Cyberphoto Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! Jag beställde en mikrofon och den skickades redan dagen efter. När jag insåg att jag hade beställt fel produkt (helt mitt eget misstag) ringde jag kundtjänst. Frakten för ett byte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en Røde FilmMaker där micen går sönder stupalöst, Cyberphoto bär ju inte ansvaret för det men trots det har man ställt upp och lagat den även utanför garantitiden, dessutom har man engagerat si... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltså WOW! Blev väldigt positivt överraskad av Cyberphoto, jag blir alltid lite misstänksam när något är så pass billigt men jag beställde mängder med polaroid-filmer till ett bröllop och det tog 2 a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade oturen att få två dåliga objektiv på raken som fick bytas ut men deras förmåga att möta kunder och deras behov utifrån situation är världsklass! Alla problem jag haft har dom varit villiga att lö... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para fotografia

Informação fornecida por fontes externas variadas

CyberPhoto säljer digitalkameror, digitalkamera samt kamera och kameror. Videokameror och videokamera, Kameraobjektiv och objektiv. Allt från kända märken såsom Canon, Nikon, Pentax, Olympus samt Sony. CyberPhoto säljer mobiltelefoner samt GPS.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

173 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Grymma när det krånglar.

Jag har handlat mobiltelefon och surfplatta, plattan hadde ett pixelfel skickade tillbakaden på tisdagen hadde en ny på fredagen samma vecka. Aplåder för denna butik, annars jätte bra hemsida med resentioner som stämmer bra med det som kommer i brevlådan. Tack...

30 de março de 2013

Proffs på foto

Kunniga säljare, bra utbud till bra priser. Foto på riktig Norrländska!

Är nästan som ett uppslagsverk med alla tester!

8 de maio de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vilken otroligt bra butik!

Jag har bland annat handlat mobiltelefon hos Cyberphoto. Telefonen gick sönder och de hjälpte mig att få telefonen lagad, när samma fel inträffat tre gånger hjälpte de mig att få en ny telefon av tillverkaren. Jag har varit med om detta flera gånger och varje gång fått otroligt bra och trevlig service. Rekommenderas varmt!

20 de abril de 2012

Bästa butiken helt outstanding

Med sin kunskap kring sina produkter och vettiga tester för att inte tala om leveranstider så utser jag CyberPhoto som den absolut bästa butiken jag nånsin har handlat från

29 de dezembro de 2011
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Missat skicka

De hade missat klicka "avklarad" i deras ordersystem sa de. Men det tog ändå 5 ggr så lång tid att få det leverat än uttalat. Det krävdes dessutom 2 extra samtal för att de skulle få till leveransen. Varan bra dock.

27 de dezembro de 2011

Alltid bra service

Jag handlar alltid mina objektiv och kameratillbehör hos Cyberphoto. Billiga, kanske inte alltid billigast på allt, men definitivt med bästa testerna och recensionerna av produkterna - och självklart är ett företag som lägger det arbetet på varje produkt värda att handla av. Kunnig personal som alltid svarar utförligt på frågor, och snabb leverans.

22 de setembro de 2011

Seriös

har under ett antal år handlat av Cp alltid bra och just inställning

8 de setembro de 2011

Cyberphoto

Sällan hhar jag fått ett sånt bra bemötande och SUPERSNABB leverans.Extra plus är att jag aldrig haft problem med deras varor sedan jag köpte dom och det gör mig extra nöjd såklart.

23 de janeiro de 2011