Klantenservice is top! Tot op heden alleen maar goede ervaringen mee gehad. Vriendelijke Klantenservice die je professioneel verder helpen. Daarbij ben ik helemaal weg van het merk. Misschien aan d... Ver mais
Josh V is al jarenlang een van mijn favoriete merken. Keer op keer brengen ze weer de meest fantastische collecties uit. Iedere nieuwe collectie lijkt de voorgaande weer te overtreffen. Ik ben heel be... Ver mais
Ik ben super goed en heel snel geholpen door Kelly. Er werd direct meegedacht aan een goede oplossing. Daarnaast mocht ik het product kosteloos retourneren en was het ook snel verwerkt en ontvangen.... Ver mais
Een retour gedaan van 3 artikelen, waarvan er 2 niet waren aangemeld. 1 artikel keurig afgehandeld, 2 artikelen houden ze in hun bezit zonder daar iets voor terug te doen naar de klant. Het... Ver mais
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.
Keienbergweg 44, 1101 GC, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altijd snelle reacties. Zeer klant en oplossingsgericht. Mooi merk, niet goedkoopste maar dan krijg je ook kwaliteit in producten en service.

Resposta da JOSH V
Voor een (kerst) feestje een mooi pak nodig dus in de winkel een prachtig pak van Josh V gekocht, blazer, korte broek en lange broek want je moet wat te kiezen hebben ;-). Ook een bustier top zat in dezelfde collectie en deze had de winkel niet meer in mijn maat. Deze direct online besteld en een dag later al binnen. Helaas was de rits kapot en na 1 mailtje kreeg ik van Roos al bericht en had ik de keus om de rits te laten maken of een nieuw item te bestellen. Ik ging voor een nieuwe top, zodat ik zaterdag, incl. sieraden van Josh V kan schitteren op een vervroegd kerstfeestje.

Resposta da JOSH V
Goed geholpen nadat mijn voucher niet werkte. Heb alsnog de voucher kunnen gebruiken. Bedankt Roos. Dit soort dingen maakt het dat je blijft.

Resposta da JOSH V
Via de klantenservice ontzettend goed geholpen. Er werd snel gereageerd en ook de oplossing werd snel verwerkt.
Wat een toppers!

Resposta da JOSH V
Al vanaf het begin dat Josh V werd opgezet shop ik hier al. Wordt altijd goede service verleend en de collecties mogen er altijd weer zijn! En Josh is zelf ook een top vrouw.

Resposta da JOSH V
Al jaren mijn favo merk en ook nu weer uitstekend en heel snel geholpen door de klantenservice.
Ik had een probleem met mijn account en ze hebben instructies gegeven en later een reset gedaan. Met een kortingscode kon ik alsnog de Black friday korting toepassen. Super.
Dank namens een van jullie fans ;-)
Keep up the good work.

Resposta da JOSH V
Klantenservice werkt perfect! Snel antwoord en een perfecte oplossing.
Kelly bedankt voor je hulp!!

Resposta da JOSH V
Zeer goed geholpen. Keurig netjes en geweldige oplossing aangeboden. Koop bijna altijd Josh V Just omdat het uitblinkt in alles !

Resposta da JOSH V
“The extra mile” – dat is precies hoe ik mijn ervaring bij Josh V in Den Bosch zou omschrijven.
Daags voor een belangrijk event liep ik de winkel binnen op zoek naar een mooi pak. De blazer die ik wilde was helaas niet meer in mijn maat beschikbaar, maar het team dacht geen seconde in problemen, maar direct in oplossingen. Ze zagen dat het item nog in de Josh V-store in Laren hing, pleegden meteen een aantal telefoontjes en regelden dat de blazer op tijd in Den Bosch zou zijn.
Toen ik het pak kwam ophalen, werd het ook nog eens ter plekke gestoomd zodat ik rechtstreeks door kon naar mijn event. Het resultaat: ik liep stralend binnen in een fantastisch pak van Josh V.
Een enorme dankjewel aan Nathaly en Nani voor hun uitzonderlijke service en het écht lopen van the extra mile. Dit soort klantvriendelijkheid kom je niet vaak meer tegen, een absolute aanrader!

