Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

La peggiore compagnia aerea con cui io abbia viaggiato. Ore di ritardo sia all’andata che al ritorno. Personale di bordo decisamente poco gentile e disponibile anzi direi scorbutico e dai toni quas... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Look out! Icelandair does not refund ticket price despite Flextarif. In January we booked tickets for the family Economy Flex worth 3100 Euro. On 18.3.2020 we cancelled the tickets according to the ta... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte flyrejse 25-8 fra Billund… Vi bestilte flyrejse 25-8 fra Billund og hjem 30-8 til Island gennem Mytrip. Flyselskabet Icelandic aflyser 1 måned inden afrejse fly hjem den 30-8 og har in... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Icelandair flyttede vores hjemrejse 9 timer. Vi opdagede det kun ved et tilfælde. De angav corona som årsag, men der var ingen logisk sammenhæng mellem ændring og corona. De annoncerede tydeligt, a... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,5

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er simplehen det mest ringe selskab jeg længe har set

Køber 2 billetter fra Billund til New York til henholdsvis 4200 kr, (vi skal afsted sidst i august.) køber dem i februar. ved kommene jeg skal have med , må desværre melder fra. Jeg vil så lave billetten om til en veninde , MEN det kan man bare ikke, du kan afbestille billetten og få knap 200 kr tilbage, og så kan jeg købe billetten og samme sæde igen til 5100 kr. Det er F...... dårlig kundeservice, det ville da være klart man skulle have et gebyr for det, men at det ikke kan lade sig gøre er simplethen ringe.
Og det burde stå meget mere nøje beskrevet i deres information når du bestille billetten.
Har dog aldrig oplevet så ringe service ved andre flyselskaber, der kan det lade sig gøre mod et gebyr.

28 de abril de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CPH - NY Tur-Retur

Fløj fra København til New York over Reykjavik. og Retur samme rute. Alle fly fløj nøjagtig til tiden. Alt bagage ankom som det burde, flinke skranke medarbejdere i København og NY.
Hårde sæder, men det var som jeg havde betalt for, så at sige.
Der var rigeligt med film i flyet, og massere af musik til underholdning. Så er meget tilfreds med turen.

Er de billigst næste gang jeg skal ud og flyve vælger jeg gerne Icelandair.

27 de dezembro de 2012

Spam

Har aldrig købt noget ved Icelandair.dk men alligevel bliver de ved med at sende mig nyhedsbreve selv om jeg nu har afmeldt "servicen" 4-5 gange. Skriver man en mail til dem for at gøre dem opmærksom på det, er der bare tavshed...så går der et par uger og så bliver man spammet til med mails igen. Alene af den grund, får de 1 stjerne af mig og jeg vil på grund af dette aldrig nogensinde købe noget ved Icelandair. Det får man ud af at ignorere og spamme folk!

3 de dezembro de 2012
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ryan-Air forhold til Lufthansa priser

På turen over fra Keflavik til New York, sad vi på sæder udfor Exit - mener det var række 18. Disse kunne ikke lægges tilbage, hvilket betød at vi sad ret op og ned under hele rejsen - dette var særdeles ukomfortabelt.

På turen retur fra New York var der så 5 rækker hvor man ikke kunne styre temperaturen, (vi sad selvfølgeligt midt i dette) hvilket betød at vi sad og legede sauna. Man ville ikke skrue yderligere ned for luft anlæggets temperatur idet de passagerer der sad bagved så ville fryse.

Jeres mad-udvalg er ekstremt begrænset - og prisniveauet syntes jeg er højt. Jeg syntes at 5 Euro for en vindtør sandwich med ost og skinke er meget i overkanten.

Så min konklusion er at komfort er der ikke meget af på jeres tur. Jeg plejede at syntes at Ryan-Air var slemt, men deres billetter er dog også lav-pris

Det der gør at jeg vil overveje at flyve med jer en anden gang er, at jeg var helt vild med at flyveturen ikke varede længere - det var skønt at lande i USA efter så forholdsvis kort rejsetid. Desuden er det befriende at man må medbringe 2 x 23 kilo baggage.

Skulle der derimod komme andre flyselskaber med tilsvarende korte rejsetider, og mulighed for de mængder af baggage, må jeg indrømme der ikke skal meget yderligere komfort førend jeg vælger dem.

Min konklusion må være, at I tilbyder Ryan-Air forhold (dog minus baggage-delen) til Lufthansa priser.

18 de julho de 2012

"Radiotavshed" efter klage

Vi er en famile på seks, der i sommeren 2011 skulle tur New York med Icelandair. Grundet strejke blev vores normale afgang aflyst og efter lange forviklinger blev vi bedt om at tage til Kastrup alligevel, da to senere fly sikkert ville kunne have os med.
Da vi mødte op i lufthavnen erfarede vi, at passagerer til en flyafgang var blevet tilsvarende tilsagt til at møde op for at se, om der var plads på to i forvejen fuldt bookede afgange.
På intet tidpunkt i et meget langt forløb i lufthavnen kunne vi komme i kontakt med en repræsentant for flyselskabet, og der opstod nærmest tumult blandt de mange ventende pasagerer.
De lykkedes os på mirakuløs vis at komme afsted hele familien, men en efterfølgende klage til Icelandair via deres hjemmeside, har mødt os med larmende tavshed trods mange rykkere for svar.
Denne ignorance har gjort, at vi ikke længere vil anvende Icelandair som rejsepartner, endsige anbefale selskabet til andre.

28 de janeiro de 2012
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det var engang et godt selskab...

Jeg fløj til New York med mellemlanding på Island. Alt forløb helt perfekt. Alt i alt en super god oplevelse, og jeg vil helt sikkert vælge Icelandair en anden gang. Og så er de jo virkelig konkurrencedygtige på priserne!

---------------------
Jeg retter min anmeldelse fra 5 stjerner til 3 stjerner efter at have rejst med dem igen fra Seattle til København. Der var ikke længere mad inkluderet i rejsen (hvilket jeg så ikke var opmærksom på da der havde været det da jeg rejste med dem 5 måneder før). Så begynder priserne bare at være for dyre når der ikke er noget mad på en så lang tur, og jeg vil så langt hellere flyve med f.eks. AirBerlin - som jeg rejste med derover og der var meget højere service.
Udover det så blev min kuffert ødelagt på turen, hvilket de ikke ville erstatte og der var meget lang svartid fra kundeservice! Jeg rejser desværre næppe med Icelandair igen..

21 de janeiro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedre alternativ

To flyselskaber konkurrerer om turene til Island. Icelandair udmærker sig ved nyere fly med både bedre service og mere komfort om bord: bedre sæder, mere benplads, mindre støj i kabinen, individuelle TV skærme med mulighed for selv at vælge indholdet.
Bestilling på internettet er nemt at gå til.
Forsinkelser opleves i mindre omfang end hos konkurrenten...
Prismæssigt en anelse dyrere end konkurrenten, men det er i mine øjne penge givet godt ud

1 de janeiro de 2012

Kundeservice

Forstår ikke dansk i deres kundeservice og svarer ikke på mails ..
og kan ikke afbestille ens rejse uden meget besvær

22 de agosto de 2011
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service

Icelandair har altid ydet god service efter min mening der var godt nok lidt problemer da jeg rejste fra Island til Danmark og tilbage igen i april 2010 men det skyldtes jo vulkanen. Men de lytter altid til ens ris og ros og giver altid respons. De får dog en lille minus for at da jeg bestilte sidst billetter kom jeg til at indtaste et navn forkert og jeg ringede med det samme for at få det lavet om men det kostede så 4000 isk extra

9 de abril de 2011
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og billig

Et okay flyselskab og et venligt kabinepersonale. Når man ringer til dem er der hurtig og korrekt betjening. De er konkurrencedygtige på priserne og servicen ombord er god :)

28 de fevereiro de 2011

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais