Janekoenig Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og i øvrigt…

Fantastisk god service og i øvrigt smukke varer :)

7 de outubro de 2020

Hej Jette,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, den sætter vi stor pris på :-)
Vi er glade for at du kan lide vores smykker.
Vi ønsker dig et dejligt efterår.

Kan ikke anbefales!!!

Jeg har kæmpet meget med det store “horn” til øret. Taber det... ingen hjælp og hente ved Jane Kønig. Jeg kæber perlen til at låse med, da jeg tænker det måske gør en forskel efter vejledning fra en med arb ved JaneKønig.dk... øreringen falder fortsat ud... så nu ligger den i æsken... det har været en laaang proces frem og tilbage og er ført til ingenting -andet end besvær... Resultat; jeg køber ikke flere Jane Kønig smykker, på trods af det meget smukke design er servicen simpelthen for dårlig!!!

16 de agosto de 2020

Hej!
Først og fremmest beklager jeg det sene svar.
Derudover er jeg rigtig ked af at høre, at du har problemer med din ørering, jeg er lidt usikker på hvad der præcist er galt med den, siden du taber den? er det muligvis låsen? Hvis det blot er den almindelig lås, plejer vi at tilbyde en ny gratis - Jeg kan desværre ikke finde nogle mails fra dig, da dit navn ikke er anført her i anmeldelsen.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig, og vi ønsker bestemt at finde frem til en løsning.
Send gerne en mail til service@janekoenig.dk så kigger vi på din sag.
Jeg håber på at høre fra dig.
Jane Kønig kundeservice

Umuligt at afmelde

Uanset hvor mange gange jeg har afmeldt deres E-mail service og skriver til dem, så modtager jeg stadig mails uafbrudt.

10 de agosto de 2020

Hej Dennis,
Tak for din besked.
Jeg er ked af at du fortsat modtager mails fra os. Det er vigtig at du afmelder dig direkte i mailen, i bunden eller øverst i mailen, alt efter om du er på din telefon eller computer. Der kan stå unsubscribe mail.
Hvis du fortsat ikke kan få det til at fungere, bedes du sende en mail til: Louise@janekoenig.dk
så sørge jeg for at du bliver fjernet fra listen.
God dag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fik et sæt bead creole i julegave

Fik et sæt bead creole i julegave. Havde dem på en gang, så mistede jeg den ene, da de går utrolig let op.
Der gik corona i den og fik aldrig købt en ny, da jeg ikke lige stod og manglede dem.
Jeg fik endelig købt en. Nu var jeg SÅ klar til at bruge dem igen....til min store ærgelse var den fra i jul blevet mørk og grim. Har gået med den en gang og har været opbevaret i æske og stofpose!
Nu har jeg en i guld der skinner og en som er grim. 900,- ud af vinduet! Har iøvrigt også Shell liggende som er grimme.
Har fået meldingen “det må man forvente”.
Det har været en dyr fornøjelse.
ALLE forgyldte smykke fra dem anløber. Har andre forgyldte smykker som intet fejler og som ligger fremme.

14 de junho de 2020

Hej Dorthe,
Tak for din Anmeldelse.
Jeg er først rigtig ked af at høre, at du har haft mistet din ene ørering, men er glad for at du endelig fik en ny.
Det er korrekt, at smykkerne kan anløbe, blive oxideret og "grimme" i farven, da de simpelthen er lukket inden i en så lang periode, uden at de bliver brugt, som er sket her, siden jul.
Vi anbefaler altid at man kan rense dem, ved sølvrens, det tager det mørke.
Vi starter altid med om man selv kan starte med det, så vi forhindre at du skal vente yderligere, hvis det ikke virker, så renser vi den naturligvis på vores værksted i København.
Jeg kan umiddelbart ikke se, at vi har modtaget nogle mails fra dig, omkring dette.
Vil du ikke sende mig en mail, på service@janekoenig.dk med billede af øreringene, samt et ordre nummer, så kigger vi det igennem og finder en løsning.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Sehr zufrieden

Super Qualität! Auch nach einem Jahr täglichen Benutzens, funkelt und bezaubert mein vergoldeter Perlenring mich und alle anderen. Ein Blickfang und jeden Cent wert. Ich bin sehr zufrieden!

9 de junho de 2020

Hello HC,
Thank you very much for your nice review,
I am so glad to hear that you still love your ring :)

We wish you a good summer.
Yours sincerely
Jane Kønig Customer Service

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

længere levering end hvad jeg blev fortalt

jeg bestilte en tirsdag et armbånd fra jane König og fik en bekræftende mail om at det ville blive sendt inden for 1-2 dage og jeg ville få en mail når pakke forlod deres lager. Det blev fredag og jeg have stadig ikke modtaget nogen mail om at den havde forladt deres lager, så jeg skrev en mail til dem, men fik ikke noget svar... Jeg fik bare en mail mandagen efter om at nu var min pakke klar til at blive givet videre i systemet. Så næste gang skal jeg huske at være i lidt bedre tid, for de 1-2 dage holder ikke helt, men man skal være forberedt på 6 dage før den forlader deres lager.. fair hvis det er pga mangel på bemanding i coronatider, men så send da lige en mail ud eller skriv det inden man bestiller, lidt irriterende når man regner med at have den så hurtigt..