Resposta da JOSH V
Na een paar dagen twijfelen over een aankoop via de website van Josh V, even contact gehad met de klantenservice. Ik ben heel netjes geholpen door Roos, alles verliep heel vlot. Echt een top service!!

Resposta da JOSH V
Naast de prachtige kleding die altijd snel en in uitstekende staat geleverd wordt is de klantenservice ook kundig, snel en vriendelijk.

Resposta da JOSH V
Altijd al fan van de mooie collectie’s en krijg altijd veel complimenten als ik josh v draag. Onlangs weer besteld en helaas voor mij waren de artikelen de volgende dag afgeprijsd, na contact met de klantenservice (Nicole) werd dit direct en netjes opgelost, heel blij
Mee!

Resposta da JOSH V
Onbegrijpelijk slechte service – als vaste en jarenlange klant voel ik me totaal niet gewaardeerd.
Ik ben al klant bij JOSH V sinds het prille begin, maar deze ervaring stelt me enorm teleur. Ik heb een artikel besteld dat een maat te groot bleek te zijn. Het retour beleid was voorheen 30 dagen. Tot mijn verbazing blijkt dit nu 2 weken te zijn. Het enige wat ik hoopte, was het 1-malig ruilen voor een kleinere maat – geen geld terug, geen gezeur – gewoon omruilen. Maar zelfs dat blijkt onmogelijk.
De klantenservice (Nicole) toonde nul flexibiliteit of begrip, en bleef zich verschuilen achter het retourbeleid. Of zet het maar op Vinted! Geen enkele moeite werd gedaan om met me mee te denken voor een oplossing binnen het bedrijf, terwijl het gaat om een ongedragen item in perfecte staat en een klant die JOSH V bij wijze van vertegenwoordigd. Zo ga je niet om met loyale klanten.
Wat mij betreft is dit een voorbeeld van hoe een merk snel klanten kan verliezen. Er is duidelijk geen ruimte voor coulance of klantvriendelijkheid, en dat is zonde – zeker als je jarenlang trouw bent geweest aan een merk.
Ik had gehoopt op stijl én service bij JOSH V, maar helaas blijkt alleen het eerste nog een beetje overeind te staan.

Resposta da JOSH V
Kelly heeft me al meerdere keren super geholpen! De klantenservice bij Josh V gaat écht een stap verder dan bij andere winkels. Je merkt aan alles dat Kelly met aandacht er alles aandoet om me te helpen. Dank je wel !

Resposta da JOSH V
Ten eerste verkopen ze prachtige kleding! Bij vragen of problemen heb ik ervaren dat ze goed per e-mail bereikbaar zijn. En bij mij werd er echt binnen 24 uur gereageerd. Dus zoals er wordt gecommuniceerd naar de klant. Top!

Resposta da JOSH V
Goede klantenservice, reageert snel en vriendelijk

Resposta da JOSH V
Ontzettend fijne klantenservice, denkt goed mee met je en levert snelle service!
Hier een zeer tevreden klant!

Resposta da JOSH V
Helaas ben ik niet tevreden. De producten zelf zijn super. Het ziet er prachtig uit. Tot 2 x toe beschadigde producten gekregen. Ene keer was het leer beschadig en de andere keer had ik penstrepen op mijn schoenen. De klantenservice geeft aan dat ik niet kan ruilen en maar nieuwe moet bestellen. Maar dan krijg ik niet de korting en zijn ze er dan nog wel? Waarom wordt van jullie fout mijn fout gemaakt. Het is jammer want de producten en de kwaliteit zijn echt super goed. Lieve Josh v probeer echt met betere oplossingen te komen waardoor de klant echt tevreden is en blijft.

Resposta da JOSH V
Uitstekende kwaliteit kleding, goede service en klantvriendelijk!

Resposta da JOSH V
Kann den Artikel angeblich nicht mehr zurückschicken, weil angeblich die Rücksendefrist überschritten wurde, dabei habe ich den Artikel erst am 28.01.2025 erhalten (heute ist der 10.02.2025).

Resposta da JOSH V
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.