. Een top auto garage met heel vriendelijk personeel!!