BOBEX.be Avaliações 2.680

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nous avons eu peu de réponse à notre demande,mais une d'elles était très sérieuse. Nous avons signé un devis et attendons la réalisation des travaux qui n'est pas encore planifiée, d'où les 4 étoiles

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na bijna twee jaar samengewerkt te hebben met Bobex, wil ik vooral mijn waardering uitspreken voor Emily. Zij heeft mij altijd snel en direct geholpen, en was telkens een betrouwbare aanspreekpers... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische samenwerking! De samenwerking met Bobex is steeds vlot verlopen. Emily (accountmanager) staat steeds met raad en daad bij, is toegankelijk en antwoord steeds snel! Ben jij een zelfstandi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je suis client chez bobex depuis 2 ans et je reste client au sein de cette société car l 'account manager Maria, assume son travail de manière exemplaire et irréprochable. Elle est à l 'écoute des... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Construção e Fabricação

- Vind de beste vakman of leverancier. Wij brengen je in contact met betrouwbare professionals uit je regio. - Trouvez le meilleur prestataire. Nous vous mettons en relation avec des pros de confiance dans votre région.

100% transparant en 100% veilig! +++ 100% transparent et 100% sûr!

Vergelijk offertes en beoordelingen
1. Plaats in een paar eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio. 2. Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen. 3. Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig !
Comparez les devis et les avis
1. Soumettez rapidement votre projet. Nous le vérifions et faisons le meilleur matching avec les professionnels de votre région. 2. Les entreprises intéressées vous contactent et vous font un devis gratuit. Vous comparez leurs offres et consultez les avis. 3. Vous êtes bien sûr totalement libre dans votre choix. Vous pourrez également évaluer les entreprises. Donc 100% transparent et 100% sûr !

Informações de contato

Aanbod summier.

Aanbod summier.

24 de novembro de 2025

Hallo,

Dankjewel voor je feedback. Het kan inderdaad soms gebeuren dat voor bepaalde werken in bepaalde regio's er op het moment van je aanvraag enkele vakmannen volgeboekt of op vakantie zijn, waardoor je minder offertes ontvangt. Onze excuses hiervoor. Hopelijk heb je toch interessante voorstellen gekregen

uitvoering aanvraag

snelle en correcte behandeling van het dossier

11 de novembro de 2025

Dag Marc,

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Het doet ons enorm veel plezier dat we je snel en vlot hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste specialist.

4 sociétés proposées

4 sociétés proposées, toutes d'excellents conseils et à recommander, le choix fut difficile !

9 de novembro de 2025

Bonjour Jean-Paul,

Nous vous remercions de tout cœur pour votre avis très positif sur Bobex. Ravis d'avoir pu vous assister dans votre recherche d’un bon pro du bâtiment !

Architect

Ik heb geen reactie gekregen op mijn vraag voor een architect, heb via via iemand gevonden. Spijtig
Ik heb ook wel op andere vragen kandidaten gekregen, dus waarschijnlijk is dit een beetje moeilijker

7 de agosto de 2025

Beste,

Bedankt voor je bericht en feedback. Jammer om te horen dat je geen reactie hebt ontvangen op je aanvraag voor een architect. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Architecten zijn inderdaad vaak druk bezet, waardoor het in sommige regio’s wat langer kan duren voor je een reactie krijgt.

Fijn om te horen dat je via andere aanvragen wel geschikte kandidaten hebt gevonden. We blijven ons platform verbeteren om in de toekomst ook voor moeilijkere categorieën zoals architectuur sneller reacties te kunnen garanderen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gros gain de temps dans la recherche de mon entreprise de châssis

Grâce à Bobex, j'ai pu avoir des devis pour un gros remplacement de fenêtres et portes. Ils m'ont fourni les coordonnées de 5 entreprises qui semblaient toutes fiables. J'ai fini par signer avec la seule qui acceptait mes contraintes mais Bobex n'est pas responsable de l'offre des partenaires. Dans le cadre de ce chantier, j'ai été très contente de leur aide et tout s'est très bien passé.

21 de outubro de 2025

Bonjour Annecy,

Nous vous remercions pour votre commentaire très positif quant à nos services et nous sommes bien sûr ravis que nous ayons pu vous aider à trouver un fournisseur.

Slechte ervaring met Master Cleaner

Via Bobex bekwamen wij een quote van Master Cleaner (schoorsteenveger).

Wij zijn NIET tevreden met de diensten van Master Cleaner en hebben dan ook een negatieve beoordeling geplaatst op de site van Master Cleaner.

