Klantenservice is top! Tot op heden alleen maar goede ervaringen mee gehad. Vriendelijke Klantenservice die je professioneel verder helpen. Daarbij ben ik helemaal weg van het merk. Misschien aan d... Ver mais
Josh V is al jarenlang een van mijn favoriete merken. Keer op keer brengen ze weer de meest fantastische collecties uit. Iedere nieuwe collectie lijkt de voorgaande weer te overtreffen. Ik ben heel be... Ver mais
Ik ben super goed en heel snel geholpen door Kelly. Er werd direct meegedacht aan een goede oplossing. Daarnaast mocht ik het product kosteloos retourneren en was het ook snel verwerkt en ontvangen.... Ver mais
Een retour gedaan van 3 artikelen, waarvan er 2 niet waren aangemeld. 1 artikel keurig afgehandeld, 2 artikelen houden ze in hun bezit zonder daar iets voor terug te doen naar de klant. Het... Ver mais
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.
Keienbergweg 44, 1101 GC, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Uitstekende kwaliteit kleding, goede service en klantvriendelijk!

Resposta da JOSH V
Kann den Artikel angeblich nicht mehr zurückschicken, weil angeblich die Rücksendefrist überschritten wurde, dabei habe ich den Artikel erst am 28.01.2025 erhalten (heute ist der 10.02.2025).

Resposta da JOSH V
Top webshop! Ik heb ook contact gehad met de klantenservice, deze ervaring was heel aangenaam.
Snelle reactie en direct opgelost. Echt een aanrader om bij te shoppen!

Resposta da JOSH V
Ben heel positief over de klantenservice. Had een broek besteld en een week na de retourperiode begon de sale.
Gemaild met de vraag of ze iets voor me konden betekenen. Vlotte reactie met daarbij een verrekking van de sale.
Ontzettend service gericht en klantvriendelijk.
Ben ook heel enthousiast over de collectie. Ik ben niet zo heel groot en ben blij met de goede pasvorm van maat xxs.

Resposta da JOSH V
3 artikelen besteld, enkele dagen daarna kwam er een actie.
Gemaild met verzoek of er iets mogelijk te regelen was. Vlotte reactie met daarbij een verrekening van de actie.
Ontzettend service gericht en klantvriendelijk. Daarbij mooie collectie!

Resposta da JOSH V
Mijn droom truitje eindelijk kunnen bestellen in deze mooie sale.
Betreft rozeglitter trui met opstaande kraag. Maat M toch met zeer lange mouwen wat ik nodig hebt. Superblij mee.
Ook de Lia broek met glitter trui met korte mouw. Waanzinnige kleding met mooie uitstraling. Hoop ik de toekomst veel kleding te bestellen.

Resposta da JOSH V
Mijn retourzending was kwijt geraakt bij DHL en daar heeft JOSH V echt werk van gemaakt. Zo blij met de service!! Ik werd elke week op de hoogte gehouden over de status (onderzoek gestart bij DHL) en zelfs een keer telefonisch contact om e.e.a. toe te lichten. Fijn dat je het gevoel hebt dat jouw case ertoe doet. Dat is een service die je niet vaak tegenkomt dus daarom ben ik blij verrast. Helaas bleek het pakket echt kwijt te zijn. En on top of it: super aardig dat ik een waardebon kreeg voor de verloren zending! Meteen een nieuwe set gekocht want het blijft een mooi merk dat ik met liefde draag.

Resposta da JOSH V
Ik ben al meer dan 10 jaar heel erg fan van JOSH V en ik heb in al die jaren nog nooit iets vervelends ervaren. Hieronder een lijstje waarom ik zeer, zéér te spreken ben over JOSH V:
- prachtige, unieke en duurzame(re) kleding
- regelmatig nieuwe collecties
- bij problemen van bestellingen wordt er meteen geacteerd en komt er altijd een passende oplossing
- hetzelfde met fabrieksfoutjes in kleding
- professionele maar ook lieve en klantgerichte dames bij de klantenservice
- veelal tijdloze kleding dat met elkaar en ook kleding van andere merken te combineren is, maar ook voldoende eigentijdse kleding die aansluit bij de trends
- vooral bij het membership zitten leuke deals en voordelen
Het is een investering, maar ik durf na 10 jaar met zekerheid te zeggen dat het het geld meer dan waard is!

Resposta da JOSH V
Ik moet eerlijk zeggen, in de eerste instantie was de klantenservice niet bereid om mij tegemoet te komen met de klacht. Maar na wat moeite zijn ze met toch wel volledig tegemoet gekomen. Het is geen bedrijf met slechte wil. Dus je kan er met een gerust hart kopen. Ze zijn wel redelijk en behulpzaam.

Resposta da JOSH V
Klantenservice absoluut top! Prijs-kwaliteit verhouding echter niet aan te raden, en dat voor een paar honderd euro.

Resposta da JOSH V
Heel tevreden. Ik had een klacht over een artikelen en heb gemaild naar de klantenservice en dit is binnen 1 dag opgepakt en heel netjes opgelost, waarvoor complimenten😃👌

Resposta da JOSH V
Lossen geen klachten op ! Leveren waardeloze kwaliteit. Jas gekocht die super snel kapot is gegaan. Nog nooit zulke slechte kwaliteit meegemaakt als het merk Josh V !!

