Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts... Ver mais
De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Ver mais
Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg. Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als... Ver mais
Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.
Industriestraße 20, D-76684, Östringen, Alemanha
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Laten verdwijnen kleine verpakkingen frambozenpudding was geen goed idee.

Resposta da MONA Nederland
Het bestelde vest is heel mooi en de bezorging ging goed. Maar als je net een duur vest hebt besteld en 3 dagen later een mail krijgt dat je nu met 23% korting kunt kopen, vind ik dat niet leuk. Dus heb ik het vest teruggestuurd en met korting opnieuw besteld. Dat moet toch anders kunnen!

Resposta da MONA Nederland
mooie blouse. maar de verpakking kan iets kleiner

23-2-2023 betr.3x tel.gebeld.
Ik heb aangegeven reeds 1jr. dat ik niet tel.benaderd
wil worden. ook in register blokkeren . weer 3x gebeld.
SVP STOP HIERMEE.

Eigenlijk is het nog geen 1 ster waard:
In oktober heb ik een bestelling gedaan. Vijf weken later was hij er nog steeds niet. Na een derde overleg met de klantenservice hebben we samen besloten om de eerste te annuleren en alle artikelen (die nog niet uitverkocht waren) opnieuw te bestellen. Ik had al een donkerbruin vermoeden dat dit fout zou gaan, maar de medewerkster zou alles goed regelen voor me, zo werd verteld. Nieuwe bestelling was binnen 5 dagen in huis, super. Betaling netjes gedaan van de gehouden spulletjes en de rest geretourneerd. Anderhalve maand later krijg ik opeens een betaalherinnering. Raar, want ik had alles betaald. Lang verhaal kort: 4 keer gebeld met de klantenservice, het zou allemaal nagekeken worden en geregeld zijn. Weer 4 weken later kreeg ik vandaag een 2e betaalherinnering met aanmaningskosten. Het zou 6 weken duren voordat ze een betaling konden opzoeken! Het wordt steeds afgeschoven op een nieuw systeem dat kinderziektes heeft. Dit kan echt niet meer! Jullie zijn flink wat klanten verloren door het nieuwe systeem en flink wat slechte reviews rijker. Erg jammer!

Resposta da MONA Nederland
Alles prima geregeld, ik ben tevreden !

Resposta da MONA Nederland
Duidelijke site, goede levering en vooral goede service.( Ik had de verkeerde maat besteld en werd heel goed opgelost) Voor mij een dikke 10

Resposta da MONA Nederland
Ik heb nog nooit zo'n slechte winkel gezien

Resposta da MONA Nederland
Op 27 november plaatste ik een bestelling. Het artikel zou binnen de 6-7 dagen geleverd worden, maar na enige tijd werd het duidelijk dat dit niet het geval was. Het overzicht was allesbehalve duidelijk: bovenaan stond dat het artikel verzonden was, maar wat verder stond dat men het pakket in orde aan het maken was. Ik heb ook geen track en trace link (Bpost) ontvangen, wat aantoont dat het artikel niet werd opgestuurd. Ondertussen is er wel een factuur opgesteld (Factuurnummer 374985, betalen voor 24/12). Op 6 december heb ik een e-mail naar de klantendienst gestuurd met de vraag wanneer het artikel geleverd zou worden. Als antwoord kreeg ik een automatische mail (referentienummer: BE-MO-739207) met de boodschap dat mijn vraag spoedig beantwoord zou worden. Op 15 december heb ik nog tweede e-mail gestuurd maar heb geen antwoord ontvangen. Ik ga alleszins niet betalen voor een artikel dat ik niet ontvangen heb. Een ontevreden klant (klantnummer: 058078700)

Zeer slechte communicatie.
Ik wacht al weken op geld van retour!!!
Ik heb al meerdere keren gemaild.
Hier kan ik geen adres geven.

Resposta da MONA Nederland
Op 21 november iets besteld voor Sinterklaas. Volgens de site zou het binnen 3-5 dagen in huis moeten zijn. Na een week nog niets gehoord of gezien, dus maar even gemaild. De reactie: uw bestelling is nu verzonden, u ontvangt die 'met een week'. Met een week? Hoezo? Dat is dan dus twee weken na bestelling, en belangrijker, ná Sinterklaas. Maar er komt geen reactie meer. Dan maar eens gebeld. Na drie pogingen en zeer lang wachten eindelijk iemand gesproken. De bestelling bijkt kláár te staan voor verzending. Op mijn vraag of er niet per expressverzending kan worden verzonden (dat wordt óók aangeboden op de site) omdat ik er na Sinterklaas niets meer aan heb, wordt niet ingegaan. Daar hang je dan een uur voor in de wacht. Op mails wordt niet meer gereageerd. Ik zie bij de reacties op de reviews ook dezelfde toon: heel vervelend, onze excuses, en verder niets. Geen gebaar, geen poging om het naar tevredenheid op te lossen. Zonde van mijn tijd, dit was eens maar nooit weer. Inmiddels is het 5 december en is de adventskalender (een cadeau van een oma aan haar kleinkinderen) nog steeds niet verzonden. Hoeveel pakjes gaan we met z'n allen retour sturen omdat dit bedrijf niet even de moeite neemt om eerlijk op de site te zetten dat het een chaos is en de levertijd minstens twee weken is (of wie weet nog veel langer, ik heb nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen)? Nul sterren.