Onze contacten met Bobex waren evenwel correct en klantvriendelijk. Bobex heeft met ons contact opgenomen om duidelijkheid over onze slechte ervaring te krijgen. We vinden dan ook dat Bobex geen blaam treft en de zaak alvast naar ons toe professioneel heeft afgehandeld.

We gaan er wel van uit dat Bobex onze bevindingen met Master Cleaner ernstig neemt en ermee zal rekening houden wanneer klanten op zoek zijn naar een betrouwbare schoorsteenveger.

29 de outubro de 2025

Beste Paul,

Bedankt voor uw eerlijke feedback en voor het delen van uw ervaring.
Het spijt ons te horen dat de samenwerking met een van onze partners niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit vervelend is en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te melden.

Bij Bobex hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze partners. Uw feedback wordt dan ook opgenomen in onze interne evaluatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij toekomstige aanbevelingen.

We willen ook benadrukken dat dit bedrijf op ons platform over het algemeen goed wordt beoordeeld, met een tevredenheidsscore van 84% op basis van 237 beoordelingen. Toch nemen we elke negatieve ervaring serieus en gebruiken we deze om de kwaliteit verder op te volgen.

We zijn blij om te lezen dat u onze opvolging als professioneel en klantvriendelijk heeft ervaren, dat motiveert ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Aline

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle opvolging van mijn vraag en…

Snelle opvolging van mijn vraag en juiste bedrijf gevonden.

20 de outubro de 2025

Dag Erik,

Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service en snel gecontacteerd werd. Dankjewel om ons 5 sterren te geven!

3 offertes ontvangen bijna direct

3 offertes ontvangen bijna direct
1 gekozen die voldeed
Tevreden klant

21 de outubro de 2025

Dag Mark,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met Bobex! Heel fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen om een interessante aanbieder te vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Le professionnalisme à l'état pur!

Un Monsieur hyper sympathique, très respectueux et très professionnel! Un rapport qualité prix sans égale comparer à d'autres entreprises! Je recommande fortement si vous désirez un travail professionnel à tout point de vue!

18 de outubro de 2025

Bonjour Vincent,

Nous vous remercions pour votre commentaire positif quant au sérieux de notre plateforme et de nos prestataires. N'hésitez pas de parler de nous autour de vous !

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Recensie voor Bobex

Recensie voor Bobex

Mijn ervaring met Bobex was zeer negatief. Het platform lokt zelfstandigen met beloften van echte klanten, maar in de praktijk blijken de meeste “leads” onbruikbaar of zelfs vals. In plaats van ondersteuning en nieuwe opdrachten, kreeg ik enkel nutteloze contacten en vervolgens facturen die helemaal niet in verhouding stonden tot de geboden waarde.

In mijn ogen werkt Bobex eerder met misleidende praktijken dan met echte ondersteuning voor ondernemers. Ik voel mij bedrogen en kan dit platform absoluut niet aanbevelen aan andere zelfstandigen.

Iacob Selestean
12:11 (28 minuten geleden)
aan Trustpilot

Mijn antwoord aan Bobex:

Beste Bobex-team,

Ik wil mijn ervaring verduidelijken, zodat andere zelfstandigen een eerlijk beeld krijgen.

Uit 23 zogenaamde “leads” die ik via Bobex ontving, bleek er niet één serieus of bruikbaar te zijn. Geen enkele klant had daadwerkelijk interesse of concrete vraag naar mijn diensten. Toch stuurde Bobex mij facturen, die ik formeel heb betwist.

In plaats van mijn klacht ernstig te onderzoeken, werd ik onder druk gezet met incasso en een rechtszaak. Mijn eigen advocaat heeft mij daarbij niet naar behoren verdedigd, waardoor ik nu geconfronteerd word met een vonnis dat ik niet kan betalen.

Voor mij staat vast: Bobex trekt starters aan met mooie beloftes van klanten, maar levert in werkelijkheid nutteloze of valse contacten. De facturen die daarop volgen zijn niet gebaseerd op echte prestaties, maar enkel op contractuele druk.

Ik deel dit zodat andere zelfstandigen niet in dezelfde val trappen. Mijn advies: wees uiterst voorzichtig met Bobex.

Iacob Selestean

16 de outubro de 2025

Beste Iacob Selestean,

Wij hebben kennisgenomen van uw beoordeling en vinden het belangrijk enkele zaken duidelijk te stellen.

