Cyberphoto Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! Jag beställde en mikrofon och den skickades redan dagen efter. När jag insåg att jag hade beställt fel produkt (helt mitt eget misstag) ringde jag kundtjänst. Frakten för ett byte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en Røde FilmMaker där micen går sönder stupalöst, Cyberphoto bär ju inte ansvaret för det men trots det har man ställt upp och lagat den även utanför garantitiden, dessutom har man engagerat si... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltså WOW! Blev väldigt positivt överraskad av Cyberphoto, jag blir alltid lite misstänksam när något är så pass billigt men jag beställde mängder med polaroid-filmer till ett bröllop och det tog 2 a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade oturen att få två dåliga objektiv på raken som fick bytas ut men deras förmåga att möta kunder och deras behov utifrån situation är världsklass! Alla problem jag haft har dom varit villiga att lö... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para fotografia

Informação fornecida por fontes externas variadas

CyberPhoto säljer digitalkameror, digitalkamera samt kamera och kameror. Videokameror och videokamera, Kameraobjektiv och objektiv. Allt från kända märken såsom Canon, Nikon, Pentax, Olympus samt Sony. CyberPhoto säljer mobiltelefoner samt GPS.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

173 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastisk fotoaffär på nätet med stort…

Fantastisk fotoaffär på nätet med stort utbud till bra priser. Att de även skickar med lite godis är också trevligt (fast det tycker kanske inte min tandläkare!) Skulle dock önska flera betalningssätt typ Klarna. Kan varmt rekommendera Cyberphoto!

12 de agosto de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superbra företag att handla av

Helt fantastiskt företag att ha att göra med. Beställningar skickas snabbt, eventuella returer hanteras smidigt och deras anställda är fantastiskt trevliga och kompetenta. Returer hanteras snabbt och effektivt. Kommer definitivt att handla av dem igen.

18 de junho de 2019

Klockren kundtjänst

Klockren kundtjänst. Prismatchade och väldigt snabba svar på mailen!
HELNÖJD Kund!

Rekommenderas starkt!!

20 de março de 2019

Anmärkningsvärt

Köpte powerbank och missade fakturan som kom på mejlen. Redan innan 30 dagar kom inkassokrav från Svea inkasso med en extra kostnad på 243 kronor. Inte någon vanlig påminnelse som kanske är det normala. ALDRIG MED CYBERPHOTO!

21 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bara haft bra erfarenhet från…

Har bara haft bra erfarenhet från Cyberphoto.
Har köpt flera objektiv utan några problem. Köpte också en klocka från de som under leveransen fick en små repa. Skrev till de på en gång efter jag hade fått den och fick svar redan nästa dag. Skickade in den för reparation. Tyckte att det var lätt att få kontakt med de, kunniga och trevlig personal, bara toppen kundbemötande.

6 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cyberphoto, snabb leverans och hjälpsam kundserice

Beställde en Nikon prime lens på fredag morgonen och den fanns redan att hämta ut på måndagen så snabb leverans. Kontaktade även kundtjänsten en eftermiddag och fick svar redan morgonen därpå, de var jätte hjälpsamma och trevliga och kan gladeligen rekommendera dem till er som tvivlar på att handla därifrån.
Det ända som jag störde mig på var att beställningen skickades till där man var folkbokförd och inte, så vit jag uppfattade, kunde ändra den adressen.

25 de agosto de 2018

Ska man köpa fotorelaterat

Ska man köpa fotorelaterat, ska man köpa av Cyberphoto. Bemötande i toppklass och ett stort utbud med riktigt bra priser. Sålde min systemkamera och fick ett bra begagnatpris som jag kunde använda till en ny modern kompaktkamera. Supernöjd!

10 de agosto de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde min kamera jättesent på tisdagkväll. Den skickades på onsdag eftermiddag och jag fick paketet på fredag morgon. Gick väldigt smidigt. Jag kunde följa paketet hela vägen från Umeå. (Fick dessutom en Bounty med.) Inget att klaga över än så länge.

27 de julho de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har beställt någonting från detta…

Jag har beställt någonting från detta företag flera dagar sedan. Produkten som jag beställde finns inte på lager trots att deras hemsida inte visar det. Jag väntade och väntade trots att jag betalde i förskott produkten.........Trots att det har företaget har ett ganska bra namn...kundtjänsten ligger på den lägsta nivå, saknas kommunikationerna mellan företag och kund. Någon från kundtjänsten lovade till mig att jag ska få pengarna tillbaka inom 3-4 dagar men det är bara ett löfte som som inte tror ! JAG ABSOLUT INTE REKOMMENDERAR DET HAR OSERIÖSA FÖRETAGET !

23 de julho de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta e-handels företag jag råkat ut …UNDVIK!!!

Sämsta e-handels företag jag råkat ut för.
Totalt oflexibla. Lyssnar inte på kunden över huvudtaget.
Sitter och hittar på en massa egna regler och tror att de vet allt.
Ska bli ett sant nöje att anmäla detta skitföretag till Allmänna reklamationsnämnden.
Och kundservicesupporten måste vara årets skämt.

13 de fevereiro de 2018

+++++

Förbokade en Sony Xa2 Ultra. Fick den snabbare än en inoljad blixt! Tack Johan och resten av dina kollegor för utmärkt service!

7 de fevereiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have bought a nikon camera in this …

I have bought a nikon camera in this shop, and received it just within a few days.
Everything is good, I can recommend this shop, from my experience it is an honest store and they have good delivery time.
I would gladly be buying more at this shop, but often other shops propose better prices and more generous discounts.

2 de fevereiro de 2018