Decathlon Belgium Avaliações 544

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

slechte klantenservice. Personeelsleden in Schelle konden mijn vraag niet beoordelen en verwezen me naar de algemene klantendienst. Dus die dienst opgebeld....en je komt terug bij dezelfde winkel en h... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hadden 2 mini e-bikes gekocht,na eerst geïnformeerd te hebben of decathlon techniekers de fietsen konden in elkaar steken(decathlon Oostende),Dat was volgens hen allemaal geen probleem.Wat bleek na l... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

J'ai acheté un Vélo cargo électrique longtail chargement arrière R500E vert clair - BTWIN pour mon mari. Je déconseil le produit.Après moins d'un an d'utilisation il y a eu des problémes.J'ai mis le... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I’m really surprised to read so many bad reviews about Decathlon.be. As far as I know, the only bad experience I had, after buying on their marketplace, was due to a delivery error by DPD. Even thou... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

544 avaliações

Slechte dienst na verkoop

Producten aangekocht via Decathlon website. 1 toestel kwam van een " onderaannemer " , toestel beschadigd geleverd! Klantendienst onbereikbaar enkel via mail, na 5 weken eindelijk retour genomen. Echter nog geen nieuw toestel ontvangen , ook geld niet terug gestort!
Slechte dienst na verkoop

6 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Décathlon pas au niveau d'Amazon

N'achetez pas chez un partenaire (ici Vermarc) via le site Decathlon, le service client est lamentable. Aucun moyen d'effectuer un retour facilement. La taille ne correspondant pas je veux renvoyer l'article. Pas de chance, l'onglet pour une retour facile sur le site décathlon ne fonctionne pas. Veuillez réessayer plus tard. Mais durant toute la semaine, cela ne fonctionne pas. Je contacte donc le partenaire (Vermarc) par e-mail. Pas de réponse. Second e-mail, toujours pas de réponse. Quand finalement j'obtiens une réponse par téléphone, après plus d'un mois de tergiversation, pas de retour possible, le délai est dépassé. La faute à qui???? Si Decathlon veut se la jouer Amazon, il faut avoir un site web et un service client à l'hauteur...

23 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte klantenservice, geld nog steeds niet terug voor retour fiets

Heb een fiets gekocht voor mijn dochter. Werd de volgende dag wakker met een mail van Decathlon 'oops valse start'. Zogenaamd een fout met de betaling. Prima, fiets opnieuw besteld. Krijg ik de fiets de volgende dag toe, zonder handleiding, zonder sleutels of instructies. Ik heb verdomme niet betaald voor een Ikea fiets maar goed. Zie ik dat er 2x hetzelfde bedrag van mijn rekening gegaan is. Krijg ik dag later nog een fiets aan de deur, die ik weiger. Fiets is retour bij hun gekomen op 21 februari. Het is nu 3 maart ik heb NOG STEEDS mijn geld niet terug. Bellen, mailen, genegeerd worden. Nooit meer dat ik koop bij Decathlon.

17 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beaucoup de poudres aux yeux

Beaucoup de poudres aux yeux ! Cette carte décathlon est une véritable arnaque : vous avez des points mais ne pouvez les utiliser que par tranches de 5 €. Alors Messieurs les marketeurs : Keep It Simply Stupid et prenez exemple sur la concurrence : plus simple, plus claire.
J’allais dépenser mon pognon ce soir chez décathlon mais non, je repars aussi vite après avoir vu l’arnaque de la carte…

26 de fevereiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tevreden met aankoop MAAR...

Ik ben tevreden over de online aankoop van een cadeaubon die ik naar mijn schoonbroer stuurde. Alles is in het Nederlands gebeurd, bestelling, betaling. Maar zowel ik als mijn schoonbroer kregen een Franse mail. Ik met mijn bestelbevestiging en hij met zijn bon.
Gelukkig wist hij dat hij de bon mocht verwachten, anders was de mail gegarandeerd in de prullenbak beland.