4 de maio de 2020

Hej Emilie,
Tak for din anmeldelse,

Jeg er da rigtig ked af at høre at du ikke er tilfreds med afsendelse af din pakke.

Vi besvare mails indenfor 1-2 hverdage, du skriver ikke hvornår den er sendt, men jeg gætter på vi snart når til din.
Derudover skriver du ikke hvilket armbånd det præcist drejer sig om, så jeg kan ikke være sikker, men kan det være du har bestilt et 2 el. 3 tags armbånd, dette er en speciel bestilling, som skal laves på vores værksted, det fremgår på hjemmesiden, samt i ordre bekræftelsen, at afsendelsen på den er 1-5 hverdage, da det er en bestillings vare.
Du er velkommen til at oplyse mig om dit ordre nummer, eller ringe til os, så vil jeg selvfølgelig tjekke hvad der kan være sket.

Jeg håber på at høre fra dig.
Rigtig god dag til dig.

Good customer service

I ordered a ring for my girlfriend and I picked the wrong size. Although there was a little problem with the shipping service provider (that I chose to send the package back) the customer service was always friendly, responded quickly and helped solving the problem. They still gave me a refund although the package did not arrive in time (due to the issue).

17 de março de 2020

Hello Richard,
Thank you, so much for your 5- star rating.
We are glad, we could help you.

Have a great day!
Best regards
Customer service

Svarer hurtigt

Svarer hurtigt, og er meget venlige

28 de fevereiro de 2020

Hej T,
Tusind tak for din 5 - stjernes anmeldelse,
Den er vi meget glade for :)
Rigtig god weekend.

Broken small sculpture earring

I purchased “Small sculpture earrings”. After several days one of the earrings broke. I contacted the customer support and the same day the replacement was sent to me. I live in the UK it took about 5 days to receive the replacement. Also, I was asked to send the broken earring back, the shipment cost was covered by Janekoenig. Exceptional customer support by Louise. Thank you!

27 de fevereiro de 2020

Hello Victora,
Thank you so much for your 5 star rating - That means a lot to us.
We are glad to hear, that you received the new earring, and thank you, for sending the broken one back so fast.
Have a great day!
Best regards Emma
Jane Kønig Customer service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg mottok en ørering som det var noe…

Jeg mottok en ørering som det var noe galt med, så jeg tok kontakt med kundeservice. De sendte meg umiddelbart en ny ørering uten at jeg måtte foreta meg noe. De som behandlet saken min, var også veldig hyggelig! Superfornøyd! :-)

20 de fevereiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superfina produkter og superb service

Superfina produkter og superb service! Rekommenderas å det varmaste. :)

17 de janeiro de 2020

Hej Ida,

Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for.

Rigtig god god weekend :)

Dårlig kundeservice

Jeg har nu af flere omgange oplevet ringe kundeservice.
Første gang omhandlede det et armbånd, som var knækket. Jeg fik af vide at det var min egen skyld, og at jeg selv måtte betale for reparationen, på trods af at det tydeligvis var et defekt smykke. Jeg tog det ned til butikken, hvortil service assistenten aggressivt diskuterede med mig i 15 minutter om hvor vidt jeg skulle have den refunderet. Udover det var armbåndet blot en måned gammelt.
Efter meget samtale fik jeg det refunderet. Efter en kort periode knækkede armbåndet endnu en gang. Og jeg havde præcis den samme oplevelse endnu engang... Den måde hvorpå jeg var mødt er uacceptabel.

Jeg tænkte at det umuligt kunne ske igen, men det gjorde det. Jeg fik for tre år siden en halskæde med 3 lovetags på. Kædens lås er så skrøbelig at den åbner af sig selv, og hele halskæde forsvinder. Jeg køber endnu en halskæde til yderligere 1000 kr. da den har høj affektionsværdi for mig. Jeg meldte det ikke da jeg tænkte at jeg endnu en gang ville blive mødt med deres dårlige service og aggresive adfærd.
Så skete det igen... Låsen viste sig at være skrøbelig og jeg mistede mine lovetags... Denne gang tog jeg til kontakt til deres kundeservice da jeg nægtede at skulle bruge yderligere 1000 kr. på en defekt halskæde...
Endnu en gang mødes jeg med modvillighed til at hjælpe. Jeg brugte mange timer på e-mail korrenspondance og jeg er dybt frustreret over denne situation.
Jeg fik dog tilbuddet om 10% rabat, hvilket er meget stort af dem. Sådan et populært og stort firma burde behandle deres kunder bedre og jeg nægter at handle hos dem igen. Dette er grotesk!

