slechte klantenservice. Personeelsleden in Schelle konden mijn vraag niet beoordelen en verwezen me naar de algemene klantendienst. Dus die dienst opgebeld....en je komt terug bij dezelfde winkel en h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hadden 2 mini e-bikes gekocht,na eerst geïnformeerd te hebben of decathlon techniekers de fietsen konden in elkaar steken(decathlon Oostende),Dat was volgens hen allemaal geen probleem.Wat bleek na l... Ver mais
J'ai acheté un Vélo cargo électrique longtail chargement arrière R500E vert clair - BTWIN pour mon mari. Je déconseil le produit.Après moins d'un an d'utilisation il y a eu des problémes.J'ai mis le... Ver mais
I’m really surprised to read so many bad reviews about Decathlon.be. As far as I know, the only bad experience I had, after buying on their marketplace, was due to a delivery error by DPD. Even thou... Ver mais
Ping Pong tafel laten leveren... Allerlaatste keer geweest.
Wij bestelden een pingpong tafel als sinterklaascadeau op 29/11/24 met leverdatum 2 december. De dag van de levering krijgen we telefoon van de transportfirma waar Decathlon mee samenwerkt. We zijn jullie pakket kwijt. Na contact te hebben gehad met Decathlon, hebben ze de tafel opnieuw in bestelling geplaatst. Het doel van Sinterklaas werd volledig gemist, een mooi kerstcadeau dan maar. Levering 13/12. De tafel wordt geleverd, maar heeft duidelijk last gehad van transportschade. Verschillende onderdelen zijn gebroken. Er wordt een ophaling voorzien van de kapotte tafel. De tafel die we hebben besteld op 29/11 werd uiteindelijk geleverd op 27/12. In die tussentijd werd er weinig professioneel gereageerd op de terechte klachten die wij hadden. Het leek er sterk op dat enkele studenten of flexi's de klantendienst van Decathlon moeten bedienen. Commercieel en logistiek een ramp. Wij trekken alvast onze conclusies en bestellen nooit meer iets online op decathlon.
Waardeloze service
Waardeloze service. Bestelling geplaatst en betaald om dan doodleuk een mail te krijgen...bestelling is geannuleerd omdat u niet heeft betaald. Dit is echter wel gebeurd dadelijk bij de betaling online. Intussen 3 dagen verder. NUL reactie van Decathlon. Dit zijn echte wanpraktijken die echt niet kunnen. Niet bestellen online is de boodschap.
Skimateriaal verhuur bij Decathlon…
Ik huurde skimateriaal bij Decathlon van 12 tot 18/01, en ben ontevreden over een aantal punten.
De ski's bleken niet afgesteld op het gewenste gewicht, wat werd doorgegeven bij online bestelling. Dit heb ik pas op mijn vakantiestemming vastgesteld en heb de latten daar laten instellen zoals het hoort.
Bij teruggave van het materiaal werd gezegd dat dit hoort te gebeuren in het verhuurdepot. Ik zou verwachten dat iemand die het materiaal meegeeft in de winkel (Hasselt)hierop een controle doet, aangezien de juiste instelling vrij belangrijk is bij potentiële valpartijen.
Bovendien werd mij een boete aangerekend wegens het te laat inleveren van het materiaal. Aangezien wij pas laat terugkeerden op 18-1 wegens file en 19-1 een sluitingsdag is, vond ik het vrij onprofessioneel dat men mij in eerste instantie 2 dagen boete probeerde aan te rekenen. Dat werd er uiteindelijk 1, men houdt absoluut geen rekening met overmacht (file), wat ik teleurstellend vind.
Er was 1 kras op de gehuurde skihelm. Ook hier probeerde men snel extra boete voor aan te rekenen, tot ik vermeldde dat ik een verzekering had genomen, die zulke schade dekt.
De kwaliteit van de skibotten was voor mij ondermaats, ik heb op mijn vakantiebestemming andere botten gehuurd.
Alles samen vind ik de verhuurservice teleurstellend, decathlon wordt op deze manier neecathlon in de toekomst.
moet ik voor deze echt één ster geven?
Très bien, accueillant
Personnes, j’ai été souvent satisfaite des produits. J’achète en magasin rarement en commandes. La seul commande faite, je l’ai reçu dans le délais imparti à Marche-en-Fammen. Il est parfois, souvent difficile de trouver des vêtements pour personne forte(44 et au-dessus). Cependant Décathlon n’est pas le seul magasin à avoir ce problème.
Niveau matériel de camping et sport, je n’ai pas à me plaindre. Ils ont même réalisé un très bon entretien sur mon vélo.
Bedankt voor de goede service in de…
Bedankt voor de goede service in de winkel van decathlon Hasselt en speciaal dank aan medewerker Joline voor de hulp
Slechte service
Alles, is daar een soep, nooit on line via hún bestellen
Eigenlijk is 1 ster nog te veel
Eigenlijk is 1 ster nog te veel. Op 23/12 een online bestelling gedaan. Is vandaag de dag nog steeds niet aangekomen, sinds 24/12 geen verandering meer in de track and trace doch nog steeds geen terugbetaling. Het betreft een bestelling via een externe partner doch werd deze aan decathlon zelf betaald.
Gebeld, 4 tal mails en nog steeds geen terugbetaling
Lamentable
Lamentable ! Je passe pour une couverture poney, elle est de stock arriver au magasin, elle est soi disant vendue il est 18h 30 la vendeuse declare que on ne sait plus commander c est article car supprimer..lendemain matin de nouveau, couverture en stock! je téléphone et la vendeuse me dit je viens de la vendre!!! Et pour se foute de moi me dit si vous souhaitez il en reste une en Allemagne, ou aller en sellerie..
Chez nous se n est plus commandale
Bravo pour le service
Never received my order nor my money
Ordered on 25 november some expensive ping pong rackets and never received it. So impolite and useless people working there who never follow up any of your requests. They never answer my calls or emails such idiots. I managed only once to talk to someone and he hung up. never seen this anywhere before. Just thinking of filing a complaint to the police. Never buy anything from these fraudulent people.
decatlon gent reparatie dienst een…
decatlon gent reparatie dienst een ramp..
bij fiets inleveren werd er gekeken wat er aan de hand was en werd er een factuur opgemaakt het zou op 91€ komen en ik mocht er 3 dagen later omkomen.. dagen later moest ik zelf bellen omdat ik nog geen bericht gehad had . fiets was niet klaar .ik heb een 7 dagen moeten wachten voor remblokken te vervangen en een nieuwe ketting op te leggen.. + heb ik opeens 100€ mogen neerleggen voor wat?? voor de tijd dat ik langer heb moeten wachten?
LAMENTABLE !
LAMENTABLE !
service de livraison nul !
passé sans prévenir et depuis ... impossible de contacter qui que ce soit . Interminables coup de tél avec des transporteurs qui ne parlent qu'anglais ( et encore ) et quand on a Décathlon en ligne , eux-mêmes ne savent rien ! n'effectuez un commande que si elle est livrable en magasin sino allez aileurs !
Ik was vandaag in de Decathlon van…uiterst bekwame , hulpsame, vriendelijke , geduldige jonge verkoper
Ik was vandaag in de Decathlon van Gent en werd er door een heel vriendelijke en behulpsame verkoper namens “Mikel” geholpen. Zo iets is me heel lang niet meer overkomen. Proficiat voor deze jonge man .
Ik heb een kinderfiets gekocht bij…
Ik heb een kinderfiets gekocht bij Decathlon, bij de eerste jaarlijkse onderhoud, rekenden ze 75 extra bij, 55€ onderhoud+75€, toen ik zei dat de fiets nog garantie had, zeiden ze dat jlhet er niet onder valt, omdat het slijtage was. Ik begrijp uiteraard remblokken, die slijten snel. Dus stel dat de remblokken 10€ kosten, ik moet 65€ extra betalen voor een fiets die minder 1000km heeft gemaakt. Ketting slijt inderdaad, dus moet ik elk 1000 km's een ketting (+tandwielen, . )laten vervangen. Ik smeer en kuis de fiets(ook ketting ) regelmatig. Dat wordt de duurste fiets ik heb gehad!
Un article qui ne fonctionne pas ! Pas de service d'aide
Un article qui ne fonctionne pas acheté au Decathlon Alleur suivi d'interminables discussions qui se résument à : "on ne sait pas". Envoyé chez Decathlon Verviers pour un "accueil" minimaliste. Remplacement de l'article qui ne fonctionne pas, incompatibilité entre l'application et l'objet. Téléphone chez Decathlon Verviers où je suis reçu comme une m****. Seule une personne du support en ligne cherche vraiment à aider le client...
Decathlon Oostende
Decathlon Oostende -
Zeer vriendelijk geholpen door Yannick op 17/12/2024. Mijn cadeaukaart was niet meer geldig. Hij zorgde ervoor dat ik deze toch nog kon inwisselen door even te telefoneren. Prima service.
retour zendingen een ramp
retour zendingen een ramp
2 maal aankopen gedaan 8 dagen geleden zit nog in polen wanneer zending zal aankomen ????
Bestelling nooit geleverd!
Bestelling BE3167098137 betaald maar nooit geleverd. Schandaling! Geprobeerd om de klantendienst te bereiken, geen reactie
Temps de livraison mensongé
Cela fait déjà plusieurs commandes que j'effectue sur leur site internet.
J'étais principalement attiré par la livraison en 24H les jours ouvrables... Mais que neni, 3 commandes faites et à chaque fois, j'étais livré 3 voir 4 jours ouvrables plus tard !
Est-ce la faute à Bpost ? Vous avez un contrat 24H pro avec eux.
Rampzalige klantendienst
Op 26/11 online een bestelling geplaatst, ging eerst vandaag geleverd worden vervolgens morgen…
Gisteren van Decathlon in nammidag een mail ontvangen dat mijn bestelling verstuurd was, wat dus uiteindelijk niet waar was…
Hierover gisteren contact gehad per mail en daarop werd vandaag geantwoord dat mijn bestelling na 14u00 vandaag door BPost zou worden opgehaald… Volgens de track & trace ( waar ik zelf heb moeten achter vragen anders had ik deze NIET gehad ) stond effectief dat deze gesorteerd was bij Bpost…
Op mijn account van Decathlon stond echter nog steeds dat deze niet verzonden was, waarop telefonisch contact volgde met de klantendienst… Waarop men doodleuk meedeelde dat niet mijn volledige bestelling verstuurd was, dat ik voor een deel nog moet wachten… Bij mijn COMPLETE bestelling stond duidelijk leverdatum 05/11 ( stond ook zo in bestelbevestiging ), niet dat er stukken appart geleverd zouden worden…
Decathlon vind het dus niet de moeite om hun klanten hiervan op de hoogte te brengen, als je zelf niet informeert weet je gewoon van niks !
1 bestelling en alles betaald, is ook 1 pakket dat op dezelfde moment geleverd word en niet dan er zelf achterkomen dat ze niet volledig verzonden is !
Schandalige service van Decathlon hiermee, voor mij NOOIT meer decathlon !
En ben zeker niet van plan dit zo te laten…
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.