22 de fevereiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Geen garantie, goede service.

Ongeveer 15 maanden geleden kocht ik goede wandelschoenen, tussen 80 -90 €.
Ze voelden goed aan.
Ik heb er ongeveer 250 km mee gewandeld, nooit off-road, altijd op het voetpad.
Op een bepaald moment worden m'n voeten nat in de waterdichte schoenen.
Waar het bovendeel aan de zool verlijmd is, is alles over bijna 6 cm gescheur en losgekomen.
Ik, als man, bewaar het aankoopbewijst niet.
Op mijn klantenkaart staan geen aankopen, alhoewel ik er een 10-tal zaken kocht.
Geen garantie dus.
Anderen hebben dezelfde ervaring.
Over de service aan de telefoon of per Email, kan ik alleen maar positief zijn. Vriendelijk en hulpvaardig.

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De teloorgang van Decathlon

Vroeger was Decathlon zoals de Action: Je gaat binnen voor 1 product en komt er met 10 andere producten buiten. Vandaag ging ik naar de Decathlon voor 4 producten en ging ik buiten met 1 product. Er is gewoon niets in voorraad (niet de eerste keer). Er is zelfs geen set om te passen. Gewoon heel frustrerend…

19 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Is dit wel een online webshop???

Toch bizar...Als ik hun website bezoek krijg ik de mogelijkheid om allerlei producten in een winkelmandje te stoppen. Ik kon alles vinden wat ik zocht. Maar als je dan uiteindelijk de bestelling wil afronden dan krijg je amper opties om de producten tot bij jou te krijgen.
Levering aan huis - niet mogelijk
Afhaalpunt selecteren - niet mogelijk
Ok, geen probleem. Ik woon niet zo ver van Decathlon Antwerpen dus ik zal het met veel plezier afhalen.
MAAR...als je Vlaanderen selecteert dan krijg je maar 1 optie namelijk 'afhalen bestelling Decathlon KORTRIJK'!!
Euh...ik ga helemaal niet naar Kortrijk rijden om wat spullen te gaan halen die ik online heb besteld.
Aan de online webshop is nog heel wat werk aan de winkel. Gemiste kans al zeg ik het zelf...

18 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een slechte site.ik doe via mijn…

Wat een slechte site.ik doe via mijn telefoon.
Werkt voor geen meter.je moet percee account aan maken.hebben ze al je gegevens.maar verder werkt site niet.niet voor thuis te bezorgen.winkel of afhaal punt.
Proberennzonder account ook noet.heb je weer andercaccount erbij

12 de fevereiro de 2025

Eventjes geduld aub...

Walking pad besteld. Niet tevreden over.
Wil deze retour sturen.
Ondertussen al 4 weken een heen en weer gemail.
11/2 zouden ze hem komen ophalen. Staan ze 10/2 aan de deur...
En nu krijg ik natuurlijk nergens geen hulp meer/antwoord meer op mails.
Schandalig!!! NOOIT bestel ik daar nog

22 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We gingen gisteren naar Decathlon omdat…

We gingen gisteren naar Decathlon omdat mijn dochter spullen nodig had voor rytmisch gymnastiek.
Aangekomen in de winkel bleek dat deze helemaal omgegooid was en dat er GEEN rytmisch gymnastiek spullen (btw de verkoper wist zelfs niet wat het was), geen spullen meer voor paardrijden en geen spullen meer voor ballet waren. Al gefrustreed naar huis
Dan op webshop gekeken en daar stond wel op wat we nodig hadden.
Vandaag besteld- morgen geleverd.
NIET dus.
Na bestelling onmiddellijk bevestiging dat ik levering vandaag zou krijgen via post NL. TOT 14.30u op track en trace ook melding dat bestelling vandaag geleverd werd. En toen de mededeling dat de bestelling pas morgen geleverd wordt!!!!
We hebben deze spullen dringend nodig.
Als Decathlon NIET meer alles wat ze verkochten in de winkel hebben dan vind ik dat ze moeten zorgen dat de klant de hun levering krijg de dag dat gezegd wordt en niet een dag (of meer) later.
En PostNL is om miserie vragen.
Decathlon NEVER AGAIN