Resposta da MONA Nederland
Op 5 november een bestelling geplaatst met een levertijd van 3-5 dagen. Nu is het 5 december en nog steeds de problemen met levering etc. Wat zijn dit voor problemen, nieuw systeem?? Dat had toch al lang opgelost moeten zijn? Ik wordt belaagd door advertenties en boekjes. IK WIL DIT NIET MEER!! Zelfs geen reactie op mijn bericht, die zijn ook steeds hetzelfde!!

Resposta da MONA Nederland
Mona niet te bereiken. Ik heb op verschillende dagen en tijden geprobeerd telefonisch contact te krijgen, na zeker 15 tot 20 minuten aan de lijn krijg je nog steeds niemand te pakken. Ik wil iemand spreken over een achter stand van betaling, die ik niet heb. Hierover heb ik ook al een mail gestuurd en diverse contact berichten, met al de gegevens van betaling etc. Ik kreeg een contact bericht terug, dat het zo snel mogelijk in orde gemaakt zou worden, tot mijn verbazing zag ik vandaag in mijn account een 3e aanmaning staan. Ik ben woedend en spreek hier schande van.
Joke B

Resposta da MONA Nederland
Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op mijn account staat,,Verzonden,, De telefoniste weet ook niet wanneer wij ons pakketje krijgen. Hopelijk gaat mijn schoonmoeder niet dood! Schamen voor zo een slechte service! Hopelijk komt hierin verbetering.
Klant: 051228720
Oder: 100001016387678

Resposta da MONA Nederland
Netjes binnen de gestelde 14 dg een artikel geretourneerd op 4 okt. jl echter tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Meerdere keren telefonisch contact gezocht echter wordt niet opgenomen, meerdere emails verzonden echter zonder resultaat.

Resposta da MONA Nederland
In eerste instantie leek het allemaal goed te gaan, 10 september bestelling laarsjes ontvangen. 11 september in een mail aangegeven dat ze retour gaan ivm niet passen en 12 september retour worden gezonden met DHL. Hierna een standaard mail gehad dat ze het druk hadden en het 3 tot 5 dagen zou duren voor ze konden reageren. Op deze mail is geantwoord op 13 september. Zou 2 tot 3 weken duren dat er iets mee zou gebeuren.
5 oktober weer een mail gestuurd omdat ik nog niets gehoord of mijn geld terug ontvangen had. Wederom de standaard mail ontvangen en tot heden niets gehoord of ontvangen. Weer een mail gestuurd op 12 oktober en jawel weer de standaard mail( 3-5 dagen duren enzo enz). Aangegeven in mijn mail dat bij hun op de website staat dat de terugbetaling zo snel mogelijk zal gebeuren maar in ieder geval 14 dagen na ontbinding van de koop. Inmiddels zijn we een maand verder en aangeven dat ik mijn geld zo spoedig mogelijk terug gestort zie worden. Wat een grote teleurstelling dat dit bedrijf zo met haar klanten om gaat. En het er veel op lijkt dat dit bedrijf op dubieuze wijze omgaat met de dingen en de mensen aan het lijntje houd zonder maar iets te ondernemen.
Op 25 september een bestelling geplaatst
Tot op heden niks ontvangen
Als je belt wordt er gezegd dat ze de achterstanden aan het verwerken zijn en nog geduld moet hebben

Resposta da MONA Nederland
Rekeningen kloppen niet en sturen direct een aanmaning vreemd bedrijf met Duitse rekeningen

Resposta da MONA Nederland
Nog niet eens 1 ster waard! Mijn moeder ontvangt 2x alle magazines. Ze heeft al meerdere keren telefonisch verzocht hier mee te stoppen. Bestel hier dus niets want je komt er nooit meer van af!

Resposta da MONA Nederland
Sinds 1augustus 3 bestellingen geplaatst en meteen betaald, volgens de gegevens van jullie zijn de bestellingen verzonden maar ik ontvang niets. Wat kan er aan de hand zijn??? Ik was altijd zeer tevreden maar hier begrijp ik niets van. Mijn klantnummer is 13367030.

Resposta da MONA Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.