Redigeret efter svaret: jeg sætter ikke pris på at du prøver at få mig til at se ud som om at det er min skyld. I burde som et kæmpe firma tage ansvar for jeres handler og råde bod på de problemer i har skabt. Jeg har svaret tilbage på jeres mail.
Jeg har udover det gentagende gange forklaret situationen, så det kan ikke være svært at forstå. Udover det har jeg gentagende gange fortalt hvilken ordre der er tale om.

14 de janeiro de 2020

Hej Emma,
Tak for din anmeldelse,
Det er jo os to, som har været i kontakt sammen.
Jeg er meget meget ked af at du har haft sådan en dårlig oplevelse hos os, som vi jo også har talt om, og det kan jeg igen kun beklage mange gange.
Som vi både har talt om i telefonen samt på mail så er disse sager afsluttet, og i og med det er over 3 år siden, kan vi ikke gå tilbage desværre. Vi kigger selvfølgelig på sagen om den oplyste kæde.
Som sagt har vi haft lidt spørgsmål til sagen, da ordre nummer, smykker samt oplysning om sagen ikke passede sammen. Vi kan desværre ikke give nye smykker ud, vi er nød til at undersøge sagen før vi kan hjælpe med en løsning. Det sidste lige nu, er at vi afventer svar fra dig på mail omkring at vi skal have din kæde retur til os, på vores regning, så vores guldsmed kan kigge på kæden, og tjekke den for fejl. Jeg afventer din mail.
Louise - Jane Kønig

Super kundeservice

Nem og problemfri bestilling online. Hurtig levering.
Desværre gik smykket (en ring) hurtigt i stykker. Men efter kontakt til kundeservice fik jeg leveret en ny ring indenfor ca. en uge inkl. en returseddel til at sende den ødelagte ring tilbage uden beregning. Super kundeservice. Kan kun anbefales.

10 de janeiro de 2020

Hej Line,
Tusind tak for din 5-Stjernes anmeldelse.
Den er vi utrolig glade for, samtidig med at vi fandt en løsning sammen.

Rigtig god dag!
Jane Kønig Kundeservice

Ærgerlig oplevelse vedr retur

Ærgerlig oplevelse vedr retur
Har købt 9 smykker. Bla 2 ringe i str 57. Den ene passer - men den anden kan jeg ikke få på fingeren. Og så skal jeg selv sørge for retur fragt. Det undrer mig, at man kan købe 2 i samme størrelse og passe den ene og ikke den anden - og i så ikke betaler retur. Det synes jeg er temmelig dårlig service.

6 de janeiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig ærgerlig oplevelse med lavt serviceniveau

Vi kørte i dag fra Esbjerg til Århus for at bytte et armbånd til den rigtige størrelse. Da vi kommer ind i butikken bliver vi informeret om, at der bliver afholdt status. Vi synes hele oplevelsen og servicen var rigtig uheldig - en situation, som kunne have været afhjulpet på en bedre måde. Vi har igennem mange år handlet vores smykker hos Jer - og altid talt godt om det. Ærgerligt at køre 300 km forgæves, og brænde inde med et rigtig fint armbånd i en forkert størrelse.

Vi håber på en bedre oplevelse og et højere serviceniveau, næste gang vi besøger butikken - hvis der bliver en næste gang.

2 de janeiro de 2020

Hej Klaus,
Tak for din anmeldelse på Trust pilot.

Jeg er utrolig ked af at i har kørt forgæves til vores butik i Århus, det kan jeg godt forstå er en irriterende situation.
Men grundet status, har vi desværre ikke mulighed for at åbne op, og sælge, returnere eller ombytte smykker, da vores lager skal tælles.

Vi har forsøgt at melde dette ud på alle kanaler, vi har lukket besked på telefon, åbningstider på hjemmesiden, samt vores facebook og instagram. Så jeg beklager hvis vi ikke har været tydelige nok.
Vi har åbent igen i dag, og smykke kan byttes frem til d. 20 Januar, så jeg håber i får tiden til at komme forbi os igen.

Beklager endnu engang.
Rigtig god dag!

Ikke den bedste kvali

Super flotte smykker, men ift. prisen er det lidt træls at især guldsmykkerne hurtigt mister farven. Efter en måned begyndte jeg allerede at kunne se ridser i min guldring til 600kr

16 de dezembro de 2019

Hej Charlotte,
Tak for din Anmeldelse.
Jeg er naturligvis meget ked af at din ring allerede har mistet sin guld farve,
Når man køber forgyldte smykker, skal det med i ens overvejelser, at smykket er sølv, og har en belægning oven på af 18 karat guld, Ringen er især udsat, da man konstant er i kontakt med mange overflader, borde, håndtage, osv. derfor slides/ridse det nemmere end hvis man køber øreringe eller halskæde. Hvis man skal have en ring so beholder sin guld farve altid, skal man kun ren guld, men så er prisen desværre også en hel anden.
Man skal huske at tage ringen af når man sover, dyrker mortion, går i bad og vasker hænder, dette kan medføre at det slides hurtigere.
Jeg beklager jeg ikke kan hjælpe yderligere og er naturligvis ked af at du ikke er tilfreds med smykket.
Jeg ønsker dig en god dag og glædelig jul.

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais