Hedvig Avaliações

4.253
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Seguradora de Automóvel
  7. Seguradora para locatários

Sobre Hedvig

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

(4.253)

624 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cykeln blev stulen men Hedvig hjälpte…

Cykeln blev stulen men Hedvig hjälpte oss! Fungerar smidigt och enkelt när det kommer till kritan, våran cykel blev stulen och Hedvig hanterade ärendet exemplariskt!

Hej Senad!

Tråkigt att cykeln blev stulen, men skönt att höra att det löste sig smidigt. Tack för att du delar med dig!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Välj ett annat bolag för djurförsäkring!

Läs detta innan du tecknar djurförsäkring hos Hedvig!
Allting låter jättebra till en början.
Tills det visar sig att, i mitt fall, att hunden är allergisk.
Jag startade försäkringen på 499kr per månad, sedan visade det sig att min hund är en allergihund och då dubblade de försäkringskostnaden varje år.
Jag blev tvungen att byta försäkring när det till slut kostade 1600kr per månad i bara försäkringskostnad.
Detta trots att vi besökte veterinär endast en gång om året bara för att få utskrivet allergimedicin och kortison.
Välj ett annat bolag att försäkra era djur i!

31 de maio de 2026

Hej Angelika,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det känns tufft när premien stiger. Vi strävar alltid efter att erbjuda så rättvisa försäkringar som möjligt. Därför utvärderar vi våra priser varje gång det är dags att förnya en försäkring så att ingen medlem betalar för mycket eller för lite, men det gör inte frustrationen mindre för dig.

Om du undrar över hur just din premie räknats fram finns vi i Hedvig-appen.

Super nöjd

Super nöjd! De hanterade mitt ärende väldigt snabbt och jag fick ersättning.

Hej Ahmad!

Tack för att du delar med dig, riktigt glädjande att höra att det gick snabbt och smidigt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb återbetalning och fantastisk…

Snabb återbetalning och fantastisk kundtjänst

Resposta da Hedvig

Tack för dina fina ord! Skönt att höra att både utbetalningen och kontakten med oss kändes så bra.

Så nöjd, så bra service

De är så snabba med att ta ärendet, snabba med feedback, utbetalning går så snabbt, väldigt trevliga & serviceminded. Älskar appen där man kan sköta allt.

17 de setembro de 2026

Hej Madeleine!

Vad glada vi blir av att läsa detta, tack för dina fina ord!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och smidig hantering av ärendet

Snabb och smidig hantering av ärendet, har även tidigare haft en skada som även den hanterades på bästa sätt.

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig! Skönt att höra att det känts smidigt både denna gång och tidigare.

Hedvig lurade mig på 8000kr

Hade bilförsäkring hos Hedvig för en bil som gick under 10000 mil 2019
Hade helförsäkring
Kopplingen slutade funka med pedalen i golvet i närheten av en bil verkstad
Vid kontroll var det slavcylinder med kostnad på typ 15000kr eller lite mer
Hörde av mig till Hedvig som bad om kostnadsförslag vilket de fick men vägrade laga bilen för att de inte kom överens med verkstaden
Jag sa till Hedvig att jag byter verkstad men måste bärga bilen men de sa nej
Jag kontaktade dem men de var otrevliga o bad mig att överklaga deras beslut
Gjorde det o fick okej att laga bilen men de krävde en självrisk på 8000kr
Så blev lurad på den summan för jag hade inget val
Deras månads kostnad är inte dyr men skillnaden är inte så står jämfört med andra men dålig service blir det samt lurad på pengar

15 de janeiro de 2026

Hej Bassam,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att du upplevt att processen inte fungerat bra, det är verkligen inte känslan vi vill lämna någon med efter en skada.

Vi tar din feedback på allvar, det hjälper oss att bli bättre. Har du fler frågor eller vill prata om något specifikt är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade problem med en frysskåp som…

Jag hade problem med en frysskåp som slutade fungera jag skapat ärende för tre dagar sen och den är klar. Tack för jätte snabbt och smidigt service jag rekommenderar Hedvig 100% .

17 de setembro de 2026

Resposta da Hedvig

Tack för att du delar med dig! Skönt att höra att det gick snabbt och smidigt. Vi blir väldigt glada av din rekommendationen.

Toppen service

Toppen service, snabb och stabil!

Hej Alan,

Tack för de fina orden, det är så det ska kännas!

Hedvigs drulle är värdelös

Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktigt blåst och undrar varför jag inte bytt till ett annat mer seriöst bolag tidigare.

Har fått skada nekat tre gånger och fått en spottstyver för min premium dator. Hade varit mer värt att använda den med trasig skärm än Hedvigs ersättning.

Rekommenderar inte Hedvig, de är mer som ett bluff-företag i finkostym.

Tillägg efter svar från Hedvig:
Trevliga och hala svar även här, men noll hjälpsamt för mig. Har även noterat att samtliga positiva recensioner har gjorts efter hänvisning från Hedvig. Samtliga negativa utan hänvisning.

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig, även om det är tydligt att den här upplevelsen har varit riktigt frustrerande för dig. Vi förstår att en avslagen ansökan kan kännas svår att ta till sig, även om vi alltid strävar efter att vara tydliga med hur vi resonerar. Vårt mål är alltid att hjälpa till och hanterar alla ärenden enligt våra villkor och regelverk. Däremot så kan vi inte uttala oss om hur det ser ut i just din situation.

Om du har frågor som du inte fått besvarade, så är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så snabb och trevlig hjälp

Så snabb och trevlig hjälp!
Fick svar inom 15 minuter.

14 de setembro de 2026

Hej Sara,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att du fick snabb och trevlig hjälp.

Världsklass!

Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner

Thomas

Hej Thomas,

Tack för att du delar med dig! Precis så ska det gå till, snabbt och utan krångel.

Insurance made easy

Insurance made easy. Absolutely recommended!

15 de setembro de 2026

Hi Sandra,

Thank you for the kind words, that's exactly what we're going for!

Best,

Enkelt att anmäla

Enkelt att anmäla, snabb och smidig service. Bra bemötande.

14 de setembro de 2026

Hej Nadine!

Tack snälla, roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidiga att ha och göra med.

Bra kommunikation, smidiga att ha att göra med. Rimliga priser och pålitliga.

12 de setembro de 2026

Resposta da Hedvig

Tack för fina ord, vi uppskattar det verkligen!

Snabb handläggning!

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjorde hela ärendet väldigt smidigt. Trevligt och förstående bemötande. Har inget negativt att säga!

Hej Ellinor,

Tack för att du delar med dig! Vad skönt att höra att det blev smidigt och tydligt hela vägen, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men…

Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men så fort större belopp involveras avstår de hjälp med motiveringar som är inget annat än uselt underbyggda.

Hej Alice,

Tack för att du delar med dig. Vad tråkigt att höra att du upplevt det så, särskilt när det gäller ärenden som verkligen betyder något. Vi vill alltid kunna stå för våra beslut med en tydlig motivering, och vi hör att det inte känts så här.

Har du fler frågor eller vill prata om det är du välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dom var snabba på kontakt

Dom var snabba på kontakt, hjälpsamma och framför allt väldigt väldigt trevliga. Jag rekommenderar starkt Hedvig!

Hej Victoria!

Tack så mycket för att du delar med dig, och för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och ärliga pålitliga kan sin sak i alla lägen

Bra och ärliga alltid bra råd och hänvisar genom hela ärendet skulle rekommendera Hedvig till alla dom e att lita på o hjälpsamma man känner sig trygg

Hej Mirza!

Vad fint att höra – att du känner dig trygg med oss betyder mycket. Stort tack för att du rekommenderar oss vidare!