Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klantenservice is top! Tot op heden alleen maar goede ervaringen mee gehad. Vriendelijke Klantenservice die je professioneel verder helpen. Daarbij ben ik helemaal weg van het merk. Misschien aan d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Josh V is al jarenlang een van mijn favoriete merken. Keer op keer brengen ze weer de meest fantastische collecties uit. Iedere nieuwe collectie lijkt de voorgaande weer te overtreffen. Ik ben heel be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben super goed en heel snel geholpen door Kelly. Er werd direct meegedacht aan een goede oplossing. Daarnaast mocht ik het product kosteloos retourneren en was het ook snel verwerkt en ontvangen.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een retour gedaan van 3 artikelen, waarvan er 2 niet waren aangemeld. 1 artikel keurig afgehandeld, 2 artikelen houden ze in hun bezit zonder daar iets voor terug te doen naar de klant. Het... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estúdio de Alta Costura
  2. Loja de moda feminina

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

145 avaliações

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Altijd snelle reacties

Altijd snelle reacties. Zeer klant en oplossingsgericht. Mooi merk, niet goedkoopste maar dan krijg je ook kwaliteit in producten en service.

16 de dezembro de 2025

Hi Lauren,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze items en ons customer service team!

Geweldige en snelle service

Voor een (kerst) feestje een mooi pak nodig dus in de winkel een prachtig pak van Josh V gekocht, blazer, korte broek en lange broek want je moet wat te kiezen hebben ;-). Ook een bustier top zat in dezelfde collectie en deze had de winkel niet meer in mijn maat. Deze direct online besteld en een dag later al binnen. Helaas was de rits kapot en na 1 mailtje kreeg ik van Roos al bericht en had ik de keus om de rits te laten maken of een nieuw item te bestellen. Ik ging voor een nieuwe top, zodat ik zaterdag, incl. sieraden van Josh V kan schitteren op een vervroegd kerstfeestje.

8 de dezembro de 2025

Hi Quincey,

Bedankt voor jouw berichtje.

Wat leuk om te lezen dat je zo’n mooi pak hebt gescoord voor je (kerst)feestje! En wat fijn dat je zowel de korte als lange broek hebt meegenomen, altijd goed om opties te hebben.

Jammer dat de bustier top defect aankwam, maar superfijn dat Roos je meteen kon helpen en dat je nu een nieuw exemplaar onderweg hebt. Zo sta je zaterdag helemaal compleet én stralend op je feestje, helemaal in Josh V, inclusief de sieraden natuurlijk.

Heel veel plezier dit weekend en shine on!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen nadat mijn voucher niet…

Goed geholpen nadat mijn voucher niet werkte. Heb alsnog de voucher kunnen gebruiken. Bedankt Roos. Dit soort dingen maakt het dat je blijft.

5 de dezembro de 2025

Hi Esther,

Bedankt voor jouw berichtje!

Wat ontzettend fijn om te horen! We zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen met je voucher. Roos helpt altijd graag, en het doet ons goed dat je dit waardeert. Dank je wel voor je lieve woorden, juist dit soort berichten maakt óns werk nóg leuker.

We hopen je snel weer te mogen helpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via de klantenservice ontzettend goed…

Via de klantenservice ontzettend goed geholpen. Er werd snel gereageerd en ook de oplossing werd snel verwerkt.
Wat een toppers!

5 de dezembro de 2025

Hi Chanou,

Bedankt voor jouw berichtje.

Wat superleuk om te lezen! Fijn dat je zo goed en snel geholpen bent, daar doen we het voor! Bedankt voor je lieve woorden, die bezorgen het hele team meteen een grote glimlach.

We staan altijd voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vanaf het begin dat Josh V werd…

Al vanaf het begin dat Josh V werd opgezet shop ik hier al. Wordt altijd goede service verleend en de collecties mogen er altijd weer zijn! En Josh is zelf ook een top vrouw.

4 de dezembro de 2025

Hi Selena,

Bedankt voor jouw berichtje.

Wat bijzonder om te horen dat je ons al volgt vanaf het allereerste begin! We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent over de service én dat de collecties je steeds weer weten te verrassen.

Dank voor je trouwe support, dat betekent ontzettend veel voor ons!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren mijn favo merk en ook nu weer…

Al jaren mijn favo merk en ook nu weer uitstekend en heel snel geholpen door de klantenservice.
Ik had een probleem met mijn account en ze hebben instructies gegeven en later een reset gedaan. Met een kortingscode kon ik alsnog de Black friday korting toepassen. Super.
Dank namens een van jullie fans ;-)
Keep up the good work.