10 de fevereiro de 2025

ARNAQUE de 65€, mauvais article reçu, refus de rembourser ou d'échanger

⚠️⚠️⚠️ ATTENTION ARNAQUE sur les achats en ligne Decathlon et leur partenaire OdP - Ofertas de Padel ⚠️⚠️⚠️

Decathlon livre le mauvais article (j'ai commandé une taille L et j'ai reçu une taille M) et refuse d'échanger ou de rembourser. Ils CHOISISSENT consciemment de m'arnaquer d'un article de 65€ qui m'est complètement inutile.

Commande passée début décembre, livraison soit disant le 09 décembre (colis introuvable, personne n'a sonné, pas d'avis de passage alors que nous étions à la maison). Colis introuvable pendant plus d'un mois.
Nous le trouvons finalement 1 mois et 5 jours plus tard, sauvagement forcé dans un recoin de l'immeuble où personne ne va jamais.

L'article est en taille M au lieu du L que j'ai commandé, Decathlon fait trainer le dossier pendant presque 1 mois pour finalement me dire qu'ils ne feront rien. 65€ dans le C**, merci au revoir.

Un simple échange de taille aurait été suffisant, j'aurais même accepté un article de prix similaire en taille L si ils n'avaient plus la bonne taille par exemple.

Rien, Decathlon ne veut rien savoir.
Marie du service clients en particulier --> si tu me lis, le karma revient toujours, rappelle-toi bien de ce moment et de ta DECISION de m'arnaquer 65€ alors que les erreurs sont 1) de votre partenaire et 2) de votre livreur.

9 de dezembro de 2024

Zucht... Klantendienst?

Online bestellen is gegarandeerd ellende; zaken die ontbreken, gebruikt materiaal,...
Contact opnemen met de klantenservice is even absurd; als je er al binnengeraakt raak je niet veel wijzer of zullen ze toch niet helpen. Decathlon is post-corona echt een zwak afkooksel van wat het ooit was.
Ontdek ook hun 'app' in het gebrekkige nederlands vol bugs...

Als je iets wil kopen, doe het enkel in een fysieke winkel, kijk het product goed na (compleet?) en maak een foto van de prijs in de rekken...

30 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aan de kassa kost alles dubbel!

Vijf stuks gekocht, had er nochtans tien vast. Geenenkele prijs aan de kassa was hetzelfde als in het rek! Een jasje van 40€ dat plots 60€ kost, een t-shirt van 7€ die 15€ wordt. Enz... Solden duren nochtans tot 31 januari meneer decathlon. Bovendien hangt er aan geenenkel stuk een prijskaartje. Zo kunnen ze natuurlijk altijd beweren dat die ene per ongeluk aan het verkeerde rekje hing... 😡

30 de janeiro de 2025

Bestelling BELBCGNR3ZPG

Op 12 januari bestelde ik een artikel online bij Decathlon met onmiddellijke betaling , de wachttijd was naar mijn mening extra lang ( 9 dagen), zeker in vergelijking met de eerdere ervaringen die ik al met hen had.
Maar oke ik heb dit zo wel aanvaard.
Echter op de gemelde datum heb ik niets ontvangen.
Indien je dit online wil melden aan hun klantendienst dan lukt het niet om finaal te bevestigen?.
Drie dagen later heb ik dit telefonisch meegedeeld en er zou spoed gezet worden achter de bestelling, prompt werd de leverdatum aangepast naar de volgende dag. Echter geen levering ontvangen en nu is er iedere automatisch een aanpassing naar de volgende werkdag.
Als ik de tracking nakijk dan is dit nog steeds onderweg vanuit het buitenland.
Als regelmatige klant zal ik in de toekomst zeker geen aankopen meer verrichten bij hen.

12 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.