Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... Ver mais
Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Ver mais
Birger Jarlsgatan 57, 113 56, Stockholm, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behövdes hela vägen. Det känns tryggt att ha Hedvig som försäkringsbolag. Rekommenderas varmt!

Resposta da Hedvig
Hedvig has always taken good care of each case I made with them with my pet insurance. They respond to each case within a timely manner and also the case workers have compassion and understanding of the situation. I would really recommend taking home insurance or pet insurance with them!

Resposta da Hedvig
Mycket smidig och snabb hantering av ärende.

Resposta da Hedvig
Smidigt och snabbt handlagt när skadan var framme.

Resposta da Hedvig
Hedvig är smidiga och är väldigt snabba i sin skadehantering.

Resposta da Hedvig
Inget bra försäkringsbolag. Trogen kund och hade inbrott i bilen utomlands. Blev bara ersatt med passaviften på 5000kr. Kostade mig 30.000 totalt. Värdelös service tyvärr. Nu bytt till trygg hansa

Resposta da Hedvig
Vänligt och lugnt bemötande. Professionellt och snabbt handlagt!

Resposta da Hedvig
This is by far the best experience I’ve ever had with an insurance company.

Resposta da Hedvig
Det var väldigt mycket frågor i en påfrestande situation där först dator gick sönder och därefter sidebyside slutade fungera. Ekonomiskt blev det dock inte så illa som befarat.

Resposta da Hedvig
Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen och fick svar på mina frågor. Sammantaget en mycket positiv upplevelse!

Resposta da Hedvig
Seriösa och serviceinriktade, mycket fint bemötande!

Resposta da Hedvig
Jag är mycket nöjd. Snabb och smidig hantering genom direkt reglering till veterinären.

Resposta da Hedvig
Hedvig är snabba och tydliga i skadehanteringar.

Resposta da Hedvig
Bästa försäkringsbolaget jag haft. Alltid snabba beslut och smidigt att använda via appen!

Resposta da Hedvig
Professionella, snabba och med tydligt kundfokus! Bra jobbat :) Rekommenderas varmt.

Resposta da Hedvig
Cykeln blev stulen men Hedvig hjälpte oss! Fungerar smidigt och enkelt när det kommer till kritan, våran cykel blev stulen och Hedvig hanterade ärendet exemplariskt!