4 de dezembro de 2025

Hi Maud,

Bedankt voor jouw berichtje.

Wat ontzettend leuk om te horen dat we al jaren jouw favoriete merk zijn! En superfijn dat het account probleem snel opgelost kon worden en je alsnog van de Black Friday korting hebt kunnen profiteren. Daar doen we het voor!

Dankjewel voor je lieve woorden, een fan zoals jij maakt ons werk alleen maar leuker.

Klantenservice werkt perfect

Klantenservice werkt perfect! Snel antwoord en een perfecte oplossing.
Kelly bedankt voor je hulp!!

3 de dezembro de 2025

Goedemorgen,

Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft geholpen! We geven Kelly zeker een compliment door, bedankt voor je lieve woorden. Het doet ons altijd goed om te weten dat we snel en effectief kunnen helpen!

Mocht je in de toekomst nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen we het natuurlijk graag van je.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Keurig netjes en geweldige oplossing aangeboden. Koop bijna altijd Josh V Just omdat het uitblinkt in alles !

1 de dezembro de 2025

Hi Astrid,

Bedankt voor je berichtje!

Wat ontzettend fijn om te lezen!

Super bedankt voor je lieve woorden, dat betekent heel veel voor ons. We doen elke dag ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de service én met JOSH V zelf.

We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop.

“The extra mile”

“The extra mile” – dat is precies hoe ik mijn ervaring bij Josh V in Den Bosch zou omschrijven.

Daags voor een belangrijk event liep ik de winkel binnen op zoek naar een mooi pak. De blazer die ik wilde was helaas niet meer in mijn maat beschikbaar, maar het team dacht geen seconde in problemen, maar direct in oplossingen. Ze zagen dat het item nog in de Josh V-store in Laren hing, pleegden meteen een aantal telefoontjes en regelden dat de blazer op tijd in Den Bosch zou zijn.

Toen ik het pak kwam ophalen, werd het ook nog eens ter plekke gestoomd zodat ik rechtstreeks door kon naar mijn event. Het resultaat: ik liep stralend binnen in een fantastisch pak van Josh V.

Een enorme dankjewel aan Nathaly en Nani voor hun uitzonderlijke service en het écht lopen van the extra mile. Dit soort klantvriendelijkheid kom je niet vaak meer tegen, een absolute aanrader!

26 de novembro de 2025

Hi Carola,

Bedankt voor jouw berichtje!

Wat een prachtig compliment, dank je wel dat je dit met ons deelt!

We vinden het geweldig om te horen dat jouw ervaring in onze Josh V Store in Den Bosch zo positief was en dat Nathaly en Nani jou op zo’n belangrijk moment hebben kunnen helpen. Ons team doet er alles aan om mee te denken en nét dat stapje extra te zetten, en het is ontzettend fijn om te lezen dat dit voor jou zo goed heeft uitgepakt.

Dat jij stralend en zelfverzekerd jouw event binnenliep in jouw Josh V pak, is precies waar we het voor doen. Dank je wel voor je vertrouwen én voor je mooie woorden. Je bent altijd van harte welkom.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een paar dagen twijfelen over een…

Na een paar dagen twijfelen over een aankoop via de website van Josh V, even contact gehad met de klantenservice. Ik ben heel netjes geholpen door Roos, alles verliep heel vlot. Echt een top service!!

13 de outubro de 2025

Hi Anna,

Bedankt voor jouw leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en in het bijzonder Roos. We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop.

Josh V

Naast de prachtige kleding die altijd snel en in uitstekende staat geleverd wordt is de klantenservice ook kundig, snel en vriendelijk.

6 de outubro de 2025

Hi Celine,

Bedankt voor jouw berichtje!

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je lieve woorden! We doen ons best om zowel onze service als onze collecties zo goed mogelijk te houden, heel fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd al fan van de mooie collectie’s…

Altijd al fan van de mooie collectie’s en krijg altijd veel complimenten als ik josh v draag. Onlangs weer besteld en helaas voor mij waren de artikelen de volgende dag afgeprijsd, na contact met de klantenservice (Nicole) werd dit direct en netjes opgelost, heel blij
Mee!

3 de outubro de 2025

Hi,

Bedankt voor jouw review en de mooie complimenten!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de collecties. Als we jou in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag van je.

Onbegrijpelijk slechte service

Onbegrijpelijk slechte service – als vaste en jarenlange klant voel ik me totaal niet gewaardeerd.

Ik ben al klant bij JOSH V sinds het prille begin, maar deze ervaring stelt me enorm teleur. Ik heb een artikel besteld dat een maat te groot bleek te zijn. Het retour beleid was voorheen 30 dagen. Tot mijn verbazing blijkt dit nu 2 weken te zijn. Het enige wat ik hoopte, was het 1-malig ruilen voor een kleinere maat – geen geld terug, geen gezeur – gewoon omruilen. Maar zelfs dat blijkt onmogelijk.

De klantenservice (Nicole) toonde nul flexibiliteit of begrip, en bleef zich verschuilen achter het retourbeleid. Of zet het maar op Vinted! Geen enkele moeite werd gedaan om met me mee te denken voor een oplossing binnen het bedrijf, terwijl het gaat om een ongedragen item in perfecte staat en een klant die JOSH V bij wijze van vertegenwoordigd. Zo ga je niet om met loyale klanten.

Wat mij betreft is dit een voorbeeld van hoe een merk snel klanten kan verliezen. Er is duidelijk geen ruimte voor coulance of klantvriendelijkheid, en dat is zonde – zeker als je jarenlang trouw bent geweest aan een merk.

Ik had gehoopt op stijl én service bij JOSH V, maar helaas blijkt alleen het eerste nog een beetje overeind te staan.

30 de setembro de 2025

Hi B.M,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Wij begrijpen volledig dat dit teleurstellend voor je is, zeker gezien het feit dat je al jarenlang een vaste en loyale klant van JOSH V bent. We waarderen je trouw en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld.

We hebben je zojuist via de e-mail een mogelijke oplossing aangeboden, en we hopen dat dit voor jou een passende uitkomst biedt. Ondanks deze situatie hopen wij het op een goede manier af te sluiten en dat je nog lang klant mag blijven bij JOSH V.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kelly heeft me al meerdere keren super…

Kelly heeft me al meerdere keren super geholpen! De klantenservice bij Josh V gaat écht een stap verder dan bij andere winkels. Je merkt aan alles dat Kelly met aandacht er alles aandoet om me te helpen. Dank je wel !

19 de setembro de 2025

Hi Christien,

Bedankt voor jouw leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en in het bijzonder Kelly. We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stijlvolle kleding en goede communicatie

Ten eerste verkopen ze prachtige kleding! Bij vragen of problemen heb ik ervaren dat ze goed per e-mail bereikbaar zijn. En bij mij werd er echt binnen 24 uur gereageerd. Dus zoals er wordt gecommuniceerd naar de klant. Top!

14 de agosto de 2025

Hi Frederique,

Bedankt voor jouw leuke review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de collecties en service! Mocht je in de toekomst toch vragen of comments hebben, neem dan gerust contact op met ons customer service team.

Tot snel op de webshop!

Fijne klantenservice

Goede klantenservice, reageert snel en vriendelijk

17 de julho de 2025

Hi,

Bedankt voor je leuke review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice.

Ontzettend fijne klantenservice

Ontzettend fijne klantenservice, denkt goed mee met je en levert snelle service!
Hier een zeer tevreden klant!

24 de abril de 2025

Hi,

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beschadigd artikelen en verkeerde producten

Helaas ben ik niet tevreden. De producten zelf zijn super. Het ziet er prachtig uit. Tot 2 x toe beschadigde producten gekregen. Ene keer was het leer beschadig en de andere keer had ik penstrepen op mijn schoenen. De klantenservice geeft aan dat ik niet kan ruilen en maar nieuwe moet bestellen. Maar dan krijg ik niet de korting en zijn ze er dan nog wel? Waarom wordt van jullie fout mijn fout gemaakt. Het is jammer want de producten en de kwaliteit zijn echt super goed. Lieve Josh v probeer echt met betere oplossingen te komen waardoor de klant echt tevreden is en blijft.

28 de fevereiro de 2025

Hi Cagla,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met hoe het is verlopen. Ik heb meteen even naar de situatie gekeken en zie dat ons customerservice team contact heeft gehad en alles inmiddels opgelost is.

Onze excuses nogmaals voor het ongemak! We hopen dat alles de volgende keer weer helemaal naar wens is.

Uitstekende kwaliteit kleding

Uitstekende kwaliteit kleding, goede service en klantvriendelijk!

22 de fevereiro de 2025

Hi Joelle,

Probleme mit Rücksendung

Kann den Artikel angeblich nicht mehr zurückschicken, weil angeblich die Rücksendefrist überschritten wurde, dabei habe ich den Artikel erst am 28.01.2025 erhalten (heute ist der 10.02.2025).

10 de fevereiro de 2025

Hi Sarah,

Thank you for your review and how sorry to hear that.

Of course we are pleased to look into the situation with you.

Would you please send us an e-mail to webshop@joshv.com with your order number in the subject line? From there we will take a look with you.

Love,

Team JOSH V

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.