Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais
A empresa respondeu
Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍
Detalhes da empresa
Informações de contato
Gothersgade 54, 1123 , København K, Dinamarca
- +45 33 15 86 87
- service@janekoenig.dk
- www.janekoenig.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk god service og i øvrigt…
Fantastisk god service og i øvrigt smukke varer :)

Resposta da Janekoenig
God kundeservice og flotte smykker

Kan ikke anbefales!!!
Jeg har kæmpet meget med det store “horn” til øret. Taber det... ingen hjælp og hente ved Jane Kønig. Jeg kæber perlen til at låse med, da jeg tænker det måske gør en forskel efter vejledning fra en med arb ved JaneKønig.dk... øreringen falder fortsat ud... så nu ligger den i æsken... det har været en laaang proces frem og tilbage og er ført til ingenting -andet end besvær... Resultat; jeg køber ikke flere Jane Kønig smykker, på trods af det meget smukke design er servicen simpelthen for dårlig!!!

Umuligt at afmelde
Uanset hvor mange gange jeg har afmeldt deres E-mail service og skriver til dem, så modtager jeg stadig mails uafbrudt.

nice super nice
Fik et sæt bead creole i julegave
Fik et sæt bead creole i julegave. Havde dem på en gang, så mistede jeg den ene, da de går utrolig let op.
Der gik corona i den og fik aldrig købt en ny, da jeg ikke lige stod og manglede dem.
Jeg fik endelig købt en. Nu var jeg SÅ klar til at bruge dem igen....til min store ærgelse var den fra i jul blevet mørk og grim. Har gået med den en gang og har været opbevaret i æske og stofpose!
Nu har jeg en i guld der skinner og en som er grim. 900,- ud af vinduet! Har iøvrigt også Shell liggende som er grimme.
Har fået meldingen “det må man forvente”.
Det har været en dyr fornøjelse.
ALLE forgyldte smykke fra dem anløber. Har andre forgyldte smykker som intet fejler og som ligger fremme.

Sehr zufrieden
Super Qualität! Auch nach einem Jahr täglichen Benutzens, funkelt und bezaubert mein vergoldeter Perlenring mich und alle anderen. Ein Blickfang und jeden Cent wert. Ich bin sehr zufrieden!

Resposta da Janekoenig
længere levering end hvad jeg blev fortalt
jeg bestilte en tirsdag et armbånd fra jane König og fik en bekræftende mail om at det ville blive sendt inden for 1-2 dage og jeg ville få en mail når pakke forlod deres lager. Det blev fredag og jeg have stadig ikke modtaget nogen mail om at den havde forladt deres lager, så jeg skrev en mail til dem, men fik ikke noget svar... Jeg fik bare en mail mandagen efter om at nu var min pakke klar til at blive givet videre i systemet. Så næste gang skal jeg huske at være i lidt bedre tid, for de 1-2 dage holder ikke helt, men man skal være forberedt på 6 dage før den forlader deres lager.. fair hvis det er pga mangel på bemanding i coronatider, men så send da lige en mail ud eller skriv det inden man bestiller, lidt irriterende når man regner med at have den så hurtigt..

Good customer service
I ordered a ring for my girlfriend and I picked the wrong size. Although there was a little problem with the shipping service provider (that I chose to send the package back) the customer service was always friendly, responded quickly and helped solving the problem. They still gave me a refund although the package did not arrive in time (due to the issue).

Broken small sculpture earring
I purchased “Small sculpture earrings”. After several days one of the earrings broke. I contacted the customer support and the same day the replacement was sent to me. I live in the UK it took about 5 days to receive the replacement. Also, I was asked to send the broken earring back, the shipment cost was covered by Janekoenig. Exceptional customer support by Louise. Thank you!

Resposta da Janekoenig
Jeg mottok en ørering som det var noe…
Jeg mottok en ørering som det var noe galt med, så jeg tok kontakt med kundeservice. De sendte meg umiddelbart en ny ørering uten at jeg måtte foreta meg noe. De som behandlet saken min, var også veldig hyggelig! Superfornøyd! :-)
Very friendly help and quick answers!