Resposta da JOSH V
Josh V had wederom weer hele leuke items in de sale. Hierdoor meerdere bestelling geplaatst op verschillende momenten. In overleg met de klantenservice werd er een uitzondering gemaakt en kon ik de retouren samenvoegen en in een keer versturen. Fijn dat er in overleg mogelijkheden zijn en er wordt meegedacht.

Resposta da JOSH V
🤩💕 Ik ben al ruim 5 jaar een zeer trouwe klant van Josh V en mijn garderobe bestaat alleen nog maar uit kleding, schoenen en sieraden van dit merk. Ik ben zeer tevreden over de ontwerpen en de kwaliteit; elk kledingstuk laat je op en top vrouw voelen en het zet je in je kracht. De brandstore in Laren is ook het bezoeken waard. De meiden van de klantenservice zijn altijd vriendelijk én klantvriendelijk en helpen je als er onverhoopt iets is. In al die jaren heb ik nog nooit een minder positieve ervaring gehad met Josh V en ik kijk erg uit naar alle mooie collecties die er nog aan gaan komen! PS: ook een tip om naar de wekelijkse Josh V vlog te kijken! Josh draagt namelijk haar eigen kleding, zodat je goed kan zien hoe de kledingstukken staan! 🤩💕

Resposta da JOSH V
Hele fijne communicatie en ben echt heel goed geholpen. Het merk zelf is ook geweldig. Heel erg tevreden! :)

Resposta da JOSH V
Er was iets fout gegaan bij de verzending van mijn bestelling en dat is naar volle tevredenheid opgelost door Amber van de klantenservice. Prima ervaring.

Resposta da JOSH V
Ten eerste heeft Josh V natuurlijk een prachtige collectie maar daarnaast ben ik ook heel erg tevreden over de klantenservice. Altijd een snelle reactie maar nog belangrijker, je krijgt een reactie waar je iets aan hebt. Ze denken met je mee en helpen je echt verder!

Resposta da JOSH V
Een hele tijd geleden een vest besteld bij Josh V van wol, ik heb heel veel kleding en had deze nog niet gedragen. Echter afgelopen weekend gedragen en gewassen volgens de wasvoorschriften, netjes in een waszakje op wolwas(zoals beschreven), echter kwam hij eruit als een poppentruitje. Omdat ik deze vest al een tijdje heb, heb ik geen idee meer waar ik deze destijds gekocht heb...maar hun klantenservice blijft er maar op drukken dat ik het daar moet uitvechten... gaat nogal moeilijk niet?! Ze geven aan niks te kunnen doen omdat het wel hun product (die zij produceren) is maar niet direct daar besteld is??!! Schande! Ik hoef niet eens het hele bedrag terug, maar een compensatie was al te veel gevraagd. Doeg 140 plus euro! Koop hier nooit meer, ze zeggen eigenlijk; zoek het uit.

Resposta da JOSH V
Al lang wilde ik een pantalon, maar kreeg nooit de juiste gevonden, want ik wil een slank model en vaak zijn de pijpen me te wijd. Gevonden bij Josh V, maar ik geef niet graag veel geld uit aan kleding. Na lang wachten toch besteld, inclusief bijpassend blazer, en hij was per-fect. Blazer uiteindelijk nog omgeruild voor een maatje groter. Door de bestelling ook gelijk aangemeld als member voor leuke kortingsacties. Op woensdag bestelling 1 geplaatst, op vrijdag de 2e bestelling voor de nieuwe maat blazer. Dinsdag is alles binnen, dus woensdag meteen het hele setje aan naar mijn werk. Later die dag zie ik dat ik op maandagavond een mail heb gehad dat er een 30% korting actie is op geselecteerde items. Wat denk je? Mijn pantalon en blazer zitten daarbij. Pff, wat balen! Zo lang gewacht om zoveel geld uit te geven en dan had ik 100€ kunnen besparen! Toch even een chatje gestuurd en wat blijkt: als ik de kaartjes er nog aan had zitten, hadden ze de korting met terugwerkende kracht kunnen verrekenen. Omdat ik letterlijk een paar uur van tevoren mijn kaartjes eraf had gehaald, omdat ik mijn outfit met trots gelijk aan wilde naar werk, kon ze me niet helpen. Dit om misbruik te voorkomen. Auch.. dit doet pijn. Eerlijk? Als ze meteen gezegd had dat ze nooit met terugwerkende kracht korting verrekenen, had ik er niet zo mee gezeten, maar omdat ik de kaartjes er toevallig nét af had gehaald en ik dit ook direct aangaf in mijn vraag, verrekenen ze de korting niet. Dat laat me stiekem toch best een beetje rot voelen. Op het kaartje staat overigens dat als het eraf word gehaald het product niet meer retour mag. Dat is in dit geval ook niet nodig, dus in principe had ik niets fout gedaan. De producten zijn echt mooi en van goede kwaliteit, maar dit drukt wel een negatieve stempel op mijn eerdere blijdschap.

Resposta da JOSH V
Prachtige lichtblauwe glitter jurk gekocht. De Isabeau.
1 x aangehad op een bruiloft. Resultaat: de glitter gaten onder de armen lieten los. Garen op de schouders lieten los. Bijzonder slechte kwaliteit, voor 169,99 euro.
Jammer dat ik deze jurk maar 1 x heb kunnen dragen.

Resposta da JOSH V
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.