Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais
A empresa respondeu
Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍
Detalhes da empresa
Informações de contato
Gothersgade 54, 1123 , København K, Dinamarca
- +45 33 15 86 87
- service@janekoenig.dk
- www.janekoenig.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Leider wurde der falsche Buchstabe…
Leider wurde der falsche Buchstabe geliefert. Jetzt stehe ich zu Weihnachten ohne Geschenk da.
God oplevelse
God oplevelse
Spændende varer god og hurtig service .vil helt sikkert købe her en anden gang
God service og hurtig ekspedition!

Nemt
Det er nemt at handle i webshoppen, og pakken kom hurtigt.

Resposta da Janekoenig
Jeg synes det er for dyrt ift
Jeg synes det er for dyrt ift. kvalitet, men da jeg købte som gave, var valget ikke mit. Jeg skrev jeg ønskede indpakning, som de reklamerede med de gjorde, men fik pakken uindpakket. Stikkerne lå i pose i stedet for at være placeret i æske. Generelt bare lidt skuffende til kr 1250.

Leveret til forkert pakkeboks
Har købt øreringe i julegave som blev leveret af GLS som blev leveret til den forkerte afhentnings adresse. Jeg fik besked om den kunne hentes et helt andet sted end hvad jeg havde valgt. Meget utilfreds og irriteret og deres valgte sted at aflevere min pakke og ikke der jeg havde valgt den skulle sendes hen til afhentning...... Var først positivt overrasket da alle mails med ordrebekræftelse, fraktura og afsendt kom. Har ikke set øreringene endnu om de er tilfredsstillende.
Jeg har nu modtaget øreringEN til 424 kr. Troede jeg købte to da man normal køber sæt og syntes prisen da var helt okay. Men nu er det det noget den dyreste ørering jeg har købt i mit liv. Jeg er dybt skuffet og utilfreds. Køber aldrig her igen. Kan nu give søster en enkelt ørering i julegave, fedt.

Jane Koenig
Trevligt bemötande, hjälpsamma, snabb leverans och fint emballerat. Minus för mkt strul med hemsidan emellanåt samt i mitt tycke för dyra.
Super hurtig og fint indpakket,
Super hurtig og fint indpakket,
Håber det går ligeså nemt med det jeg skal have sendt tilbage

Den bedste service
Mit lovetag armbånd var misfarvet, jeg sendte det til Jane Kønig efter dialog med dem, og jeg har idag fået det tilbage fuldstændig som nyt! Min lovetag halskæde har siddet om min hals i 5 år uafbrudt, og den er stadig hel ren og fin! Kun gode erfaringer herfra!!

Resposta da Janekoenig
Synes smykkerne er vild flotte, meeeen
Synes smykkerne er vild flotte, dog er de grimme efter meget kort tid. Har 3 forskellige øreringe der fra og alle ser frygtelig ud idag. Har passet på dem og haft dem i en fin lille silkepose. Synes godt nok det er dyrt for øreringe som ikke holder længere :-(

kundeservice over alle grænser
Smykkerne er lige sagen for mine 3 teenager pigebørn. Når man så ovenikøbet får kundeservice, der er helt i top, kan det ikke være bedre.

Dårlig kundeservice
Min kæreste gav mig en kædering i gave som gik i stykker efter to måneder. Den lille plade med sølvstemplet var faldet af. Jeg kontakter dem og får besked fra en medarbejde der hedder Louise at de desværre ikke har e ny plade de kan sætte på. Nej selvfølgelig har de ikke det, det ville slet ikke kunne betale sig, men i stedet ville man naturligvis tilbyde en ny ring når den går i stykker efter så kort tid. Det eneste hun kan tilbyde mig er at jeg kan tage hele vejen ned i butikken for at få den pudset, vel og mærke efter at jeg klager over at hun beder mig om at købe noget sølvrens. Hvad skal jeg bruge en pudsning til når ringen er gået i stykker. Virkelig under AL kritik, jeg har aldrig oplevet så ringe en kundeservice. Jeg vil tage ned i butikken og håbe på at de har andre mere kompetente medarbejdere.

SÅ dårlig kundeservice
SÅ dårlig kundeservice.
Den ene ørering gik i stykker og blev uden problemer ombyttet - efterfølgende bliver der sendt en ny som absolut ikke er samme størrelse. Jeg sender den retur sammen med den jeg i forvejen havde. De sender et helt nyt par og her er forskellen på øreringene endnu større! Jeg bliver spist af med at de er håndlavet - meget muligt at de ikke kan være 100% identiske - men at de er så forskellige i størrelse og udseende at det ses når man har dem på, det er ringe kundeservice!

Resposta da Janekoenig
Tak for super god og hurtig levering
Tak for super god og hurtig levering. Altid en fornøjelse at handle hos jer.
Smykker så smukke og et godt varieret udvalg. Tak for hurtige mailsvar. Vil helt sikker snart igen købe smukke smykker fra jer :-)
Venlig hilsen
Lise Berner

Amazing service
Amazing service! Got such fast replies and they did everything to make sure I got what I wanted, even though I didn't think it would be possible in the first place. Thanks again Louise for helping me with my broken earring!

Resposta da Janekoenig
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.