Resposta da Janekoenig
Superfina produkter og superb service
Superfina produkter og superb service! Rekommenderas å det varmaste. :)

Dårlig kundeservice
Jeg har nu af flere omgange oplevet ringe kundeservice.
Første gang omhandlede det et armbånd, som var knækket. Jeg fik af vide at det var min egen skyld, og at jeg selv måtte betale for reparationen, på trods af at det tydeligvis var et defekt smykke. Jeg tog det ned til butikken, hvortil service assistenten aggressivt diskuterede med mig i 15 minutter om hvor vidt jeg skulle have den refunderet. Udover det var armbåndet blot en måned gammelt.
Efter meget samtale fik jeg det refunderet. Efter en kort periode knækkede armbåndet endnu en gang. Og jeg havde præcis den samme oplevelse endnu engang... Den måde hvorpå jeg var mødt er uacceptabel.
Jeg tænkte at det umuligt kunne ske igen, men det gjorde det. Jeg fik for tre år siden en halskæde med 3 lovetags på. Kædens lås er så skrøbelig at den åbner af sig selv, og hele halskæde forsvinder. Jeg køber endnu en halskæde til yderligere 1000 kr. da den har høj affektionsværdi for mig. Jeg meldte det ikke da jeg tænkte at jeg endnu en gang ville blive mødt med deres dårlige service og aggresive adfærd.
Så skete det igen... Låsen viste sig at være skrøbelig og jeg mistede mine lovetags... Denne gang tog jeg til kontakt til deres kundeservice da jeg nægtede at skulle bruge yderligere 1000 kr. på en defekt halskæde...
Endnu en gang mødes jeg med modvillighed til at hjælpe. Jeg brugte mange timer på e-mail korrenspondance og jeg er dybt frustreret over denne situation.
Jeg fik dog tilbuddet om 10% rabat, hvilket er meget stort af dem. Sådan et populært og stort firma burde behandle deres kunder bedre og jeg nægter at handle hos dem igen. Dette er grotesk!
Redigeret efter svaret: jeg sætter ikke pris på at du prøver at få mig til at se ud som om at det er min skyld. I burde som et kæmpe firma tage ansvar for jeres handler og råde bod på de problemer i har skabt. Jeg har svaret tilbage på jeres mail.
Jeg har udover det gentagende gange forklaret situationen, så det kan ikke være svært at forstå. Udover det har jeg gentagende gange fortalt hvilken ordre der er tale om.

Super kundeservice
Nem og problemfri bestilling online. Hurtig levering.
Desværre gik smykket (en ring) hurtigt i stykker. Men efter kontakt til kundeservice fik jeg leveret en ny ring indenfor ca. en uge inkl. en returseddel til at sende den ødelagte ring tilbage uden beregning. Super kundeservice. Kan kun anbefales.

Ærgerlig oplevelse vedr retur
Ærgerlig oplevelse vedr retur
Har købt 9 smykker. Bla 2 ringe i str 57. Den ene passer - men den anden kan jeg ikke få på fingeren. Og så skal jeg selv sørge for retur fragt. Det undrer mig, at man kan købe 2 i samme størrelse og passe den ene og ikke den anden - og i så ikke betaler retur. Det synes jeg er temmelig dårlig service.
Rigtig ærgerlig oplevelse med lavt serviceniveau
Vi kørte i dag fra Esbjerg til Århus for at bytte et armbånd til den rigtige størrelse. Da vi kommer ind i butikken bliver vi informeret om, at der bliver afholdt status. Vi synes hele oplevelsen og servicen var rigtig uheldig - en situation, som kunne have været afhjulpet på en bedre måde. Vi har igennem mange år handlet vores smykker hos Jer - og altid talt godt om det. Ærgerligt at køre 300 km forgæves, og brænde inde med et rigtig fint armbånd i en forkert størrelse.
Vi håber på en bedre oplevelse og et højere serviceniveau, næste gang vi besøger butikken - hvis der bliver en næste gang.

Ikke den bedste kvali
Super flotte smykker, men ift. prisen er det lidt træls at især guldsmykkerne hurtigt mister farven. Efter en måned begyndte jeg allerede at kunne se ridser i min guldring til 600kr

Resposta da Janekoenig
Lever ikke op til forventningerne
Pæne smykker - lever dog ikke op til prisen, da der hurtig kommer ridser og pletter på.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.