Allereerst willen wij benadrukken dat alle leads die via Bobex worden aangeleverd volledig gekwalificeerd zijn. Het is vervolgens aan de ondernemer zelf om deze leads op te volgen, contact op te nemen met potentiële klanten en omzet te realiseren. Bobex kan dit proces niet namens u uitvoeren; onze rol is het aanbieden van kansen, niet het zelf verkopen van producten of diensten voor derden.

Bobex bestaat inmiddels al 25 jaar en heeft in die tijd duizenden ondernemers geholpen hun zaak uit te bouwen. Veel bedrijven realiseren een groot deel van hun omzet en groei via onze leads, en wij blijven ons inzetten om betrouwbare en waardevolle kansen aan te reiken. Onze reputatie als professioneel en vertrouwd platform is opgebouwd door decennia van consequente service en tevreden klanten.

Het is dan ook ongehoord en teleurstellend dat u uw facturen niet heeft voldaan en publiekelijk de fout bij Bobex legt. Wij nemen onze verplichtingen naar onze partners en klanten zeer serieus en verwachten hetzelfde van degenen die van onze diensten gebruikmaken.

Uw dossier is inmiddels in behandeling bij onze raadsman, die de verdere opvolging zal verzorgen. Omwille van de lopende procedure kunnen wij hier geen verdere details publiekelijk bespreken.

Wij blijven ons inzetten voor transparante, correcte en professionele dienstverlening en hopen dat andere ondernemers op basis van onze lange ervaring en bewezen resultaten een evenwichtig beeld krijgen van Bobex.

-----------

Beste heer Selestean,

Wij hebben u meerdere keren per e-mail en via Trustpilot proberen te contacteren, maar helaas zonder reactie van uw kant. Wij vinden het jammer dat u ervoor heeft gekozen om een negatieve beoordeling te plaatsen, terwijl er nog openstaande facturen zijn en gemaakte afspraken door u niet werden nagekomen.

Wij streven altijd naar een eerlijke en respectvolle samenwerking met al onze klanten. Het spijt ons dat dit in uw geval niet is gelukt, maar wij hopen alsnog tot een constructieve oplossing te komen.

Mogen wij u vriendelijk vragen alle openstaande rekeningen te betalen?

Met vriendelijke groeten,
Aline van Bobex

-------------------------

Beste heer Iacob Selestean,

Wij helpen elke maand duizenden bedrijven groeien door hen te voorzien van warm en gekwalificeerde leads. Ook veel starters doen een beroep op onze diensten en hebben dankzij ons hun zaak succesvol kunnen uitbouwen.

Alle aanvragen worden zorgvuldig gecontroleerd door ons kwaliteitsteam. De bewering dat onze leads niet serieus of zelfs vals zouden zijn, is onjuist. Wij aanvaarden niet dat onze reputatie wordt geschaad, zeker niet wanneer er geen sprake is van het naleven van eigen contactverplichtingen.

Met vriendelijke groeten,
Aline van het Bobex team

Recommended

Very efficent

7 de outubro de 2025

Hello Sam,

Thank you for giving us such a great review! Please don't hesitate to use Bobex again in the future for all your construction or renovation projects.

Best regards,
Elise from Bobex

De adressen waren behulpzaam

17 de setembro de 2025

Beste P. Heniu,

 Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij te horen dat onze adressen u behulpzaam zijn geweest. Bij Bobex doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, en het is fijn om te weten dat dit voor u het geval was. Uw tevredenheid en uw 5-sterren rating van Bobex op Trustpliot is voor ons van groot belang en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Fijne avond, Aline van Bobex

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is een manier van slim geld…

Dit is een manier van slim geld verdienen zonder moeite te doen voor een zelfstandige zoals ik,

het zijn geen sereuze klanten waar je leads van ontvangt. Heb een maand lang geprobeerd om is te testen of ik klanten ga vast krijgen voor werken uit te voeren spijtig genoeg is het niet zo. Vindt het weg gesmeten geld zonder professioneel service voor zelfstandigen. Leads van klanten die ze automatisch versturen en ze direct in rekening brengen voor aflossing!!!

8 de outubro de 2025

Beste "zafer 1",

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw testperiode niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. We willen toch graag enkele zaken verduidelijken.

Bobex bestaat al meer dan 25 jaar en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd bij zowel zelfstandigen als klanten. We werken met strikte kwaliteitscontroles op alle leads die via ons platform binnenkomen. Enkel aanvragen die aan onze verificatiecriteria voldoen, worden doorgestuurd naar onze partners.

Onze ervaring leert dat succes met Bobex meestal samenhangt met een goede opvolging van de leads: snelle reactie, professioneel contact en duidelijke offertes. We begrijpen dat dit wat inspanning vraagt, maar zo behalen de meeste vakmensen wel degelijk concrete opdrachten via ons systeem. Wij brengen u de geïnteresseerde klant aan, maar wij kunnen niet voor u verkopen.

Wat de maandelijkse facturatie betreft: dit proces is volledig transparant en duidelijk vermeld in onze samenwerkingsovereenkomst. Elke lead wordt eerst onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en pas doorgestuurd (en dus ook gefactureerd) wanneer deze "matcht" met uw opgegeven criteria, zodat u geen enkele kans mist.

Meer zelfs, u kunt elke lead betwisten als er een probleem is of als deze niet overeenkomt met uw criteria. Wij controleren dit zorgvuldig en crediteren de lead indien er daadwerkelijk een probleem is geweest, volledig transparant. Dit proces is eerlijk en op deze manier werken duizenden bedrijven met ons elke dag samen. Bobex is een respectabel en betrouwbaar bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.

Aangezien uw beoordeling hier anoniem is (we hebben eerder geprobeerd contact op te nemen, maar u reageerde niet), kunnen we helaas niet specifiek op uw situatie ingaan. Daarom stellen wij voor dat u contact met ons opneemt via partners(at)bobex(punt)com, zodat we samen uw dossier kunnen bekijken en samen kunnen nagaan wat er precies is gebeurd.

Aline

-----------------------

Beste "Zafer",

We hebben opnieuw geprobeerd contact met u op te nemen via het Trustpilot-systeem. Helaas reageert u niet en kunnen wij uw identiteit niet verifiëren, waardoor het onmogelijk is om na te gaan waar u precies op doelt. Bovendien hebben we nog geen enkele reactie van u ontvangen.

Op deze manier kunnen we u helaas niet verder helpen en kunnen we niet beoordelen of het om werkelijke feiten gaat of mogelijk om een misverstand.

Wij horen graag van u zodat we dit kunnen onderzoeken. U kunt een e-mail sturen naar partners(at)bobex(punt)com, dan verifiëren wij uw gegevens, controleren of u daadwerkelijk gebruik heeft gemaakt van ons platform en bekijken we alle details zorgvuldig.

Met vriendelijke groeten, Aline

Airco als verwarming.

Heb vlug reactie gekregen van verschillende aannemers met duidelijke voorstellen en heb ondertussen al beslist.

2 de outubro de 2025

Dag Marc,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste vakman. Bedankt voor je positieve beoordeling!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Je n ais pas reçu certains devis.

Je n ais pas reçu certains devis.
Et ceux que j ais reçu on des différences de prix énormes pour des postes identiques.

1 de outubro de 2025

Bonjour Patrick ou Freya,

Merci pour votre retour. Nous vous avons mis en relation avec trois toituriers actifs dans votre région. Si l’un d’eux ne vous a pas encore soumis de devis, nous pouvons lui envoyer un petit rappel pour accélérer la réponse.

Pour chaque prestataire, nous vous avons fourni toutes les coordonnées nécessaires ainsi que les avis des autres utilisateurs, afin de faciliter votre choix.

Si vous rencontrez d’autres soucis ou avez des questions, n’hésitez pas à nous contacter directement à partners(arobase)bobex(point)com

Merci pour votre patience et votre confiance.

Cordialement, Aline de Bobex

Snelle en vlotte info

30 de setembro de 2025

Dag Louis,

tijd en plaats

leveringen gebeuren op afgesproken tijd en plaats

27 de setembro de 2025

Hallo,

Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service. Dankjewel om ons een mooie beoordeling te geven!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ze hebben er voor gezorgd dat een…

ze hebben er voor gezorgd dat een professionele plaatser, met kennis van zaken, bij ons de nodige uitleg is komen geven en een richtprijs heeft voorgesteld op papier.

24 de setembro de 2025

Dag Amandus,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was zo makkelijk voor ons

Het was zo makkelijk voor ons! Wij zijn niet van Belgie en weten de weg niet! Bedankt. Nu geen vragen meer van jullie!

27 de setembro de 2025

Dag Bo,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! Het doet ons plezier dat we je hebben kunnen helpen om geschikte specialisten te vinden en te vergelijken.

Elise van Bobex

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.