Nous avons eu peu de réponse à notre demande,mais une d'elles était très sérieuse. Nous avons signé un devis et attendons la réalisation des travaux qui n'est pas encore planifiée, d'où les 4 étoiles
A empresa respondeu
Na bijna twee jaar samengewerkt te hebben met Bobex, wil ik vooral mijn waardering uitspreken voor Emily. Zij heeft mij altijd snel en direct geholpen, en was telkens een betrouwbare aanspreekpers... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastische samenwerking! De samenwerking met Bobex is steeds vlot verlopen. Emily (accountmanager) staat steeds met raad en daad bij, is toegankelijk en antwoord steeds snel! Ben jij een zelfstandi... Ver mais
A empresa respondeu
Je suis client chez bobex depuis 2 ans et je reste client au sein de cette société car l 'account manager Maria, assume son travail de manière exemplaire et irréprochable. Elle est à l 'écoute des... Ver mais
A empresa respondeu
- Vind de beste vakman of leverancier. Wij brengen je in contact met betrouwbare professionals uit je regio. - Trouvez le meilleur prestataire. Nous vous mettons en relation avec des pros de confiance dans votre région.
Koolmijenkaai 62 Quai des Charbonnages, 1080, Brussels, Bélgica
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer tevreden over onze samenwerking met Emily.
We werken al enige tijd samen en onze samenwerking loopt altijd vlot. De leads zijn kwalitatief en de gemaakte afspraken worden telkens nagekomen. Alsook is Emily zeer flexibel en snel in het aanpassen van bepaalde afspraken op maat van onze wensen.

Je recommande Bobex.
Je suis client depuis un certain temps et, de manière générale, les leads sont de bonne qualité. Il faut évidemment faire un tri, comme c’est souvent le cas avec les leads, mais j’obtiens globalement un bon retour.
Le contact avec ma personne de référence, Maria, est également très positif. Elle est toujours disponible pour répondre à la moindre question ou au moindre doute.
Je tiens donc à remercier Maria pour le service et le suivi fournis.

Resposta da BOBEX.be
Bon soutien et suivi de cette plateforme suite à un problème rencontré avec un prestataire indélicat. Bobbex est aussi intervenu auprès du prestataire pour qu'il assume sa prestation . Courtois c.

Resposta da BOBEX.be
Je travaille avec Bobex depuis 2019 et, au fil des années, j’ai également testé trois autres plateformes de génération de leads. Aucune n’a su offrir un niveau de qualité comparable à celui de Bobex.
Les demandes reçues sont bien ciblées et réellement intéressantes pour notre activité. Le service est également impeccable : le suivi est attentif, et nous disposons d’un point de contact direct, toujours réactif et disponible.
Je suis pleinement satisfait de cette collaboration depuis 2019 et j’espère pouvoir continuer à travailler avec Bobex encore de nombreuses années.

Resposta da BOBEX.be
Je travaille avec Bobex depuis des années et mon contact Frédéric est vraiment super pro dans ces conseils

Resposta da BOBEX.be
J'ai téléphoné pour avoir quelques renseignements sur l'isolation en cellulose et la personne que j'ai eu au bout du fil (Youri) a été très compétent et très complet dans sa réponse ! En 5', j'avais les réponses à toutes mes questions

Plate-forme bien structuré.
Avec un suivie.
La personne de référence qu’on a eu était vraiment super.
Dès qu on avait un soucis, un message et elle gérait la suite pour nous.
Je ne sais pas si c est pareil avec toutes les personnes de référence, mais je vous recommande Maria.

Resposta da BOBEX.be
Ik werd snel opgebeld en had een vlot en goed gesprek. Mijn vragen werden vriendelijk beantwoord.

Resposta da BOBEX.be
Prettige ervaring, gesprek verliep vlot.

Resposta da BOBEX.be
Als bouwbedrijf hebben wij gedurende ongeveer 2 weken met Bobex samengewerkt om nieuwe klanten te bereiken, maar dit heeft onze verwachtingen niet ingelost.
In onze ervaring waren meerdere leads onvoldoende bruikbaar (o.a. onvolledige aanvragen, klanten die niet bereikbaar waren of die aangaven niet goed op de hoogte te zijn van de verspreiding van hun gegevens). Ook ontvingen wij minstens één aanvraag buiten ons werkgebied. Van de eerste 10 leads vonden wij er slechts 1 echt bruikbaar.
Bij betwistingen merkten wij dat er een limiet geldt op het percentage protesten (volgens Bobex 45%). Dit was voor ons niet gezegd in de eerste communicatie, maar werd later wel door Bobex aangehaald.
Uiteindelijk werd de samenwerking beëindigd terwijl er nog discussie liep over kwaliteit/aanrekening. Bobex heeft na onze feedback wel een deel van de betwiste leads gecorrigeerd/terugbetaald, maar de jaarlijkse service fee bleef volgens hen verschuldigd.
Samengevat: voor ons kostte dit traject meer tijd en middelen dan het heeft opgeleverd.
Extra opmerking na antwoord van Bobex: op geen moment is gezegd dat het revieuw zal verwijderd worden. Het is ook effectief aangepast zoals beloofd nadat de teveel betaalde leads zijn terugbetaald. Het jaarlijkse bedrag is niet terugbetaald ondanks de beeindiging door Bobex. Deze beeindiging kwan na onze protest over het maximum van 45%, omdat in de eerste communicatie was er geen sprake van beperking van protest zoals getoond in de communicatie met uw collega. Domicielering is effectief geblokeerd na stopzetting samenwerking.

Resposta da BOBEX.be
Très bonne expérience avec ce site. Tout s’est bien passé du début à la fin. La personne est réactive et répond rapidement aux questions, ce qui est vraiment appréciable. Le site est fiable et sérieux, je recommande sans problème.

Resposta da BOBEX.be
Mise au point fructueuse avec Bobex et très chaleureuse. Très bon contact et de très bonne réactions ont suivi rapidement. Le contact direct par message ou mails est a préconiser.
Cela restent des devis à comparer.

Resposta da BOBEX.be
Travailler avec Maria, ma personne de contact account manager, est un vrai plaisir.
Toujours à l'écoute, disponible et très très patiente. Très professionnelle elle reste toujours gentille.

Resposta da BOBEX.be
Ik werd gebeld deze week om te vragen hoe het zit met mijn aanvraag voor een thuisbatterij. Ik heb hun gezegd dat ik eerst nog wat werk heb om mijn electriciteit installatie in orde te brengen en dit nog minstens een jaar gaat duren.Diezelfde week werd ik opgebeld door 3 installateurs voor het plaatsen van een thuisbatterij. Wat soort van ammateurs zit daar eigenlijk?

Resposta da BOBEX.be
Je suis très contente de bobex et les clients aussi. que du service de la représentante Marie.

Resposta da BOBEX.be
Wist niet van het bestaan van het platform!
Werd mij voorgesteld tijdens mijn oektocht naar een aannemer pleisterwerken.
Ik heb er verschillende rechtstreekseen e-mail gestuurd WEINIG reactie. Degene via BOBEX reageerde, snel plaatsbezoek en offerte.
PRACHTIGE dienstverlening.

Resposta da BOBEX.be
J'ai été contacté tout de suite par un professionnel

Resposta da BOBEX.be
Ze helpen ons om dagelijks in contact te komen met nieuwe klanten voor zonnepanelen en thuisbatterijen. Beste kwaliteit van leads, veel beter dan al de rest.

Resposta da BOBEX.be
Au temps que entrepreneur à fuir des vrais escrocs. Ils vous débite après 4 jours qui vous a envoyé la facture. Vous avez même pas le temps d’aller voir les clients et les clients ils ne répondent pas et la plupart des clients c’est juste pour des informations, sa fait même pas deux semaines de collaboration déjà résilié mon contrat avec eux!

Resposta da BOBEX.be
Emily van Bobex, staat altijd klaar om te helpen waar ze kan. Niets is haar te veel. Ze gaat zover tot ze de klant weer tevreden krijgt als er iets misgelopen is of als het niet naar de zin van de klant is. We zijn al jaren klant bij hun, en een goede accountmanager zoals Emily is nodig om een goede klantenservice aan te bieden, en dat doet ze voortreffelijk! dikke pluim voor haar!

Resposta da BOBEX.be
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.